2012. március 9., péntek

"Orbán célja a szegénység növelése"


Junge Welt: "Orbán célja a szegénység növelése" 
Techet Péter 
hetivalasz.hu 2011.08.02. - 14:36
A magyar jobboldallal szemben eddig felettébb lojális berlini napilap "emberellenességgel" vádolja a budapesti kormányzatot.

A berlini Junge Welt napilap pénteki száma részletes elemzést szentel az Orbán-kormány egyéves gazdaságpolitikájának. A szélsőbaloldali újság szerint a nyugati média főleg a Fidesz-kormány "emberijog-ellenes tetteiről" cikkez, holott - véli a lap - a jobboldali kormány gazdaságpolitikája sokkal "brutálisabb".

Sándor Horváth, a Junge Welt cikkírója szerint az Orbán-kabinet gazdaságpolitikáját egyetlen cél határozza meg: az adósság csökkentése. A "protestáns Orbán" "Max Weber szellemében" egyenesen a Bibliára hivatkozva nyilvánította bűnnek az adósságot.

A marxista lap tavaly még címlapon üdvözölte az Orbán-Matolcsy-tandem gazdasági újításait, és maga is gazdasági szabadságharcról cikkezett - ráadásul címlapon -, amikor a kormány megszakította a tárgyalásokat az IMF-fel, és a saját útját kezdte el járni. Horváth szerint azonban a kormány saját útja nacionalista demagógia csak - ennek példájaként Orbán március 15-i beszédét idézi, amiben a kormányfő Brüsszelt és Moszkvát azonos rangra emelte. A Junge Welt ráadásul úgy véli, hogy Orbán kódoltan zsidózott is, amikor azt mondta: "Nem hagyjuk, hogy Brüsszelből vagy máshonnan diktáljanak nekünk". Horváth szerint Magyarországon a "máshonnan" kitétel alatt a "zsidó összeesküvést" szokták érteni.

Mára a Junge Welt tehát eltávolodott Orbántól, a lap szerint ugyanis a budapesti kormány a "nacionalista szólamok mögött" továbbra is liberális gazdaságpolitikát valósít meg. Orbán gazdaságpolitikája, véli a lap, "kevéssé különbözik más európai országok gazdasági liberalizmusától"; Orbán politikájának sajátosságát tehát csak abban látja a marxista napilap, hogy a neoliberális megoldásokat nacionalizmussal ötvözi. A lap szerint a strukturális átalakítások költségeit az alsóbb osztályokra terhelik, és a megszorítások is főleg a szegényebbeket sújtják. A lap példaként a szociális juttatások megkurtítását említi. "A kormány intézkedései egészen tudatosan a gazdagok javát szolgálják, és a szegények, a rászorultak ellen irányulnak", írja elemzésében Horváth. Szerinte a magyar történelem során nem került sor ilyen nagyarányú szegényellenes és gazdagpárti fordulatra, mint amire a kormány készül. Ennek egyik megnyilvánulása a flat tax bevezetése: a Junge Welt szerint az egységes tizenhat százalékos adókulcs csak a jómódúaknál eredményezett fizetésnövekedést. A lap szerint mindez nem meglepő "egy olyán párt esetében, amely a szegényeket, a betegeket és a kiszolgáltatottakat mindig is felelősnek tekintette saját helyzetükért".

A flat tax révén ráadásul a költségvetés jelentős bevételektől esett el, így a kormány további megszorításokra kényszerül - ismét a szegények ellen, jósolja a Junge Welt. A kormány a költségvetési lyukakat egyrészről a bankadóval, másrészről a magánnyugdíjpénztári vagyon "államosításával" próbálta meg eddig betömködni. (A Junge Welt amúgy mindkét intézkedést üdvözölte egykoron.)

A lap szerint a legnagyobb változások a nyugdíjrendszerben várhatóak, ugyanis annak finanszírozása egyre kevésbé megoldott. A Junge Welt azonban ismét úgy látja, hogy a tervezett reformok a szegényeket fogják még hátrányosabb helyzetbe szorítani.

Mindazonáltal "a kormányváltás óta a bérből és fizetésből élőknek sem megy jobban", a kormány "rendszeresen és ismétlődően megalázza őket". A kabinet az elmúlt egy évben "munkásellenes" irányba változtatta meg a munkajogi szabályokat, véli a berlini marxista napilap. Az újság szerint "harmadik világbeli állapotokhoz" vezet a kormány politikája, amely csak a gazdagoknak akar kedvezni. Ez utóbbira példaként említi Sándor Horváth az örökösödési adó eltörlését. A munkaadók ezentúl egyoldalúan határozhatják meg a munkavállalók szabadságát, a sztrájkjogot pedig megkurtították - sorolja az újság a szerinte aggasztó jeleket.

A családpolitikában szintén szegényellenes tendenciákat lát a Junge Welt. Szerinte a kormány a családtámogatást azért alakította át adókedvezményekbe, hogy ezáltal is a tehetősebb családokat - ahol ugyebár a magasabb kereslet okán az adókedvezmények is jelentősebb többletet eredményeznek - hozza helyzetbe.

A "legbrutálisabb" lépésnek azonban mindközül a munkanélküli segély folyósításának kilenc hónapról három hónapra csökkentését látja a napilap.

Orbán a gazdaságpolitikai intézkedéseit "a társadalom megosztása", valamint "fenyegetések" révén próbálja meg elfogadtatni. Ha egy társadalmi csoport jogait megkurtítja a kormány - véli a lap -, azonnal hangulatot kelt ezen réteg ellen, s bűnözőkként próbálja meg beállítani őket. A társadalom alsóbb rétegeit a kormány folyamatosan megalázó jelzőkkel illeti, és gyűlöletet kelt ellenük. A lap szerint a kormány egyértelműen meg akarja osztani a társadalmat, az egyes rétegeket egymás ellen akarja uszítani, hogy így védje ki egy esetleges szélesebb ellenállás lehetőségét. Eközben a kormány kommunikációja meg - hiába a mindennapi megszorítások - arról szól, hogy "a megszorítások nem vezetnek sehova", "azokat csak az előző kormányok támogatták". A Fidesz a megelőző kabineteket vádolja azzal, amire most ő készül, véli a Junge Welt, mert így akarná Orbán elfedni a megszorítások tényét.

A lap szerint Orbán politikája nem öncélú, hanem egy nagyon is tudatos társadalompolitikai irányba hat: a társadalom kettészakítása egy szűk jómódú és egy hatalmas kiszolgáltatott rétegre. A Junge Welt szerint a kormánypolitika egyáltalán nem a középosztály megerősödéséhez, hanem egy szűk, jómódú elit kialakulásához vezet. "A gazdagokhoz és a szupergazdagokhoz egyre több pénz és előjog kerül", jellemzi a helyzetet a lap. A lap szerint az állam eleve lemondott a szolidaritásról - elvégre az alkotmányban sincs immáron szó az állam szociális felelősségéről -, és így "a gazdagok örülhetnek, hogy egyre kevésbé kell érintkezniük a szegényekkel". "A társadalom kettészakadása immáron tény", jelenti ki a Junge Welt elemzése.

Mivel a Fidesz a parlamenti és demokratikus ellenállás valamennyi lehetőségét "felszámolta", a Junge Welt szerint a kormány szabadon folytathatja politikáját, "amelynek célja a még több szegénység".

A lap szerint Orbán Viktorék tudatosan arra játszanak, hogy a szegénység eleve növekedjék Magyarországon; Demján Sándor állítólag egyenesen azt nyilatkozta, hogy a kínai gazdaság is a munkások szegénysége miatt versenyképes - és a milliárdos üzletember ezt az utat ajánlja Magyarországnak is. A Junge Welt szerint az Orbán-kormány azáltal akarja növelni a magyar versenyképességet, hogy leépíti a munkajogi védelmet, csökkenti a fizetéseket, és teljesen a nemzetközi tőkének szolgáltatja ki a hazai munkásokat. A nemzetközi vállalatoknak persze igencsak előnyös, ha Magyarországon a jövőben nem kell bajlódniuk szakszervezetekkel, sztrájkokkal, és még magas fizetéseket sem kell fizetniük. A Junge Welt úgy látja: az Orbán-kormány egyértelműen a szegénység tudatos növelésével akarja a magyar gazdaságot vonzóvá tenni.

"Magyarország jövője attól függ, hogy a fejekben és a magyar emberek lelkében az értelem, az életben maradás ösztöne vagy az országra évszázadokon át jellemző konzervativizmus, önromboló és kirekesztő nacionalizmus lesz-e az erősebb" - fejezi be elemzését a berlini marxista napilap. 




Légy a levesben: egy amerikai kongresszusi képviselőjelölt különvéleménye a "holokausztról" 
antidogma.hu, szo, 2012/03/03 - 00:21
Az amerikai Kongresszus egyik republikánus képviselőjelöltje nyíltan kijelentette, hogy « a holokauszt sohasem történt meg », és hogy ez a történelem legsötétebb hazugsága.

Arthur Jones, aki Illinois állam 3. kerületében a demokrata (és zsidó) Dan Lipinski ellenjelöltje a kongresszusi választáson, világossá tette, hogy szerinte az az állítás, miszerint a nácik zsidók és mások millióit gyilkolták meg a második világháború alatt, "csupán a zsidók által szervezett nemzetközi zsarolás", számolt be a Houffington Post.

"Ez a történelem legsötétebb hazugsága, és dollármilliókat zsaroltak ki a zsidók azzal, hogy elmesélték a sorscsapásnak és siránkozásnak ezt a mítoszát a könyveikben, filmjeikben, színdarabjaikban és a tévében", tette hozzá.

"Minél több a túlélő, annál több hazugságot mesélnek", mondta a 64 éves képviselőjelölt.

Reményei szerint Arthur Jones megnyeri a republikánus előválasztást, és novemberben megmérkőzhet Lipinskivel az állam egyik képviselőhelyéért. Ugyanakkor felhívta a figyelmet a furcsa kapcsolatra, amely demokrata riválisát a USA befolyásos zsidó lobbijához (AIPAC) köti. Ez utóbbi ugyanis azzal dicsekedett a honlapján, hogy egy másik zsidó képviselő, Frank Wolf (Virginia) társaságában Lipinski a fő szószólója az Irán elleni kemény fellépésnek, beleértve a Kínába irányuló kőolajexport megakadályozását is, ami a harmadik világháborúhoz vezethet.

A vietnami háborús veterán Jones az USA jelenlegi viszonyait Németország első világháború utáni helyzetéhez hasonlította, azt állítva, hogy « országunk a gazdasági, politikai, kulturális és katonai összeomlás határán van ».

"Elsüllyedünk", állapította meg dühösen.

« Ezek a kongresszusi őrült háborús uszítók, mint (a republikánus) Rick Santorum, Newt Gingrich és Mitt Romney azt mondják, hogy Iránnak nem engedhetjük meg az atomfegyvert, de Izraelnek megengedtük, hogy annyi atomfegyvere legyen, amennyit csak akar », jelentette ki Jones. "Ez nevetséges."

Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök többször is felszólított a "holokauszt" történelmi vizsgálatára annak érdekében, hogy felfedjék a második világháború e leginkább médiatizált részének a valós tényeit. Kijelentései felháborodást váltottak ki az Izrael-barát nyugati hatalmak körében, amelyek azon nyomban "holokauszttagadónak" nyilvánították.


4 milliárdot fizettünk pártállami kitüntetetteknek 
2012, február 28 - 18:36 
Barikád
Évente 200 millió forint nyugdíjpótlékot fizet a magyar állam egykori partizánoknak és korábbi pártállami kitüntetésben részesítetteknek, valamint hozzátartozóinak.

A kommunista nyugdíjak megvonásának ügyében a legutóbbi ötpárti egyeztetésén újabb megdöbbentő adatokra derült fény. A Nyugdíjbiztosító Főigazgatóság arról tájékoztatta a megbeszélés résztvevőit, hogy jelenleg is évente 1259-en részesülnek nyugdíjpótlékban akiket a szocialista pártállamért kifejtett tevékenységükért kitüntettek. Emellett hozzátartozóik is jogosultak a plusz pénzekre. Ez évente 200 millió forintot jelent. Ha csak a rendszerváltás utáni időszakot nézzük ez összességében majd négy és félmilliárd forintot tesz ki. Félreértés ne essék, ez nem a magas kommunista nyugdíjak tétele, ez csak a pártállam kiszolgálásáért és partizántevékenységért kapott plusz elismerés összege.

Fegyveres harcokban részt vett partizánként 47 ember kap évi összesen bruttó 7,8 millió forint nyugdíjkiegészítést, míg hozzátartozóként ugyanezen a jogcímen 177-en részesülnek évi 23,9 millió forintban. A munka vörös zászlórend kitüntetettjei közül 5 fő kap évente összesen bruttó 911 ezret, de hozzátartozói jogon is jár 3,7 millió forint a családtagoknak.

A szocialista munka hőse érdemrend utáni nyugdíjkiegészítés összesen mintegy harminc embert érint 3,3 millió forint értékben, ahogy a vörös zászló érdemrend után hozzátartozói jogon két fő évi 267 ezer forint nyugdíjkiegészítést kap kézhez. A Vörös csillag érdemrend után is lehet a mai Magyarországon bruttó 111 600 forint juttatást kapni.

A szocialista hazáért érdemrenddel kitüntetteknek, illetve hozzátartozóik részére bruttó 155 millió forintot fizetnek ki évente.

Táblázatunkban a kitüntetések mellett a pótlékban részesülők, vagy hozzátartozóik száma, az éves valamint a havi bruttó nyugdíjpótlék összege látható: 
 
Nyugdíjak táblázata

A kommunista luxusnyugdíjak megvonásának ügyében tartott egyeztetésen közeledett a javaslatot 2010-ben benyújtó Jobbik és az akkor leszavazó kormánypártok álláspontja, abban a tekintetben, hogy nem szabad tovább jutalmazni több százezer forintos nyugdíj formájában azokat a kommunista funkcionáriusokat, akik a XX. században tömegeket börtönöztettek be, végeztettek ki, akik miatt százezrek hagyták el hazájukat. 
LR 

Liberális keresztesháború? Amerikából védik Orbánékat 
Kovács N. László 2012. március 05., hétfő 13:56 
MNO
Védelmébe vette Magyarországot az egyik legjelentősebb amerikai konzervatív lap. A National Review hasábjain megjelent véleménycikk szerint egyértelmű politikai indokok állnak a hazánkat ért támadások mögött, melyek célja, hogy "megbuktassák Közép-Európa egyik legerősebb jobbközép kormányát".
A cikk szerzője, Marion Smith először ismerteti az általunk oly jól ismert fejleményeket, megjegyezve, a The New York Times, a The Guardian és a Washington Post szerkesztőségi cikkei előkészítették Magyarországot a "liberális keresztes háború" újabb szakaszához: az amerikai beavatkozáshoz. Ez most magyar emigránsok közreműködésével történik, mégpedig a hidegháborús idők Szabad Európa Rádiójának tervezett újraindításával. "A cél azonban most nem egy szovjetek által irányított kommunista rezsim, hanem egy demokratikusan megválasztott kormány megbuktatása - vélekedik Smith Palmer, Gati és Haraszti terveiről. - Ráadásul egy NATO-szövetségesé, amely a végsőkig kitartott mellettünk Afganisztánban."

A CNN eltávolítása egy kábelszolgáltató csomagjából és a Klubrádió "megszűnése" - igencsak kétes indokok ezek a vádak súlyához képest, melyek a sajtószabadság és a demokrácia megszűnéséről beszélnek. Valójában még ezek sem állnak meg - mutat rá Smith -, hiszen az elsőt egyszerű nézettségi megfontolás diktálta, míg a másodikat egyszerű gazdasági megfontolás. "Természetesen több ellenzéki televízió és rádió működik az országban, a virágzó internetes és nyomtatott sajtóról nem is beszélve" - szögezi le a szerző.

Az igazi indokok persze nem ezek, vélekedik a publicista. "Az Orbán-kormány követett el hibákat, de valójában nem ezek, hanem konzervatív politikája rémítette meg a nemzetközi baloldali véleményformálókat, akik fasiszta diktatúrát vizionálnak a Biblia legegyszerűbb említésére" - írja Smith. Az igazság azonban az, hogy az alaptörvényben és máshol megfogalmazott értékek összhangban vannak a magyar nép akaratával - hogy lehetne diktatúráról beszélni így?

A Szabad Európa újraindításával az amerikai adófizetők egy olyan szocialista párt útját egyengetnék, mely saját erejéből bizonyosan nem lenne képes visszakerülni a hatalomba. Az Egyesült Államoknak semmi esetben sem lehet feladata beleszólni egy olyan kérdésbe, melyről a magyar népnek kell döntenie. Ha a professzorok hatni akarnak Magyarország jövőjére, tegyék azt otthonról, belülről, erre ugyanis minden lehetőségük megvan. "A Fidesz ugyanis nem szüntette meg a politikát, egyszerűen csak nyerő benne" - vélekedik Smith.

A liberális média jobban tenné, ha inkább a nagyobb halakra koncentrálna: Irán, Szíria, Venezuela, Kína - ezekre az országokra igazak azok az állítások, melyeket Magyarországgal kapcsolatban emlegetnek. Azzal pedig, hogy a magyar helyzetet hozzájuk hasonlítják, több millió valóban elnyomástól szenvedő embert sértenek meg.

"Magyarország, ahogy azt bármilyen felületes és józan vizsgáló megállapíthatja, nem diktatúra. Azzal, ha ilyen otrombán megpróbálnánk eltávolítani a kormánykoalíciót, durva sértést követnénk el egyik legszilárdabb szövetségesünk ellen. A baloldalnak nyilvánvalóan nem tetszenek a magyarok hagyományos értékei - melyeket egyébként számtalan amerikai is hasonlóan fontosnak tart -, ez azonban még nem ad okot intervencionista üzelmekre" - így végződik a National Review cikke. 

Semmi sem az, aminek látszik: szövetségben az USA és az Al-Kaida? 2012-03-04. 16:29 Kuruc.info
A megfelelési kényszerben szenvedő, vagy csak egyszerűen elbutított közéleti szereplők gyakran érzik szükségesnek leszögezni: nem hisznek az összeesküvés-elméletekben. Persze akik ilyesfajta kijelentéseket tesznek, minden további nélkül elhiszik, hogy a "nácik uralmuk alá akarták hajtani az egész világot", miképpen abban sem kételkednek, hogy az Al-Kaida - újabban Irán is - "el akarja pusztítani a nyugati civilizációt". 
 
Al-Zawahiri, az Al-Kaida jelenlegi vezére

Én a magam részéről viszont kijelentem: hiszek az összeesküvés-elméletekben. Igaz, nem mindegyikben. De hát a történelemben bizony gyakran előfordult, hogy bizonyos etnikai, vallási, eszmei, netán osztályalapon szerveződő érdekcsoportok célokat tűztek ki maguk elé, melyeket vagy sikerült megvalósítaniuk vagy nem. Mielőtt Irán lett volna az első számú közellenség, a cionista oligarchia és médiája az Al-Kaida rémét festette fel a falra. 2001. szeptember 11. után megkezdődött a Nyugat terrorellenes "szent háborúja", melynek egyik legfőbb céljául a halálos veszedelemmé nyilvánított Al-Kaida teljes megsemmisítését tűzték ki.

De ki gondolt arra a New York-i ikertornyok és a Pentagon elleni terrortámadásokat követően, hogy tíz esztendővel később az USA és Oszama bin Laden egykori szervezete szövetségesként harcol majd egymás oldalán? Nos, volt, aki gondolt rá, ugyanis az "összeesküvés-elméletekben hívő" néhány "szélsőséges" már akkoriban hangoztatta: a World Trade Center és a Pentagon elleni repülőgépes akció néhány megmagyarázhatatlan részlete felveti annak a lehetőségét, hogy az izraeli és amerikai titkosszolgálatoknak voltak bizonyos információi az Al-Kaida szándékait illetően. Sőt, akadtak olyan "elvetemült őrültek" is, akik szerint a Moszad és a CIA szervezte a látványos támadást.

Természetesen megtörtént már a történelem folyamán, hogy korábban egymás ellen küzdő ellenségek egyszeriben kibékültek, és szövetséget kötöttek. Az is kétségtelen továbbá, hogy a 80-as években a nyugati hatalmak pénzelték és látták el fegyverekkel az afganisztáni iszlamista ellenállókat, akiknek a soraiból verbuválódott az Al-Kaida elnevezésű dzsihadista szervezet tagsága. Mégis van abban valami furcsa, hogy az USA és csatlósai hosszú éveken keresztül állították: hadseregeik élet-halál harcot folytatnak a "nyugati világ elpusztítására törő" Al-Kaida ellen. Ezzel szemben Líbiában és immár Szíriában is a cionista irányítás alatt álló Nyugat egyértelműen szövetségese a félelmetes "terrorszervezetnek". Sőt, pénzzel és fegyverrel is támogatja azokat a mudzsahedin harcosokat, akik egészen szoros kapcsolatban állnak Oszama bin Laden szervezetének tagjaival.

Csakhogy a cionisták halálos ellenségeikkel csakis abban az esetben állnak szóba, ha képtelenek legyőzni őket. Adolf Hitlerrel például tárgyalni és egyezkedni sem voltak hajlandók. (Pedig milliók életét lehetett volna megmenteni, ha megtették volna.) Az Al-Kaidával kapcsolatban pedig az amerikaiak évek óta hangoztatják: óriási csapásokat mértek a szervezetre, melyek következtében sikerült végzetesen meggyengíteni. Ennek ellenére az Al-Kaida harcosai megjelentek a líbiai felkelők soraiban, és ott vannak most is a szíriai lázadók oldalán. Régóta tudni lehetett persze, hogy az Al-Kaida nem rokonszenvezik sem a diktatórikus arab rezsimekkel, sem pedig a síita perzsa állammal. De hogy az USA az Al-Kaida fegyvereseit pénzelje Kadhafi és Asszad rezsimjének megdöntése céljából, azért mégis több a soknál. (De különös módon a nyugati média teljes nyugalommal tért napirendre az Al-Kaida és az USA szövetsége fölött.)

Hillary Clinton amerikai külügyminiszter a minap a BBC-nek adott interjújában nyíltan elismerte: az Al-Kaida valamint az USA által terrorszervezetnek nyilvánított számos csoportosulás ugyanazokért a célokért küzd Szíriában, mint az Egyesül Államok. "Vannak nagyon veszélyes szereplők a régióban, mint például az Al-Kaida, a Hamasz, és mások, akik szerepelnek a terrorszervezetek listáján. Mindezek a csoportosulások támogatják, vagy azt mondják, hogy támogatják az ellenzéket (Szíriában)" - ismerte el az amerikai külügyminiszter. (Megbízhatónak tűnő híresztelések szerint egyébként a NATO repülőgépekkel szállította Líbiából Szíriába a terroristának bélyegzett mudzsahedineket.) Ayman al-Zawahiri, az Al-Kaida vezére a muzulmánokat nyilvánosan is felszólította a szíriai rezsim megdöntésére. Márpedig a nyugati és izraeli terjeszkedéssel szembeszegülő Asszad-rendszer szétesése elsősorban a cionisták érdeke!

De vajon az izraelieket, az amerikaiakat és csatlósaikat nem zavarja, hogy mit művelhettek Oszama bin Laden oly félelmetes színekben lefestett fegyveresei korábban Líbiában, és mit művelhetnek most Szíriában? A kérdés nyilván költői, mert az arabok legyilkolása a legkevésbé sem izgatja az "emberi jogokért" krokodilkönnyeket ontó amerikai adminisztrációt és az európai kormányokat. Az Arab Liga egy minapi jelentése - melyet a nyugati média teljesen elhallgatott - arra hívja fel a figyelmet, hogy a Szíriában szemben álló erők mindegyike követett el súlyos bűncselekményeket. A dokumentum rámutat: bizonyos, nyugaton terrorszervezetnek bélyegzett csoportok állnak a lázadók nevében elkövetett támadások hátterében.

"Már-már ironikus tény, hogy a demokratikus legitimitással nem rendelkező, öböl-menti szunnita rendszerek támogatják az Al-Kaidához kötődő csoportokat Szíriában, a demokratikus reformok kikényszerítése érdekében" - jelentette ki Michel Chossudovsky, neves közgazdász és politikai elemző. "Ugyanaz történik most (Szíriában), mint korábban Líbiában, ahol a Nyugat és az öböl-menti államok beavatkozása nyomán nem csupán a korábbi kormány bukott meg, de az emberi jogok és a szociális viszonyok terén is súlyos visszaesés következett be" - tette hozzá Chossudovsky.

Az úgynevezett Szabad Szíriai Hadsereg egyik tábornoka a napokban újságírók előtt is elismerte: az USA és Franciaország modern fegyverekkel, többek közt repülőgépek lelövésére alkalmas rakétákkal szerelte fel a lázadókat. Az amerikai katonák állítólag már december óta jelen vannak a jordániai-szíriai határnál annak érdekében, hogy biztosítsák a felkelőknek szánt fegyverszállítmányok útját. Brit speciális kommandók pedig már szíriai területen irányítják az Asszad-ellenes lázadók - köztük az Al-Kaidához tartozó harcosok - küzdelmét.

Érdemes eltöprengeni az alábbi kérdésen: vajon a cionista nyugati birodalom, valamint az Al-Kaida és más "terrorcsoportok" között csupán taktikai, rövid távra szóló érdekszövetség áll-e fenn, vagy pedig a kapcsolat stratégiai jellegű, és hosszabb időszakon át is tartós lehet? Ha meggondoljuk, hogy az Al-Kaida ténykedéséből eddig javarészt a Nyugat és Izrael húzott hasznot, arra kell gondolnunk: ismét csak szemfényvesztés áldozatai vagyunk, és bizony a nemzetközi életben is igaz, hogy semmi sem az, aminek látszik.
Perge Ottó 

Mit vagytok úgy meglepve az Al- Kaida zsidó csinálmány. Ők kreálták a bandát, hogy uralni tudják a megtévesztett arabokat, és biztos forrásaik legyenek a kitűzött célokról. Egy két svédcsavar és a világ meg az arabok mindjárt úgy hiszik hogy ők uralják a terepet, pedig a szerepek ki vannak osztva, egy kis agymosás, sok sok pénz és úgy játszanak ahogy fütyülnek nekik. Így lehetett a 9/11 et az arabokra fogni, a Moszad és a CIA sarát. Ti meg csócsáljátok a sok piszkos átverést, lassan azt is elhiszitek, hogy a hazánkból kikerült Míg 29 – esek miket Iráni felségjelekkel láttak el és el fog sűlyeszteni egy amerikai repülőgép hordozót, melyet amúgy kiselejteztek volna, megindítják a támadást Irán ellen. A háború azonban világháborúvá szélesedik, így a zsidók elszámolják magukat és teljesen megsemmisítik őket, az egész nép megsemmisül, és az amerikai birodalom is elbukik, az uzsoracivilizáció így tűnik el a történelem sűlyesztőjében. Ha agyalsz egy kicsit e tények oly nyilvánvalók lesznek, hogy előre megtudod itélni a sakhúzásokat. Kérdés, hogy mennyire akarunk belelátni a nagyok kártyáiba. Ezt döntsétek el, és gondoljátok meg mi mindenre lehetne ezt kihasználni, mint a Moszad és a CIA teszi most.


Amit a M.o.-i fundamentalista cigány klánról - Itália után - tudni kell! 
2012/03/01 
Nemzeti InternetFigyelő
2012/02/25. SZÁMÚ RENDI KÖRLEVÉL

Megérkezett Budapestre az EU küldöttség és péntek este az amerikai Kongresszus Külügyi Bizottságának a küldöttsége is. Úgy tűnik, hogy tudatosan egybe hangolták a jövetelüket. Bejelentették, hogy a civil szervezetekkel is szeretnének tárgyalni. Gyanítom, hogy a "magyar civil szervezetek" nem mi leszünk, hanem mások. Azok, akiknek talán a legkevesebb közük van a mi hazánk fájó ügyeihez. Engem eddig nem kerestek. Kíváncsian várom a fejleményeket!

Ezen a héten is folytatódott Magyarországnak és a mi nemzetünknek a pocskondiázása. Erre válaszol a bizonyára kevesek által ismert tényeken nyugvó háttérjegyzetem, amelyet szabad közzétételre bocsátok a korábban kiadott "Tűzparancs" -ra hivatkozással. (Értsd: az összes közlési tilalom feloldva)...

A szövegben előforduló "karthágóiak" kifejezés használatához az alábbiakat közlöm: A budapesti M0 -as körgyűrű első részéhez tartozó tenderen a világhírű Italstrada (Milánó) olasz cég is indult, akiket meghatalmazott ügyvédként én képviseltem. Ők vésték jól az emlékezetembe, hogy csak Lombardia lakói igazán olaszok jellemben, kultúrában és arculatban is. Tőlük délre azonban kevés az olasz, és sok a jellemtelen "karthágói". Ezért biztos vagyok abban, hogy egy valóban olasz újságíró és TV riporter ellenőrzés nélkül nem tűzte volna műsorára egy hazudozó cigány nőnek a mondanivalóját, és nem tette volna hozzá becsmérlően, hogy ma "Magyarország Európa legsötétebb pontja.", ha előzőleg nem ellenőrizte volna le annak tartalmát a helyszínen.

Nem tette: Egy jellemtelen "karthágói" miatt pedig ne bántsuk a mi kedves olaszainkat!

Most kaptuk a hírt, hogy hazánk aljas pocskondiázói a melléklet szerinti "külföldi cigány fotót" úgy akarják terjeszteni a világon, mintha az magyarországi felvétel lenne! Az emberi aljasság végtelen. Ebben ne legyen senkinek kételye.

A fentiek hiteléül:

Dr. Nagy László sk. ügyvéd-politikus,

Rendi kormányzó

Egy emlékezetes kép a siófoki Aranypartról :

Az éhínségtől lesoványodott magyar cigányok hatalmas aranyláncaikkal a nyakukban demonstratív fürdőzésre indultak a turisták ámuló tömegei előtt. 



Dr. Nagy László ügyvéd-politikus háttérjegyzete:
Amit a magyarországi fundamentalista cigány klánról -Itália után- tudni kell

Általánosan elterjedt nézet volt a Kádár-éra alatt, hogy a magyar cigányok bizonyos körei fontos feladatokat végeznek a kommunista titkosszolgálatok körül. Egy idő után híre ment, hogy e klán tagjai úgy elszemtelenedtek, hogy egy sajátos és hazánkra nézve igen veszélyes cigány hatalmi játszmába kezdtek az egész Európára kiterjedően egy nekik tetsző "cigány birodalom" létrehozásának a titkos tervével. Erről a kiterjedt aknamunkáról, amely Magyarország területi integritását is keményen érintette, akkor még semmi biztosat nem tudtak a magyar kormányzati tényezők sem. A nyugati politikai elit a saját cigányaiktól megszabadulni akaró körei viszont minden lehetséges módon támogatták e banda sötét játszmáit. Ez alatt a hazai politikai élet korifeusai gyanútlan lelkesedéssel helyezték magas pozíciókba e fundamentalista csoport háttérirányítóit a rendőrségnél és a magyar honvédségnél egyaránt.

A nyugati tényezőkkel folytatott titkos tárgyalások sikerén felbuzdulva a cigány fundamentalisták döntő lépésre szánták el magukat. Azt kérték a mit sem sejtő Kádár János pártvezetőtől, hogy a cigányság fontos ügyeiben kollektíven fogadja őket. Kádár János válaszul közölte, hogy szívesen fogadja őket, de csak egyenként. Erre olyan választ adtak, hogy külön-külön nem tárgyalnak.

De volt egy személy a csoportban, aki ezt a konszenzust írói ambícióinak az érvényesítése érdekében megszegte abban a reményben, hogy ennek fejében személyét és műveit a pártállam minden lehetséges eszközzel ismertté és népszerűvé teszi majd. Ezért titokban bejelentkezett és elment Kádár Jánoshoz, aki előtt teljes egészében feltárta a következőket:
A fundamentalista klán vezető tagjai számos nyugati országgal már megállapodtak abban, hogy a Duna és a Tisza találkozási pontjától északra indulva, vagyis a Duna -Tisza közben Szeged magasságáig, egy önálló Európai Cigány Köztársaságot hoznak létre, ahová Európa összes cigánya majd beköltözik. A küldő ország házat épít a cigányainak és fejpénzt fizet utánuk. Svájc például 240.000.-svájci frank összegű fejpénz fizetésére vállalt kötelezettséget. Ha e terv végrehajtását Kádár és a területileg szintén érintett Jugoszlávia megakadályozná, akkor a fundamentalista klán tagjai - akik mellesleg átszövik kapcsolataikkal szinte az egész magyar cigány társadalmat - a legfiatalabb korosztálytól kiindulva tervszerű túl szaporodási programba /!/ kezdenek Magyarországon a magyarok ellen, és néhány évtized alatt szisztematikusan elcigányosítják és szétzilálják az egész országot.

Még Kádár Jánost is megdöbbentették a vázolt tények, és főleg az, hogy nem akadt egyetlen nyugati tényező sem ebben az önző és becstelen Európában, aki figyelmeztette volna a Trianonnal már kivéreztetett Magyarországot erre az aljas szándékú, a magyar lakosságot durván támadó és ellehetetlenítő, ország csonkító tervre. Néhány napon belül Kádár János határozott utasítást adott arra, hogy ifjúságvédelmi felelősök (Pl. védőnők) járják végig rendszeresen a cigány telepeket és fogamzásgátló tabletták szétosztásával stb. akadályozzák meg a kiskorúak teherbeejtését.

Az önérdekére és talán a becsületére is hallgató "füstös író" pedig a legnagyobb jutalommal távozott. Hamarosan vele lettek tele a TV csatornák, újságok méltatták a nagyszerű irodalmi adottságait és sorra láttak napvilágot a művei is.

A fundamentalisták grandiózus országalapító terve szerencsére megbukott, de a magyar népet és a magyar nemzetet szisztematikusan hátba támadó és eláruló szellemiségük a szabad demokrata "oltványok" testébe ültetve mind máig fennmaradt. Ez a szellemiség bújt elő a napokban Daróczi Ágnes arcátlan itáliai Tv szereplése kapcsán is. Történt, hogy a szabad demokraták szétfoszlott marxista-kommunista-ateista-kazár szövetségéhez tartozó Fhralipe Cigány Szervezet eme vezető tagja, a begyakorlott módszerüknek megfelelően ismét külföldről, ezúttal Itáliából támadta meg övön aluli hazugságok terjesztésével a magyar népet és nemzetet. Daróczi ugyanis élt a magyar nemzet pocskondiázóinak a sorába lépett Sky Italia Televíziónak a "Karthágóból szalasztott" (értsd: nem lombard, nem olasz) igénytelen és felelőtlen riportere és aljas szerkesztője által tálcán kínált lehetőséggel, a magyar nép és a magyar nemzet, valamint a becsületes magyar cigányság kárára és lejáratására boldogan és gátlások nélkül "cigánykodott" sőt bűnözött, rágalmazott és uszított ellenünk. Tele szájjal fröcsögte undorító labancként, hogy a magyar kormánytól - mellesleg pozitív diszkriminalizáció (!) révén - munkát kapott cigányok szigorú rendőrségi megfigyelés alatt vannak, és kényszermunkatáborokba zárva dolgoznak hazánkban! És ez a hazudozó mind a mai napig birtokosa az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége által 2002-ben adományozott "Pro Cultura-Hungariae Díjnak és a Gyurcsány kormány alatt kapott Magyar Köztársasági Érdemrend Lovag keresztjének is. Forog a gyomrom! Hánynom kell!

Daróczi "díszcigány" elvetemült itáliai hazudozása, még a honi cigány vezetők körében is egetverő felháborodást (!) váltott ki. Nem így a Daróczi -klán tagjainál, akik mindmáig büszkén arra, hogy a felmenőik között voltak "Magyarország leghíresebb lótolvajai, akikre most is büszkén emlékeznek"! E bűnpártoló vallomások bizonyára örömmel töltötték el azokat a a Soros-féle Open Society Institute "kiképző tisztjeit" is, akik megszabják e magyar ellenes klán továbbképzésre kiszemelt és alkalmazott tagjának, Daróczi Gábornak jövőbeni pozícióit is! Mint tették ezt a pénzvilág urai egy bizonyos "Andor nevű brüsszeli kommunista népbiztos" esetében is. Sebaj! Eljön majd az a boldog nap is, amikor egy bátor ország erős kezű vezetőjének az "elfogatási parancsa" a mogulok, mint nemzetközi bajcsinálók és pénzügyi fosztogatók ellen is célba ér!

A magyarellenes akciókat zsigerből támogató sunyi mogulok ezúttal is biztosra mentek. Ezért Daróczi mellett az olasz TV-ben megszólaltatták a szem ki lövető Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök alázatos csicskását, a vörös-kékben tetszelgő Vásárhelyi Máriát is, aki a tőle megszokott megalapozatlansággal, a nemzetközi kórus kívánságai szerint kijelentette, hogy "önkény-uralmi rezsim vette kezdetét" Magyarországon. Értsd: önkényuralom minden olyan magyar érdekű demokratikus intézkedés, amely nem szolgálja a hazaárulóknak,, az országot szabad rablással kifosztó tőkéssé lett kommunistáknak a bebetonozottnak hitt politikai és gazdasági túlhatalmát.

Zárszóként: akkor lennénk igazán nyugodtak mi magyarok, ha Magyarország egyik fegyházában a mi nemzeti becsületünk sárba tipróit, "csíkozott daróc ruhában" láthatnánk viszont fegyveres kíséret mellett, a jól megérdemelt egészségügyi sétájukon. Ámen.

Budapest 2012. február 25. 20 óra.
Dr. Nagy László 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése