2011. november 10., csütörtök

Szösszenetek

                                          Szösszenetek

Zsidók zsarolják hazánkat

2011, november 3 - 17:25
Hadd ne rejtsem véka alá azt a tényt sem, hogy mi egy nagy szervezet vagyunk, amelynek van bizonyos ereje és adott esetben a szervezet kénytelen alkalmazni az erejét, hadd utaljak csak arra, hogy számos befolyásos ember tagja a közösségünknek szerte a világon”- fenyegetőzött Stephen Fuchs rabbi annak érdekében, hogy a Szim Salom Hitközség is megkapja az egyházi rangot.

Az új egyházjogi törvény szerint Szim Salom és a Bét Orim hitközségek nem kapják meg az egyházi rangot. Ezért a Progresszív Zsidó Világközösség (PZSV) elnöke, Stephen Fuchs rabbi és Leslie Bergman, a szervezet európai uniójának elnöke útra kelt, hogy Magyarországon is „rendbe tegyék” a dolgokat. Azzal a céllal érkeztek, hogy a hazánkban működő szervezeteiknek kikényszerítsék az egyházi rangra emelését. Azt is az ország vezetésének tudomására juttatták, hogy semmitől sem riadnak vissza céljaik elérése érdekében. Az érzelmi zsarolástól kezdve a fenyegetőzésen keresztül mindent bevetettek. Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak a napokban kormányzati képviselőkkel találkoznak. A tárgyalások eredményét Fuchs rabbi ma egy sajtótájékoztatón ismertette.

Stephen Fuchs hangsúlyozta: a szervezetet minél inkább életre kell kelteni, mert szerintük az övék a létező legnagyobb zsidó mozgalom. Hozzátette: ezzel szemben a kormány meg merte tenni azt, hogy nem emelte őket egyházi rangra. Azért jöttek Magyarországra, hogy megmondják a kormánynak ez „így nincs jól”. Emlékeztettek: ez év júniusában egy találkozón Gál András Levente, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára ígéretet tett rá, hogy megkapják az egyházi rangot. Leslie Bergman szerint a január 1-én életbe lépő rendelet nagyon negatívan érinti a közösséget. Az európai elnök szerint az egyházi törvény megalkotása során a kormány nem figyelt eléggé a részletek kidolgozására. Bergman Magyarország uniós tagságára hivatkozva kiadta a parancsot: az országnak be kell tartania bizonyos szabályokat, például egyenlő bánásmódot kell biztosítania a különböző felekezetek számára.

A két nemzetközi vezető ugyan beismerte, nem dolguk, hogy beleszóljanak a magyar törvényhozásba, ám mégis úgy gondolták adnak néhány tanácsot. Meghatározták, hogyan kellene helyesen eljárni és azt is megmondták, hogy bizonyos nemzetközi alapelveket be kell tartani. Hangsúlyozták: Magyarország rendkívül fontos számukra, hiszen itt több mint 100 ezer zsidó él. És azt is közölték: biztosak benne, hogy hazánk számára is nagyon fontos a világ zsidóságával és az Izraellel fenntartott kapcsolat.

„Ha kell, eljövünk a jövőben is. Bízunk benne, hogy nem csak a problémák megoldása céljából kell ellátogatnunk Magyarországra. Most a problémakezelés hozott minket ide, melyet szeretnénk barátságos módon megoldani. De hadd ne rejtsem véka alá azt a tényt sem, hogy mi egy nagy szervezet vagyunk, amelynek van bizonyos ereje és adott esetben a szervezet kénytelen alkalmazni az erejét, hadd utaljak csak arra, hogy számos befolyásos ember tagja a közösségünknek szerte a világon”- fenyegetőzött Stephen Fuchs.
Végül azt is megtudhattuk, hogy Martonyiék jól viselkedtek, és nyitottak voltak a kisebb „delegáció” gondolataira.
barikad.hu
A nemzetiesnek mondott politikusaink először bevörösödtek ekkora arcátlanság láttán, hogy mernek ezek beavatkozni az ország belügyeibe. Azt hiszik ezek a hollókosztosok, hogy zsidó gyarmat vagyunk, és ők mondják meg , hogy mit is tehetünk e tetű országban. Majd amikor a párt prominens zsidó tagjai azt mondták igen is mi zsidó gyarmatok vagyunk, és jó lesz ha azt csináljuk amit mondanak. Hát a kedveskéim elsápadtak kifehéredett az orcájuk a színe váltás a kereszténydemokratáknál is jól ki ütközött a fekete kalap alatt. Majd arcuk az irigység zöld színére váltott, amikor arra gondoltak , hogy itthon azért ők vannak, és ez a meghatározó, de a kórus követelte a hollókosztot, ezért aztán felemás egyházi törvény született.
A tanulságot levonva kijelenthetjük, egy két levezető kör után a nemzetinek mondott kormányunk is cuppanósan benyalt és egész jól csinálja a talpnyalást, de azért nem biztos hogy a következő választáson Jeruzsálem befutói lesznek .
Csapat munkában még végrehajtják a szálláscsinálást, még ami van lerabolják a határt kifényesítik a csizmát és beleugranak a pöcegödörbe, mert ők már tudják szarban van az ország. Marad is ha nem nemzeti erő veszi át a hatalmat. A zsidónak kárpótlási jegykibocsájtás kell, de csak személyre szabott földárverést akar, mert még a földünkből ki lehet forgatni a magyart a vizeinket már nagyjából birtokolják, és ha nem tetszik az atomtöltettel nyomatékot adhatnak a zsidó szervezet trezordjából kikerülhet, és az arra járó palesztin biorobot majd megbabrálja, hogy terror veszély is legyen a medencében.

Csak ámulok és nézek, mint hülye gyerek a vakablakon várom , hogy berepüljön a békegalamb, de azt várhatom, ezért egy tv- t raktam az ablakba, és ha bekapcsolva hagyjuk előbb vagy utóbb lesz egy műsor a békegalambról is. Hogy ez nem a valóság, hát a függetlenségünk is csak illúzió. Illúzió a szerelem …. Mégis oly jó hallgatni, és közben a huszonegyedik század elején családokat fosztanak meg hajlékuktól, gyermekek éheznek szó szerint, a politikus bábjátékosaink azon vetélkednek kinek jut még a megmaradt nemzeti értékből egy zsebre való, mondhatnám úgy is egy börtönre való. Uzsorás itt minden csirkefogó a bankártól a cigány uzsorásig, háborog a lelkünk mint a Duna habja József Atilla ül a cipő karzattján, s mormogja hiányzik a húsdaráló és a zsidó ÁVÓ -s a kollekcióból, a
magyar már cafatokban elúszott a vöröslő tajtékban. Lehetséges volna, hogy e zsidó szervezetek ezeket az ÁVÓ – s gyerekeket keresték és az unokákat találták a parlamentben , csak nem a szabadkőműves páholy akar már megint diktálni, ölni, véres a fejünk a kezünk is olyan lett, kit kell megint ölni vakolók mondjátok. Álruhába öltözött csontvázak zörögjetek végig a Király utcában. A napozó teraszra ha ráleltek pihenjetek meg , mert ők a hóhérotok, már vártak benneteket.


A zsidó terrorizmus

A zsidó s Zsidó terrorizmus
A zsidó terrorizmus A zsidó terrorizmus
Ma rövid lesz a hírek. Úgy tűnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehető legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetőt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerősöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy előadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethető vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.


Az USA sorra bukja el eddigi bástyáit és az elemzők nem értik miről is van szó. Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cseléről van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkőműves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe Júdeával-t és mélyülök el Istóczy, Egán Ede,…tevékenységében, kimunkált, felszínre hozott és bizonyított Igazságában, úgy erősödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva. Istóczy bizonyította, hogy ez parlamentáris körülmények között már 125 évvel ezelőtt sem működhetet, ma meg már nem is törekszik rá értelmes ember, s ha valaki oda bekerülne, akkor is olyan szándékkal és tettel kell viseltessen, hogy az a zsidó hordát ott helyben robbantsa szét. A zsidó nem méltó az ember névre, erről ők maguk tettek tanúbizonyságot. Egy az ismert világot körbeölelő konferenciát kell tartani a zsidók eddigi tevékenységéről a vallási eltévelyedésről, amin keresztül sikerrel rontották meg az emberi lelkek zömét és fanatizálták az ellenük fordulókat. Tisztán a logika és a bizonyítékok terhe mellett kell nyilvánosan kimondani, hogy a zsidónak pusztulnia kell ebből a világból, mert nem való ide!

A teljes fronton megvívandó harc áldozatokat követel, de zsidó nem maradhat egy szál sem, mert ami hozzá kötődik, az szennyes, embertelen és gonosz. Ez az ítélet már többször kimondatott, de az emberi humánumnak nehéz elfogadni azt, amit még nem sikerült átérezve megértenie. Ez nem faji, kisebbségi sem felekezeti kérdés, de még csak nem is ideológiai posztulátum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot eltávolítva a bőre alól annak életét veszi. A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyűlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerű és elkerülhetetlen végzete.

Minden lehetőséget ki kell használni, hogy pusztulásukat önkezüktől hajthassák végre, s ennek érdekében rettegésben tartva egyre nagyobb végzetes hibára kell sarkallni tudatosan terelni őket. Rá kell tudni ébreszteni az egyik zsidót arra, hogy a másik zsidó még nagyobb ellensége és az ő megmaradását annak megsemmisítése szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel és oktatólag elérni. A „jó zsidó fogalmát” a zsidó fogalmával egyetemben kéretik törölni minden elméből! Ha lenne olyan, az már nem zsidónak mondaná magát. Ne mocskoljuk össze a kezünket velük, ha ez elkerülhető, ha pedig már nem – egyre elkerülhetetlenebb-, akkor a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb munkát végezve kell az „operációt” végrehajtani. Ha helyzet van, már nem állsz szóba vele, nem egyezkedsz, hanem lősz! Addig viszont kelts benne félelmet, bizonytalanságot és tudasd vele, hogy az első adandó alkalommal a nyakára lépsz, ha rendőr, ha bankár, ha bármi más is most még – átmenetileg.

Nem vicc ez már.

A Lukoil toppmanagerének 16 éves lányát brutálisan összeverve, a felismerhetetlenségig szinte szétroncsolva találták holtan a napokban. Egy másik nővel is végeztek az elkövetők, szintén ilyen módszerrel. A „játék” eldurvul, s amit nálunk a cigányokat felhasználva művelnek a zsidók, az már indokolttá tesz bárminemű azonnali gyors reagálású beavatkozást. Idő még mindig van a felkészülésre, de fogy, fogytán a türelem is. A palesztin „kiegyezés” álcája jó indok lehet, hogy Izrael elkezdjen végre vergődni és megindulhasson a menekült-áradat Magyarország felé, a betelepülési pontokat megszállva. Gondoskodni kell arról, hogy ne legyen kedvük ide jönni és biztosítani kell minden zsidjat, hogy itt még nagyobb megrázkódtatásban részesülhet, mint a cionista eddigi átmeneti szállásán.

A háború már zajlik és az antiszemita, amennyire csak lehet az adott körülmények között. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de hát a főnökei a kazárok meg nem is zsidók, így nekik mindegy mi tetszik nekik és mi nem.
Ahogy most látom, a gazdasági részét a dolgoknak, a két alapvető irányvonal egymás mellett halad.

„Minden az enyém! szólt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédő magyar férfinak és nőnek (Istóczy néha antijudaistának is nevezi ezt a megközelítés)!
Mai szóhasználattal élve mindaz, amit eddig erről a fajnak, vallási szektának, népcsoportnak nevezett szerveződésről tudunk, az minden tekintetben kimeríti a TERRORIZMUS kifejezés összes aspektusát, s képviselőiket minden skrupulus nélkül tekinthetjük terroristáknak. 

Miért is terrorista állam Izrael?

Izrael többszörösen és bebizonyítottan háborús bûnöket, és emberiség elleni bûncselekményeket követett el. Megszegte a nemzetközi törvényeket és nem tartotta be az Egyesült Nemzetek határozatait. Vegyi, biológiai, és nukleáris fegyvereket gyárt, valamint olyan szerkezeteket, amelyek segítségével ezeket eljuttathatja bárhova a világon. Az Izrael által megszállt területeken, olyan betelepítési politikát folytat, amely veszélyezteti a palesztin nép megmaradását. A fentiek miatt Izrael, a nemzetközi közösségen kívüli államnak minõsül, és ennek alapján kell viszonyulni hozzá.
Követeljük, hogy minden állam a következõ intézkedéseket foganatosítsa Izrael ellen:
 
-azonnali hatállyal vonjon meg minden katonai, gazdasági és humanitárius segítséget
- teljes mérvû kereskedelmi zárlatot létesítését, beleértve a nemzetközi  pénzbeli átutalásokat Izraelbe.
Továbbá követeljük:
- a külföldi izraeli számlák befagyasztását
- a diplomáciai kapcsolatok megszakításaát
-a légi forgalom leállítását
-a kulturális, akadémiai, és tudományos kapcsolatok megszakítását
 
A fentiek mellet, követeljük, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya tudassa Izraellel, hogy atomfegyvereinek, mint taktikai, mind stratégiai alkalmazása a megfelelõ és súlyos ellentámadás várható
 
Az Amerikai Egyesült Államok alakítsanak egy, az arab és más muzulmán államokból összetevõdõ koalíciót annak érdekében, hogy Izraelt ugyanolyan módon megfékezzék terjeszkedési szándékában, mint, ahogy annakidején egy ilyen koalíció megfékezte Irakot.
 
Látjátok, hogy hogy ez mennyire mérsékelt. Nincs benne semmi ami Izraelnek a létezési jogát kétségbe vonná. Nem tartalmazza a palesztin menekültek visszatérési jogát, semmi sincs benne a háborús bûnökért való nemzetközi bíróság elé állításról. Nem ismeri el a palesztinok jogát, hogy erõszakot alkalmazzanak.
Vajon, hány kiemelkedõ baloldali zsidó írna alá egy ilyen Nyilatkozatot? Véleményem szerint, talán kettõ. De, hány nem-zsidó kiemelkedõ személyiség írná alá? Szerintem, talán tíz, viszonylagosan tehát még a zsidóknál is kevesebben. Ha ez így van, akkor ez nem a zsidók hatalmának a következménye, hanem az amerikaiak elkülönültségének, restségének és gyávaságának a bizonyítéka.





A HÍR IGAZ!

A lényeg, hogy tegnap megerősítést nyert, hogy a NATO-zsidó csapatok már itt vannak és folyamatosan töltik fel a kontingenst, így nagyon bevonulniuk sem kell már Magyarországra az éppen a szavazós porhintéssel egyidőre programozott általános „terrorveszély enyhítésére”. Már az USA is akkora zsidóterrortól tart, hogy felszólította az állampolgárait, hogy nagyon legyenek résen, mert Európa „puskaporos hordó”, de ez nem vicc, mert Svájc is a legmagasabb tenor-veszélyeztetettségi fokozatot léptette életbe. Németország sem kicsit „parázott be”, mert egyenesen a ramsteini bázison kijárási tilalmat hoztak, miközben Merkelék agyonra dicsérték Magyarországot, de közben majd minden államban gerjesztik a polgári engedetlenséget és tüntetéseket, összecsapásokat gerjesztenek.

Kína beszállt az európai hadszíntérre, Görögországon keresztül, de a szerbek is fűtve vannak rendesen, mert komolyan szóba jön az orosz állampolgárságuk megadásának lehetősége. A gyűrű elér bennünket – a logika szabályai szerint – néhány napon, esetleg héten belül. Az a sok katonai mozgolódás az országunkban most nyer értelmet, ugyanis a most demokratikusnak hazudott vetítést fixálniuk kell, ugyanis a betelepített atomfegyvereiket, amelyek gyanúm szerint Román területre is átkeveredhettek, s talán ezért is van, hogy az ukrán fegyveres erők Moldáviába mentek be „rendfenntartani”, de éppen ezért mondhatott le a román belügyér is.

A terrornak nevezett műfogalom a háború modern fajtája, ezt már tudjuk, ám most a valódi reguláris erők közötti összecsapás előszeleként értelmezhető. Az a paradox gondolat jutott eszembe, hogy ha magasabb szinten a NATO vezetésével ár megtörtént a megegyezés orosz részről is, akkor nagyon gyorsan és gyökeres fordulatnak lehetünk tanúi, ugyanis az itt lévő zsidó fegyvereseket éppen azoknak kell innen is kitakarítani, akik elméletileg a nem is hivatalos „szövetségeseik”. Ez a tendencia zajlik Izraelben is, s nem kizárt, hogy a stáb nálunk is valami hasonlót készített elő. Elismerem, hogy mindez egy paradox logikai gondolatmenet, de ne feledjük, hogy eddig is mindennek a működéséről kaphattunk visszajelzés. Kína képviselői 3 napig tárgyal Görögországban és ez diplomáciai szinteken is elég beszédes!

Ne feledjétek az alaphelyzetet, ami gazdasági világhatalomra törekvés, melynek fegyveres erők bevonásával szereznek érvényt azokon a területeken, amelyek meg akarnak hódítani. Az Ázsiai Unió nem akar háborút és soha nem tapasztalat egységben lépnek most fel az izraeli és az európai zsidó érdekekkel szemben, miközben nyomást gyakorolnak az amerikai zsidókra. Az EU teljes vezetésének eltakarítása ugyanolyan szükségszerű velejárója a változásoknak, mint Izrael gazdasági-katonai semlegesítése. Ehhez több kell, mint puszta józanész. Ahogy érzékelhető, az amerikai kormányzattal a megegyezés megszülethetett, s a NATO-t ezáltal bizonyos kontroll alá lehet vonni még akkor is, ha az anyagi támogatást és személyi állományának is magas százalékát az EU adja.

Érezhető, hogy Sárközyvel megtörtént az egyeztetés, ahogy Merkel-el is, de mindkettejük széke elég instabil. A terroros kártya nagyon is kétélű ebben a helyzetben! A változásokat nem csak az Új Világrend szabadkőműves zsidó összeesküvői akarták úgy kivitelezni, hogy minderről még a beavatottaknak is csak szűk köre értesülhessen, hanem a rendszer szétszedését is ugyanúgy kell kivitelezni. Terrorveszélyre hivatkozva lehet egy „ellenfordulatot” is kivitelezni, s a történelem során már sokszor volt arra példa, hogy bebizonyosodott: semmi nem az, aminek látszik!

A tervek készen állnak és mindenki atomreaktort akar építeni, amit csakis a leszerelt atomfegyverek dúsított uránjából, plutóniumjának alkalmazásával lehet megvalósítani. Még december végéig az orosz és az amerikai fél éppen ezért akarja aláírni a SAT3-at az atomfegyver-arzenál csökkentéséről, de ehhez az izraeli atomveszélyt is el kell hárítani. Egyszerűen, le kell fegyverezni a zsidókat mindahhoz, hogy béke lehessen a világban. Logikusan hangzik, nem?

Talán nem véletlen az sem, hogy épp ma jelentette be Egyiptom, hogy Iránnal közös légtérhasználatról kötött szerződést és Szíria is egyezséget kötött az oroszokkal, repülőgép-gyártás ügyében. Mivel csak nagyban értékelhetőek ezek a dolgok, ezért nézzétek el, ha a magyarországi helyzetet, mint ennek alárendeltet tüntetem fel. A szavazós cirkuszban való egyre gyérebb résztvevői arány is abba az irányba mutat, hogy a cumit már egyre kevesebben veszik be, Olstein bármit is mondhat erről.

Tegnap az „Internetfigyelmező” bátran helytállva leparanormálisozott, kinevetve, bár nem is tudják mi olyan vicces, majd pedig felpakolták az oldalunk egyik „speciális” összeesküvés-elméletét”. Nagyon viccesek a fiúk, miközben rettegve takargatják a kivagyiságukat. Sok olyan anyag terjed a neten, amely az oldalról származik, vagy éppen én írtam, de a forrást eltüntették róla, nehogy kiderüljön, hogy azért sok-sok alappal állítom, írom és illesztjük itt össze a kerek egészet, ami ugye hihetetlenül hangzik

Zárszó: most akkor az van, hogy a sakkpartiban a vezéráldozatot néha meg kell hozni, hogy a gyalog befuthasson egy cserére, amellyel röviden mattot adhat az éppen győzni készülő félnek.
Posta Imre



MIKRE NEM TALÁLNI EGY HALOTT ZSIDÓ "ZSEBÉBEN..."
Avagy, a történelem ismétli önmagát, de helyesebb megfogalmazás, ha azt mondjuk, a lopás, csalás, rablás, gyilkolás technológiája nem sokat változott bizonyos népcsoportoknál az elmúlt 2000-3000 évben. Alábbiakban idézet, egy neten keringő Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei "korszerűsített adaptációból":
"Ezúttal egy történetbe ágyazott, nagyon figyelemre méltó írásnak csak a kivonatát küldöm tovább. Ezt azok számára is nagyon ajánlom, kik olvasták a cion-bölcseinek jegyzőkönyveit, és az ehhez hasonló témájú dolgokat is. Ugyanúgy, ha figyelmesen olvassák, akkor arra is rádöbbennek, hogy miért a nagy vehemens küzdelem a keresztyén-keresztény alapú rend ellen. Miként lesznek a törvények Isten ellenesek és Isten parancsai ellenesek. A liberális demokrácia immár nyílt harcot folytat a történelmi keresztyén-keresztény törvények ellen, hogy Istenellenes és keresztény-keresztyén ellenes törvények uralkodjanak el. Ugyanakkor elmosódni szándékozzák a nemzetek közötti adottságokat, amelyeket a keresztyén-keresztény hozzáállás létrehozott immár 2000 éven keresztül. Ezért az első számú ellenségükké tekintik mindazokat, akik Krisztus-követőknek vallják magukat.
Mottó: Ne feledd! -- a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul. 
Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkokat:

1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.

2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.

3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a magyarok hõn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben kell topogásra kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, még pedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő médiatámogatással, jogerősen elítél.

5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.

6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.

7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.

8. Fontos, hogy az egészségügybe, az oktatásban, közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányosodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Annak valódiságát hirdető tanokat, nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet érzetét kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.

9. A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke.

10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak annak analizálásába.

11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az, magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését, meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsudák származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk.

12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.

13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsuda nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani.

14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.

15. Tizenötödször. A gyógyítás, természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.

16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk. Ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban a hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.

17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell, megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni.

18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.

19. A semmire való tzigókat ragyogóan fel lehet használni a magyarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a magyarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a tzigót részesítsd előnyben.

20. A család szentségét tedd tönkre! Tedd divatossá az egyedül létet, és az egyneműek párkapcsolatát! Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét!

21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem engedheted!"

Tulok


TELJES NÉPESSÉG-KONTROL

Áttekintés az ELF, Gwen tornyok, és HAARP közötti kapcsolatokról,
használatukról, kifejlesztésük céljairól

A Föld be van csomagolva egy forgó, gyűrű alakú mágneses mezőbe. Az ionoszféra, egy elektromágneses hullámtér, amely pajzsként elhárítja a napszél elektromosan töltött részecskéit. Föld rezonanciafrekvenciája hatására természetes hullámok jönnek létre, amelyek következtében az elektromos aktivitás jelenik meg a légkörben. Együttesen ezek a hullámok alkotják "a 
Schumann rezonanciát", aminek a legerősebb jelenlegi mért értéke 7,83 Hz-nél van. Ezek a kvázi-állandó (skalár), rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld elektromágneses üregében, amely a földfelszín és az ionoszféra között jön létre. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak frekvenciatartomány viszonylatában az emberi alfa agyhullámok tartományával. Az élőlények fejlődése harmonikusan rezonál a természetes Schumann-rezonancia frekvencia lüktetésével. Ezt a frekvenciát manipulálják a HAARP technológia felhasználásával.

Összefüggés van a vér és a geomágneses hullámok között, mint ahogy ez kiderül a "
A világ legnagyobb biológiai kísérlete (Rádióhullámok)" című Balu által most küldött cikkből is ( http://orgridea.org/index.php?option=com_content&view=article&id=72:a-vilag-legnagyobb-biologiai-kiserlete-radiohullamok&catid=41:irasok&Itemid=117 ). A különbözőség a Schumann és geomágneses hullámok között, zavarja a bioritmust. Egyes területeken a geomágneses-térerősség változtatásával lehetővé teszi bizonyos frekvenciákon az emberi beavatkozást. Az adások LF 150 és 175 kHz és a VHF felső, az UHF alsó tartományban 225-400 MHz-es frekvenciákon történnek.

A Gwen állomások továbbítanak 360 fokos, akár 300-500 km-es körben is jeleket.
Mindegyik torony 100-150 m magas. Ilyen tornyokat láthatunk Szlovákia területén, a határtól nem nagy távolságban Rimaszombat környékén is. A Gwen adók számos különböző funkciók töltenek be, többek között: ellenőrzik az időjárást, az elmét, viselkedést és hangulatot. Szintetikus telepatikus hullámokat állítanak elő infrahang tartományban. 
A Gwen együtt működik a HAARP rendszerrel. Hatalmas, láthatatlan nedves légtömegek vándorolnak GWEN tornyok irányában a sarkok felé. A nedves légtömegek "megcsapolására" szolgál a vegyi-permetezés. A mintegy 3 km-es magasságban kiszórt nanorészecskék felületén megindul a cseppképződés. A GWEN tornyok és HAARP együttesen létrehoz egy villamosenergia áramlást.

GWEN tornyok találhatók a törésvonalak mentén, és a vulkanikus tevékenységű területeken, többek közt a Csendes-óceán észak-keleti részein is. A korábbi, "
HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?" című cikkemben említett X-Band Radar (SBX) platform is ennek a rendszernek a része. 1963-ban, Dr. Robert Beck feltárta a külső mágneses mezők, és az agyhullámok között mutatkozó hatások kapcsolatát. Pszichiátriai felvételekkel igazolta, a napkitörések, és mágneses viharok hatásait. Önkénteseket tett ki pulzáló mágneses mezőknek, és hasonló válaszokat talált. Az USA 60 Hz-es, és az európai 50 Hz-es hálózatok az ELF hullámokkal rezegnek azonos frekvencián, mit ahogy az emberi agy is. A villamos energia elektromágneses térereje közvetlen hatást gyakorol a pajzsmirigyre, ami miatt az USA-ban hatalmas port kavaró persorozat után betiltották a nagyfeszültségű hálózatok alatti építkezést.
Dr. Andrija Puharich 1956-ban megállapította, hogy a bizonyos látnoki képességű indiai jógik szándékosan változtatják tudatállapotukat, a 8 Hz-es frekvencia környékén, amivel szívpanaszokat gyógyítanak betegeknél. Agyunk rendkívül érzékeny minden ELF hullámra, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jel hatására, hasonlóan egy hangvillához. Puharich-al kísérletezve felfedezte hogy a 7,83 Hz-en (föld pulzusszám), a célszemély jól érzi magát, a 10,8 Hz lázadó magatartást eredményez, amíg a 6,6 Hz depressziót okoz. 
Puharich-al készült ELF hullámoknál változás észlelt az 
RNS és DNS-, hidrogén-kötések töréseiben, ahogy egy személy magasabb vibrációs rátát ért el. 1976. július 4-én hoztak létre hipnotikus állapotot Moszkvában 10 Hz-es frekvencia segítségével. Már ekkor felhasználták ezeket az elme-automatákat vallomások tételének "megkönnyítésére", de amerikai templomban is fedeztek fel ilyen berendezést, vélhetően "a hívők hitét erősítendő"! Az orosz "harkály" jele az egész világon keresztül "utazott", egy Kijev melletti adóról, amit az US Air Force azonosított 5 különböző frekvencián.
Nikola Tesla 1901-ben fedezte fel, hogy az ELF hullámokat semmi sem tudja megállítani. Tesla hazatért Jugoszláviába, és halála után az oroszok hozzájutottak leírásaihoz. Puharich-al továbbra is figyelemmel kísérték az orosz ELF hullám jeleit, míg Mexikóban a magasabb harmonikusokat állítottak elő a MHz-es tartományban (5,340 MHz). Dr. Robert Beck tervezett berendezéseket, a CIA megbízására, ezeknek a hullámoknak a mérésére, vizsgálatához Puharich-al, és azok az emberi agyra gyakorolt hatásaihoz. Ő hozta létre a fogászati fogba ültetést, amit elme-kontroll áldozatoknál titokban helyeztek el a szájban, irányított fogorvosok által, ezzel előidézve, hogy hangokat halljanak a fejükben.

Jelenleg az implantátumok vékonyabbak a hajszálnál, és nanobot, vagy nanorobot névre hallgatnak. Ezek a biochipek bekerülnek a keringésbe, és akár az "idegenek" által elraboltak statisztikáit is erősíthetik, mert a célszemély fejében nem csak hangok, de hologram űrhajók is megjelenhetnek. Az USA szinte valamennyi egyetemén állítanak elő nanorobotokat, de igen nagy mennyiségben Németországban, és még Magyarországon is.

Felhasználási területük nem csak a gyógyászatot forradalmasíthatja, de jelentős "segítség" lehet a politikusok szerencsétlen áldozatainak megcsúfolásában, kémkedésben, katonai alkalmazásokban is. Kiváló lehetőséget biztosítanak az 
ELF éschamtrails tevékenységekkel kiegészítve, Kissinger megfogalmazása szerinti "haszontalan evőktől" való "megszabadulás, elektrokémiai mágnesesen okozta rák előidézésével. Chemtrails permetezést jelenleg is naponta hajtanak végre. Ezek tartalmaznak betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, vegyi anyagokat, amelyek befolyásolják a tudatállapotot (vas, alumínium, bárium-szilikát, nehézfémek stb. nanorészecskéi). Itthon még kihasználják a 60-as évek elejétől tartó kálium-korid mérgezés okozta közönyt is, de fluorizált víz okozta külföldi hatások sem jobbak, mert veszélybe sodorják az agy occipitalis lebenyét, letiltva az akaraterőt. Fluorid és a szelén "képessé" teszi az embereket arra, hogy "hangokat halljanak".

Az ELF hullámai zavarokat okoznak a test biológiai folyamataiban, és ezeket aktiválni lehet a lakosságban, ha a betegség már bejuttatták a testbe chemtrails felhasználásával. A vegyi szórások mintáit többször elemezték, és kimutatták, hogyan hoz létre törésvonalakat térbeli felfogásban, megakadályozva az interakciót a különböző aminosavak között, amelyek kapcsolódnak a magasabb tudatossághoz, és növeli az agyban a dopamin termelődést egy kedvetlen, egymástól eltávolodó alacsonyabb reaktív állapotba hozva az elmét. Alapvetően, az a cél, hogy ködös legyen a különbség a valóság és irreális között. Néhány ilyen esetet kapcsolatba lehet hozni a sok UFO emberrablásos esettel. A cél, a tömegek kikapcsolása olyan pontra, hogy még csak ne is harcoljanak. Annak érdekében, hogy az elkövetők azt csinálhassanak, amit akarnak, szükségük van egy globális "gyakoriságra" minden áldozat funkció eléréséhez. Ez egy konkrét mértéke a küszöbérték alatti tudatosságnak.

Az egész, része lehet egy nagyobb elme-kontroll tervnek, és az adók, amelyek az egész USA-ban, Angliában, és Európában ügyesen álcázott mobiltelefon tornyoknak és a fáknak álcázottak? A dél-svédországi 
LOIS és a Holland partok közelébe telepítettLOFAR rendszerek már kevés gondot fordítanak az álcázásra. Rostock felett gyakran láthatók sarki fény (Auróra) jelenségek, pedig ezek csak az Északi-sark közelében jöhetnének létre. Egy agy működését a béta-szintű (13 Hz felett), rezgetik. Ez növelheti a test villamos energiáját, irányíthatóvá téve a pszichikus hatalmat. Ez kapcsolódik az New-Age mozgalom állításához, az emelkedő 12-14 Hz-es Schumann rezonancia, felé araszolás vonatkozásában. Stimulánsokkal elfogyasztott globális a "koffein", és genetikailag módosított növények.

A korai 1970-es években kísérleti telepnek használták az 
Utah Állami Börtönt, valamin az Állami Kórházat. Tesla hullámokkal manipulálták az elmét, kényszerítő beültető gondolatokkal, de az áldozatok, sikertelenül próbálták felvenni a harcot a bíróság előtt az University of Utah (Utah Egyetem) által kutatott szem-implantátumok vonatkozásában. Az üzenetek továbbításának módja széleskörű. A nyomkövető implantátum tartja a kapcsolatot a személyzettel", és a műholdas rendszer, tájékoztatást ad néhány percenként, hogy pontosan hova kell küldeni az üzenetet. Az AT & T is együttműködik ebben a projektben, több más bevont céggel együtt, beleértve számos kormányzati szervet.

Gyakori, hogy az áldozatokat, akik hangokat hallanak a fejükben, őrültnek titulálják, de az akusztikus adatokat továbbító mikrohullámú rendszerek használata már bevett gyakorlat. A 
Sydney Morning Herald 1983. március 21-i számában megjelent egy cikk dr Nassim Abd El-Aziz Neweigy, adjunktus a Mezőgazdaságtudományi Kar, Moshtohor Tukh-Kalubia, Egyiptom részéről, amiben kifejtette: "Az orosz műholdak által vezérelt fejlett számítógépek, küldhetnek hangokat a célszemélyek saját nyelvén. Kémiailag és a villamos energetikailag, az emberi agyat manipulálni lehet, és műholdasan még öngyilkosságot is indukálhatnak. Szélsőséges csoportok ellen lehet legyártani, a problémákat, és a véres zavargásokat lehet előidézni fejlett tele-eszközök segítségével számos földrészen, országban, Ázsia, Afrika, Európa és Latin-Amerika területein is."

Természetesen Neweigy adjunktus akkor azt, és úgy látta, ahogy a veszélyforrást észlelték, ami azt mutatja, hogy a "fejlesztések" mindenhol folynak. A probléma csak az, hogy ki issza meg ennek a levét? A válasz nem kérdéses! Mi, a gyanútlan kisemberek! 
Az oroszok feltörték az emberi agy genetikai kódját. Kidolgoztak egy 23 EEG-sávos, 11 hullámhosszú teljesen független rendszert, amivel manipulálni lehet az agyműködést. Az NSA Cray számítógépek távolról tudják nyomon követni az embereket, a 30-50 Hz-es EMF hullámokkal (már 5 milliwattos teljesítmény tartományban is) egy személy bioelektromos mezőjére vonatkozóan. Minden személy kibocsátása egyedi, és távolról is követhető. A neten mostanában keringő mobil lehallgatásról készített svájci tanulmány csak egy részért fedi le a lehetőségeknek!

1873-ban 
Maxvell, rejtett éterikus komponensnek nevezte felfedezését, miszerint az elektromágneses hullámok három részből állnak. Felfedezte a hullámformákat, amelyek bizonyos számú derékszögű forgatások eredményeként léteznek távol az elektromágneses mezőtől. Azt állította, hogy az elektromágneses sugárzás hullámai viszik az éterben, és az éter nem zavarta a mágneses erővonalakat. A rejtett összetevő neve csak "lehetséges", kivéve a hyperdimenzionális fizikát. Hozzávetőleg3000 emberből egy érzékeny erre a mágnese hullám komponensre, Ők az un. "telepatikus típusok", de minden ember képes rá korlátozott mértékben!

Mellékelek néhány fotót is, Magyarország különböző pontjain készült "chamtrails" felvételekből. A képeken jól látszik, a vegyi szórás eredményeként jelentkező felhőrendszerek kialakulása. Ahogy 2009-ben, idén is tönkre fogják tenni, a még használható, vízzel el nem árasztott területek növény- és állatvilágát, miközben média-módszerekkel, kormányzati látszatdöntésekkel, tudatos együttműködéssel segítik nem csak 
Magyarország, de Európa teljes egészének tönkretételét!


Dél-alföldi felvételek



Közép-magyarországi felvételek





Kelet-magyarországi felvételek

Az utóbbi három kép esetében egészen egyedi, a középkorú korosztály számára is egyértelműen, korábban nem tapasztalható felhőalakzatokkal.

BALATON-FELVIDÉK VIZEINEK VÉGE?

No végre! Bencze Izabelláék bejelentették, hogy a nemzeti vagyonelherdálása miatt „ismeretlen tettes” ellen feljelentés ment a „Középponti Gügyészség”-re, ami – állítólag –vizsgálatba is kezdett. Ez ugyan semmi jót nem jelent, mert a gügyészség fullzsidó csinovnyikok garmadája, de időt húzni és illúziót kelteni jó lesz ez is! Gyanúm szerint a dolog mögött a Fidesz-zsidók nagyon polgáriasan hangzó körének ökre állhat, mert rájöttek, hogy a beindult országos gondolkodókból álló mozgalmat csak úgy állíthatják meg, ha az élére állnak. Ebben nagyok a kis metélt-tészták, de rettentően. Mindenből hasznot akarnak húzni, még a saját halottas menetükből is. Mi pedig a nótájukat szeretnénk elhúzni, ami eddig a vártnál is komolyabb zenekari kísérlettel egyre nagyobb közönségsiker mellett folytatódik.

Komoly gondban van a cionista hatalmi mámor s az eddigi bűneiket sorra tetézik újabbakkal. Miközben minden szem a devecseri eseményekre összpontosít, Olstein kijelentette, hogy menthetetlen a környék. A katasztrófa-turizmus gyűrűzik és elérte Mosonmagyaróvár és Almásfüzitő magasságát is. Almásfüzitő volt az alumínium-ipar fellegvára, amit 20 évvel ez előttről ugyanúgy raboltak szét, ahogy most a katasztrófa-sújtotta, Gyurcsány-érdekeltségű, de német-zsidó tulajdonosi körrel bíró MAL-t. Az összes vörösiszap-tároló elhanyagolt állapotban és olyan helyen fekszik, ahol belátható következményekkel bíró katasztrófát okozhat, de érdemben egyik állítólag magyar környezetvédelmi és egyéb húgyagyú hivatal nem tettek semmi hadhatósat a kérdésben.

Egy kisebb földrengés betehet az almásfüzitői méregraktárnak és vége a Duna-medrének és környezetének. Azzal, hogy a MAL-t most állami segédlettel teszik tönkre, Olstein ugyanazt játszhatja el a katasztrófára hivatkozva, állami támogatással kivásárolva az alumínium-ipart, mint amit annak idején elkövetett a kommunista zsidó horda az almásfüzitői óriás-komlexummal, ami mára kísértetvárossá lett. Korábban innen telepítették át Ajkára az ipart, de mindez egy irdatlan – szakértők szerint kb. 30 milliárdos – lenyúlás volt. Most is ez készül, csak a tolvajok nevei mások.

Ám nem is ez a lényeg, mert már ezekért a bűnökért is teljes vagyonelkobzás és kötéláltali halál vár mindegyikre, de amit a vörösiszap okozott, az a látszatnál sokkal rosszabb. ÖKOLÓGIAI KATASZTRÓFA!!! Amiről nem szívesen beszélnek, az az iszap nehézfémsók általi maradandó károsodásokat, halált okozó mérgező hatása, amelyet nem lehet megszüntetni egyszerű talajcserével. Szakértők szerint ez az „ipari kátrány” nagyjából 50 ezerféle fémsót, komplexeket tartalmazó elegy, amely egy olyan lúgos közegben volt található, amelyet a technológia nem is indokolhatott volna.

Az, hogy a hidrodinamikai nyomás hatására lehet fogni a szakszerűtlenül és túlhasznált módon üzemeltetett gát szétszakadását, hát az sincs rendben, de a hangsúly a továbbiakban nem is a termőtalajon, hanem a vízkincs méreggel való telítődésén van. Dombvidékről van szó, ahol ásott kutak visznek 20-30 méteres mélységbe és csőkutak vagy 100 méter mélye fekvő vízrétegekhez. Ezekből a környéken akár több száz is megfertőződhetett és a beszivárgás a pincéken, zöldségtározókon keresztül most is folyamatos. A helyzet az, hogy a víz lett mérgezetté és ez a méreg nem reagál le, mint a szervetlen lúg a szervetlen savval, hanem lassan, de biztosan fertőzi meg a Balaton-felvidék vízkincsét és egyes vélemények szerint 3 éven belül a magát a Balatont is eléri.

Akik ezt a helyzetet és az előzményeket behatóan tanulmányozva felelős gondolkodással bírnak, nem tréfálva azt javasolták a kormánynak, hogy két hidrogén-bomba földalatti robbantása hozhatja úgy-ahogy helyre a kialakult geodinamikus egyensúlytalanságot. Mivel a felső vízzáró rétegeken keresztül a méreg menthetetlenül leszivárog az ivóvíz-rétegig, ezért nem lesz célszerű a kútról itatni állatot és embert sem, vagy bizonyos időn belül szokatlan mérgezési tünetekkel kerülhetnek csoportosan tepsibe a környéken lakók.

Mit érdemel az a bűnös, aki mindezt félvállról vette, akár üzleti, akár demográfiai, környezetvédelmi és demográfiai szempontokból? Szerintem a helyszínen rövid tárgyalás és likvidálás elégíthetné a demokratikus értékrend előírásait. Nem kicsi a para ezzel kapcsolatban, mert úgy tudom, hogy Kocsist is szanálja az MSZMP és Gyurcsány is erős őrizet alatt van, nehogy elhagyhassa az országot. A sajátjai őrzik, mert ha áldozat kel, akkor oda lehet dobni koncnak a kis „elkúrót”. No ettől azért Orsósnak sem lesz a kedve, mert amellett, hogy rá nehezedik az összeomlás súlya, a nemzetközi babér-termés is elég gyatrán néz ki számára.

A most lezárult Ázsia-Európa Csúcs olyan időben volt megtartva, amikor a világ jövőjének sorsát határozhatták el a hátsó kisszobákban a hozzáértők. Magyarország lassan a vakok számára is be lesz kerítve. Igaz, hogy Izrael erőlködik még a görög kapcsolatainak megmentéséért, de Kína nem hiába lobbizott és most Medvegyev nyugtatgatja a ciprusi görögöket, hogy megtarthatják szabadságukat a következő hatalmi elrendezkedésben is. Hende nem véletlenül rázza nálunk sem a rongyot az „önkéntes haderő” kapcsán, mert valahogy fel kellene hivatalosan is tudni szerelni az országban gubbasztó, aggasztóan sok zsiráfot és a kaftánból köntösbe bújtatni.

Érzik ők is, hogy a hurok a nyakukon már megszorult és ez így van rendben! Veszélyes világban élünk és az azt is tudjuk, hogy a téli álomból ébredő medve elég morcos, mert éhes. A látszat fenntartása azért még fontos lehet, mert az image az mégis szükséges a Mossad-parasztnak, bár már sejtheti, hogy a futó már menekülőre fogta és a királynőt már rég „elkúrták”, mert a stricije a király Tel-Avivban egy bordélyban a múlt héten meghirdetett „egyet fizet, kettőt kap” akciót nem akarta kihagyni. 

1. sz. fotó

Egyébként feltűnően nagy forgalmat bonyolítanak Ferihegyen, szinte minden nap látni ezeket a hatalmas vasmadarakat, az izraeli személyszállítókkal egyaránt, melyek kiemelt biztonsági támogatásban részesülnek. Mi a fenét hoznak-visznek ennyire? (1. sz. fotó)

Ezek szerint a zsidó még mindig nagyon komolyan készül a betelepülés befejezésére, de ezt már mi tudjuk, ahogy azt is, hogy repülőgép még nem maradt a levegőben és nyugodjanak csak meg, ha halni akarnak, akkor segítséget ehhez megkapják a megfelelő helyen és időben. Bár tudom, hogy egy elmebeteg kifordult lelkű bűnbandáról van szó, aki, ha úgy adódik, akkor önmagával együtt semmisíti meg azt, amit nem birtokolhat, de hát egyszer ennek is meg kell lennie! Épp most vertek le egy fiatal „kiválasztott” elmebajos zsiráfot egy ausztrál légijáraton, aki mindenki meg akart semmisíteni, legalábbis szóban. Korábban jeleztem nektek, hogy a vörösiszapos történetnek több olvasata is lehet, s valaki talált is egyet, ami nagyon illik a képbe! Katonai objektum, s mintha silók lennének ott, ahol szántóföldnek kellene lenni! (2. sz. fotó)

2. sz. fotó

„…A 80-as években épült siló a Gerecsében. Ezer m3 számra hordták a betont a BVM-ből lábatlanról. Bikolpuszta után vette át az orosz katona az akkori ÉPFU MAZ teherautó volánját, és hozta vissza üresen. A gyárban még a tartalék keverőgép is ment 3 műszakban. Az igazgató mesélte el utólag (20 év) Többen látták, amikor vitték fel a Gerecsébe a rakétákat éjjel. Alig fértek el az úton vele. Ha van a környéken "aktivista" ennek is utánanézhet!...”

Na még annyit azért el kell mondanom, hogy Ahmadinedzsad már előre küldte a libanoni határhoz mintegy ezer speciális kiképzést kapott harcosát, mert a helyzet egyre „barátibb” az izraelitákkal. A jövő héten meg akarja kövezni Izraelt, de erős fedezet mellett, ha jól tévedek. Izrael egyébként kezdeni kinyilvánítani rosszallását az oroszok felé, mert azért mégis igaz, ami igaz, hogy egy valamire való orosz nem bízik meg a zsidóban, csak ha a villany-nyakörvének póráza a kezében van. Nem csak nagy dolgok vannak készülőben, hanem ezek folyamatban vannak és közelednek egyre nagyobb sebességgel a végkifejletükhöz.
Posta Imre

2011. november 8., kedd

Füstpénzből vett hajó

Német öntudatra ébredés? Veszélyben Izrael tengeralattjárója

Füstpénzből vett hajó

A német kormány az Izraelnek szánt hatodik Dolphin típusú atommeghajtású tengeralattjáró leszállításának felfüggesztését fontolgatja, ezáltal tiltakozva a zsidó államnak a megszállt területeken folytatott telepépítési politikája miatt - jelentette a Der Spiegel német hetilap.













Izrael már rendelkezik három stratégiai fontosságú Dolphin tengeralattjáróval, és már folyamatban van további kettő építése a németországi Kiel kikötőjében. Ez év elején a német kormány 191 millió dollárral támogatta Izraelt egy hatodik Dolphin tengeralattjáró megvásárlásában, ám a jelentések szerint Berlin a megállapodás felmondására készül Izrael telepépítési politikáját kifogásolva.
Szeptemberben Izrael jóvá hagyta 1100 újabb lakás építését Giloban, Jeruzsálemnek az 1967-es hatnapos háború során Jordániától elfgoglalt részén. Az izraeli kormány szerint Gilo Jeruzsálem zsidók lakta külvárosi része, a palesztinok és a nemzetközi közösség túlnyomó többsége azonban illegális zsidó telepnek tekinti.
A kieli gyárban a hatodik, Izraelnek HOLOKAUSZT (törv. védve.) – kárpótlás fejében készült hajó került veszélybe. A Dolphin (Delfin) – osztályú hajók nukleáris fegyverek célba juttatására is alkalmasak, Izrael harci stratégiájának fontos részei.
Németország az 1990-es évektől kezdett tengeralattjárókat építeni Izraelnek. Az első két hajó megépítésének a költségeit a HOLOKAUSZT (törv. védve.) – kárpótlás fejében teljes egészében a német adófizetők állták.
A németek azonban folyamatosan csökkentették a hozzájárulásukat, a jelenlegi hajó költségeinek már csak egyharmadát állják.
Wikileaks: „Öt éves holokuszt-jóvátételi – terv”
A Wikileaks által kiszivárogtatott diplomáciai táviratok szerint az ügylet Izrael kárpótlási követelései fejében jött létre. Ariel Sharon akkori miniszterelnök tanácsadója tájékoztatta a tel-avivi amerikai nagykövetséget egy öt éves holokuszt-jóvátételi , kárpótlási– tervről, melynek keretében Izrael felszólította Németországot, hogy viselje a felelősségét annak a holokauszt-jóvátételi kötelezettségnek, aminek az egykori NDK nem tett eleget „lehetőleg német gyártású tengeralattjárók formájában.”
A kötelezettség egy 1953-as német-izraeli megállapodás része, aminek azonban a kommunista állam sosem tett eleget.
Gerhard Schröder akkori kancellár feltétel nélkül aláírta a német-izraeli diplomáciai kapcsolatok felvételének 40. évfordulóján előterjesztett követelést.




Emiatt is főhet izraeliek feje, bajban vannak: "Izrael kéréssel fordult Törökországhoz, hogy a romló kapcsolatok ellenére ne adja ki a titkos információkat.
Törökország ugyanis modern műholdakat telepített Törökország fölé francia és olasz cégekkel együttműködve. Izrael először az olaszokhoz fordult, hogy Törökország képességeit csökkentsék le, de az olasz cégek kifejtették, hogy erre már nincs mód, a készülék Ankara irányítása alatt áll.
Ez egy rendkívül fejlett felderítő rendszer, amellyel azonban Izrael is megfigyelhető, és kiváló minőségű felvételek készíthetőek. Jelenleg a világ egyik legmodernebb kémműholdja. A készülék célja eredetileg a kurd lázadók megfigyelése, felmérése, de használható Görögország, vagy Izrael ellen egyaránt.
Izrael most azzal fordult Törökországhoz, hogy a romló kapcsolatok ellenére ne adja el a képeket a palesztinoknak, vagy más országoknak. Törökország egyelőre nem válaszolt semmit a zsidó állam kérésére.


Obama: egy éven belül megtámadjuk Iránt


Legszorosabb szövetségesei előtt kijelentette Barack Obama amerikai elnök, hogy országa 2012 őszéig megtámadja Iránt, ha az nem hagy fel atomprogramjával – jelentette az izraeli DebkaFile. Politikai elemzők szerint a színes elnök próbálja visszaszerezni elpártolt zsidó támogatóit.

A pontos értesüléseiről ismert izraeli hírszerzési csoport kizárólag előfizetők részére megküldött jelentése szerint Barack Obama amerikai elnök legszorosabb szövetségesei (Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Szaúd-Arábia, Olaszország, és természetesen Izrael) előtt egy hete megjegyezte, hogy a líbiai harci cselekmények befejeztével az Egyesült Államok legkésőbb 2012 szeptemberéig-októberéig megtámadja Iránt, hacsak az nem hagy fel „atomfegyverkezési programjával”.
A jelentés szerint a támadási ablak addig áll nyitva, amíg Irán teljesen föld alá nem telepíti nukleáris képességeit.
Szakértők szerint a héten Irán-ügyben tapasztalt aktivitás Obama fenti kijelentésének tudható be, miután a NATO – hatalmak is készenlétbe helyezték Irán elleni terveiket.
Bár Obama közleménye nem volt általános jellegű felhívás a szövetségeseihez, mégis elég volt arra, hogy azok leporolják a három éve az asztalfiókokban lévő terveket, amelyek a perzsa állam megtámadására vonatkozó elképzeléseket rejtik.
Maradhat a Fehér Házban, ha támad
Az amerikai csapatok Irakból történő kivonása része a Perzsa-öböl térségében jelenlévő amerikai csapatok újragondolásának. Ez egybevág az elmúlt hetek jelentéseivel, amelyek szerint jelentős amerikai csapatokat állomásoztatnak Kuvaitban.
Az öböl térségében a NATO és az öbölbéli vezetők a lehető legnagyobb komolysággal kezelik az Irán elleni csapást a katonai források szerint” – áll a DebkaFile jelentésében.
Az esetleges 2012. őszi támadás időzítése természetesen egybeesik Obama azon tervével, hogy javítsa esélyeit egy második elnöki ciklusra. Ha addigra Amerika háborúba sodródik a perzsa állammal, az Obama előnyére válhat, akár George W. Bush esetében volt 2004-ben, amikor sok szavazó egyetértett azzal, hogy „ne váltsanak lovat” verseny közben.
A neoko(h)nok már korábban jelezték Obamának, hogy megadják neki a szükséges fedezetet és hátteret, hogy lanyhuló politikai karrierjét feltámassza, ha megtámadja Iránt.
Már tavaly februárban írt az Izrael-barát Daniel Pipes egy cikket a National Rewiew Online-ban Hogyan mentsd meg az elnökséged? Bombázd Iránt! címmel egy cikket Obamának tanácsokat adva, hogy „adjon parancsot az amerikai hadseregnek, hogy támadja meg Irán nukleáris létesítményeit”.
Izrael nem támad az első sorban
Már nyáron híresztelések voltak arról, hogy Izrael megtámadja a közép-keleti országot, de mindez azóta gyorsult fel, mióta október 3-án a CIA korábbi igazgatójából lett védelmi miniszter Leon Panettát sikerrel meggyőzhették az izraeli sólymok, hogy adjon zöld lámpát az Irán elleni támadásnak.
Tíz nappal később rejtélyes, és Irán által el nem ismert terrorakciót kíséreltek meg a washingtoni szaúdi nagykövet ellen, amivel az Egyesült Államok Iránt vádolta.
Erre jöttek a múlt heti hírek, hogy Izrael, az USA és az Egyesült Királyság készül az Irán elleni katonai csapásra.
Az információkat állítólag szándékosan szivárogtatta ki az izraeli ellenzék, Meir Dagan, a Moszad korábbi főnöke, valamint Juval Diskin köre, akik megpróbálják Netanjahut kiütni a hatalomból.
A Debka File a líbiai harcok végét is egészen pontosan megjósolta júliusban.
A hírek szerint Izrael nem meríti magát bele a harcokba, arra hivatkozva, hogy a hátországát kell védenie a Hezbollah támadásaitól.

USA: Irán veszélyesebb, mint az Al-Kaida - Irán válaszol

X-55s cirkálórakéta

Egy meg nem nevezett, magas rangú amerikai katonai vezető szerint a Közel-Keleten Irán jelenti a legnagyobb fenyegetést az Egyesült Államok és szövetségesei számára, miközben az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet már hanyatlóban van.












Az illető egy washingtoni fórumon tartott pénteken előadást, amelyről az újságírók csak úgy tudósíthattak, hogy nem nevezik meg a felszólalót. A katonai vezető az értékelésben hangsúlyozta: nem hiszi, hogy Irán konfliktust akar kiprovokálni, és azt sem tudja, hogy Teheránban tényleg meghozták-e már a döntést atomfegyver előállításáról.
Irán azt állítja, hogy atomprogramja békés célú, de az Egyesült Államok, az Európai Unió és más hatalmak büntető szankciók sorozatával próbálják rávenni az urániumdúsítás leállítására. Barack Obama amerikai elnök csütörtökön egyetértett Nicolas Sarkozy francia államfővel abban, hogy ezt a "példátlan nyomást" fenn kell tartani.
Az izraeli sajtóban a héten olyan találgatások merültek föl, amelyek szerint Izrael megelőző katonai csapást fontolgat az iráni nukleáris létesítményekre. Izrael 1981-ben már lebombázott egy épülő iraki reaktort, és 2007-ben hasonló akciót hajtott végre Szíria ellen is, ami súlyt ad a fenyegetésének. Pénteken az egyébként békepárti izraeli elnök, Simon Peresz is kijelentette, hogy a világ vezetőinek "teljesíteniük kell az ígéretüket", hogy leállítják Iránt, "kerül, amibe kerül". "A lehetséges lépések listája hosszú" - tette hozzá.
Irán válasza: Izrael egymillió áldozattal fizet, ha támadás éri Iránt
A FARS perzsa hírügynökség által tegnap közzétett hírmagyarázatban egyértelmű válasz olvasható az izraeli és az amerikai fenyegetésekre: Ha Izrael vagy az Egyesült Államok megtámadja Iránt, Teherán négy rakétával szinte teljesen elpusztítja a zsidó államot. „Irán mindössze négy levegő-föld rakéta indításával egymillió áldozatot követelő pusztítást képes véghezvinni a cionista entitás területén”, áll a közleményben.
A FARS Hírügynökség útján közzétett figyelmeztetés azért is érdekes, mert a nyugati titkosszolgálatok szerint Irán eddig még nem gyártott nukleáris robbanótöltettel is ellátható rakétákat, pontosabban, ilyen atomtöltettel nem rendelkezik. A Teheránban elhangzott figyelmeztetés után Izraelben biztonsági szakértők azonnal emlékeztettek rá, hogy a Szovjetunió széthullása idején Teherán valószínűleg jó pénzért Ukrajnában beszerzett tizennyolc darab Kh-55, vagy más néven X-55s típusú atomtöltetű cirkálórakétát, illetve Fehéroroszországban négy-öt darab atombombát.
Az X-55s levegő-föld cirkálórakétákat egyébként harci repülőgépekről indítják, s azoknak hatótávolsága eléri a 2500 kilométert. Megjegyezzük, hogy az Izrael és Irán közti légvonalbeli átlagos távolság mindössze 1200 kilométer. A FARS Hírügynökség kommentátora rámutat: konfliktus esetén mindenképpen a kisebb területű Izrael húzza a rövidebbet, mert a nyolcvanszor nagyobb Irán kevésbé sebezhető.
A perzsák arra is emlékeztetnek, hogy Izrael és Amerika ismét Irán megtámadásával fenyegetőzik, miközben megfeledkeznek róla, hogy a zsidó állam hadserege legutóbb harminchárom nap alatt vereséget szenvedett Libanonban a Hizbulláhtól, Washington pedig katonailag kudarcot vallott Afganisztánban és Irakban.
Ne feledjük el Irán a Sanghaji szövetség megfigyelö tagja, ha megtámadják az a harmadik világháború lesz, mert a két atomfegyverekkel rendelkező fél befogja vetni az atomfegyvereket.
A terrorista zsidó állam ne fenyegetőzzön atomtámadással,a szövetségeseit is atomtöltettekel zsarolja, nézzenek körül a pénzügyi központjaik körül, valamelyik trezorban lesz egy ajándék csomag, mely elég lesz a város megsemmisítésére, az USA- ban is Angliában is, a franciáknál, és a németeknél keressétek meg , mert a palesztinnak álcázott biorobot megbabrálja az ajándékot, és rájönnek MAJD nem az arab muszlin az ellenség.
A kis terrorista állam világhatalomra tör, ha elhibázzátok második esélyetek már nem lesz kis uzsorások ez lesz az utolsó vacsorátok. Na szép álmokat aludjatok még egy jó párat mielőtt újból atomfenyegetésbe kezdenétek. Ne feledjétek sok a biorobot és mindenre be vannak programozva, csak a jelszón múlik és minden megtörténhet. A valóság is álomnak tűnik a programozott jelszó után. ÁLMODJATOK, DE NE CSELEKEDJETEK.

A zsidó média minden megzsarolt felet megszólaltat a szólamok összecsengnek a tűz lángja csak szalmaláng, mely ellobban és nincs parázs.

Közeleg az Irán elleni támadás?

The Guardian című brit napilap szerint az Egyesült Királyság is egyre jobban aggódik Irán atomprogramja miatt, s többek között hadihajók és tengeralattjárók bevetésével támogatna egy iráni nukleáris létesítmények elleni esetleges amerikai katonai csapást. A brit napilap vezető tisztségviselőket idézett, akik szerint Irán visszanyerte azon képességeit, melyeket az egy évvel ezelőtti kibertámadás során súlyos károk értek. Teherán elmondása szerint a Stuxnet vírus csak a busheri atomerőmű dolgozóinak személyi számítógépeit érintette, és a létesítmény fő rendszereiben nem okozott károkat.

Az iráni vezérkari főnök szerdán arra figyelmeztetett, hogy egy Irán elleni esetleges izraeli támadásnak súlyos következményei lennének. Hassan Firouzabadi, az iráni fegyveres erők vezérkari főnöke azon sajtóértesülésekre reagálva, melyek szerint Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök egy Irán elleni katonai csapás támogatására próbálja rávenni vezető minisztereit,  óva intette Izraelt és az Egyesült Államokat. "Az amerikai tisztségviselők tudják, hogy a cionista rezsim Irán elleni katonai támadása komoly károkat okozhat az Egyesült Államoknak és a cionista rezsimnek egyaránt" - idézte Firouzabadi-t az ISNA iráni hírügynökség.
Kattintson és nézegessen képeket Izraelről!
A Háárec izraeli napilap szerdán jelentette, hogy Netanjahu és Ehud Barak védelmi miniszter próbálja elnyerni a kabinet támogatását egy Irán elleni támadáshoz. Legutóbb Avigdor Lieberman külügyminisztert sikerült meggyőzniük, pedig ő korábban ellenezte az iráni nukleáris létesítmények elleni katonai akciót. Vezető izraeli miniszterek és diplomaták szerint a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) várhatóan november 8-án nyilvánosságra kerülő jelentésének tartalma döntő hatással lehet majd az izraeli döntéshozatalra.
Mindeközben tovább zajlanak az Izraeli Légierő (IAF) átfogó hadgyakorlatai. Az utolsó nagyobb gyakorlatra múlt héten került sor egy olaszországi NATO-támaszponton, melyen hat különböző repülőszázad vett részt. Mindezek mellett Izrael egy fejlesztés alatt álló rakétát is tesztelt szerdán. A Háárec egyik újságírója a hadgyakorlatok időzítése és egy esetleges Irán elleni támadás közötti kapcsolatot boncolgató cikkében hangsúlyozza, hogy a szóban forgó gyakorlatokat már hónapokkal ezelőtt megtervezték. Anshel Pfeffer az izraeli rakéta tesztkilövésével kapcsolatban megjegyzi, hogy arra csak alapos előkészületek és szigorú biztonsági intézkedések után kerülhetett sor, ahogy az olasz légierővel közösen végrehajtott hadgyakorlatot is hosszas olasz-izraeli tervezőmunka előzte meg.
A nyugati hírszerzési tisztségviselők egyetértenek abban, hogy Irán atomprogramja továbbra is teljes gőzzel halad előre. A hírszerző szolgálatok szerint, ha Irán úgy dönt, két-három éven belül megépítheti első atombombáját. Szakértők szerint ugyanakkor egy Irán elleni katonai akció végrehajtása télen szinte lehetetlen a sűrű felhőzet miatt.

Izrael arra készül, hogy egyedül megleckéztesse Iránt





Kollázs: Oroszország Hangja








Oroszország figyelmeztette Izraelt, hogy egy katonai csapás Irán ellen súlyos hiba lenne, amely előreláthatatlan következményekhez vezethet. Példátlan felháborodást keltetett Izraelben a NAÜ Irán nukleáris programjának részletes jelentése, amely közeli napokban láthat napvilágot. Először került sor arra, hogy a kormány megvitatja a Parcsin katonai bázis elleni megelőző csapásnak a tervét, amely 30 kilométerre fekszik Teherántól, és ahol állítólag atombomba kifejlesztésén dolgoznak. Korábban ezt csak a szakértők tették. Ugyanakkor izraeli hadsereg kipróbált egy új ballisztikus rakétát, és kidolgozták a civil lakosság megmentésével kapcsolatos tervet rakétatámadás esetére. 
Szergej Druzsilovszki a Nemzetközi Kapcsolatok Egyetemének szakértője szerint Izrael hivatalos álláspontját nagy mértékben meghatározza az egész régióban alakuló helyzet.
Érthető az a tény, hogy Izrael ideges, hiszen ég a föld talpa alatt. És nem Irán miatt. A Tunéziában és Egyiptomban alakuló helyzetből ítélve, a Közel-Keleten erősödik az iszlámtényező. Egyértelmű, hogy ezzel párhuzamosan erősödni fog az arabok Izrael-ellenes álláspontja. Ezért Izraelnek most el kell vonnia a figyelmet az arabvilágban lezajló folyamatoktól. Itt minden eszköz jó lesz. Ha Izrael nem irányítja a helyzet alakulását a neki megfelelő mederbe, akkor nagyon nehéz lesz a helyzete. Sor kerülhet arab blokádra. Korábban Jordánia és Egyiptom támogatta Izraelt. Most, úgy látszik, ez is megszűnt.
De lehet, hogy Izrael majd kénytelen lesz egyedül harcolni érdekeiért. Előző nap Victoria Nuland amerikai Külügyminisztérium szóvivője megerősítette, hogy Washington nem akar katonai konfrontációt Iránnal. Ren Paul a Republikánus Párt elnökjelöltje sürgette, hogy szüntessék be a politikai konfrontációt Teheránnal. Francia külügyminiszter arra figyelmeztetett, hogy az iráni nukleáris létesítmények elleni támadás totális destabilizációhoz vezethet a körzetben.
Erre válaszolva Teherán bejelentette: mérlegeli azt a lehetőséget, hogy exportálni fogja nukleáris technológiáját. Előző nap Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök nem zárta ki, hogy Irán növelni fogja gázexportját, miután felszabadulnak bizonyos kapacitások az első iráni atomerőmű sikeres beindítása után Buserben. Ez a kijelentés az SCO kibővített kormányfői ülésén hangzott el, amelynek munkájában megfigyelők is vettek részt, beleértve Iránt is. Ezzel Oroszország értésre adja külföldi partnereinek, hogy Teherán elszigetelése nem felel meg közös érdekeinknek.

Az orosz légierő új repülő radart kapott





Fotó: RIAN








Az orosz légierő új multifunkcionális rádiólokációs  komplexumot kapott, az A-50U nevűt, amelyik az A-50es  repülőgép mélymodernizált változata.
Az A-50U fedélzeti rádiótechnikai komplexumainak javultak a mutatói, modern számítástechnikai bázisokat kapott, modernizálták a műholdas kommunikáció állomását, a fedélzeti komplexum működése zavarmentesebb lett, aminek köszönhetően bővültek a repülőgép lehetőségei a különböző típusú légi célok   észlelése terén.
Az A-50-es képes akár 800 kilométeres sebességet  kifejleszteni óránként, 7500 km távolságot tehet meg, 650, illetve 300 km távolságban lévő légi és földi célokat képes észlelni. A komplexum közben akár 300 célt is követhet.