2013. június 27., csütörtök

* mi nem űzünk, hanem hazasegítünk a fénybe !


Bemutatkozás

/Kapcsolat: A Szellem terapeuta, Exorcista Szellemírtó, Szelleműző*”

* mi nem űzünk, hanem hazasegítünk a fénybe !

Kapcsolatunk a szellem világgal:




Isten hozott! Hidd el nem véletlenül. Igen van Isten, magadban keresd, és ha már itt megakadsz és nem is hiszed, hogy a látható világot láthatatlan mozgatja, akkor ott jársz ahol mi egy pár éve jártunk.
Spirituális utunkat azért kezdtük el, mert nem kaptunk sehonnan sem választ alap kérdéseinkre:

•  Honnan jöttünk
 (születésünk előtt)?
•  Mi a feladatunk (ma)?
•  Hová megyünk innen
 (halálunk után)?
        • Valóban léteznek a szellemek?
        • És a halott ismerőseim is szellem
            és szellemek formájában várnak?
        • Okozhat e bajt egy kísértet?



Családoknál tett látogatásaink során felkértek minket: kopogó szellem, a fejekben gondolatokat gyártó  ártó szellem, holt lélek elűzésére, megszállás megszüntetésére. Mi nem szelleműzők vagy szellemírtók vagyunk, és nem szelleműzést cselekszünk. Mi hazasegítjük szegény itt maradott holt lelkeket az örök fénybe. Más néven szellemelengedés vagy szellem levétel, és szellemjárás megszüntetése, halott testvérünk fénybe küldése táltos tudás valamint látó képességek segítségével.
Kijelenthetjük, hogy már magas szinten látjuk az összefüggést, ami a tudományos fantasztikum határát súrolja:

Reinkarnáció, isten, sors/karma, betegségek eredete,



ember, mint teremtő, UFO, asztrális világ, 



szellemtudományok, angyalok és velük való kommunikáció,



DNS és emberi képességek, világvég, emberéletet leíró



pálmalevelek, meditációk, előző életekbe való visszautaztatás,



energiákkal való bánás, pálcaműködtetés, reiki,



csakrák, meridiánok, megszálló eltávolítása…
Több éves tapasztalatot szereztünk: szellem,



kísértetek, szellemjárás, kísértetjárás témákban.




Olyan témába is bele vitt minket a sors, ami igazi különlegesség és nem játék. Ez az ördögűzés, harc a sötét erőkkel a démon –nal. Ez az exorcizmus. Viaskodás lucifer / sátán erejével.

Tudom magamról, hogy a betegnek és a panaszosnak csak egy kívánsága van!
Látó képességekkel kívánunk további élet út vezetési tanácsokkal szolgálni, ha szükség van rá, miután megoldottuk a szellem járás problémát.
Adott esetben további látók részvételére is szükség lehet.

A megszerzett tapasztalatot és csodákat feladatunk átadni, hogy életed igazán élvezni tudd.

Ha gyógyulni és „ébredni” szeretnél keress fel minket.

Képesítéseink: reiki, szellem, meridián és angyal terapeuta, valamint kristály terapeuta. Agykontroll, és táltos tanítvány (Kovács Magyar András tanítványa).
Vízáltal avatott sámán és spirituális mester. Elvégzésre került José Silva agykontroll tanfolyama. Mindemelett a legnagyobb tudást Adamus mesternek köszöhetjük. Továbbá: Exorcista, Shaumbra....valamint két gyermek anyukája, apukája.

Anyagi világban megszerzett elismerések:) Elektronikai Műszerész, Ipari ElektroTechnikus, Villamosmérnők, Közgazdász, valamint Diplomás Óvónő 10 éves gyógypedagógiai gyakorlattal.

Kriszti és Valentin

HA NEM SZÍVESEN TELEFONÁLNSZ,
ÍRJÁL LEVELET VÁLASZOLUNK:
szellemelengedes@interware.hu
www.szellemelengedes.hu

Vagy az oldalsó menüben válaszd a Kérdezz-Felelek pontot ahol több szellem és kísértetjárás témában is olvashatod mások bejegyzéseit és rögzítheted a saját kérdésed, tapasztalatod.

Elérni minket a +36-30-210-4272
 számon tudsz. NORMÁL DÍJAS! Tehát nem emelt díjas!

Fizikailag Kazincbarcikán vagyunk elérhetőek személyesen. Budapestre, Miskolcra, Szegedre, Debrecenbe és egyéb településekre gyűjtő utakkal adódik lehetőség, hogy elérjünk Hozzád, ha a benzinköltség nagy teher számodra ha csak Te állnád. Természetesen kérésedre csak miattad is elindulunk Hozzád bárhová, akár Országhatáron túlra is. Időpont és helyszín miatt keress telefonon.

Köszönjük megtisztelő adományaidat.

      OTP 
  -    Gálik Valentin
    
 11773030-08060479
      Külföldi utalás esetén  IBAN: HU17 1177 3030 0806 0479 0000 0000
      SWIFT (BIC):OTPVHUHB
Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.Segítünk, Informálunk!












Valentin és Család szellemelengedes.hu
Valentin és Család szellemelengedes.hu
Valentin és Család szellemelengedes.hu
Valentin és Család szellemelengedes.hu
Valentin és Család szellemelengedes.hu
Valentin és Család szellemelengedes.hu Táltos
Valentin és Család szellemelengedes.hu Táltos
Valentin és Család szellemelengedes.hu Angyal kommunikáció
Valentin és Család szellemelengedes.hu Angyal kommunikáció
Valentin és Család szellemelengedes.hu Reiki
Valentin és Család szellemelengedes.hu Reiki
Valentin és Család szellemelengedes.hu Szellemterápia
Valentin és Család szellemelengedes.hu Szellemterápia
Valentin és Család szellemelengedes.hu Meridián Terápia
Valentin és Család szellemelengedes.hu Kristály Terápia
Valentin és Család szellemelengedes.hu Diploma1
Valentin és Család szellemelengedes.hu Diploma2

Skizofrénia és egyéb mentális betegségek kapcsolata a szellemekkel, szellem világgal.



Aki olvassa a soraimat az tudja, hogy mi a skizofrénia és az egyéb mentális betegség, és sajnos elég közelről ismeri. Kínoz ez téged, vagy hozzátartozódat, ami egy rémálom.


Szellem / szellemek és a Skizofrénia. Kísértet megszállás és a skizofrén / depresszió tünetei. Pszichiátria lelki betegségek, skizofrénia gyógyítása.



Számos siker támassza alá a kijelentésemet,



hogy sok skizofrén és mentális betegség



tünet mögött, egy megszállás erős, speciális változata áll!



Bizonyos skizofrénia tünetek mögött vagy szellem általi vagy démon általi megszállás azonosítható.
 A megszálló szellem vagy ördög előidézheti:a paranoia, szorongás, depresszió, hallucináció, üldözési mánia tüneteket. A kísértet vagy sátán szolgái által megszállottakat szokatlan szorongás és a legkülönbözőbb téveszme benyomások „üldözik”.
Az ördögűzés az ördögűző szertartás ezenesetekben segíthet ha valós megszállásról van szó és az ördög űzés valóban szükséges ördög űző által.

Ez irányú kutatásaim és sikerek adtak erőt, hogy ezt a mondandómat leírjam:

A legnagyobb bajom a pszichiátriával és a pszichológiával az, hogy nem ismerik el a lélek létezését. Szerintük minden egyes mentális „betegség” oka keresendő a gyerekkorban, minket ért traumában, agyi vegyi folyamatok felbomlásában.
Ezek a szakemberek hivatalból nem hisznek és hihetnek Neked, amikor azt mondod, hogy valaki tudod, hogy beszél benned…szellem vagy kísértet módjára,és az NEM TE VAGY! Te tudod, hogy semmi köze a tudatalattidnak azokhoz a kijelentésekhez, utasításokhoz, félelemkeltő szövegekhez, amiket odabenn hallasz, vagy gondolsz. Te tudod azt, hogy Ő létezik, tőled függetlenül, de benned.

Néhány érzékeny ember látja a szellemvilágot és végletekig idegesíti a kísértetjárás. Már maga ez a tény, vagy ennek a feldolgozásbeli hiánya is betegséget okozhat.

És most tudom, hogy örülsz ezeknek a soroknak, hogy végre valaki meghallgat és MEGÉRT!

Még az orvos bácsik is csak bólogatnak, amikor beszélsz hozzájuk. Te tudod, hogy dilisnek néznek.. egy esetnek… amit a megfelelő polcra fel kell tenni, és ugyanazon a polcon van a megoldás a diagnózis, és annak megfelelően kötelező beszedni a bogyókat.
Ha már ilyen szakembernél jártál, akkor onnan lefelé vezet sokszor az út. Attól a perctől kezdve még inkább titkolod a benned lévő hangot, hogy a világ elfogadjon Téged. Egyre jobban belemész ebbe a spirálba mindaddig, amíg ez a nyomás a belső tudatod és a fenntartott külső világnak mutatott álarc közötti egyre csak nő és nő. És elviselhetetlen lesz.

Vannak olyan esetek, amikor az orvos társadalom diagnosztizálta a betegséget, de az illető akkor sem hajlandó elfogadni, hogy valami nincs rendben. Ennek oka a következő: Az a személy vagy entitás, ártó szellem lény vagy démoni „pofa”, aki egyre jobban uralkodik a test fölött, már annyira felül van, hogy az IGAZI ÉN, aki egykor 100%-os tulajdonosa volt a testnek már nem látszik. Csak nagyon ritkán egy egy mosolyt venni észre egy igazi ÉN mosolyt…amit a következő percben a mosolyt látó már nem is hisz el, messze tűnt a pillantás és a pillanat. De valahogy a megfigyelő érezte, hogy ott van ott volt az IGAZI ÉN. De már megint elveszettet már ismét nem Ő.
Ezek a „betegségek” sokszor egy olyan erős megszállás okai, ahol a szellem, vagy szellemek már mániákusan játszanak a testtel, és az eredeti tulajjal. Nem saját gondolatok érzések, hangok, csak viszik a napokat és így megy egymás után, és nem javul. Az igazi Én megzavarodik, hogy ki is Ő.
Sok esetben egy egy látó ajánlja fel a kedves Őt felkeresőnek, hogy forduljon olyan illetőhöz ki jártas a szellemelengedésben. Természetesen a látók adott esetben tudják azonosítani is a megszálló személyét.


Ezekben az esetekben van szükség „ szellemírtó ” vagy „ szelleműző ” segítségére. (ismét fontos megjegyezni, mi nem szellemírtást vagy szelleműzést művelünk, mi szegény itt maradott lelket kívánjuk hazasegíteni a fénybe… legjobb megnevezés szellemelengedés, szellem levétel)

Természetesen nem minden betegség oka a fentiekben leírtak, de kérem, könyörgök, engedjetek meg egy esélyt, hogy hátha mégis, igaz amit elmond a „beteg” és hátha nem a levegőbe beszél ez a srác..mármint én.
Ha már 1% esélyt adsz  akkor én hozzáteszem a 99 et, hogy visszakapd azt a ÉN-t akit azelőtt a bizonyos „kattanás/billenés” előtt ismertél.
Mert figyeld meg, ott van ott van az a „kattanás/billenés” a „beteg” életében ahonnan pokol lett az élet Neki és a környezetének.

Ha a „beteg”nem engedi, hogy megközelítsük és Te felkérsz, hogy szabadítsam meg akkor én így is eleget tudok tenni a felkérésnek. Ezzel Te kedves, a felkérést vállalod át, hogy Te akarod, hogy hozzátartozód gyógyuljon. Természetesen a legoptimálisabb, ha együttműködik velünk.
Több esettel találkoztunk a széles palettán és látványos javulásokat értünk el. A szertartás után szükség lesz hozzátartozói segítségre, hogy visszataláljon valódi énjéhez a „beteg”.

Úgy lehet ezt elképzelni mintha Te gyerek lennél, és minden egyes percben ott áll melletted egy felnőtt, aki megmondja mit tegyél (ez ugye egy vagy több kísértet lény vagy démoni lény). Te már elfelejtetted, hogy van önálló akaratod. Szépen megcsinálsz mindent, amit ez a felnőtt bácsi akar.. átmész robot funkcióba… és a szellem gondolatait fogadod el.
Amikor eltűnik ez a magyarázó bácsi, Te mint gyerek zavarban leszel, hogy hová lett az akinek a szavának feltétel nélkül megfeleltél…és ott állsz utasítás nélkül…nem tudod ki vagy Te…kiben bízz…hogy is van ez az egész.  Egyre jobban érvényesíteni tudod és elő jössz a szabad akaratod jogával és a világ elszenvedése átfordul élvezetbe. Szellemjárás a testben megszűnt. Fontos a kommunikáció alatt a táltos mentalitás.
Sok esetben már egy átok levétel, rontáslevétel is segíthet, hogy a tudatos vagy nem tudatos kötések oldódjanak melyek kihatnak a személyiségre. Az átoklevétel, rontás levétel csak segít ezért ezen szertartások elvégzése is mindenképpen tanácsos.

Minket felkeresők gyakori jellemzése a depresszió és paranoia, skizoid viselkedés, megmagyarázhatatlan idegesség.

További lelki betegségek (gyüjtő fogalmak) melyek kezelhetőek: emlékezetkiesés, kettős személyiség, tudathasadás, akaratlan mozgás / akaratlan mozgások. Sokan orvostudomány által nem diagnosztizált „lelki betegek”kin vélik felfedezni a paranoid skizofrénia és pánik betegség, dühroham tüneteket vagy tünet együtteseket. A skizofrénia gyógyítása nem minden esetben 1 pillanat műve. A skizofrénia kezelése egy tudat mély rétegéből jövő valós megértéssel, elengedéssel együtt lehetséges.Könyörgök, adj egy esélyt Magadnak, hozzátartozódnak Nekem!Semmit nem vesztesz ha felhívsz vagy levelet írsz és próbálok rajtad segíteni, még az sem baj ha nem hiszel nekem, csak a remény csírája legyen meg benned.

Adománnyal is csak akkor tartozol ha javulást sikerül elérni, nincs veszteni valód. Könyörgök, nyíljon ki a világ és a pszichológia is ismerje el, hogy nem tud a tana mindent! A kísértetek és szellemek léteznek!

TOVÁBBI BEJEGYZÉS A MENTÁLIS "BETEGSÉG", DE NEM MEGSZÁLLÁS MENÜPONT ALATT

Eseteink skizofrénia és szellem kapcsolat témákban:
Öngyilkos Skizofrénia - Depresszió Pszichiátria
Skizofrénia és mániákus vallásosság (szorongás, lelki betegség)
Google keresőbe Skizofrén (skizoid paranoia, hangok a fejben)
Skizofrénia ami nem az! (téveszme? hallucináció? üldözési mánia?)
Skizofrénia "oldása" -skizofrénia kezelése


Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.Segítünk, Informálunk!


75-Öngyilkos Skizofrénia

Öngyilkos Skizofrénia
Általában az anyák keresnek fel minket,mint most is.  A gyermek 30 éves. Az anya gyermeke 3 éve belépett egy klubba. Ami most így visszatekintve nem feltétlen volt hasznos…
Akkor érezte a gyermek egy gyakorlat közben a klubban, hogy valami távozik (igen nekünk is furcsa volt) valami távozik belőle a nyakánál.
Onnantól kezdve befelé fordult és érdekes módon a világ is kilökte. Barátok hagyták el pár hét alatt, értelmetlennek érezte az életet és öngyilkosságot követett el, szerencsére csak próbált.
Onnan egyenes út a korház, klinika, pszichó, bogyók……nincs javulás.
Az egyetlen javulás az volt, hogy elkezdett az agykontrollal foglalkozni. Ura lett a gondolatainak. Ugye kiderült, hogy több olyan gondolat volt a fejében ami nem is az övé volt…de már azokat is jobban tudta uralni.
Már életben akart maradni, de nem tudott kijjebb jönni a mederből.
Szerencsére megtaláltak minket. Mi holt lelket engedtünk el róla, aki el is mondta, hogy Ő hajszolta bele az öngyilkosságba. Egyébként egy szerető hozzátartozó volt, aki szerette volna, hogy a létközben ott legyen vele a fiú!
A fiú a szertartás után mosolyogva nézett az Édesanyára!
Kérdezte az anya jól vagy?…és azt mondta, hogy soha nem volt jobban az utóbbi 3 évben KÖSZÖNI.
Mi még jobban örültünk, hála Istennek!
Ismét szabad lett és érezte és élvezte, hogy süt a nap. Aki skizofrén az érti/érzi a mondatomat, hogy mit is jelent.
ÉLVEZTE, HOGY SÜT A NAP!!!


128-„5 embert már tönkretettem”

„5 embert már tönkretettem”
Egy spirituális témákban jártas fiatalember kért segítséget Tőlünk. Jellemző tünet az ebben a témában jártas személyeknél, hogy másnak tud segíteni, viszont magán nem.
Azokban a pillanatokban, amikor egy erős meg nem értés, egy el nem fogadás veszi át a fiatalember fejében a gondolatok vezérszálát, akkor egy idegen erő próbál hozzáférni a fizikai test vezérléséhez.
A hangulat depresszív, fizikai cselekedetek agresszívek lesznek, s a fiatalember tudja, hogy most Ő nem Ő.
Találkozásunk alkalmával elvégeztünk több szertartást, melynek során kommunikáltunk az idegen erővel.
A megszálló erő elmondta, hogy már több embert tönkre tett és ezt szándékozik tenni a fiatalemberrel is. Hála Istennek egy hosszabb beszélgetést követően még is azt választotta, hogy elmegy a fénybe.

102-Alvás minősége

Egy család keresett fel minket, …véletlenül találték meg a weboldalunkat.
Amit megfigyeltek odahaza, és amire magyarázatot kerestek: mióta a családfő fizikai helyhiány miatt az emeleten kell, hogy aludjon, éjszakánként többször felébred, érzi valaki figyeli Őt, fáradtabb reggel mint este lefekvéskor. A családtagok félelemmel mennek fel a felső szintre, ami addig használaton kívül volt, ahol a családfő most már esténként alszik.
A teret távolról megtisztítottuk és a zavaró jelenségek megszűntek.

113-Lény

Egy hölgy keresett minket hogy bizarr dolgok történnek körülötte:
Fülei égnek, érzi valaki vagy valami hozzáér, az állatok beszélnek gondolatokat küldenek felé, világítás le föl kapcsolgat, kattanások a házban, környező emberek utcán boltban utána szólnak és üzeneteket közölnek felé, titokzatos telefonhívásai vannak.
Első körben, ha ezt egy pszichológus vagy pszichiáter hallja akkor bogyók után néz…
Mi tudtuk hogy a tüneteket egy „lény” okozza.
A megszabadulás a lénytől bizonyos megértésekkel járt, valamint tisztításokkal.

89-Este figyelnek!

Este figyelnek!
Egy pár keresett fel minket levélben, hogy 3 éve is már hogy nem jön össze semmi sem…2 hozzátartozójuk is meghalt ez idő alatt. Elromlanak dolgok a házban, kellemetlen kisugárzású a ház. Este folyamatosan érzik magukon a kellemetlen tekinteteket, amiket ugyan nem látnak, de egyértelműen éreznek….és félnek.
Távolról hazasegítettük a házban lévő holt lelkeket valamint a személyeket is megtisztítottuk, valamint átok mentesítettünk (mind ingatlan,mind személyeket illetően)
Az eredmény azonnal érezhető lett. Megnyugodott mindenki, kellemes otthont és védelmet adóvá vált a ház. Gondolataik tiszták, nem kapkodóak és nem gyűlölködőek.
Ebben az esetben is csak akkor kértünk adományozást, ha érezhető a jelentős javulás. Ennek megfelelően az adományukat köszönjük.

SZELLEM ELENGEDÉS  / SZELLEM LEVÉTEL SZELLEMJÁRÁS

  /KÍSÉRTETJÁRÁSMEGSZÜNTETÉSEHÁZSZENTELÉS ÉS LAKÁS SZENTELÉS ÖRDÖGŰZÉS, ÁTOK ÉS RONTÁS LEVÉTEL




Az emberiség által szinte TABU ként emlegetett megszállás megszüntetésére felszabadításra kaptunk képességet és erőt.

"Mindig éreztem a nagymama szelleme itt van körülöttem"- sorozatos sikertelenség miatt keresett fel egy fiatalember. A történetének bogoztuk ......      - olvasd tovább eseteinket 
itt.

Sokan nem hisznek egyáltalán „ezekben a dolgokban”, mint szellem és kísértet, valamint az ingatlanban történő furcsaságokat mindenképpen csak fizikai oldalról magyarázzák, holott már minden okot kizártak a jelenség megszüntetésére…sikertelenül.
 A szellem járás igenis létező dolog, ha megkérdezed felmenőidet, szinte minden idős történetében hallhatunk szellemekről, kísértetekről, furcsa, őrületbe kergető kopogásokról melyeket szellemek és szellemjárás okozott. Sok esetben egy egy viselkedésbeli panaszra őseink azt mondták „megszállta az ördög”. Sok gyermeket riogattak azzal, hogy jön a mumus, egy olyan szellem vagy szellem lény aki démoni erőkkel rendelkezve ördögi gaztetteket cselekszik. Természetesen nem lehet minden történést a szellem világnak tulajdonítani, de biztos történt már veled olyan sötétben, hogy inkább szedted a lábad, volt benned egy félsz, ami nem a fizikai világból jött, hanem olyan kísérteties borzongós.

Meddig akarsz eggyütt élni a szellemekkel?

Szabadulj meg garanciával!

Sok szkeptikus akkor kerül el egy magunkfajta „kuruzslóhoz” ha már a modern orvos társadalom és technika nem ad magyarázatot bajaira, illetve tüneteit nem tudja javítani. Az emberi elme ilyenkor megnyílik és bárminek engedélyt ad az életében megnyilvánulni esélyt ad a „próbára”. Sokszor utolsó esélyt keresgélve jutnak magunkfajta gyógyítókhoz, és sajnos nem első esélyként.
Materialista szemléletű "ügyfeleink", akik kérték a segítségünk, bizony bizony sokan„vallásosak” lettek
 a szellem és kísértet világnak köszönhetően. Hitük „megjött” és most már tudják létünk nem véletlenszerű. Tudják, hogy a kísértet járás valós történés.

Számtalan kísértet és démon történetet olvashatsz az esetleírásainkban, megkereséseinkben. Sok furcsa szellemjárás és megszállás eseteket találhatsz fórumunkban

 

ördögűzéssel, átok rontás ”jótettekkel”, nem működő szelleműző praktikákkal.


Látó és táltos képesség segítségével lehetőség van kommunikálni a szellem világgal, úgy mint halottlátás.

Ne félj többet otthonodban, szabadulj meg a kéretlen szellemektől MÉG MA!
Sikerdíjazás!

A szellem látó vagy maga a szellemek látója (ki nem életfeladatként foglalkozik a kísértet látásával) felfoghatja ezt a képességet mint áldás, vagy mint átok is. A látók általában kapott „adományként” tekintenek képességeikre.
Ha találkozunk, akkor láthatod, hogy nem üzleti jellegű a dolog, nem 10 perc alatt végzünk és nem csak 1 megszálló az akit eltávolítunk el rólad és környezetedből…hanem az összest.

Mivel itt többről van szó, mint egy csavar meghúzásról, ezért egy kis spirituális ébresztésben is részesítünk, ha szükséged van rá, ez Neked semmibe sem kerül. Összefüggéseket magyarázunk el Neked. Olvasd el kérlek a menüpontokat ahol részletes infó van a megszállásról rituálékról és spirituális ébresztésről.

Kívánunk segítséget nyújtani, valamint információval szolgálni: szellem, kísértet, valamint démon / ördög témákban. Cselekedetinkről informálódhatsz: szellemjárás megszüntetése, szellemlevétel, házszentelés, átok és rontás levétel. A szellemek világa egy szó szerint más dimenzió, de hozzáér a miénkhez. Az a kísértetek világa, melynek működését és azon való átkelését a tudomány sajnos nem tanítja.
A szellemelengedéssel és házszentelés rituálékkal sok itt maradt felmenőnknek tudunk segíteni.
Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.

Hogyan szabadulhatsz meg a szellemek -től garanciálisan?



Szellemelengedéssel kapcsolatos számaink: 95.000 weboldal megtekintés, 1400 e-mail,  több mint 700 telefonos válasz adás szellem témában, 120-nál több családlátogatás, 230-nál több szellem elengedéses esetleírás... emiatt vállalunk akár
 sikerdíjazással...ismerj meg minket itt.




Átok Rontás levétel Átok általi megszállás És szerelmi kötés oldása : Átok rontáslevétel akár  ingyen, részletek lentebb!



Beavatást és jogot kaptunk mindenféle átok és rontás levételére.

Két típusú kötés oldásról adunk most tájékoztatást, mint átoklevétel variációk.


Az egyik a klasszikus” átok és rontás

, amit valamely rosszakaró, vagy saját magunk rakunk magunkra.

Ebben az esetben az átok levétel és rontás levétel a segítség az átkok levételében és átkok feloldásában. 
Fokozott figyelemmel kell eljárni cigány átok esetében.

Egy másik egyedi terület a szerelmi kötés feloldás

ára valamint a szerelmi kötések semlegesítésére a szerelmi oldás.
Ebben az esetben ez a fajta kényszeres kötődés, kötődtetés úgy viselkedik, mint egy átok vagy mint egy rontás. Megszállás ebben az esetben nem okoz problémát, de a szerelem kötés nagyban befolyásolja az illetőt a szabad döntéshozatalban.

 Átok és szerelem sajnos sokszor együtt járnak, amikor ez a szerelem csak egyirányú. Ebben az esetekben is megoldást adhat az átoklevétel.

Mondogattad már magadban vagy hangosan „mintha ellenék átkozva”, "vesztes vagyok"?


Itt a helyed: Átoklevétel Rontáslevétel akár otthon, átok levétel, rontás levétel akár ingyen.
Gondold át ekkor, amikor felmerül a kérdés Benned, hogy lehetett-e valaki, aki elátkozott? Aki ezt kívánhatta Neked? Az is lehet, hogy saját magadnak kívántad ezt mondjuk: Ó de szerencsétlen vagyok, de béna vagyok, örök vesztes vagyok… stb.

Nem sikerül semmi, sem amibe belekezd, kapcsolati problémái vannak, vagy éppen nem talál társat,
 folyamatos kudarcok és állandó betegeskedések, orvosilag kimutathatatlan nyavalyák körvonalazzák életét?

Általában az ember tudja magáról, hogy Vele valami miatt gyakrabban történnek ezek a dolgok, nincs rá magyarázat, de már megint benne van egy problémában és már-már nem is meri említeni közelállóinak.

Az áldás és az átok egymással szemben állnak.



Átok=Ártok (valakinek, aki lehetek Én is). Átok vagy áldás, nem mindegy!

Az átoklevétele házilag, vagy rontáslevétel gyertyával otthon sajnálatos módon nem igazán működő megoldások.

Sajnos több esetben az átkot az ember magára mondja ki, és ezt egyesek hajlamosak naponta elmondani többször is. Figyeld, meg magad mit mondogatsz esetlegesen állandóan magadnak, mintegy programozod magad és ezt minden egyes kimondott ismétléssel csak megerősíted.

Természetesen vannak erre a célra profin kiképzett személyek, akik precíz átkot rontást tudnak az illetőre tenni, sok olyan könyv és cikk jelent meg, amiben ugyancsak pontosan le van írva az átkozódás menete. Elég lehet csak egy woodoo babához nyúlni. Találkoztunk sajnos bizonyos egyház általi átokkal is.  Az átkozókra nagy eséllyel visszaszáll, a ROSSZ KÍVÁNSÁGA amennyiben eltávolításra kerül általunk az átok vagy rontás. Nem mi akarjuk, hogy visszaszálljon ez az univerzum rendje.
Az átok elszenvedője, látó vagy érző segítségével is megállapíthat információkat. A látók tájékoztathatnak az átok vagy rontás erejéről, és küldőjéről. Természetesen nem minden esetben egyértelmű ezek felkutatása. A táltos megközelítés, és az okok felkutatása is nagyon fontos.

Az átkok levétele szertartás után a minket felkeresőt áldásban részesítjük, és elmondjuk, hogy hogyan védekezhet további átkok vagy rontás ellen, és így elkerülhető továbbiakban a rontások levétele.
 Az áldás továbbiakban segít negatív sötét szellem lények megszállása ellen. Ha a kísértetek esetlegesen egy átok miatt ragaszkodtak a helyhez vagy személyhez, akkor ezen oldással az ott tartózkodás oka is oldódik. Az átkok rontások már nem hatnak, a megszálló szabad, szerződés már nem köti. További kísértetjárás nem szükséges, ha az démoni elrendelésre történt, a szellemjárás megszűnik.

Szemmel verés, a gyilkos pillantás is felfogható egy átok "felrakásnak". A szemmelverés elkerülésére léteznek védelmező amulettek, talizmánok.

Átkok a megszállásnál:



Több esetben a megszállást akár holt lelkek, kísértet általi akár démonok általit is, átkok okozzák. Az átkot ebben az esetben is teheti magára az illető, melyben engedélyt ad teste átadásával egy „magasabb” erőnek hogy rajta keresztül nyilvánuljon meg. Eladja a lelkét az ördögnek, cserébe megkap ezt, azt… ami múlandó és még több vész, mint kapódott.
A megszállást kérheti egy átkozódó rosszakaró is. Ha démoni erők nem férhetnek az illetőhöz, mert valamiféle védelem alatt áll, akkor holt lelkek, szellemek is elvégzik a csúfos feladatot.
Ekkor betegségek, hangok félelmek eredete is lehet természetesen a megszállás.

Emiatt megszállások esetében, ha érezzük, akkor átokrontás levétellel szoktuk a szertartást kezdeni. Démoni, ördögi megszállásnál pedig szinte 100%-ban szükséges. Az ördög vagy démon sokszor hivatkozik valamiféle megállapodásra az ördögűző -nek az ördögűzés szertartás alatt, emiatt jobb átoklevétellel kezdeni ezen erősebb ördög űzés szertartásokat, hogy az ördög űző munkája egyszerűbb legyen.
A szertartást módunkban áll elvégezni személyes találkozónkon vagy távolról. A szertartás elvégzéséért adományt fogadunk el hogy a munkánk a helyiségünk fenntartható legyen.
Rontáslevétel szertartásunkkal garantált a 21 napos védelem az átok és rontás ellen, ha további védelmet szeretnél, akkor megtanítunk az átok elleni védelem -re.
Az átok levétele és az átok feloldása segít abban hogy utad tovább járhasd.

Abban az esetben ha kéred a távoli vagy a személyes találkozásunkkor az aura megtisztítását, az átok levétel ingyen történik. (átoklevétel ingyen ajándékba) Érezni fogod, hogy jobban vagy, megnő az életkedved, könnyebben veszel levegőt, felszabadultabb vagy… Ekkor tudhatod, már átok sincs rajtad ami eltérítene életutadról.
Ennél a szertartásnál sem szükséges feltétlen a fizikai találkozás, távolról tudjuk biztosítani az átok rontás levételt, és csak akkor adományozz, ha érzed a változást.


"El nem viselhető szerencsétlenség sorozat vette rá egy roma hölgyet, hogy felkeressen Minket. Véleménye és tudomása szerint meg van átkozva.
A közhiedelemben benne van......."  OLVASD TOVÁBB esetleírásainkat 
itt.
...vagy átoklevétel fórum, kérdezz felelek, segíthet még tájékozódni, amit  itt  találhatsz.


Várjuk megtisztelő megkeresésedet!

Rontáslevétel átoklevétel eseteink:
Amikor egy vállalkozáson ül átok - átoklevétel és rontáslevétel
Baba áldás-talanság segíthet az átok levétel és rontás levétel
Szerelem mágia - átok és rontás?

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.Segítünk, Informálunk!

Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc,  átoklevétel Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


Ajánlott linkek innen:
 kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel.Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.

További olvasnivaló átoklevétele rontáslevétele témában:

Olvasnivalót kiegészítheted az átok levétel fórum rontáslevétel fórum olvasásával itt.
Átok-rontás levétel fórumban olvashatóak mások problémái. Sokszor megkönnyebbülve érzi magát az ember ha tudja hasonló nyavalyákban sajnos más is szenved. Az átoklevétel fórum ban nem csak „átkozott” dolgokról, hanem „szellemes” dolgokról is kaphat bepillantást az olvasó.
Sokan sajnálják maguktól az időt és pénzt, hogy problémájuk megoldódjon. Sokszor mint gondolom Te is, magadat az utolsónak sorolod a sorrendbe. Előbb jár a gyermek, a nagyszülő, másokon való segítség, és a táplálkozás, vagy hogy fedél legyen az ember feje felett. Azonban egy egy ilyen „gyógyítással” a fentebb felsorolt dolgok kielégítése is tudom hatásosabb.
Sokan kérdik, hogyan működhetne a rontáslevétel otthon, átok levétele otthon, hogy a rontáslevétel ingyen legyen.

Átok levétele házilag, vagy a rontás levétele házilag sajnos nem igazán működik. Saját magam a saját hajamnál fogva a mocsárból nem tudom kihúzni, tehát átok levétel magunkról, nem sikeres dolog.
Ezért az átok levétel gyertyával / rontáslevétel gyertyával vagy rontáslevétel piros cérna segítségével nem működik. Rontás levétel piros cérna használata a televízióban látható műsorok miatt hihető hatásosnak, és nagy valószínűséggel az is csak a jós, mágus gondolati úton tesz is valamit az adott eszközzel, nem csupán megveszi, levág belőle egy darabot és postázza.
Rontás levétele ingyen amiatt is lehet hatástalan, mivel ez feltételezi, hogy bajban lévő nem kíván semmit sem tenni/adni a javulásáért. Szabály az, hogy valamit még ha nem is kér senki, illik felajánlani. Egy alma, egy sütemény…. bármi, amiben benne van a bajban lévő energiája fáradtsága.


Átoklevétel gyertyával, átok levétel angyalokkal , magunk módjára magunknak csinált  szertartások ártani ugyan nem ártanak, de ha nem hatásos, akkor érdemes átok és rontáslevétel céllal egy ezzel foglalkozó személyt felkeresni.


Az átok levétel módja: ülő helyzetben történik, van egy „mormolt” átok levétel szövege.

Rontás levétel folyamata alatt, ami kb. 20 perc a szertartás vezető a kezét az alanyon tartja.

A rontáslevétel folyamata az alany számára egy nagyon kellemes feltöltő érzés. Az átoklevétel módja nem változik, ha szerelmi kötésről vagy klasszikus átokról is van szó. A vudu átoklevétel ugyanúgy hat mint más átok és a vudu átok levétel ugyanúgy sikeres akár csak a cigányátok levétele.
Az átoklevétel szövege sem mágikus, csak ami mögötte van, csupán a szöveg ismerete nem ad erőt. Tehát átoklevétel magunkról módszernél nem elegendő az ismert szöveg kántálása.
Átok levétel után az alany kissé nyomva érezheti magát a megkapott energiáktól. Az átoklevétel angyalokkal és felemelkedett mesterekkel és azok segítségével tökéletes.
Gyakorta nem kis erőkről van szó, sokszor „vizsgázott szakemberek” teszik fel a kötéseket, rontásokat.
Tehát ha a rontáslevétele ingyen vagy rontáslevétele házilag történik a siker nem garantált.
Sokszor halott kérdések:
Átok levétel mennyibe kerül?
 (1 db almától…)
Mi lesz átoklevétel után? (nem lesz ötöse a lottón, de efféle nyavalya már nem hat)
Jósnő rontáslevétel –re buzdított, és kérdezi, hogy , átoklevétel mennyibe kerül, és tényleg van-e rajtam átok?  (aki üzletszerűen foglalkozik az átokleszedésével annak logikátlan azt mondania hogy nincs, köszönöm a hívást. Igazából ezt nem is mondhatja, mivel mindenkin van átok, ha nem más által rája akasztott, akkor saját maga által saját magának generált átkok hatnak. Nem elég asztrális szinten átok mentesnek lenni, az elmének is tudnia kell, hogy igen minden rendben lesz mivel már az átkot levette már egy szakember….sokszor ez segít a legtöbbet, hogy tudom efféle fura dolgok már nem hatnak-…és ha így megyünk előre akkor hidd el be sem vonzzuk az ilyesmi dolgokat)

Mi távolról is tudunk segíteni, legyen szó keresésed közt: átok levétel Debrecen, rontáslevétel Miskolc, rontáslevétel Pécs….számtalan esetben külföldön élő Magyar társaink kérnek fel minket a távoli szertartásokra.
Ha mégis az átoklevétele otthon, gyertyamágia rontáslevétel módszereket választod, és kísérletezni kívánsz a házi rontáslevétel praktikákkal akkor találhatsz anyagokat olvasásra a neten.

Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc,  átoklevétel Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


ÖrdögűzésDémoni / Sátáni megszállás megszüntetése, Exorcizmus:



ÖRDÖGŰZÉS EXORCIZMUS MAGYARORSZÁGON. AZ ÖRDÖGŰZŐ EXORCISTA HARCUNK ÖRDÖG DÉMON SZELLEM LÉNYEKKEL.


Az ördögűzés és a démoni megszállás kezelése egy kényes és egyedi terület Országunkban.
A démoni és sötét erők szellemeivel felvenni a harcot nem mindennapi feladat. Az exorcizmus és maga az exorcista személye mindig misztikusságot sugall. A sátáni és luciferi erőkkel a harcot felvevő ördögűző szertartásaink alatt maga a szertartást végző is szélsőségekig kimerül, de már sokadik alkalommal vállaltuk és vállaljuk az ilyen jellegű felkereséseket.


Démoni ördögi megszállás tünetei (nem mind fordul elő):






•    A hőmérséklet démoni jelenlétnél hatalmasat csökken egyik pillanatról a másikra
•    Lebénul a test, magatehetetlen a személy
•    Akaratlan mozgások cselekvések, akár több óráig
•    Hatalmas erő érzése
•    Magas agresszivitás
•    Sötétség a helyiségben
•    Ha a személy érzékeny a kommunikációra és eldönti, hogy megszabadul a démontól akkor esetekben felléphet csábítás (széles a csábítási eszköz paletta) ne engedj a kísértésnek nagyon rosszul jársz...
•    Folyamatos félelem érzet
•    Magas fáradékonyság
•    Idegen nyelvek beszélése
•    A személy mély hangja akkor amikor a megszállott érzi hogy írányítás alatt van…rajta keresztül a démon beszél
•    Kiesett percek (amikor általában valami rosszat/elfogadhatatlant tett a személy)
•    Husky kutyaszemhez hasonlító tekintet, kísértet ,vagy kísérteties tekintet
•    A személy teljesen nem önmaga, irányítva van
•    Fizikai törvényeknek fittyet hányó történések








Megszabadított ember jellemzői az ördögűző / démonűző rituálé után, kire már nem hat a démoni megszállás:



•     Visszanyeri énjét, jellemét, a megszálló már nincs rá hatással
•     Megkönnyebbült szabad érzet
•     Ha a fizikai bajait a megszállás okozza, akkor tünetek múlása
•     Megmagyarázhatatlan boldogságérzet






Ördögűzés Rituálék:



A ördögűzés esetén az ördögűző rituálét addig végezzük míg meg nem történik a szabadulás a démoni szellem lénytől.  Megszállás erősségétől függően több óráig is tarthat. A szertartás hasonlít arra a cselekedetre mikor szellemek kísértetek levételével segédkezünk.  Látó és táltos mentalitás segíthet ez esetben is további élet út vezetési tanácsokkal. Az ördög űző, vagy más néven démon űző tevékenység erős fizikai állóképességet követel a szertartást végző felől. 


A szertartást vezető megnevezése szokott még lenni a démon üző, de a Magyar nyelvben inkább az ördög űzés mint tevékenység és ördögűző mint személy nevek ismertek. Az angol nyelv világában és filmeken az exorcista kifejezéssel látják el a démon világ ellen küzdő démonűzőt.
Szinte 100%-ban ha egy látó személyesen találkozik egy ördögi megszállottal vagy akár telefonon felkeresett látók, jósok, jósnők is ördögűző személy felkeresést ajánlják, és jutnak el hozzánk.
Találkoztunk már olyan kísértetjárás esettel, ahol magát a jövés menést démoni erők rendelték el. A szellemjárás a démoni erő elkergetésével, démon űzés rituáléval abbamarad.

Országunkban is találkozhatunk a sátánizmus rajongóival.
Ördög képek, 666 jelképek fordulhatnak elő jegyzeteikben, webes oldalaikon, öltözködésükben.
Vigyázva kísérjük gyermekeinket, mert rossz irányba tudja elvinni ez a fajta rajongás fiataljainkat.








Démonűző rituálé elvégzéséért nem kell fizetni és az időnk is ingyenes! Csupán a helyiség és munkánk fenntarthatóságáért kérünk támogass minket! Hogy másokon is segíthessünk démonűzés szertartásunkkal
Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.Segítünk, Informálunk!

Saját eseteink Ördögűzés témákban:
Démoni ok- Ördögűzés Exorcizmus
Démoni sorozat Az ördögűző Exorcista harcunk
Cigány démon ördög űzés, ördög űző szertartás
Ismét egy hihetetlen történet a démoni világból-ördögűzés magyarországon
Anno az első ördögűzésem...ez egy régebbi történetem:)-Ördögök Démonok-Ördögűzés kezdete




Ajánlott linkek innen:
 kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel.Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.

További olvasnivaló ördögűzések , ördögűzés szertartása, témában, valamint ördögűzés Magyarországon:



A démonok, ördögök ténykedései mindig a fekete mágia fókuszában voltak. A lucifer sátán jelképek többször jelennek meg az okkultizmus sötét oldalánál. Az emberek többségének van egyfajta benyomása az ördögűzők személyiségét illetően, melyeket ördögűzés film / ördögűzés filmek támogattak. Az internetes videó portálokon megtalálható ördögűzés videók, ördög űzés dokumentumfilm áradat nagy nézettségnek örvendnek. Számos rögzített ördög űzés szertartása felvétel általunk igaznak valósnak vélt,még ha kívülről bohóckodásnak tűnik is.


Ördög űzés videók amiatt is nézettek, mert sokan tisztában vannak, hogy testük erős lény befolyása alatt van és próbálnak ördög űzés otthon módszerrel megszabadulni. Az ördög űzés házilag sajnálatos módon többször sikertelen. Hiába az ördög űző ima latinul vagy ördögűző zene.


Gyakori felkérés az ördög űzés romániában, valami miatt ezen lények szabadabban mozognak azon vallási területeken. Az ördög űzés románia keresésre is sokszor hozzánk lyukadnak ki.

Az ördög űzés létezik. Az ördög űzés Magyarországon sokkal ismertebb mint környező akár „fejlettebb” országokban. Ördög űzés Budapesten vagy az ország más városaiban elérhetőek csak keresni kell a jó személyt kinek ereje képessége van a harchoz.
Az ördög űzés menete / ördög űzés napjainkban:

  Először is azonosítás távolról nem minden esetben egyértelmű. Azonban amikor személyesen megjelenünk a megszállt személy szinte menekül, üvölt akár hozzátartozóival, hogy ezt miért kellett, miért kellett, hogy odahívjanak Minket. Az idegesség az ingerültség hasonlatos az ördögűzés dokumentumfilm feszült jeleneteihez. Az ördög űzések kulcs momentuma amivel a valós ördögűzés történetek írói „dolgoznak” az a HIT. Hit és tudás, amire Jézus is rájött. Jézus ördögűzés tettei valamint a többi ördög űzés a bibliában is arra a tudásra épül, hogy maga a megszálló démoni lény is az Isten teremtménye. További történelmi személyek János Pál ördögűzés szertartásairól is lehet olvasni a világhálón.

A szertartást átoklevétel rontáslevétel előzi meg az esetlegesen tudatos vagy tudatalatti rétegekben tett fogadalmak miatt.  Az átok levétel, rontás levétel felfogható egy bevezető szertartásnak. Ha nagy szerencsénk van az átok levétele / rontáslevétele eljárás elegendő lehet, hogy a lényt távozásra bírjuk.

fA szertartás eltarthat akár órákig. és lehetséges, hogy 1 alkalom nem teszi szabaddá a megszállottat. A szertartás figyelemmel követése is egy kuriózum.
Ekkor a kívülálló szkeptikusok kiknek az ördögűzés rituáléja látható lett, egyértelműen kijelentik az ördögűzés létezik és a hitük, tudatuk kinyílik egy addig tagadott világ felé.

Az ördög űzés katolikus egyház által vagy ördög űzés református hit gyülekezetek által nagyon körülményes. Magas rangú egyházi vezetők engedélyei kellenek a szertartásokhoz.
Eddig nem találkoztam ilyen démonűzős beszámolóval, vagy történéssel, amit Magyarországon a nagy egyházak (van egy kivétel) hajtottak volna végre. Ha van ilyened kérlek szépen informálj!
Az ördög űzés vatikán –i írásai, filmjei viszont közismertek a médiából.

Van egy érdekes megszállottság ahol cigány ördögűzés szerepel a megszállottak tudatában, amiatt mivel tudják, emlékeznek, hogy rosszulléteik, bizarr történéseik akkor kezdődtek, amikor egy cigány megátkozta Őket, és bizony a „segítségül” hívott lények nem éppen jó szándékúak.


Az ördög űzők és pszichiáterek nincsenek sajnos sokszor 1 világban. A tudomány ezen alternatívákat kizárja. Figyelemre méltó viszont a régebb óta praktizáló, vagy vallásos orvosok szakemberek pozitív hozzáállása ezen „kuruzslókhoz”… az ördögűzők és pszichiáterek közös munkája hiszem és tudom több eredményt szülne.


Ördögűzés tanfolyam keresése, ördög űzés rituáléja és annak elsajátítását csak akkor kezd, ha hiszed, vagy inkább tudod az Atyával való azonosságodat. Csak maga az ördög űzés tanfolyam és ördög űzés történetek ismerete kevés egy ilyen erős szellemi lénnyel való harchoz.

A szellemelengedéssel és házszentelés ördögűzés rituálékkal sok itt maradt felmenőnknek tudunk segíteni.
Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


101-Démoni ok

Ismét határainkon kívülről kérték segítségünket egy kényes témában.
Egy fiatalember már nagyon régen szenved búskomorságban. Agresszív, türelmetlen, hangja megváltozik, és akarata ellenére dohányzik holott utálja. Szüleit fizikailag bántalmazza.
Ortodox papot is hívtak segítségül. Kinyilatkoztatásai után mássága egy negyed évre abbamaradt, majd folytatódott minden tovább.
A szenteltvizes teszten sajnos Ő sem ment át, rosszul volt tőle és köhögött.
Időpontot egyeztettünk, hála Istennek a fiú meg akart szabadulni az Őt uraló lénytől és ismét szabad akart lenni és folytatni a tanulmányait.
Ott jártunkkor fényt derítettünk, hogy
mi miatt tartózkodott a démoni erő a fiúval, mely okot feloldottuk és a lény távozott. A további szertartás alkalmával halott hozzátartozókat is sikerült hazaengednünk a fénybe.
A fiú megkönnyebbült és szeretet vette át a szívében a helyet.


65-Démoni sorozat

Démoni sorozat
Ismét „belefutottunk” egy ördögűzésbe.
Egy fiatal életerős hölgy keresett fel minket, hogy hangokat…élő emberek hangját hallja a fejében.
Bajára mindenfajta pszichós jelzőt már akasztottak, de Ő tudta, hogy nem beteg.
Istenben hitt és hitt abban, hogy a nagy egyházak tudása mögött vannak még tanok, amik segíthetnek rajta.
Kiderült a szertartás alatt ami „egyszerű” holt lélek hazasegítésnek indult, hogy az idegentől érkező gondolatolvasást és rablását egyfajta démoni erővel kötött paktum okozza. Vagyis:
Egy régi kapcsolat alanya kívánt információkhoz jutni a fiatal lányról, akivel már szakítottak egy ideje. Ez a kapcsolat mániákus volt és „démoni beszámoló” alapján kérte az illető, és kötött valamiféle paktumot a sötét oldallal, hogy gondolatokat olvashasson, illetve benne lehessen a fejében.
A démont sikeresen elűztük és a kapcsolat az élő emberrel meggyengült. A tökéletes megoldást az jelentené, ha a szerelmi bánat miatt ilyen eszközökhöz folyamodott illetőn is elvégeznénk a szertartást…melynek elérése folyamatban van.


52-Bubamara, Cigány Isten, Démon, Görcs

Nógrád megyéből keresett fel SOS üzenettel egy fiatal pár. A hölgy a férjének kér utolsó lehetőségként segítséget.
11 éve történt egy fura történet a fiatal sráccal. Egy lakóházban egyszer csak érezte, hogy valaki vagy valami a nyakába ugrik és nem engedi. Tekeri a fejét egy erő az egyik irányba, görcsök lettek a nyakába, és megmagyarázhatatlan rosszulléte lett több napig. Az idegi rángatózás, feszülés, vonaglás már 11 éve tart, egy belső vezérlés próbál úrrá lenni a testen. A fiatalember minden napja maga a szenvedés volt. Egy ilyen erővel együtt élni egy testben lehetetlen, pláne ha az embernek el kell tartania a családját.
Sima holt lélek elengedésnek indult a szertartás aztán azonosítottuk a sokkal erősebb démoni megszállást. A szertartás alatt beszélgettünk a megszálló erővel, hogy honnan jött ki küldte….a lényeg hogy egy cigány átok eszközeként került a testbe a démon, a saját vezetőjének/ura parancsának eleget téve. Az átok levétellel megszüntettünk mindennemű fogadalmat kötést, és lehetőséget adtunk a démonnak, hogy elhagyja a testet, úgymond büntetés nélkül (mivel nagyon sokáig és nagyon kimerítően hatott az ördögűzés) Ezzel azonban nem élt a démoni megszálló, így egy cigány sertés telepen végezte.
Dicsekedett amíg a testben volt, hogy a cigány átok milyen erős nem tudja levenni senkiJ Az átok rontás levétel után meg sírt, hogy igazam volt, hogy levettem és megszabadítottam, már nem köti a testhez semmi és menni akar, nagyon nagyon menni akart már.
A szertartás alatt több liter szenteltvíz fogyott mind belső fogyasztásra, mind külső tisztításra/űzésre.
A feszített izomszálak tovább nem engedelmeskedtek a megszállónak, egy belső nyugodtság csend lett az úr. A fiatal ember visszakapta a jogosultságát a saját testének irányító pultjához.

61-Ismét egy hihetetlen történet a démoni világbó

Ismét egy hihetetlen történet a démoni világból
Fővárosban jártam egy fiatalembernél, aki hála Istennek vette a bátorságot és felkeresett. Tüneteiből tudtam, hogy démoni megszállásról van szó. Problémái a tipikus weboldalon leírt tünetek. A jellemző vonásokon kívül beszámolt Sci-fi be illő képességekről: szemével fel tudta kapcsolni a villanyt (oda nézett a kapcsolóra és az átbillent, a villany felkapcsolt), szemével tudott falra akasztott táblákat megmozgatni, furcsa sziszegős hangon beszéltek hozzá vadidegenek az utcán (és csak hozzá szóltak).
Miután legelőször telefonon beszélgettünk, és elmondtam, hogy mi fog történni, ezután a sötét oldal csábítása elkezdődött nála.
Erősödő képességek (megérzések, valóságos látomások, gondolat olvasás), minden ember úgy nézett rá, hogy érezte bárkit megkaphatna, szinte sóvárogtak utána. Mindez amiatt hogy ne akarjon Tőle megválni. Viszont emellett nagyon ideges volt, tudta a megszállt démoni lény hogy egy „kicsit” meg fogják zavarni a mókájában.
Egy átok miatt ejtette rabul a fiatalembert a lény, kit sikeresen elzavartunk a disznók közé.
Tudom hihetetlen az egész, sokszor nekem is, amelyen történetekkel fogadnak, de inkább ismerje meg mindenki. Tudom, hogy sok mindenkinek van hasonló baja, amiről nem mer beszélni.

90-Anno az első ördögűzésem...ez egy régebbi történetem:)

Egy hölgy keresett fel telefonon hogy hangokat hall a fejében és a lakásban. Félnek tőle az állatok.
A skype-ot használva a másik oldalon nem lehet látni az arcának csak a felét. Egyik alkalommal szeretkezés hangját hallotta a skype-on keresztül a másik fél, pedig senki sem volt a szobában. A hölgynek percei esnek ki hogy mi is történt. Egyik reggel a karján égési sérülések voltak, egy jól kivehető fog és szárny. A hölgy nagyon elvolt keseredve sírva remegve keresett fel hogy ő ezt már tovább nem bírja, állandó félelem van benne, kibírhatatlan. Sokszor káromkodik, pedig régebben nem tette és ha veszekedik akkor bevörösödik a szeme Ott jártamkor a hölgy nem tudott a szemembe nézni, mindig levette a tekintetét, azt mondta hogy süt ahogy nézek, nagyon idegesítette hogy egyáltalán ott vagyok. A hölggyel egy démoni megszálló volt és elkellett végezni az ördögűzést.