2011. április 10., vasárnap

Ismerkedés a blogolással 2

Át tanulmányoztam a gyakran ismételt kérdéseket, mely betekintést enged a lehetőségeim megismerésére az alkalmazás használatéra. Nekem mint kezdő blogolónak ez egy eligazodásul szolgáló útmutató , Én nagyon jónak tartom, hogy egy oldalon utána nézhetünk a dolgoknak , ha valami problémával találkozunk bármikor a használat során, hisz mindent rögtön nem lehet megjegyezni és fejben tartani blogolás közben. Azt hiszem még egy jó párszor látogatója leszek a GYIK oldalnak .

Most egy kis aktualitás a megtörtént eseményekből:
- Túl vagyunk a Japán földrengés szomorú eseményén, maradt a szökőár okozta törmelék halom, a reaktor baleset figyelmeztet a biztonságosnak vélt tervezés is kicsúszhat az ember ellenőrzése alul. A többszörös biztonság nem lukszús kategória ilyen beruházásnál, hanem egyenesen követelmény kell hogy legyen.
- Az EU -s pénzügyminiszteri találkozó, és a szakszervezetek nemzetközi megmozdulása a Globalizáció elleni tiltakozás jegyében emlékeztet arra , hogy egyre rosszabb a megélhetőségünk. Egyre kevesebb ember kezében halmozódik fel egyre több pénzügyi tőke , és termelő tőke, a spekulációs tőkéről nem is beszélve, a nemzetek, családok, emberek adósrabszolgaságba kerülnek, és egyre nehezebb lesz a kilábalás, ha egyáltalán lehetséges még a kilábalás. Az uzsora civilizáció felfalja a nemzetállamokat , a családokat, az embereket, a jövőnket is. A küzdelem kilátástalan a szervezett pénzügyi oligarchia ellen. Mi nem vagyunk szervezettek semmilyen formában sem. A korrupt rabló politikai elitnek nevezett képződmény Nemzeti vagyonunkat eltüntette, így megszűnt a szociális háló fedezete, mindenkinek magának kell gondoskodni magáról.
- Annyira agy mosottak vagyunk, hogy a cionista zsidók, az ÁVH- s gyerekek és kommunista volt vezetőink kiveszik a lábunk alól a Magyar földet, természeti értékeinket, víz, ásvány vagyon, és maradunk zsellérek a saját földünkön. Magyar vet, Zsidó arat, a cigány meg dézsmálja a termést. A magyar - cigány polgárháborút talán már elkerültük, de a háttérben működők , még nincsenek felderítve, - titkos szolgálatok, vakolók, nemzetellenes erők -. Korrupt   igazságszolgáltatás mellet ez nem is lehet csak gazságszolgáltatás, lásd az olajügyek stb.
Nem ragozom tovább a bejegyzésem sodródunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése