2014. november 14., péntek

Szovjet skalár elektromágneses fegyverek III. a



Szovjet skalár elektromágneses fegyverek III. a




Visszaszorítása ATTACK - MARV ?? S (védelem nélkül)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s72.htm
DIA 72
        Most súlypontáthelyezések egy kicsit, és nézd meg a hatása a néhány "normális" stratégiai rendszerek és koncepciók.
        Ezen dia megmutatjuk az alapötlet az elnyomás elleni támadást ellenség ?? s földi rakéta erő fix-site silók . A támadás amely több állítható ismételt belépési eszközök (MARVs) által szállított egyetlen szállító rakéta, amely egyfajta "busz." A busz kiadja a MARVs a megfelelő időben, és az egyes MARVs feje felé a cél predesignated, manőverezés hiszen újra belép a légkörbe, és bevétel a cél. A manőver miatt a hagyományos metszéspontja MARV hagyományos anti-ballisztikus rakéták nehezebb.
        Ily módon a rakéta siló védelem nélkül is fogott a meglepetés és megsemmisítik.
        A "busz" koncepció valójában számát szaporítja célok egyetlen indított rakéta lehet támadni , és a manőverezés a MARV növeli a nehézséget megvédeni a célterület ortodox eszközökkel.





Visszaszorítása ATTACK MARV ?? S (WITH védelmet)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s73.htm
DIA 73



        Most tegyük fel, néhány skalár EM védelmi általunk tárgyalt adunk a kép.
        Ezen a dia megmutatjuk hasonló rakéta területen, védte a Tesla kupola és a többszörös skalár tarackok.
        A tarackok hogy a beérkező buszok támadás alatt a korai midcourse fázis révén igen nagy gömb alakú EMP gömbök. Sok a buszok - és a teljes hasznos teher, beleértve a nukleáris robbanófejek maguk - a dudded ezek midcourse védelmet.
        szervizi dudded járművek behatoltak a világon most fordul tovább végig midcourse. Minden kamu jármű szervizelni, például egy kis földgömb a folyamatos üzemmódban jelentős számú másodperc. Ez okozza, vagy párologtatás fixáló a fizikai struktúrák a járművek.
        csoportosulás beérkező járművek is kiszolgálni közepes méretű gömbök az impulzus üzemmódban. Ez biztosítja dudding, és különösen hasznos takarították el pelyvát és törmelék kisebb ballisztikus együtthatók. Szintén hasznos, hogy tovább biztosítsa, hogy a nukleáris robbanófejek maguk teljesen dudded.
        További ráncok elhelyezni skalár jelmintákat -, amelyek befolyásolják, és átalakítani a nukleáris robbanófejet ?? s radioaktív magok - rá egy folyamatos világon. Röviden, a megfelelő skaláris jelek lehet átalakítani plutónium és urán ártalmatlan elemeket, és hogy meg lehet csinálni a távolból. A 4. és 5. generációs szovjet skalár EM technológia valószínűleg képes erre. Ez biztosítja, hogy nem csak a bejövő nukleáris robbanófejek elektromágneses közömbös, de ők is 
nuclearly inert és képtelen termelő nukleáris robbantások.
        Egy újabb ránc - különösen hasznos szemben összeroppanás típusú fegyverek - az, hogy kihasználja a skalár jelalak okozó hirtelen generációs neutronok aktív anyag (plutónium vagy urán). Ez veszélytelenül felrobban a nukleáris
robbanófejek, miközben ők távol a kívánt célokat, és az űrben. A sorozatfelvétel mód talán a leghasznosabb a taktika.
        Fontos, hogy ha szükséges, ez ugyanaz a taktika - felrobbant a nukleáris fegyverek maguk - is fel lehet használni a Launch fázisban ABM rendszer rács elleni rakéták kilövés után. 
Ez a képesség megtértek egy ellenfél ?? s tervezett nukleáris támadás ellen, hogy a tényleges támadást maga ellen!        Szintén fontos megjegyezni, hogy az átalakított hálózati rendszer a föld felszínén lehet használni, hogy felrobban a nukleáris robbanófejek ICBMs miközben még mindig a silókban, vagy felrobban nukleáris robbanófejek tárolására. A víz alatti üzemmódban a nukleáris robbanófejek a Poseidon és a Polaris rakéták fedélzetén a nukleáris tengeralattjárók is felrobbant hasonló módon. Tény, hogy a nukleáris reaktor berendezésére használják a hatalmat a nukleáris tengeralattjárók is felrobbant, vagy fogyatékkal élő ily módon, mint ahogy a szárazföldi és a hajó-alapú reaktorok.
        Ismét 
ez valójában kiderül egy ellenfél ?? saját nukleáris fegyverek ellen neki. A saját fegyvereket lehet használni kitörölni őt. Nélkül skalár védelmet, rendelkeznek azzal a képességgel a nukleáris támadás lesz komoly hátrány !
        De vissza a dia. Csak abban az esetben kap valamit ezzel a félelmetes védelem valahogy, a Tesla Shield (kupola) bekezdése előírja, hogy a végső újraiterálási gondoskodik minden maradék "szivárgás".
        Az összessége e védelmi teljes mértékben igazolja a 1968 szovjet nyilatkozatot Katonai Stratégiát, amely a Szovjetunió területén ért el a 100% -os védelem és a Nyugat nem.


VÁLASZ A ellenerő STRIKE NÉLKÜL DEFENSE




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s74.htm
DIA 74



        Itt megmutatjuk az ortodox fogalmát válasz meglepetés ellenerő nukleáris csapás, amikor a meglepett erő nincs védekezés.
        A nagy százaléka a megtámadott rakéta silókat elpusztulnak. A meglepett oldala így képes csatlakoztatni csak korlátozott sztrájk megtorlás. Talán tudja indítani néhány maradék siló-alapú rakéták megszökött pusztítás. Ő is tudja, hogy indítson rakéta minden az ő víz alatti nukleáris tengeralattjárók megszökött. Néhány a stratégiai bombázók léptek ki pusztítás a földön, vagy a levegőben, miközben az állomáson; ezek túlélő bombázók lehet irányítani, hogy folytassa a stratégiai megtorlás az ellenség ellen.
        Mint látható, ez az egész koncepció most teljesen felváltotta a szovjet birtoklása skalár EM fegyvereket.
        A "kölcsönös biztosított megsemmisítés" képesség - vagy bolond, mint fogalom annyira találóan! - Már nem 
kölcsönös . És két okból: (1) a szovjet támadás meglepetés elpusztítsák lényegében minden Triad erőket, bárhol is legyenek, az első támadás. (2) Ha egy nagyon kis számú stratégiai erők túlélni, az apró sztrájk tudtunk próbálja elindítani lehet ismételten decimálni dob a végső fázis.
        A korlátozás a szovjetek nem azért, mert a mi Triad erők. A korlátozás kettős: (1) a második nemzetnek skalár EM fegyvereket, és kétségtelenül szabadítsa fel azokat a Szovjetunió nagy erőszak, ha egy ilyen hatalmas világméretű megsemmisítése amerikai erők történt, vagy veszélybe került (ez tényleg "véletlen" hogy hat nagy szovjet rakéta lőszer tárolóhelyek titokzatosan felrobbant hét hónapon belül?); (2) a zárt skaláris sugárzás-rendszer a Nap-Föld lehet véletlenül "csípett" a visszacsatolás a Földről a Nap, így a nagy napenergia skalár rezonancia ösztönözte. Ebben az esetben a Nap bocsát ki hatalmas rezonáns "böfög", amely egyszerűen törölje ki a Földön minden élet egy tüzes zuhany.
        A "terror" a "balance of terror" nemzetek közötti most nőtt sok-sok nagyságrenddel .
        A bibliai prófécia, hogy a Föld kitörli a "tüzes és kénköves égből" nagyon közel teljesítése 
most .
        Másképpen fogalmazva, a ránc tényező - akár az oroszok, akik szándékoznak kibontakoztatásához Armageddon - magasabb, mint bármely nyugati stratégiai elemző azt valaha is képzelte, még a legvadabb rémálmok.
        Valóban ezek a fegyverek ", inkább ijesztő, mint az emberi elme elképzelt", ahogy Brezsnyev fogalmazott 1975-ben.
        Az ijesztő skalár EM fegyvereket lehet használni, de csak nagyon, nagyon óvatosan Valóban. Ha egy kis hiba történik, 
mindenki veszít mindent .






VÁLASZ A ellenerő STRIKE (a védelmi)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s75.htm


DIA 75



         
Ezen a dia bemutatjuk a hatását skalár védelem ellen egy ellenfél, aki rendelkezik csak az ortodox atomfegyverek célba juttatására szolgáló rendszerek és, és tesz egy "első csapás" a meglepetés ellen ellenfele.
        Ebben az esetben a megtámadott ellenfél skalár EM védelmet.
        A csak a midcourse és terminál skalár EM tarack védelmet, szinte az összes támadó rakéták és az ismételt belépés járművek megsemmisült.
        Ha valamilyen okból (például, hogy megakadályozzák a kiváltó nap és elpusztítja a világot véletlenül!), a megtámadott ellenség nem kíván támadás stratégiai skaláris EM fegyvereket, akkor most indít egy hatalmas megtorló csapás ellenfele.
        És ha ez ellenfél nem ABM védelmet, ő ?? S most vettem a gazdaság.
        Micsoda furcsa véletlen! Réges-régen, mi őrült amerikaiak úgy döntött, hogy az összes tojást a támadó kosárba. Vagyis, azt gondolta, hogy a szovjetek nem mernek sztrájk minket, mert lesz elég túlélő rakéták behatolni bármely ortodox védelmi és elpusztítani őket cserébe. Ők is ugyanazt a "kölcsönös biztosított megsemmisítés (MAD)" képesség, persze!
        A MAD koncepció találóan acronymmed - ez egy őrült ötlet a kezdetektől fogva. Azaz, a szovjetek nem kéne megvédeni a városok és a lakosság, és nem voltunk. Így, látod, hogy elpusztítsák a polgárság az akarat, és elpusztítsák a miénk az lesz. Mi tudatosan beleegyezett, hogy a gondolkodás - a mi őrület -, hogy a szovjetek is elfogadott.
        Természetesen a szovjetek nem lennél ?? t játszani ugyanazt a holdkóros ?? s játék egyáltalán. Egyszerűen táplált saját szemét vissza hozzánk, és mi fontosabb hittük tárgyalnak valamit. Ismeretlen hozzánk, ők titokban építsék fel és használják skalár EM védelmet akkor is. Mivel didn ?? tudom, mindenmás védelem azt feltételeztük a szovjetek nem tudták megvédeni a polgárok, ABM jobbat, mint amit védeni a miénk az ABM. Így naivan leselejtezték az ABM-ek.
        A magas kormányzati tisztviselők az Egyesült Államok súlyosan megsértette alkotmány és hites esküt az irodában. Az alkotmány kifejezetten terheli a kormány, az Egyesült Államok, hogy megvédje a nép az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, a tisztviselők kifejezetten megbízott megvédése emberek .Mégis szándékosan megállapodtak, hogy nem erre, és ők szándékosan áldozta fel minket előre.
        Ezek elkövetett árulás a legnagyobb fajta, szándékosan feláldozva minket a teljes pusztulás bármikor a nagy léggömb emelkedik .
        Az alkotmány Mindegy ?? t feltölteni a kormány átadó a polgárok számára, hogy megsemmisítés semmilyen körülmények között . Ez feltölti a kormány megvédeni minket a pusztulástól. 
        Ronald Reagan az első amerikai elnök egy ideig, hogy a MAD fogalom. Legalább áll nyíltan a védelemhez. Ez ?? s csak kár, hogy a kormány és a tudományos vezetőinek hozzá nem igaz ?? t ismeri a szovjet skalár fegyver fejlesztések, így is tájékoztassa őt e megdöbbentő fejleményekről.
        Győződjön meg arról, hogy érti, mi a kormány vezetői előtt Reagan már azt mondja, . Évek óta a hivatalos politika hatékonyan mondta, az oroszok: "Mi teszi mindkét oldalon a védelem csak jelképes. Szándékosan nem megvédeni magunkat, úgy, hogy bármikor úgy dönt, hogy sztrájk Nálunk pusztítani minket. Cserébe viszont mi Nem hiszem, akkor akar ütni minket, mert úgy gondoljuk, hogy - mielőtt lesz hamut, hogy sztrájk - tudunk betelni el téged, pusztítani is. Persze hiszem, ugyanabban a fajta hajó. "
        Aztán azt mondta: "Nem! Ez ?? s rendezni! Micsoda megkönnyebbülés! senki sztrájk senkit többé. Most már beszélhetünk részleges leszerelés és a helyszíni ellenőrzés?"
        A szovjetek csak megtartotta döbbenten szórakozás magukat és tartott épület skalár védekezés (és skalár bűncselekmények is!). A megtévesztés terv szerint a skalár EM besüllyesztéskor fegyver egy operációs rendszer, amikor csak lehet, és elrejti a skalár EM fegyvereket vizsgálatok szokásos fegyverek tesztek, ha lehetséges. Persze kellett lenniük hajthatatlan, hogy ellenzi a helyszíni ellenőrzés; elvégre még a nyugati tudósok, ha ezt a helyszínen a dual-mode fegyverek, gyanakodhatunk, hogy valami más, és esetleg a dolgok rendben.
        A szovjet megtévesztés dolgozott, mint a karikacsapás. Az amerikai MAD , akik létrehozzák és végrehajtják a MAD doktrína sikerült sérelme két generáció akadémikusok és megválasztott amerikai vezetők ellen a hatékony védelem. A hatalmas kietlen üres papír tanulmányok - learnedly foglalkozó ABM ?? s, behatolás taktika, szivárgás, erő és ellenerő, radar blackout, elektronikai hadviselés, stb, stb - már köpült ki a katonai, ipari és egyetemi "agytrösztök", hogy eltömítheti a fejében, erőfeszítések és irodalom a védelmi és a kormányzati intézmények.
        A mi hazánk nem rendelkezik hatékony védelem ABM (és nagyon kevés elleni védekezés légi jármű vagy szubszonikus rakéták). A hadsereg nem rendelkezik hatékony védelem ABM (vagy légvédelmi). A haditengerészet nem tényleges ABM védelem (bár ők jobban védett levegőszennyezés elleni támadás, mint a hadsereg). Mégis ballisztikus rakéták - és bizonyos mértékig a rakéták - már állítólag volt a legnagyobb veszélyt évtizedek óta, szorosan követi a másodlagos fenyegető tömegbe repülőgépek támadás.
        A cinikus is elfoglalja a helyét, hogy ha a Honvédelmi Minisztérium hasn ?? t volt lehetővé tette számunkra, hogy megvédje (a telepítettfegyverrendszerek, nem a "papír tanulmányok") ellen, amit mi magunk is hirdette a mi legnagyobb fenyegetés, akkor miért hívják a HonvédelmiMinisztérium? Miért nem hívják a No-védelmi osztály?
        Értsd meg, sok szép, keményen dolgozó emberek DoD bizonyosan megpróbálta megfelelő védelmet fejlesztett és telepített. A puszta tömege a bürokrácia és agyzsibbasztó entanglements akadályozták meg azt.
        De még rosszabb ??. A bürokraták - mind a kormány és a "nagy, szervezett tudomány" - lett volna, belekeveredtek az "oroszok tényleg csak tudatlan parasztok" szindróma, és a "nem-kitalált-itt" (NIH) szindróma, hogy ?? ve nem ismeri a legnagyobb tudományos és technikai áttörés a történelemben. Egy ilyen áttörés - sokkal nagyobb a jelentősége, hogy az atombomba - történt, a fejlett, és telepített a Szovjetunió, mind a titoktartás és a ködösítés mögött egy mesteri átverés.
        Mi ?? ve teljesen hiányzott a leghihetetlenebb "titkos superweapons" fejlesztési program minden idők, és a világméretű tesztelése a fegyvereket maguk.
        Hirosima és Nagaszaki kell szolgálnia tárgy órák ára tudatlanság ilyen technológiai áttörések.
        A történelem nem ismétli önmagát. De ezúttal ez ?? s nem az amerikaiak, aki megkapta a nagy új szuperfegyver először.


Tiszta kommunikáció




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s76.htm
DIA 76



        Most nézzük gyorsan, hogy néhány egyedi képességeit, hogy lehet csinálni skaláris EM kisebb dolgokat. Nem csak skaláris EM fegyvereket lehet használni a nagy "kontinens busting" stratégiai fegyverek, de ők is fel lehet használni a különböző védelmi feladatok kisebb.
        Például, lehet létrehozni egy nulla referencia bárhol egy kívánságok egy közönséges hordozó. Benne, hogy a nulla, lehet létrehozni, mint sok független "hordozók", mint egy kívánság, és elrejti őket teljesen a szokásos érzékelők.
        a módja, hogy könnyű. Vegyünk komplex jel, amit szeretnék. Vonjuk meg a nullától. Hogy ad egy "komplement", amely, amikor összegezzük az eredeti jel, fog a nulla. Akkor csak egy skaláris érzékelő bemenni a nulla és kihúzható az egyes alkatrészeket.
        Tehát hogy a hordozó hullám. Hagyja, hogy a lekvár ellenség teljesen, és gobs a hatalom.
        A skaláris kommunikációs csatorna marad nyugodtan ott, nyugalom és unjammed. Az ellenség azt hiszi, hogy újra elakadt ?? és ?? t kommunikálni.Közben továbbra is kommunikálni, csak finom.
           Vagy legyél igazi okos. Vegyünk egy ilyen komponens belsejében az első nulla. Válassz egy nulla referencia benne. Hide még hordozókomponensek belül a második nulla. Tedd ezt, ahányszor csak akarja.
           Tudod, hogy a telefonhívás az Amerikai Egyesült Államokban egy hordozó. És akkor őket tiszta, egészen a teljes zavaró.




EGYEDI KOMMUNIKÁCIÓ




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s77.htm
  DIA 77



          De ez ?? S még nem minden.
          Azt is kommunikálni a tengeralattjárók víz alatt. Nagy adatátviteli sebesség. Chat el, ahogy szeretné. Tudod tülekedés, frekvencia hop, titkosítani, a munkálatok. Azt is közlik vissza hozzád.
          Emlékezz. EM erőterek minden érzékelhető frekvencia nyert ?? t utazás keresztül a víz. Természetes EM potenciálok megragad töltött részecskék és ionok, így ők nyerték ?? t utaznak az óceán sem. De 
mesterséges potenciálok ne ?? t kapaszkodni töltött részecskék és ionok. és akkor megy át az óceán elég szépen.
          Everything - repülőgépek, hajók, parti létesítmények, tengeralattjárók, stb - lehet kommunikálni, mint a banda Busters, ha rendelkezik skalár EM technológia.
          Sőt, azt is építeni skalár EM víz alatti radar, ha szeretné.
         A levegőben lévő skalár EM radar láthatja az óceán egy kis kiigazítást, talán valamint a hagyományos oldalsó kinézetű radar látja távoli célok ma. A levegőben lévő skalár EM radar képes észlelni és nyomon követni a víz alatti tengeralattjáró közben szerszám mentén.
         Tény, hogy a levegőben lévő skalár EM radar ezután 
elpusztítani az al, segítségével a kis skalár interferometria. És ez ?? S még lehet tenni skalár interferometria egyetlen adó! Hogyan , tulajdonát egy barátjának.
         Sőt. Ön is használja az ellenség ?? s zavarás átvitel mint a "drót", amely mentén, hogy létrehozza a skalár EM csatornákat. Használhatja ezeket skalár csatornákat a "gyengén endoterm mód", hogy keresse meg az adó és a "lock-in" rajta. Akkor "séta" a lock-in jobb már a titkosítási funkció a "tiszta" bemenet, és 
fogadja és rögzíti, hogy a tiszta . Mindez távolról.
         Akkor majd megsemmisíti a berendezés, ha szeretné, vagy csak továbbra is figyelemmel kíséri őt a tiszta, ha ?? s fontos, hogy erre. Talán most már érti, mi az évtizedes gyenge mikrohullámú sugárzás az amerikai nagykövetség Moszkvában szól. Vagy miért a szovjetek épít egy szép új Nagykövetség, tüskés antennákkal, a magaslaton, Washington, DC






Aknák elleni (ortodox SYSTEM)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s78.htm
DIA 78
        Vegyünk valami, mint az enyém ellenintézkedések, például. Megtalálása és megsemmisítése bányák - különösen aljára helyezett viszonylag sekély területeken, mint a kikötők és a folyók - egy igazán kemény probléma.
        Jelenleg ez gyakran történik, mint festik le ezt a diát.
        Itt a hajó minehunter használ víz alatti szonár, hogy keresse meg a az enyém, vagy mi hasonlít a bánya. Aztán irányítja merülő robot jármű folytassa át az objektumot, és vizsgálja meg a víz alatti televíziós kamera. Ha ez egy az enyém, a merülő helyek a távolról működtetett díj mellé. majd chugs el. Amikor eléri a biztonságos távolságra, a díj felrobbant, ami az enyém, hogy felrobbant.
        Egy nagyon fájdalmas folyamat. Nagyon időigényes, és nagyon nehéz.




Aknák elleni (SCALAR EM jelek)






http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s79.htm
DIA 79
        Most próbáld ugyanezt, miközben a skalár EM alatti rendszerek. A skalár EM akvizíció rendszer valóban kifinomult skalár radar. Ez vizsgál nagy területen gyorsan, helyének kikötve bányák, alulról ültetett bányák, és sodródó bányák.
        A felvásárlás rendszer is a beolvasott "víz alatti szem." Az üzemeltető a felszíni hajó lehet mondani, hogy vagy nem ?? sa enyém ő ?? S találhatók.
        Ha a cél az enyém érzékeli, a számítógép kiszámítja az égetési paramétereit skalár interferometria impulzust, hogy elérje azt, és megsemmisíti azt.Az üzemeltető tüzek a pulzus, tönkretéve az enyém.
        Ugyanez a rendszer érzékeli, hogy a bánya a távolból, azonosítja és elpusztítja azt a távolból.
        Így nagy területeket lehet gyorsan beolvassa és tisztára söpörték a bányák.
        Ha egy gyanús tárgyat észlel és az egyik még mindig nem teljesen biztos, hogy az enyém ?? sa, lő egyébként! Ha ez ?? sa az enyém, akkor robban.Ha ez ?? Csak egy szikla, semmi sem történik.
        Így ugyanaz a rendszer tehet "diszkrimináció a tűz."
        Ugyanez a rendszer hasznos, hogy elpusztítsa törpe tengeralattjárók, alsó csúszómászó, stb
        Azt is kiirtani egész tömbök víz alatti szenzorok elektromágneses dudding őket.
        Azt is hogy a sub, ha kell! Itt is csak óvatosan meggyújt EM energia belül az al ?? s ellenőrzés, emiatt elveszíti az ellenőrzést valamennyi rendszer.Az al aztán elsüllyed összetörni mélység és romolhat. A skalár EM bánya elsöprő rendszer olyan, persze, csak "csapás" a sub, de talán maga elkapnak a kapott robbanás.

SCALAR ember elleni WEAPON






http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s80.htm
DIA 80



        Egy katonai szempontból, ezek skalár EM fegyverek igazán all-around fegyvert.
        Például nagyon halálos ellen személyzet.
        Állítsa be a "nagy intenzitású impulzus üzemmód," egy robbanás, és a személy ?? s idegrendszer megsemmisül azonnal . Teljes, azonnali halált eredményeket. Lehet robbanás el a teljes gyalogos csoportok, például. Ez ?? s a 
csúcs hatalom ?? s fontos, nem az átlagos teljesítmény. Így a fegyver Mindegy ?? t igényel túl sok energiát.
        Állítsa be a kisebb intenzitású impulzus üzemmód, az egyik támad egyszerűen kiüt egy ember, teszi hozzá azonnal eszméletlen. Elég hasznos, ha az egyik kell foglyokat kihallgatni. Szintén nagyon csendes, ami hasznos műveletek alkalmazásával lopakodás és a meglepetés.




SZOVJET TACTICAL DEATH RAY






http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s81.htm
DIA 81





A szovjetek foglalkoztat csak ilyen skalár "halál ray" fegyver Afganisztánban, nyilván az orra azok egyes HIND helikopterek.
Ezek a helikopterek általában tűz gáz rakéták álcázni a tesztelése a taktikai skalár halál ray. Például, lehet, hogy tűz rakéták töltött ideggáz, és egyes személyek meghal görcsösen a kémiai.
Ezek sújtotta a skalár EM fegyver, de van egy legkülönösebb halál mód.
Halál jön-azonnal és teljesen. Nincs görcs, nincs válasz. A teljes idegrendszer azonnal megsemmisül. Minden élő sejt a szervezetben azonnal meghalt, beleértve az összes baktériumok, stb
A test hit ez a dolog esik, mint egy rongyot, és ernyedten fekszik, ahol az leesik. Ez nem csillapodik a még 30-45 nap. A hátborzongató módon, ez már valami, mint a csökkent élelmiszer besugárzott nukleáris sugárzás; minden meghal, így az anyag megmarad hosszabb ideig, mielőtt bomlásnak lehet megadni.
Nyugati katonai hatóságok úgy gondolják, hogy ez a furcsa halál oka, hogy valamiféle titokzatos új gáz.
Azonban még a leginkább virulens gáz, néhány másodperc szükséges a test meghal. És bár ez haldoklik megy át a görcsök. Erőszakos görcsök.
Ez a titokzatos, azonnali halált hagy a nem bomló holttest nem a gáz. Ez az aláírás egy nagy teljesítményű impulzus megöl egy skalár E M fegyver.
A kapcsolódó gáz rakéták az álca használt bolond a hírszerzési elemzők.
Ők csak egy része a szovjet átverés.

Kiegészítő és REFERENCIÁK
15. További információt a titokzatos, azonnali halálesetek Afganisztánban lásd Yossef Bodansky "szovjetek vizsgálat vegyi anyagok Afganisztánban," Jane Defence Weekly, 1 (13), április 7, 1984, p. 508

Feljegyzése Cséti Webmaster: ezek nem bomló hullák hang gyanúsan hasonlít az állam a holttestét a szarvasmarhák levágásának a renegát titkos erők kíván teremteni a "gonosz ET marha csonkítás forgatókönyvet."









SCALAR páncéltörő fegyver


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s82.htm
DIA 82



        Ezek a fegyverek ellen is hatásosak páncélozott járművek, például.
        Ezek hordozzák személyzet szerelt járművekre szerelt helikopteren, stb
        Ők valóban univerzális fegyver.
        Egy gyalogos a páncélököl méretű skalár EM impulzus fegyver könnyen kiüt egy tank egy lövés. A páncél nincs hatása; skalár EM megy egészen vezető árnyékolás és a Faraday ketrecbe.
        És ugyanazt a fegyvert tudja kiütni egy tank, és még egy, és még egy ...







SCALAR légvédelmi WEAPON




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s83.htm
SLIDE 83. 



        És ha ő ?? s megtámadta a helikopter vagy a merevszárnyú repülőgépek, tudja, hogy az azonos fegyvert viselni rajta.
        Ő leüt egy helikopter vagy egy repülőgép. Egy lövés.
        És még egy. És még egy.
       Azt is ?? sa line-of-sight fegyver. Ő Mindegy ?? t kell, hogy számolja metszőszög és ez a jazz. Csak cél, hogy a cél a látnivalók, és húzza meg a ravaszt.







 RADAR láthatatlanság




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s84.htm
DIA 84



        Egy másik ügyes trükk, amit tehetünk a skalár EM, hogy egy repülőgép láthatatlan közönséges radar.
       Csak használni több adó a repülőgépen, hogy hozzon létre interferencia gömb alakú héj, a sávszélesség a fenyegető radar körül a repülőgép.
        Ha a jel impulzus (vagy folyamatos hullám) a földi radar üt az "energia üveg" a héj, ez zavarja, és az elhajló, szétszórt, és részben felszívódik.
        A földi radar Mindegy ?? t fog semmilyen koherens visszatérő impulzus vagy visszatérő jel tükröződik a cél.
        radarok don t ?? pálya repülőgép; nyomon követik az tükrözi a saját jel pattogó le repülőgép. Nem visszavert jel, nincs repülőgép - amennyiben a radar van szó.
        A pajzs ellen passzív radar (amelyik követi kibocsátása a repülőgép), csak érzékeli és kiegészíti a saját kibocsátását, hogy a "közel nulla" eredményt spektrumában érdeklődés.
        Vagy mindkettőt ellen is védelmet.
        Ez ?? s is lehet hűlni a kipufogó és meleg felületektől a repülőgép egy skalár EM adaptációja elektrosztatikus hűtés. Elméletileg ez ?? s is lehet okozni a légi jármű "eltűnnek" optikailag. Vesz egy kis csinálja, de ez ?? s lehet. Az alapvető rendszer itt az, hogy amikor egy foton eléri a célt egy adott irányba, akkor ?? s felszívódik teljesen, és megfelelő vagy a "megfelelő" foton emittálódik az ellentétes oldalon, ugyanabban az irányban az eredeti foton megy. Az, hogy a divat, a kibocsátott fény a cél az egyik irányból, úgy tűnik, "halad át rajta", a másik irányba.
        Mivel ez ?? s milyen üres hely igen, akkor mi a távoli megfigyelő úgy látja, hogy "üres tér", eddig ahogy tudja mondani.









HATÉKONY PENETRÁCIÓ TÁMOGATÁS


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s85.htm
DIA 85



FOURIER EXPANSION ENERGY ÜVEG                                                                              
 
        Természetesen akkor nem ugyanaz a dolog újra belépés járművek.
        Használja néhány több antennát a járművön. Vagy még jobb, a műholdas RV ?? s folytatni az extra adók szükséges skalár interferometria.
        Telepítse az interferométer RV ?? s, és aktiválja a skalár EM adók. Energiagazdálkodási üveg Fourier terjeszkedés beavatkozás héj körül a zenekar a sávszélesség az érdeklődés.
        radarok, hogy a sávszélesség most nem lesz képes felismerni a bejövő együttes. Ha semmi nem érzékeli a veszélyt, semmi nem fog lőni, vagy reagálnak rá.
        Ezt is lehet használni buszon járműre midcourse, például.







UNIQUE CAPABILITIES: ATM/AD/AARTY


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s86.htm
SLIDE 86



        But the uniqueness of scalar EM devices and weapons doesn’t end there.
        You can hit lots of other threats that are presently difficult or impossible to effectively handle.
        For example, on the tactical battlefield, the same scalar EM radar interferometer system can defend against tactical missiles (ATM role), aircraft (AD role), cruise missiles (ACM role), and even artillery and mortar shells (AARTY role).
        How the devil, you might ask, can it defend against artillery and mortar shells?
        Simple. Sweep the artillery or mortar barrage with closely-spaced pulses. Sorta like a machinegun. Or more like a phased-array radar.
        If the peak power in the sweeping pulses is sufficient, the explosives are sparked and detonated. Fuses are destroyed.
        So even mortar and artillery rounds can be destroyed, by the same system providing air defense and anti-tactical missile defense.









Egyedülálló képességekkel




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s87.htm
DIA 87



        Ez még mindig nem minden.
        A hihetetlen számú különböző célok támadható skaláris EM fegyverekkel.
        Például felszerelt repülőgépek skalár EM fegyvereket lehet támadni célokat, mint például a töltött tüzérségi. A kerek kamrában felrobban, elpusztítva a fegyver.
        Azt is támadni a közelben tárolt lőszert. Ismét a nagy robbanékony a lőszer felrobban, elpusztítva a boltban.
        Még a föld alatt rakéták is megtámadta. A skalár impulzus megy át a jobb felső fedelet, és kamu az elektronika, beleértve a nukleáris robbanófej. Azt is felrobban a HE a robbanófej és felrobbant az üzemanyagok és hajtóanyagok.
        A sokféle egyéb célokat is támadható, mint látni fogjuk.









Egyedülálló képességekkel




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s88.htm


DIA 88



        Tegyük fel, hogy az egyik megtámadja a tank.
        A skalár EM impulzus, a személyzet azonnal meghal. Az összes személyi megölni érhető el.
        Az összes elektronikus rendszert a tartály dudded. Teljes rendszerek pusztulás érhető el.
        A lőszert a tartályban felrobban. Teljes pusztulás érhető el.
        Az üzemanyag felrobban. Ez egy újabb totális pusztulás mechanizmus.
        Ezt a tartályt öltek teljesen, a különböző mechanizmusok, mind egyszerre.
        Ez egy k-ölni minden elemző könyvében.
        És ne aggódj visszakeresése és javítás. Ez a tartály kész véglegesen.
        Még a legmodernebb tartály ugyanolyan sérülékeny, mint a legtöbb elavult.







Egyedülálló képességekkel




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s89.htm
DIA 89
        Tegyük fel, hogy egy megtámad egy vadászbombázó repülőgép.
        Ismét a kill katasztrofális több egyidejű ölni mechanizmus.
        A pilóta és a legénység meghal azonnal. Teljes megsemmisítése az idegrendszerük.
        Az elektromos rendszerek dudded.
        Az elektronika minden repülési és hadianyag van dudded.
        Az üzemanyag felrobban.
        HE a fedélzeti vagy out-board lőszerek felrobban.
        A sugárhajtómű lángok, ha az impulzus elég erős ahhoz, .
        Ez a repülőgép befejeződött. Tartósan.
        És ez a point-and-shoot, line-of-sight.
        Még a legmodernebb repülőgép ugyanolyan sérülékeny, mint a legtöbb elavult.







Egyedi képességei: behatolnak ÁRNYÉKOLÁS




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s90.htm
DIA 90



        Árnyékolás hatástalan.
        A skalár impulzus (vagy folyamatos hullám) mehet bárhová mehet gravitáció.
        Behatol az acél hajótest tankok és páncélozott járművek.
        Behatol földalatti menhelyek és bunkerek.
        Behatol pillboxes és erődítmények.
        Foxholes nem védelem. Csak áttör a föld beléjük.
        Nincs többé búvóhelyet.







TÖBBCÉLÚ fegyverzet




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s91.htm
DIA 91



        Ezek a skalár EM fegyverek minden célra. Dolgok, mint a lőszer guba, radar rendszerek, rádiók és kommunikációs felszerelés, kommunikációs központok, benzin guba, stb könnyen semmisíteni.
        Nem csak ez, de a fegyvereket lehet söpörni, így fedettség.
        Akkor nyomja pontszerű célok és terület célokat.









TÖBBCÉLÚ fegyverzet




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s92.htm
DIA 92






        Nézd meg, milyen fegyver a helikopter lesz.
        Ugyanez a jármű felszerelt skalár EM fegyverekkel is kialakíthatják
és megsemmisíti repülőgép, más helikopterek, rakéták, a személyzet és a páncélozott járművek.
        Azt is megütni a többi célok voltunk beszél. Minden járművet felszerelték skalár EM fegyverekkel válik félelmetes romboló a csatatéren.
        És a "tűzfelderítés" vesz egy különösen halálos értelme.
        Például, ne aggódj az ellenséget fedél és elhallgatás, vagy erősen álcázott.
        Ne aggódni csapdák vagy hatóanyag nélküli helyzetben.
        Csak söpörni a területet skalár EM tűz. A tényleges célokat megkülönböztetésben tűz és megsemmisítik.







TÖBBCÉLÚ fegyverzet




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s93.htm
DIA 93



        Mint látható, ebben a dia, nagy célok érdekében is megtámadta.
        Egyetlen repülőgép süllyedni egy repülőgép-hordozó, vagy elpusztítják a cirkáló messziről.
        Azt is elpusztítani repülőgépek, földi létesítmények, tüzérség, a személyzet, a nukleáris fegyverek tárolóhelyek, tankok, járművek, üzemanyag, és éghető.

Egyedi képességei: hőelvezető






http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s94.htm
DIA 94



        Vagy lehet, hogy igazán egzotikus.
        elkerülése pusztító eszközök és berendezések, az endoterm módot lehet használni.
        Hideg robbanások felhasználhatók, hogy fagyassza be tankok, a személyzet és a felszerelés.
        A gépek és tankok kienged.
        A személyzet kienged is, de halottak, ha nem. Melegítők és sarkvidéki ruházat nem jelent védelmet.







Egyedi képességei: hideg robbanások




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s95.htm
DIA 95



        Tegyük fel, hogy három robbanás a hideg, minden 50 mérföld átmérőjű, kerülnek fel a front-line erejét NATO.
        Néhány másodperc múlva már nincs semmi "frontvonal erejét" a NATO. Minden élőlény fagyasztják be a jégtömb.
        Még néhány ilyen dolog elhelyezett hátsó kiválasztott területre berendezések, és a csata vége előtt indul el. Mondjuk egy perc lakás!
        Tegyük fel, hogy a NATO gyorsan legyőzte - mondjuk két nap alatt. És akkor az oroszok kínálnak nekünk a "Dunkerque". Megállapodnak abban, hogy lehetővé teszik számunkra, hogy elhagyják a kitaposott maradéka erőink.
        Megyünk, hogy felidézze a stratégiai nukleáris csere, vagy mi hatékonyan "függetlenített" Európa? Különösen, ha a szovjetek is kínál elsöprő szálláshelyeket az európaiak, és hogy elfogadják? Ha ütni a stratégiai gomb, garantáljuk a saját teljes pusztulástól. (MAD tan és minden, öregem!)
        Függetlenül attól, hogy mi is csinál semmit, hogy az oroszok kérdése találgatás.
        Egy demonstráció, tudtak még hívnak minket, hogy indítson egy pár rakéták, és elpusztítani őket a fejünk felett nem sokkal a start után.
        És ki lehetne néhány tengeralattjáró az óceán, csak hogy hihető.
        , és elpusztítani néhány SAC bombázók, amelyek körül keringő állomáson.
        Vagy hogy ki a US Naval Task Force, a nukleáris hordozót,
annak bemutatása, hogy jelentenek az üzleti.
        Lenne egy épelméjű elnök megy előre, és pusztítani minket, vagy fogadja el a szovjetek "Monroe" és a "fegyverszüneti"?
        Ha a szovjetek. azt hitte, komolyan fontolgatta megrendelése nukleáris csapás, tudták azonnal megsemmisíteni minden nukleáris fegyverkezés, ahol ülnek. Saját fegyvereket kihúz minket!
        Mit csinál a kongresszus - miután a Szovjetunió bizonyította abszolút hatalom, ajánlott a Dunkerque és fegyverszünetet, és azzal fenyegetőzött, a teljes pusztulás, ha "nyúlt a pisztolytáska", hogy úgy mondjam -, ha megvalósult az elnök esetleg valóban fontolgatják idéző ​​biztosított nemzeti öngyilkosság?
        Mit tennél, ha te lennél a kongresszusi? Ha te lennél az elnök?







Az adó a legfőbb fegyvere








http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s96.htm
DIA 96
        Mint látható ebben a dia, skaláris EM az adó lesz a fő fegyver a csatatéren.
        Szinte minden típusú cél jelentőséget könnyen és hatékonyan megtámadták és megsemmisítették vagy nullára csökkenteni skalár EM fegyvereket.
        Nem csoda, a szovjetek nem dobja el a Több ezer "régi" radarok!
        Mennyire hatékony Mit gondolsz, ezek néhány "régi" adó a "régi" repülőgép lehet?
        Mit gondolsz véletlen SAC merénylők lennének ezrei ellen a "régi" radar irányított fegyver oldalak és " elavult "légvédelmi rakéta oldalakat?
        Lehet, hogy még valami, mint a régi SA-l lehet ijesztően hatékony?







STAR WARS - a végső határ?


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s97.htm
DIA 97



        De mi a mi fejlett koncepciók, mint például a stratégiai védelmi kezdeményezés?
        Itt megmutatjuk néhány költséges és bonyolult összetevőit az erős rendszer.
        Van földi radarok, elfogó endoatmospheric, exoatmospheric elfogó, légi érzékelők, a világűrbe telepített érzékelők, kémiailag Önjáró elfogó, elektromágneses railgunokat, részecske sugár fegyvert, nagy energiájú lézerek, stb minden kötött össze egy hatalmas parancsnoki és ellenőrző rendszer.Ez a hatalmas, drága rendszer, hogy megtalálja és elpusztítsa rakéták, köztük ICBMs, IRBMs, rakéták, SLBNs stb
        A rendszer érzékeli a rakéták indítása és bevonja őket a dob be, hogy a végső fázis.
        Massive rendszereket. Elektromágneses csodák. Nukleáris pumpált lézerek megdöbbentő teljesítmény. Talán még röntgen és gamma-sugár lézerek.Irányított energiát kibocsátó RF fegyvereket. Fantasztikus railgunokat. Érzékelők mindenütt. Óriás hálók a kommunikáció. A bankok a számítógépek és ellenőrzési rendszereket.
        És az teljesen kiszolgáltatottak a skalár EM interferométer fegyverekkel. Giant skalár EM "radar" egyszerűen söpörni az összes, hogy olyan, mint egy kasza keresztül állt széna.
        Formájában, ez ​​elavult előtt kialakítása még kész.  
Ez elavult szovjet skalár EM fegyvereket, hogy a már telepített és működését tesztelték a helyén !        nélkül skalár EM fegyvereket és védelmet, mind a jelenlegi fegyver és fogalmak halálos sebezhető.         A háborúnak vége előtt aligha indul el. Ez nem egy háború, ez több, mint egy agyag galamb lőni.         Értsd meg, ha az ortodox tudomány volt minden az oroszok birtokában, a Stratégiai Védelmi Kezdeményezés lenne az út.         De rendelkeznek valami mást, és jelenleg ők az összes adu kártya a pakliban.
        





ÖSSZEHASONLÍTÁSA EM FOGALMAK


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s98.htm
DIA 98



        Ezen a dia, és az azt követő három, megmutatjuk összehasonlítása néhány főbb jellemzői a három fajta elektromágnesség.
        összehasonlítjuk a klasszikus, a kvantummechanikai és a skalár EM (electrogravitational) kilátással elektromagnetikai
         Figyeljük közötti különbségek három tekintetében vákuum téridő, virtuális alépítmény, erő, függetlenül attól, hogy erőltesse létezik vákuum, a hatása nulla erőterek, lehetőségekről, és hogy mit kell tekinteni kórokozók.





ÖSSZEHASONLÍTÁSA EM FOGALMAK (FOLYTATÁS)


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s99.htm
DIA 99



        Most vegye figyelembe az eltérő nézeteit töltés védelmi, cselekvési távolról, skalár rezonancia, és hogy tehetetlenség, gravitáció, és a tömeg elektromos.




ÖSSZEHASONLÍTÁSA EM FOGALMAK (FOLYTATÁS)


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s100.htm
SLIDE 100



        Folytatva, vegye figyelembe a különbségeket a véleményét díj, amit a relativisztikus hatások miatt, függetlenül attól, hogy egy rejtett változók, és hogy azok engineerable, hogyan vektor elméletet alkalmazzák elektromágnesesség, a természet a EM hullám vákuumban, és megőrzése Az energia / tömeg.








ÖSSZEHASONLÍTÁSA EM FOGALMAK (lezárt)


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s101.htm
SLIDE 101



        Most azt vizsgáljuk, három nézetek arról, hogy elektro-gravitációs hullámok vannak és milyen kölcsönhatásban vannak, a kívánt számú téridő dimenzió, a geometria típusát, jellegét nulla foglalta EM vektor, helyi és távoli relativitás szempontokat, és függetlenül attól, hogy a valószínűségi állapotok szaporított a Schrödinger egyenlet lehet determinisztikusan génsebészeti.
        Amint látható, az utolsó négy diák, a három nézet meglehetősen eltérő, és a skalár EM nézet drasztikusan eltérő.





ÖSSZEFOGLALÓ (1)


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s102.htm


SLIDE 102



  • Aharonov-BOHM EFFECT - Ellenőrzött - mezoszkopikus SCALE (centiméter) - SZÜKSÉG MAKROSZKÓPIKUS KOHERENCIÁJÁRÓL - LEHETSÉGES KÖVETKEZMÉNYEK WEAPON - LEHETSÉGES SZOVJET WEAPONIZATION





  • 6 - 8 TOVÁBBI nagyságrenddel
    SZÜKSÉG
        Összefoglalva, most már megállapítani egyértelműen, hogy az Aharonov-Bohm hatás már meggyőzően bizonyított, legalábbis a mezoszkopikus skála egy pár ezer nm, és esetleg egy pár centiméter.
        De ezek a kísérleti bizonyítékokat; a "természetes" típusú potenciális nem használjuk. Ez alapvetően következetlen annak alépítmény, dooming a hatás marad kicsi.
        Felhasználva makroszkopikus EM erőterek és a hullámok a zéró-összegű és tartalmaz 
mesterséges potenciál, a koherencia tartható fenn a makroszkopikus távolságra - akár több százezer kilométert .
      A fegyvereket következményei - csupán néhány általunk meghatározott ez a tanulmány - a mindboggling.





ÖSSZEFOGLALÓ (2)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s103.htm
SLIDE 103



  • ZERO-VECTOR (SCALAR) EM SYSTEMS - SCALAR EM WAVES - KEY TO ELECTROGRAVITATION



  • ÉRZÉKELŐ - ELSŐ detektorok kifejlett - javítania kell ÉRZÉKELŐ



  • KEZDETI ELMÉLET ELKEZDŐDÖTT
  • ELŐZETES VIZSGÁLATOK TÁMOGATÁS
        Zero-vektor (skalár) EM rendszerek a legfontosabb, hogy skalár EM hullámok, amelyek tulajdonképpen electrogravitational hullámok.
        skalár hullám detektorok templomhajó kidolgozták és fejlesztés alatt. További előrelépésre van szükség. Ez a fejlődés korlátozott, csak az alapok.
        Az eredeti elmélet már megkezdődött. További munkára van szükség. Ismét, ez a fejlődés korlátozott, csak az alapok.
        Az előzetes kísérletek támogatása skalár EM fogalmak.
        berendezések lehet tervezni és munkára elektro-gravitációs.
        És ez volt.







ÖSSZEFOGLALÓ (3)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s104.htm
SLIDE 104



  • Interferencia-jelenségek ALAPVETŐ
    - ACTION távolból
    - exoterm MODE
    - endoterm MODE
    - 3-D FOURIER KIEGÉSZÍTÕK (csonka)
  • HATÁSOK / ON NUCLEUS
  • NEM energiaátvitel űrben
  • VÉDELEMRE Hatástalan
        Interferencia jelenségek kulcsfontosságú.
        Az ember kap akció a távolból - még több mint százezer kilométer.
        lehet mérnök gravitációs és tehetetlenségi hatásokat.
        lehet mérnök a mag, beleértve azt átalakítani, könnyen és olcsón. Lehetett tisztítsák meg a nukleáris hulladék.
        elektromágneses energia állítható elő egy távoli cél, vagy kivont egy távoli cél.
        Ez 
nem az energiaátviteli űrben formájában EM erőterek. Ehelyett ez átviteli keresztül téridő formájában electrogravitational potenciálok.
        Hagyományos EM árnyékolás hatástalan ellen skalár EM.







ÖSSZEFOGLALÓ (4)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s105.htm
SLIDE 105




A legtöbb rendszer sérülékenyek
  • ELECTRONICS (ezen belül FUZING / robbanófej)
  • SZEMÉLYI
  • ROBBANÓANYAGOK / HAJTÓGÁZ / FUELS
  • Lőszer
  • HAJÓ / Tengeralattjárók / torpedókat
  • REPÜLŐGÉP / HELICOPTERS / RAKÉTÁK / herék
  • TARTÁLY / APC-k / fegyverek / MŰHOLDAK / RADAROK / C 3- I
  • DEW SYSTEMS
  • FELÜGYELET / SENSOR SYSTEMS
  • MINES / Arty fordulót / nukleáris robbanófejek
        Szinte minden fegyver rendszerünk jelenleg van - vagy éppen most fejleszti - teljesen kiszolgáltatott a skalár EM fegyverekkel.
        Ez magában foglalja a személyi, elektronika (beleértve fuzing és robbanófej), robbanóanyagok, hajtóanyagok, üzemanyag, lőszerek, hajók,
tengeralattjárók, torpedók, repülőgép, helikopterek, rakéták, herék, rakéták, tankok, páncélozott járművek, fegyverek hordozók, önjáró és vontatott tüzérségi, kommunikáció, műholdak, radarok, irányító és ellenőrző, irányított energiájú fegyverrendszerek, felügyeleti és érzékelő rendszerek, aknák, tüzérségi fordulóban és lőszerek, nukleáris robbanófejek stb
        vagyunk a Dire Straits. Szükségünk van a "Manhattan Project" a legmagasabb prioritást. Most!
        A szovjetek már volt egyenértékű hét vagy nyolc Manhattan projekt ezen a területen.







SZOVJET elleni védekezés RAKÉTÁK


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s106.htm
SLIDE 106




"Hazánkban a probléma Kizáró
ROCKETS repülés sikeresen
megoldani SZOVJET TUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA ....
    Érdekes megjegyezni, hogy a PROBLÉMA
A rakétaelhárító védelmi messze nem
megoldott a NYUGAT ".

Sokolovsky
katonai stratégia,
3. EDN., 1968.

        Itt van egy jelentős nyilatkozata Sokolovskiy foglalt Katonai-stratégiai , 3. kiadás, 1968.
        Ez nem propaganda. A szovjetek valóban van egy hatékony rakétavédelmi. Mi nem. A jelenlegi árfolyam megyünk. lehet, hogy nem egy, a 2000-ben - ha élünk addig.




MEGLEPETÉS SEGÍTSÉGÉVEL titkos fegyver


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s107.htm
SLIDE 107



"Mindkét oldalon TITOKBAN fejleszti új eszközök hadviselési
ÉRDEKÉBEN alkalmazzák őket váratlanul. TÖRTÉNELEM
TUDJA számos példa HOGYAN foglalkoztatását ÚJ
FEGYVER INITIALLY GAVE jelentős sikereket MERT
az ellenség váratlanul érte és nem ismertem
COMBAT képességeit ezt a fegyvert, volt NÉHÁNY
IDŐ képes hatásos ellenhatás ".
V. Yo. Savkin
alapelveit
OPERATÍV MŰVÉSZET ÉS TAKTIKA
Moszkva, 1972.

        A szovjetek vette a szívére a leckét a mi titkos fejlesztése az atombomba. Tolóerő hirtelen fel egy fanatikus nemzet. Az atombomba hozott a birodalom Japán térdre.
        Egyéb kisebb példák - mint például a hatását a német V-1 és V-2 rakéták és jet fighter - még nem veszett el a szovjetek.





VALAMI OROSZORSZÁG nem akarja, hogy az Egyesült Államok TUDNI




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s108.htm
SLIDE 108



"Különösen fontos a BASIC irányuló kutatás
felfedezése még ismeretlen ATTRIBÚTUMOK anyag,
jelenségek és a természet törvényeit, és a fejlődő
új módszerek a tanulmányi ÉS MEGERŐSÍTÉSÉRE
az állam védelmi képességét ".
MEGJEGYZÉSEK:
  • Részletet egy könyvet MARSHALL Grechko
  • Törölni angol fordítás, EGYEDI
    kérésére Szovjetunió

        De azt mondta, hogy Marshall Grechko még világosabb.
        Azt világossá tette, hogy a Szovjetunió aktívan kerestek nagy technikai áttörés területeken. különösen az új felfedezése a természet törvényeit.ismeretlen anyag tulajdonságait. és az új jelenségek és fejlesszék felhasználása védelem.
        tette, így egyértelmű, hogy a Szovjetunió hivatalosan felkérte az amerikai külügyminisztérium, hogy törli a saját. Angol fordítása a része, a könyv.
        Ez pozitív aláírás, hogy az állítás rendkívül érzékeny a szovjeteknek. Más szóval. ez egy igazi tipoff.
        Így természetesen a Külügyminisztérium támaszkodott a kiadó, és van, hogy részben megszűnt.









REFERENCIÁK




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s109.htm
SLIDE 109


1. Bass, Robert W., "önfenntartó Non-Hertz-féle longitudinális hullám Oscillations a szigorú Solutions Maxwell-
     egyenletek az elektromágneses sugárzás. " Proceedings, IEEE Tesla Centennial Symposium, 1984, p. 89-90. 2. Des, Jack Y., "A skalár Fields: A Előrejelzés a klasszikus elektromágnesesség és értelmezést Quantum       Mechanics ". Proceedings, IEEE Tesla Centennial Symposium, 1984, p. 94-98. 3.. Blade, Richard A. "módosítása Maxwell-egyenletek a Free Space Számla nem nulla Foton Mass és       skalár elektromágneses hullámok. " Proceedings, IEEE Tesla Centennial Symposium, 1984, p. 91-92. 4. Bearden, TE, "Tesla Electromagnetics és szovjet Weaponization."Proceedings, IEEE Tesla Centennial        Symposium, 1984, p. 119-138.  5. Kaluza, Theodor. sitz. Berlin Preuss. Adad. Wiss. 966, 1921.  6. Klein, O., Z. Phys. 37, 895, 1928.  7.. Misner, Thorne és Wheeler. Gravitáció. WH Freeman and Co., San Francisco, CA 1973, pp. 19-21, 71-72,       163. -165, és 367-369.  8. Vlassov, AA és VI Denisov, "Einstein képlet gravitációs sugárzás nem következménye az általános        relativitáselméletet. "Theor. és a matematika. Phys. 53 (3), 1983. június p. 406-418.  9. Denisov, VI és AA Logunov, új elmélete a téridő és Gravitáció. "Inst. Of Nuc. Rsch., USSR        Acad. Sci .., Moszkva, 1981 (orosz). 10. Roberts, Gwynne. "Tanú a Super fegyver ? "A Sunday Times, London, augusztus 17., 1980. 11. No. CIA IR CD-B-321 / 15354-66, "Kilátás a szokatlan jelenség Horizon Közel iráni / USSR Border."        szeptember 8, 1966. FOIA kiadás. december 15., 1978. 12. CIA FI CO IR-B-324 / 33601-76, "légi megfigyelése Intense fényforrás." November 18-án 1976 FOIA engedje        december 15, 1978. 13. "Robbanásveszélyes Események látható a szovjet-szigeten. "Aviation Week and Space Technology, szeptember 26., 1983. 31. o.



 Itt van néhány fontos hivatkozásokat.






REFERENCIÁK (KÖTÖTT)




http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/s110.htm
SLIDE 110




14. Possony, Stefan T., The Tesla kapcsolat. "Védelmi és külügyminiszter ", augusztus 1984, p. 12-14, 27. 15. Aharonov, Y és D. Bohm, "Jelentés az elektromágneses potenciál a Quantum Theory."        The Physical Review, második sorozat, 115. cikkének (3), augusztus 1, 1959 p. 485-491. 16.Chambers, RG, "Shift egy elektron interferencia minta által Zárt Magnetic Flux." Phys. Rev. LTR.          5 (1), július 1, 1960, 3. o - 4. 17.. Denisov, VI és AA Logunov "Az inerciális meghatározott tömeg az általános relativitáselméletet, nincs értelme."        olvad. és a matematika. Phys., 51 (2), Moszkva Univ., 1982. május o. 163-170. 18. Gelinas, Raymond C. "berendezés és eljárás meghatározása a fogadó készülék Relatív, hogy a Küldés       eszköz Kihasználva a Curl-Free Vector mágneses mező lehetséges. " US Patent No. 4447779, május 8., 1984.


19. Gelinas, Raymond C. "berendezés és eljárás modulációja a Curl-Free Vector mágneses mező lehetséges."
       US Patent No. 4429288, január 31, 1984.
20. Gelinas, Raymond C. "berendezés és eljárás Demodulation modulált Curl-Free Vector mágneses
       potenciál. " 4.429.280 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalmi, január 31, 1984.
21. Gelinas, Raymond C. "berendezés és eljárás Információk átadása révén Curl-mentes mágneses
       mező Vector lehetséges. " 4.432.098 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalmi, Feb.14, 1984.
22. Albright, Eugene A. "magnetosztatikus Elektromos készülékek." US Patent No. 4429314, január 31, 1984.
23. Olariu, S. és I. Iovitzu Popescu, "The Quantum Effects Elektromágneses áramlásának." Vélemények a modern fizika,
       57. cikke (2), 1985. április 99 oldalas átfogó felülvizsgálatát Aharonov-Bohm hatás. Kimerítő listát hivatkozásokat.
24. Phipps, Thomas E. Jr. "kritikája Elfogadott elméletek a speciális relativitáselmélet és az elektromágnesesség."
       tudományos etika 1 (2), ápr 1985, p. 17-23.
25. Wallace, Bryan G., "The Great Speed ​​of Light in Space coverup." Tudományos Etikai 1 (1), február 1985, p. 2 - 3.
        Íme néhány további fontos utalásokat.
        Mert sok még hivatkozás, lásd TE Bearden "Tesla ?? s Electromagnetics és szovjet Weaponization" 
Proceedings of the Tesla Centennial Symposium, Colorado College, Colorado Springs, Colorado, augusztus 9 -12 , 0,1984. (Elérhető a Nemzetközi Tesla Society: Kapcsolat Toby Grotz, 2230 West 35th Avenue, Denver, CO 80211.). Lásd még a szerző ?? kiadványai a Tesla Book Co., 1580 Magnolia, Millbrae, CA 94030. Lásd még Az Emerging Energy Science: Az annotált bibliográfia , szerk. TE Bearden és Andrew Michrowski, mely elérhető a Planetary Szövetség Clean Energy 100 Bronson Avenue, Suite 1001, Ottawa, Ont. K1R 6G8, Kanada.







UTÓSZÓ


        Van egy különleges időzített bomba ketyeg az egész emberiség számára. Ez az első alkalom, a teljes megsemmisítése a teljes bioszféra - és talán az egész naprendszer - mindössze pár percre az ujját a ravaszt (vagy egy egyszerű baleset). A világ egyre inkább ellenséges nekünk nap mint nap. A világ már a háború, és egyszerűen még nem ismerte meg.
        Megvan karnyújtásnyira van tőlünk a végső technológia. Ez egy kétélű kard szinte korlátlan hatalom. Mi lehet legyőzni a kozmosz, és meghódítani a fizikai valóság is - vagy mi lehet teljesen elpusztítani magunkat és a bolygónkat. A tudás fája, akkor megette a végső gyümölcs, amely foglalkozik ezzel a fizikai világban. Mi lehet penész a fizikai valóságot, mint mi lesz, és az, hogy utópia vagy a pokol.
        Mégis vaksága és kegyetlensége, az ember már nagyon weaponized a dinamók, hogy futtassa a kozmosz. A piszkos gondolatok és hatalomvágy, már megnyitotta a pokol kapui megtestesült. A teljes megsemmisítés tartják vissza - átmenetileg - egy vékony és kopott szál. Mi egy szívdobbanás távol megsemmisülés.
        Addig, ezt az információt már megjelent egy kísérletet, hogy lendületet a rendszer beavatkozik, fejlesztése védelmet, és vásároljon néhány drága időt.
        De még ha mi is fejleszteni ezeket a fegyvereket a védelmi, a rendes gondolkodó ember képes biztosítani, a végén még mindig elkerülhetetlen.Késleltetett egy kicsit, de elkerülhetetlen. Az oroszok nem bolondok; nem kívánják, hogy elpusztítsa a földet, de csak, hogy meghódítsa azt. Egy helyzet az amerikai erő, megállapodás lehet az oroszokkal, hogy a fedőt 
, amennyiben aggódunk.
        De mi a helyzet 
az egyéb fanatikusok és őrültek? Mi történik, ha kapnak ezek a viszonylag olcsó, de hihetetlenül erős skalár fegyverekkel? Mit csinál egy rendszer tagjai fanatikusan elkötelezett személyek, akik úgy vélik, hogy a dicső halál - akár mindet - azonnal hajt, hogy az isteni királyság?
        Néhány bolond - egy őrült diktátor, talán - fog átkot ezeket a dolgokat, és válogatás nélkül lázasan ostoba gondolatok vadul forró az ő fanatikus agyban. Amikor dob az egyik, hogy csiklandozza a Nap és a Hold az áll alatti, a rossz módon is ?? s függönyök mindannyiunk számára. Ők egyszerűen lekötésére vissza, és ezáltal a Föld görcsök a düh egyedülálló az elmúlt 3 milliárd évben.
        Függetlenül attól, hogy mit teszünk, vagy kísérlet, ahogy most áll, 
előbb-utóbb, hogy a forgatókönyv elkerülhetetlen . A teljes megsemmisítése az emberiség már eldöntött ügy, hacsak nem találunk valami teljesen más, amivel eléri az egész emberiséget .
        Hol van az új tudás nem fizikai, ami megment minket a szakadék? Mit tehetünk azért, hogy elkerülje a végére az emberiség és a megsemmisítése ezt a szív fájdalmasan gyönyörű bolygón?
        A régi ötletek, klisék elérték a határt. A rendszer, védelmi, megszerzése a fegyver - ezek önmagukban nem tudja megmenteni minket. Fegyveresen - még ezeket a fantasztikus fegyver - már nem biztonságos bennünket. Amit lehet legyőzni az akarat nem tud elleni védekezés a meghatározott támadó.
        Szerencsére, mivel a drága időt, hogy a fejlődő amerikai skaláris védelmet vásárolni, van megoldás, hogy az új problémákat. Van egy módja annak, hogy megakadályozzák a teljes megsemmisítése az emberiség. Van egy vékony reménysugár.
        De ez egy másik történet, egy másik kor, egy másik helyen.
                "Ez természetesen egy nagy lépést előre, ha
                sikeresen ötvözi a gravitációs mező
                és az elektromágneses mező egyetlen
                szerkezet. Csak így lehet a korszak elméleti
                fizika avatta fel Faraday és Clerk Maxwell
                kell hozni a kielégítő közel. "                                                         Albert Einstein


                "Don ?? t tartani örökre a közúton, majd
                csak akkor, ha mások mentek. Hagyja a kitaposott
                pályán néha, és belevetik magukat az erdőbe. Ön
                biztos lehet abban, hogy talál valamit, amit még soha nem
                látott ... "                                                         Alexander Graham Bell


                "Egy nap, miután már elsajátította a szél, a
                hullámok, az árapály és a gravitáció, mi kell kihasználni
                , hogy Isten a szeretet energiáit. Ekkor a
                második alkalom a történelemben, a világ ember
                fedezték fel a tüzet. "                                                         Teilhard de Chardin







Kiegészítő és REFERENCIÁK


http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/additionalnotes.htm



1. Nikola Tesla, a "The Problem of Human növekvő energia" Century magazin június 1900 p. 208-209. Ebben a cikkben Tesla beszélt a állóhullámoktermelni távoli hatások és keresse tárgyak, mint például a hajók. Ekkor gondolt egy skalár radar lokátor, valami fejlettebb, mint a radar még ma. Azt is képes előállítani elektromos hatások bármely részén a világnak. Idézve: "Helyhez hullámok ... jelent valami több, mint a távíró vezeték nélkül bármilyen távolságra ... Például, a használatuk is okozhat az akarat, egy küldő állomás, elektromos hatás adott régióban a világon; mi meghatározhatja a relatív pozíció vagy során egy mozgó tárgy, például egy hajó a tengeren, a távolság áthaladni ugyanazon, vagy a sebesség ... " 2.Nikola Tesla, "The True Wireless" Elektromos kísérletező , 1919 májusában o. 87.
3. TE Bearden, Észrevételek az új Tesla Electromagnetics: I. rész: Eltérések a jelen EM elmélet , Tesla Book Co., 1580 Magnolia, Millbrae, CA 94030, 1982-ben.
4. A TE Bearden, felé egy új Electromagnetics: Part III Tisztánlátás Vector Concept , Tesla Book Co., 1580 Magnolia, Millbrae, CA 94030, 1983.
5. TE Bearden, felé egy új Electromagnetics: 4. rész: Vektorok és mechanizmusok Tisztított , Tesla Book Co., Millbrae, California, 1983, p. 6, 39.
6. TE Bearden, megoldások a Tesla Titkok és a szovjet fegyverek Tesla , Tesla Book vállalat, 1981
7. TE Bearden, Tesla titkai és a szovjet Tesla Fegyverek , 1 óra. 40 perc alatt. videokazetta, Időjárás Engineering, Pf 1472, Huntsville, AL 35807, 1981-ben.
8. TE Bearden, szovjet időjárás Engineering Over North America , 1 órán át. videokazetta, Időjárás Engineering, Pf 1472, Huntsville, AL 35807, 1985.
9. TE Bearden, Star Wars most! A Böhm-Aharonov Effect, Scalar Interferometria, és a szovjet Weaponization , Tesla Book Co., 1984
10. Stefan T. Possony "A Tesla Connection" Defense & külügyminiszter , augusztus 1984, p. 12-14 27.
11. Stefan T. Possony "Psy-háború: szovjet eszköz kísérlet" Defense
& külügyi napi
 , 12 (104), Június 7, 1983, p. 1-2. Jelentések Dr. Ross Adey vizsgálata a szovjet LIDA eszköz, mellyel bombázzák az emberi agy a rádióhullámokat a 40 MHz-es tartományban. Ugyancsak beszámol munka AS Davydov az Ukrán Tudományos Akadémia, aki felfedezte, hogy a vér-agy gáton át tud hatolni az alacsony frekvenciájú rádióhullámokat, így az agysejtek érinti.

12. Fritz Albert Popp "Photon tárolás biológiai rendszerekben" című Elektromágneses Bioinformációs: Proceedings of the Symposium , Marburg, szeptember 5, 1977 Szerkesztette Fritz Albert Popp és munkatársai, München, Bécs és a Baltimore, 1979, p. 123-149. Dr. Popp felfedezte, elméletileg és kísérletileg, hogy mitogenetic sugárzás sejtekből lehet tekinteni, mint egyfajta "hulladék" egy virtuális elektromágneses mező magas koherencia. Ez a mező hajlamos lesz stacionárius az egész szervezetben. Ezen túlmenően, ez ​​magában foglalja a tárolása "virtuális" koherens fotonok. (Más szavakkal, van egy mester EM tér magas koherencia, stacionárius az egész szervezetben. Ez a sejtek fő vezérlő rendszer. Tárolási virtuális fotonok - azaz skalár jelek - fordul elő ezen a területen.). 13 . Ahhoz, hogy sikeresen ismeri a Aharonov-Bohm hatás lásd Y. Aharonov és D. Bohm, "Jelentés az elektromágneses potenciál a Quantum Theory," Physical Review , második sorozat, 115. cikkének (3), augusztus 1, 1959 p.485-491. Egy kimerítő vitát a Aharonov-Bohm hatás és számos referenciával lásd S. Olariu és I. Iovitzu Popescu, "A kvantum az elektromágneses fluxus," Vélemények a modern fizika , 57. cikke (2), 1985. április See Bertram is Schwarzschild "áramok normál fém gyűrű kiállítás Aharonov-Bohm hatás" Fizika Today , 39 (1), január 1986, p. 17-20. 14.. A részleteket a titokzatos robbanás hat súlyos szovjet rakéta lőszer tárolóhelyek hét hónap, lásd fénykép, Jane Defence Weekly , 2. cikkének (3) július 28. 1984, p. 92; lásd még Mark Daly ", Goa és Serlege SAM a Severomorsk robbanás"Jane Defence Weekly , 2 (6), augusztus 18, 1984, p. 224; Derek Wood "szovjetek" északi flotta működik ... "nem életképes" hat hónapig " Jane Defence Weekly , 2 (1) július 14., 1984, 3. o; Derek Wood, "Hat robbanások az elmúlt hét hónapban," Jane Defence Weekly , 2 (1) július 14. 1984, p.3; John Moore, "The követően Severomorsk" Jane Defence Weekly , 2 (6), augusztus 18, 1984, p. 224.. 15. A részleteket a titokzatos, azonnali halálesetek Afganisztánban lásd Yossef Bodansky "szovjetek vizsgálat vegyi anyagok Afganisztánban," Jane Defence Weekly , 1 (13), április 7, 1984, p. 508.





16. részletek az Enhanced-V felhő aláírása súlyos időjárási lásd Gary Ellrod, "Drámai példák zivatar top felmelegedés kapcsolódó downbursts"Országos Meteorológiai Digest , a 10. cikk (2), 1985. május o. 7-13; TJ Fujita, "Manual vagy heves leáramló Azonosítás Project Nimrod" SMRP Research Paper No.156 , University of Chicago, 1978; DWMcCann,., Az Enhanced-V: A Satellite megfigyelhető súlyos Storm Signature " Monthly Weather felülvizsgálata , 111, 1978, o. 887-894. 17. Egy jó beszélgetés, a modern kilátás a vákuum, lásd IJR Aitchison " Semmi sem elég: A vákuum modern kvantumtérelméletben " Kortárs Fizika , 26. cikk (4), 1985. o. 333-391. 18. A vita a gyűrű interferométer kapcsolatos kísérletek és kvantum gravitációs hatások, lásd GE Stedman, " Ring interferometriai vizsgálatok a klasszikus és kvantum gravitáció " Kortárs Fizika, 26. cikk (4), 1985. o. 311-332.




19. További információ a öngerjesztő átláthatóság pulzáló fény lásd EL Hahn, Scientific American , 1967. június Ez egy skalár EM hatás. A jelenség során csak a szigetelők, nem vezető anyag. A dielektromos hajlamos megállítani az elektronok áramlását, ami megszüntette a légtelenítő-off a Kaluza-Klein 5-potenciál, mint EM erő területeken. Így a szigetelő vagy dielektromos egy electrogravitational impulzus továbbítása. Amikor ez az impulzus lép ki a másik oldalon a dielektromos, akkor az elektronok szabadon elmozdulhatnak újra és forma közönséges EM mezők, ami tovább folytatjuk az EM-vérzik ki a KK (Kaluza-Klein) 5-potenciál. Így rendes fotonok sztrájk a dielektromos, változó a electrogravitational hullámok átutazás az átlátszatlan dielektromos, és ezek a hullámok EG átalakítani vissza EM hullámok a túlsó oldalán a dielektromos. Advanced skalár EM alkalmazásának hatás lehet, hogy egy tárgy optikailag láthatatlan.
20. Egy tiszta és mély bemutatása egész téma az elemi részecskefizika és kvantumtérelmélet lásd TD Lee, részecske fizika és bevezetése térelmélet , Harwood Academic Publishers, New York, 1967. Az érintett témák közé tartoznak azok az élvonalban jelenlegi kutatás. 16. fejezet, "Vákuum forrásként aszimmetria," különösen fontos. Itt Lee tömören magában foglalja azt az elképzelést, degenerált állapotok vákuum, vákuum strukturálása, és vákuum hatást okozó szimmetriasértő (megsértése természetvédelmi törvények). Egy kiváló lefedettséget aszimmetriák és észlelhetőség van adva p.181-188. Például, ha a szimmetria spontán törött, a nonobservable (virtuális egység) már megfigyelhető. Tehát léteznek mechanizmusok a közvetlen fordítása a virtuális és a megfigyelhető állapotok .
        A legtöbb mérnök nem tudják, hogy a fizika már szigorúan bizonyított (elméleti és kísérleti}, hogy az energia-megmaradás lehet fizikailag megsértették, még gerjesztés a vákuum.
        Azonban a jelenlegi feltételezése randomizált virtuális mikrostruktúráját vákuum lehetséges, ilyen törött szimmetria hatások külön korlátozódnak kis microlevels. Például, p. 383, Lee rámutat arra, hogy a mikroszkopikus szerkezete a skalár vákuum területén (azaz a vákuum díj vagy "potenciális") nem használunk.
        Ez természetesen ésszerű, ha az összes vákuum potenciál használt részecskefizikai kezelik, amelyek a randomizált mikroszerkezetet virtuális részecske fluxus vektor. Mivel észrevehető irányított koherenciát olyan randomizált mikroszerkezetet fennmaradhat csak át rendkívül apró távolságok, akkor mikroszerkezetének vákuum degenerált állapotok elhanyagolható lokális hatások rendes makroszkopikus rendszerekben.
        Más szóval, ezek megőrzése sérti hatásokat nagyon nehéz lenne, hogy következetesen megragadni és kihasználni, hogy a "szabad energia, új a vákuum."
        A randomizált pillanatnyi összefüggéseket, azonban felelősek az erőszakos microfluctuations az EM mezők, jól ismert klasszikus elektrodinamika. A megközelítést mint a tett Yater vagy Moray lenne eléréséhez szükséges vákuum energia csap ilyen körülmények között. Ahhoz, hogy használható macroeffects, igen nagy gyűjtemény a díj vagy mágneses anyagok, stb lenne szükség, mielőtt a valószínűsége felhasználható összefüggések lesz elég nagy. Ezért ezen a területen elhanyagolt gyakorlati fizika és a mérnöki.
        Ez azonban éppen itt skalár EM elvész a hagyományos elmélet és a mérnöki gyakorlatban. A skalár EM, a tengelykapcsoló együtt makroszkopikus elektromágneses erőtér vektorok egy foglalta nulla rendszer azt jelenti, hogy a vákuum a potenciális mikroszerkezetet mostmakroszkóposan elrendeli, hogy a rendszert. Továbbá, ez a tartós transzláció során a térben. Ebben az esetben az egyik készített irányított gravitációs potenciálgradiensek amelyek makroszkopikus tartományban és a forma. Ezenkívül azzal, hogy következetesen változtatásával amplitúdója az egyes komponenseinek a nulla vektor rendszer, egy gravitációs hullám - ellenőrzött oszcilláció a degenerált állapotok vagy vákuum - keletkezik. Feldolgozásával EM alkatrészek, ez gravitációs hullám lehet szűkíteni, kialakítva egy gerenda, és a várható. Két ilyen gerendák befolyásolható, még a nagy távolság, termelő G-interferencia és EM hatásokat okozó kialakulni a távoli beavatkozás zóna. Így skalár EM mélyen érinti a kvantummechanika, kvantumtérelmélet, részecskefizika, az általános relativitáselmélet és a elektromágnesség.

21. Néhány erős és megbízható kritikája a jelenlegi tudományos elfogultság lásd Ruggero Maria Santilli, etikus szonda Einstein követői az USA-ban: Egy bennfentes szerint , Alpha Publishing, Pf 82., Newtonvllle, MA 02160. Santilli igen közzétett fizikus és a szerkesztője referált tudományos folyóirat, a Journal hadronikus . Hosszas próbálkozás kijavítására igazságtalanságok a tudományos rendszer, hiába, végül ment nyilvánosságra a konkrét díjakat. Santilli referenciák vezető orosz fizikus G. Yu. Bogoslovsky, akinek a 1984-es papír "általánosítása Einstein relativitás elmélete az anizotrop téridő", amelynek kutatási lehetetlen lett volna az USA-ban idézve Santilli: "Ő volna hitelét, megalázott, és kergette ki ezen intézmények [Harvard, MIT, és Yale] minden kétséget kizáróan a bőséges dokumentációt hasonló esetek. " Ismét idézve Santilli: "Papers címet viselő" általánosítása Einstein relativitás "rutinszerűen megengedett az emberi méltóság a Moszkvai Egyetem a Szovjetunióban, de teljesen elképzelhetetlen ma tanszékei fizika, a Harvard Egyetem, a Massachusetts Institute of Technology, a Yale Egyetem és más hasonló intézmények az USA-ban, mint számos vezető tudós könnyen tanúskodni. "
        Látod, kedves olvasó, ott volt a mély tudományos összeesküvés az USA-ban, hogy ne következhessen be változás a szigorú korlátozások általános Einstein relativitás. Ez a csökkent GR hogy egyfajta "speciális relativitáselmélet, csak távoli zavarok." Közelebbről azt kizárta skalár elektromágnesesség és márkás eretnekség a felfoghatatlan gondolat, hogy az általános relativitáselmélet lehetnek helyi, és engineerable .
        Most már tudom, miért a szovjetek tudták, hogy e szörnyű fegyvereket több mint három évtizede, miközben tudósaink aludt a kormánynál.Tudományos arrogancia és a büszkeség volt a legnagyobb ellensége.
        Lásd még: Bryan Wallace G., "A nagy fénysebesség az űrben coverup" tudományos etika 1 (1), február 1985, p. 2-3; "Radar tesztelése relatív fénysebesség az űrben," Spectrosc. Lett . 2, 1969, p. 361; Wallace, "Levél a szerkesztőhöz," Fizika Today , 36 (1), 1983, p. 11; "Levél a szerkesztőnek," Fizika Today , 37 (6), 1984, p. 15. Lásd ME Ash és mtsai, Astron. J ., 72, 1967, p. 72. Közvetlen kísérletek Einstein második posztulátum, az 1961-es bolygóközi radar érintkezés Venus, kihívás, hogy a relativitáselmélet helyességét. Változatok a több mint 30.000% a lehető legjobb általános relativitáselmélet illeszkedik az MIT Lincoln Lab generálhat mértük. A variációk nem véletlenszerű, hanem tartalmazott nappali, Hold, és szinodikus periodikus alkatrészeket. Lásd még: Bryan G. Wallace, Spectrosc. Lett . 4, 1971, p. 79. elemzését publikált 1961 adatok bolygóközi radar érintkezés Venus arra a következtetésre jut, hogy az adatok azt mutatták, hogy egy összetevő volt a galileai relativisztikus c + v értelme. Lásd még: Wallace, "Az Egységes Quantum elektrodinamikus éter" alapjai Fizika , 3, 1973, p. 381. amely részletezi méréseket erősen vitatja Einstein feltételezése az állandó fénysebesség, és foglalkozik a természet az éter. Lásd még: Thomas E. Phipps, Jr. "kritikája az elfogadott elmélet a speciális relativitáselmélet és az elektromágnesesség," Tudományos Etikai 1 (2), ápr 1985, p. A 17-23. 22.. Egy minta a szovjet tudományos szabadság szűk látókörű elfogultság általános relativitás lásd VI Denisov és AA Logunov "A tehetetlenségi tömeg meghatározott általános relativitáselmélet nincs fizikai értelme," Teor. i Matemat. Fizika , 51. cikke (2), 1982. május o. 163-170 (orosz). Lásd még: AA Vlassov és VI Denisov, "Einstein képlete gravitációs sugárzás nem következménye az általános relativitáselmélet," Teor. i. Matemat. Fizika 53 (3), december 1982, p. 406-418. Itt azt látjuk, hogy a gravitációs sugárzás intenzitása és a teljes intenzitás határozza meg az általános relativitáselmélet szerint Einstein képletek függ a választott koordináta-rendszer, úgy, hogy lehet, hogy eltűnnek, vagy akár negatívvá válik. [Megjegyzés a TEB: Ha a helyi görbület engineerable, mint a skalár EM, helyi választott koordináta rendszer maga is közvetlenül alapú. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a skaláris EM tehát amelyek vagy a "pozitív" sugárzás intenzitás vagy "negatív" intenzitás sugárzás; így képes "előállítani energiát távolról" vagy "kivonat energia a távolság.] Folytatva Denisov: Ez az eredmény egy sajátos következménye az általános állítás, miszerint az általános relativitáselmélet nincs energia-impulzus megmaradási törvények a rendszer, amely az anyag és a gravitációs mező. [Megjegyzés a TEB: Így lehet egy energiaforrás vagy az energia mosogató jelennek meg a távoli beavatkozás régióban, ahol ügyet feloldották a Dirac tenger és ki vannak téve a nagyon lineáris zavaró EG területeken. ]. Lásd még a VI Denisov és AA Logunov, az "Új elmélet téridő és gravitáció" Teor. és Matemat. Fizika , 50. cikk (1), 1982. július o. 3-76. rámutat arra, hogy ". . . A gravitációs mező általában relativitáselmélet teljesen eltérő fizikai területeken, és nem egy olyan területen, szellemében Faraday és Maxwell. "(p., 3., angol változat). 23. A Proceedings of the Tesla Centennial Symposium , egy IEEE Centennial Activity, Colorado College, Colorado Springs, Colorado, augusztus 09-11, 1984, lásd: Richard A. Penge "módosítása Maxwell-egyenletek a szabad hely a számla nem nulla foton tömege és skalár elektromágneses hullámok", o., 91-92; Jack Y. Dea, "skaláris mezők: a jóslat a klasszikus elektromágnesesség és tolmácsolás kvantummechanika" o. 94-98; Robert W. Bass, "önfenntartó non-Hertz-féle longitudinális hullámok oszcillációk szigorú megoldásokat a Maxwell-egyenletek az elektromágneses sugárzás, "o. 89-90, TE Bearden" Tesla elektromágnesség és a szovjet weaponization "o. 119-138. 24. Hogy a korlátozó feltételezések kivetett általános relativitáselmélet, amelynek eredménye a szigorúan korlátozott "rendes általános relativitáselmélet" tanított szinte minden nyugati egyetemeken. lásd Charles W. Misner, Kip Thorne és S. John Archibald Wheeler, a Gravitáció , WH Freeman and Co., San Francisco, CA, 1973, p. 19-21, 71-72, 367-369. Többek között ezek önkényes korlátozását menteni a megmaradási törvények. Amikor azokat eltávolították. a természetvédelmi törvényeket megsértik. 25. Több rendhagyó esemény - skyquakes, gémek, vagy földrengés - dokumentálták Európában. Lásd H. W. Haak. "A szeizmikus esemény november 9-1983: földrengés vagy hangrobbanás."  szeizmikus tevékenység a Nyugat-Európában , (különös figyelemmel a Liege Földrengés november 8-1983), Ed. Paul Melchior, D. Reidel Publishing Co., 1985, p. 215-222. Az ilyen események az Egyesült Államokban, lásd S. Claflin-Chalton és GJ MacDonald "hang és a fény jelenségek," The Mitre Corporation, McLean, Virginia 22102 , november 1978. 26. Alapvető kísérleteket végeztük Eötvösig et al. A korai 1920-as években. Lásd RV Eötvös, D. és E. Pekar Fekete, Ann.Phys. (Leipzig) 68, 1922, p. 11. Valójában egy ötödik erő a természet miatt hypercharge is találtak ezek a kísérletek. Lásd Ephraim Fischbach et al."Az újra az Eötvös-kísérlet" Physical Review Letters , 56 (1), január 6, 1986, p. 3-6. Lásd még FD Stacey és GJ Tuck, Nature 292, 230 (1981); SC Holding és GJ Tuck, Nature 307, 714 (1984); GW Gibbons és BF Whiting, Nature 291, 636 (1981); FD Stacey, a Science Underground , szerk MM Nieto et al., AIP Konferencia kiadványok No. 96 (American Institute of Physics, New York, 1983, p. 285. Lásd még SH Aronson et al, Physical Review Letters 48, 1982 , p.1306; Physical Review D 28, 1983, p. 476. , 495 .   is, összehasonlítása műholdas és földi meghatározás a gravitációs mező állandó feltárja jelentős nézeteltérés: lásd RH Rapp, Geophys. Res. Lett ., 7, 1974, p ., 35, Bull. Geod. 51., 1977, o. 301. 27. John JA O'Neill. "Tesla kozmikus sugár motor adóteljesítmény" a Föld körül: A híres tudós, a 76. születésnap előestéjén, azt mondja, hogy sikerült hasznosítása "átható sugarak" működni kicsi motívum eszköz. " Brooklyn Eagle, július 10,1932. Tesla számolt ő kihasználni "kozmikus sugárzás", és meghagyta nekik, hogy működik egy kis motívum eszköz. Tesla használata "kozmikus sugárzás" azonban körébe skalár EM sugárzás. Tesla később úgy tűnik, hogy fejlődött egy egyszerűbb motívum egységet. A Kansas City Journal-Post , szeptember 10, 1933, kijelentette: Az én hatalmam generátor lesz a legegyszerűbb fajta - csak egy nagy tömegű acél , réz és alumínium, amely egy álló és forgó rész, különösen össze. "A hasonló típusú" gravitációs turbina "Úgy tűnik, hogy már kitalált John Bedini.










  

28. Ha látni, hogy mennyire önkényes és postulational vannak jelen "definíciók", a tömeg és az erő, lásd Robert Bruce Lindsay és Henry Margenau,fizika alapjai , Dover Publications, New York, 1963, p. 283-287. Megjegyzés a p. 283, hogy a "erőtér" bármikor meghatározásra kerül csak abban az esetben, ha a készülék tömege van jelen ezen a ponton. Lásd még: Richard P. Feynman, Robert B. Leighton, és Matthew Sands, a Feynman előadások a fizika , Addison-Wesley, New York, Vol. 1, 1963, p. 2-4 meghatározását az elektromos mező keretében a lehetségesség előállítására erő. Ez a probléma nem létezett az eredeti alapja az elektromágneses erőterek vákuumban, mivel a vákuumot feltételezett, hogy egy anyag éter. A modern felfogás a nem anyagi éter alakult ki, de a klasszikus elektromágneses elmélet nem eléggé szigorú megkülönböztetésére "megfigyelhető" és a "virtuális" elektromágneses erőtereket. 29. EP-Battey Pratt és TJ Racey "geometriai modell alapvető részecskék," International Journal of Physics , Vol. 19, No. 6, 1980, p. 437-475. 30. Néhány évvel ezelőtt, Dr. William Tiller készített nagyon fontos "szabad A mező" elméleti munka, amely azt mutatta, hullámok, amely nem esik le, mint 1 / r 2 . Érdekes elméleti munka skalár hullám elmélet is fejlett a Dea. Lásd Jack Dea, "Alapvető Fields és Phase Information" bemutatták a 1985 US pszichotronika Association Conference, Bergamo Center, Dayton, Ohio, 1985. július Dea megfogalmazott fontos elmélet vákuum EM skaláris hullámok származó Maxwell-egyenletek nulla E és B területeken. Azt jósolja, hullámokat, amelyeknek az intenzitása leesik a távolság, mint 1 / r helyett 1 / r 2 , és kimutatására ezek a hullámok különböző eszközökkel. Megmutatja egyszerű generátorok a hullámok. Detection kvantum mechanikai úton elektron interferencia, nem egyetlen elektron. Így az ilyen skalár hullámok áthaladnak normál Faraday pajzs. Az ő elmélete Dea nem foglalkozik a kérdéssel a spin örvénye vákuumban skaláris hullámok. Ez a jelen szerző véleménye szerint minden vákuum hullámok skalár hullámok, és az elsődleges különbséget a "keresztirányú" EM hullám és a longitudinális skalár hullám egyszerűen a jelenléte vagy hiánya spin-örvények. Sőt, azzal lehetne érvelni, hogy a jelenlegi "vector wave" EM elmélet helyettesíthető skalár hullám elmélet. 1903-ban bebizonyította, hogy bármilyen Whittaker vektor mező helyettesíthető két skaláris mező. ET lásd Whittaker, Proc. Lond.Math. Soc . 1 , 367, 1903. Ez azt is jelenti, mivel a vektor hullám egyszerűen egy mozgó vektor mező, akkor lehet helyettesíteni két mozgó skaláris mező. 31. David Jones, "Izrael titkos fegyvere" Weekend Magazine , Dec.17, 1977. 32.. John Hutchinson, privát kommunikációt. Tömegek a fa, fém, stb - mintegy súlya több mint 60 £. - Már lebegő Hutchinson. 33. Leírását és részleteit a 9. április 1984 eset le Japánban, lásd: Daniel A. Walker, Charles S. McCreery, és Fermin J. Oliveira "Kaitoku fenékhegy és a Misztérium Cloud április 9-i 1984" Science , 227 (4684 ), február 8, 1985. o. 607-611. Lásd még transzkripció Japan Airlines járat 036 Anchorage International Flight Service április 9., 1984 at 1406 greenwichi idő, Federal Aviation Administration (FAA) - ​​Alaska régió; Jim Derry, különleges ügynök, FAA-Alaska régió, interjúk kapitány CH McDade, Japan Airlines Flight 036, kapitány Cornelis Vander Berg, a KLM Royal Dutch Airlines Flight 868; Először tiszt Reint Sol, a KLM Royal Dutch Airlines Flight 868, és a kapitány Mike Howe, Flying Tiger Lines Flight 078, Anchorage Daily News április 10. 1984, p. Al; Anchorage Daily News április 12., 1984, p. Al, Honolulu Hirdető április 10. 1984, p. Bl, Newsweek , április 30, 1984, p. 25, Gregg Ripee "Gombafelhő észlelt ki Japánban," Los Angeles Daily News április 11., 1984, p. 1,8; Ross Gelbspan "Rejtély felhő terelőlapok tudósok," Boston Globe vasárnap , január 13, 1985, p. 1, 14; TE Bearden, szovjet időjárás Engineering Over North America , 1 órán át. videokazetta, 1985. Lásd még McKenna, Daniel L. & Daniel Walker, "Rejtély Cloud: További megjegyzések", Science , 234 (4775), október 24, 1986, p. 412-413.









34. leírását április 11, 1963 rendhagyó víz alatti robbanás északra Puerto Rico, lásd: Robert J. Durant, "Egy víz alatti robbanás - vagy mi?", Pursuit , 5. cikke (2), 1972. április p. 30-31.
35. További információt a veszteség a USS Thresher és az interferencia tapasztalható a USS Skylark , lásd John Bentley, The Thresher katasztrófa , Doubleday, Garden City, NY, 1975, különösen p. 164. Néhány kommunikációs rendszer a Skylark tapasztalt átmeneti hiba, de nem működik, később működését folytatná.
36. A Szovjetunió egy jól megalapozott története zavaró és pusztító légi jármű; például egy tőzsdei lásd: "A szovjet és a Varsói Szerződés légi incidensek" Jane Defence Weekly , 3. cikkének (2), január 12, 1985, p. 58.
37. További információt a rendhagyó "nukleáris villog" észlelt az amerikai Vela műholdak, lásd: "A tudósok nem tudja megoldani Vela rejtély" Science, 207, február 1, 1980, p. 504-506. "A bizonyítékok azt mutatják Satellite" lehetőség "a nukleáris teszt, DOD mondja," Aerospace Daily , október 29., 1979, p. 286. "A Flash of Light", Newsweek , november 5, 1979, p. 64-65. "Ez volt a nukleáris eszköz?", Newsweek , július 21, 1980. o. 19. "véleménykülönbségeket," Washington Roundup, Aviation Week & Space Technology , július 21, 1980. o. 15. Philip J. Klass, "titkos nukleáris Test kételkedett," Aviation Week & Space Technology , augusztus 11, 1980, p. 67., 69., 71-72. "Vita folytatódik a bomba, ami nem volt," Science , 209., augusztus 1, 1980, p. 572-573. "Navy Lab a következtetést vonja le a Vela Láttam egy bomba", Science , 209, augusztus 29, 1980, p. 996-997. Lásd még: Jack Anderson és Dale Van Atta, United Press Syndicate "CIA tudta dél-afrikai-izraeli nukleáris teszt jön," Birmingham utáni Herald , április 26, 1985, p. A5. Ez utóbbi cikk megismétli a CIA / DIA érvét, amely szerint a Vela események jelentik egyidejű dél-afrikai-izraeli tesztelése atomfegyverek. Tajvan tekintik lehetséges harmadik partner. Szerint Anderson és Van Atta, a dél-afrikai haditengerészet függő volt, hogy "a terület" idején az 1979-es Vela felderítése, és Izrael és Dél-Afrika is együttműködik egy atombomba projekt már 1966-ban tűnik, az Egyesült Államok bejelentését a közelgő dél-afrikai atomi teszt a Kalahári sivatagban, 1977-ben vezetett, olyan felháborodás, hogy a teszt felfüggesztették. Anderson és Van Atta idézik követő látogatások Dél-Afrika által az izraeli tudósok, technikusok és a védelmi tisztviselők. Mivel azonban a tényleges Vela észlelések voltak bizonyos eltérések mi várható nukleáris kísérletek, lehet spekulálni, hogy Anderson és Van Atta bemutatták bizonyíték fejlesztésére skalár elektromágneses fegyverek által két további országban. A továbbiakban a feltételezés, hogy ez kiderüljön, mi lett ellenőrzése a szovjetek csak mozog a nyugat skaláris elektromágneses fegyvereket. Sőt, a titokzatos pusztulása hat nagyobb szovjet rakéta lőszer tároló terület a hét hónapon belül lehetett volna egy megelőző intézkedés, figyelmeztetés, hogy a szovjetek, ha ténylegesen fontolgatja költözött a Nyugat ellen.Továbbá, egyéb események jelentették a dél-atlanti lehet esetleg a programhoz kapcsolódó termelő "Vela villog." Lásd például NWC Rutherford "azonosítatlan jelenségek" Marine Observer , 51, 1981, p. 186 leírása egy nagy kékes-fehér villanás és kis villám, jelezve, valami rendellenes elektromos kisülés, december 23-án 1980-ban 2245 óra (22:45). Sok más rendhagyó villog, amelyekre nincs ismert kiváltó mechanizmus létezik észlelt műholdak. Például, az OSO-2 és OSO-5 műhold észlelt körülbelül egy rejtélyes rövid (kevesebb, mint 0,1 mp) vaku körülbelül minden tíz kering, akkor, amikor a látótere a távcsövek jócskán a föld felett. Nem kevesebb, mint három műhold fotometriai észlelhette a flash egyszerre. Ezeket villog kell távolítani minden esetleges vitát a műhold megfigyelt villám; lásd a JG Sparrow és EP Ney "Lightning észrevételei Satellite" Nature , 232, 1971, p. 540.
38. leírását észleléséről a hatalmas izzó gömbök a fény mélyen a Szovjetunió irányába Saryshagan lásd Gwynne Roberts, a "Tanú a Super fegyver?",The Sunday Times , London, Anglia, augusztus 17, 1980 . számos váratlan esemény is észlelte Downie és mások.
39. Egy művész koncepciója egy irányított energiájú fegyverrendszerek telepítést Saryshagan lásd Aviation Week & Space Technology július 28., 1980, p. 48. Egy DOD vázlatot lásd szovjet katonai erő , 1985. Természetesen a klasszikus képzettségű amerikai katonai elemzők, és nem ismerik a skalár interferometria, még nem tekinthető a telepítés a jelölt hipertéri tarack.
40. leírását több kísérleti észlelés (Irán) egy hatalmas izzó gömb a fény mélyen a Szovjetunió, lásd a Central Intelligence Agency (CIA) Information Report No. CO-B-321 / 15354-66, "Kilátás a Szokatlan jelenség Horizon Közel iráni / USSR Border "szeptember 8, 1966, megjelent december 15, 1978 alatt a Freedom of Information Act (FOIA). Az észlelés történt 2142 óra (9:42).
41. részleteit megfigyelés az intenzíven izzó fénygömb közelében British Airways járat 831 európai Moszkva és London lásd CIA Külföldi Hírszerzési információk jelentése CO-B-324 / 33601-76, "légi megfigyelés intenzív fényforrás," november 18, 1976, megjelent december 15, 1978 alatt a FOIA. Az eset között történt 1800 és 1900 óra (6: 00-7: 00). A fény volt megfigyelhető 10-15 percig, amíg a légi jármű repült múlt, és elhagyta a fény mögött.
42. Más példák vonatkozó 1ight jelenségek: FS Angus és G. Carling, "optikai jelenség: a Karib-tenger, Nyugat-Észak-atlanti" Marine Observer , 40 január 1970, p. 17-18; RA Holmes "azonosítatlan jelenség, ki Barbados, Nyugat-India," Marine Observer , 40 (229), 1970. július p. : 107-108; HK Dyer: "Azonosítatlan Jelenség: Western North Atlantic" Marine Observer , 43 július 1973 114. o. Egy 1961 kettős koncentrikus félgömb alakú forma figyelhető meg az Indiai-óceánon, lásd Marine Observer , 32, 1962, p. 64. Egy különösen fontos kombinált formák, lásd Marine Observer"azonosítatlan jelenség", 48, 1978, p. 21-22. Továbbá, az éjszakai július 26-1984 pilóta és a legénység egy Boeing 747-es (amerikai hordozó) repülő Tokió Fairbanks, közel a Kuriel szigeteken, a 47 5'44 "N: 161 00'05" E, észrevette, hogy egy lassan bővülő félgömb fehér fény ki, hogy a balra a horizont felett. A héj fény tovább bővült egy 10 perc alatt, míg előttük és jobbra. A legénység felkészült a lökéshullám, amely sohasem érkezett meg.A meteorológiai radar semmit sem látott szokatlan. A héj fény volt, éles szélek és volt félig átlátszó, így láthatóvá vált csillag rajta. (Richard F. Haines, személyes kommunikáció, szeptember 27, 1984). Lásd még: Richard Hall, "légi anomáliák tengeren," The Journal Info 4 (3), 1975 májusában o. 6-9 egy szokatlan fény jelenség látható a karibi térségben az RMS Carmania (brit). A jelenség négy alkalommal pontosan óránként, erősen arra utal, mesterséges eredetű. Lásd még: F. Pásztor, "Cloud: a Gibraltári-szorosban," Marine Observer , 51 (273), July 1981, p. 107-108 egy esemény a kapcsolódó felhő, ív, és rendellenes nyomás hatása. Egy másik jelentős légitársaság megfigyelés Japan Airlines járatok 403 és 421 egy hatalmas, táguló gömb fény június 18-án, 1982, a Csendes-óceán északi, 100 km. keletre Kushiro lásd az Asahi Evening News , Tokió, Japán, június 22, 1982. További bizonyíték, hogy a nomád törzsek áthaladó Kazahsztán többször megfigyelni ilyen hatalmas fény jelenségek szoros együttműködésben Saryshagan rakéta teszt tartomány, és a szovjet tervezők megtévesztés elősegítése fogalma "UFO tevékenység", mint a Red Herring lásd Robert Jackson "KGB ahhoz, hogy a repülő csészealjak!", Northern Echo , Darlington, Anglia, március 15, 1984.
43. További részletek Hruscsov bejelentését szovjet szuperfegyver lásd Max Frankel, "Hruscsov szovjet mondja Will Cut erők a harmadik, látja" Fantasztikus Weapon ", New York Times , január 15, 1960 p. 1.
44. Lásd Christopher S. Wiren "Brezsnyev felhív Accord ellen "Félelmetes Arms", " New York Times június 14., 1975. o. 1., 11. nagy Kreml beszédet június 13-án 1975-ben, Leonyid Brezsnyev I. tartalmaz egy nyilatkozatot, hogy az egyik fő törekvése nem lehet a meglévő egyezményekre "feltételezve, egyre nagyobb sürgősség napról-napra." Hívása a tilalmat az új tömegpusztító fegyverek, a szovjet vezető kijelentette: "A szint modern technológia olyan, hogy komoly veszély merül létrehozásának fegyverek rémisztő, mint a nukleáris is." Kijelentette: "Az ok, és a lelkiismeret az emberiség diktálja a szükségességét erecting leküzdhetetlen akadályt a fejlesztés ilyen fegyvereket." Lásd még: Malcolm W. Browne "szenátori csoport Átvette Brezsnyev," New York Times július 3., 1975, p. 2. Leonyid Brezsnyev megismételte a javaslatát, hogy egy csoport amerikai szenátor július 2-án, amely kimondja, hogy a képesség, hogy dolgozzon ki több szörnyű fegyver volt nyilvánvaló. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy "nem volt különösebb fegyver szem előtt." Itt lehet, hogy szándékosan félrevezető az amerikai szenátor, hogy megakadályozza felfedi, hogy a Szovjetunió már kidolgozott ilyen fegyvereket, és elszörnyedt saját potenciál teljes megsemmisülés. Pl, ha masszív és gyors skalár robbanás fordulhat elő, a linearitás a téridő - és a zökkenőmentes idő is - lehet komolyan zavart az egész földön, és a szomszédos terület. Egy általános relativisztikus szempontból ilyen esetben is jól bizonyítja, katasztrofális az egész bioszféra. Boris N. Ponomarev, a szovjet nemzeti párt titkára, ismét felvetette a kérdést, hogy az azonos küldöttségét látogató amerikai kongresszusi a Kremlben augusztus 11, 1975; Christopher Wren lásd S., "Moszkva Now megnyomása leszerelés." New York Times , augusztus 12, 1975, p. 6. Az ENSZ harmincadik ülésszakán a Közgyűlés szeptember 23, 1975, külügyminiszter Andrej A. Gromiko határozottan felvetette az ugyanaz a probléma, arra figyelmeztet, hogy a tudomány képes "baljós" új tömegpusztító fegyverek. Ő szorgalmazta, hogy minden ország, vezette először a nagyhatalmak, alá kell írnia egy megállapodást, hogy tiltsák a fejlődés ezen meghatározatlan új fegyvereket. Ő is felajánlotta a tervezet, amelynek címe "tilalma a Fejlesztési és gyártása új típusú Weapons of Mass Annihilation és az új rendszerek ilyen fegyverek." Az első cikk, feltéve, hogy a területén az új fegyvereket is "meg a tárgyalások a témában."Mivel a rögzítés a nukleáris fegyverek, a Nyugat is elvesztette az egyetlen lehetőséget, hogy megakadályozzák a terjedését skalár elektromágneses fegyverek hatalom példátlan még a nukleáris fegyverek. Persze, az is volt a szovjet trükk, hogy megtiltsák az USA-ban a fejlődő skalár elektromágnesesség védekező fegyverek, hogy megakadályozza a hatalmas stratégiai skalár elektromágnesesség fegyverek már kidolgozott, kipróbált, és telepített a Szovjetunió. Természetesen 1973-ban egy titkos találkozón Prágában az európai kommunista vezetők, Brezsnyev már lefektetett egy határozott nyilatkozat a szovjet uralom, a világ 1985-ben lásd a "Secret Speech: Vajon Brezsnyev Come Clean?", National Review , 29 (8), március 4, 1977, p. 248., 250. Brezsnyev beszéde tartalmazott nyilatkozatai, mint például: "Mi vagyunk a megvalósítása enyhülés, amit elődeink nem tudták elérni a postára ököl ... jön 1985 képesek leszünk kiterjeszteni akaratunkat, ahol meg kell." Brezsnyev kijelentette, a Szovjetunió ellenőrzése óceánok a világ, 90% -át a föld, a levegő és a tér felett. A címlapon Boston Globe cikke február 11, 1975 volt az első, hogy elbírja a történet. Egy példányát Brezsnyev titkos beszéde elő brit hírszerzés 1973-ban, de méltatta Kissinger külügyminiszter. Úgy látszik, az első hivatalos amerikai utalás Brezsnyev megdöbbentő beszéd nem jelenik meg, amíg a 1976 nemzeti hírszerzési becslés. Bár a nagy intelligencia bürokrácia tehet fantasztikus munkát "jelenlegi intelligencia", a rekord előre drasztikus változás siralmas, éppen azért, mert a politikai természetét bürokrácia. Lásd: "Mi az intelligencia" ezredes William V. Kennedy et all, Intelligence Warfare: Átható a Secret World a mai fejlett technológia Konfliktus , bevezetőt írta Dr. Ray S. Cline, Crescent Books, New York, 1983, p. 8-23. Intelligence Warfare is szívből ajánljuk az egyetlen könyv, amely leginkább az olvasó a megértése a modern technikai hírszerző szervezetek, képességek, és a műveleteket.  
45. További részletek a szovjet időjárás mérnöki tevékenységek felett az Egyesült Államokban, lásd: Thomas E. Bearden "Szovjetunió: New sugárnyaláb energia lehetséges?", honvédelmi és külügyi napi , 13 (111), június 12, 1984, p. 1-2. Cloud aláírás mintákat jelentett a cikkben már többször észleltek át több területen az USA-ban egy sor rendellenes "lyuk a felhő" mintát, esetleg összefüggésbe a korai szovjet időjárás mérnöki erőfeszítések során az USA-ban, széles körben tapasztalható 1967-1968. Lásd Weatherwise , 21 (4), augusztus 1968, fedél és p. 143; 21 (5), október 1968, p. 194-195, 204-205; 21 (6), december 1968, p. 238-245. Különös álló blokkoló minták is megfigyelhető jelenség a befolyás időjárás az USA-ban, ami a megszorítások, mint például a téli a 1976-1977. Lásd KK Tung és RS Lindzen, "A elmélete álló hosszú hullámok, 1. rész, egyszerű elmélete blokkoló, 2. rész: rezonáns Rossby hullámok jelenlétében reális függőleges olló, 3. rész, kvázi-normál üzemmód egy egyedülálló hullámvezető, " Havi Weather felülvizsgálata , 107 (6), június 1979, p. 714-774. Lásd még: TE Bearden, szovjet időjárás Engineering alatt Észak-Amerikában , videokazetta, 1985 egy ki vagy a fizika, és néhány fontosabb események jelentős szovjet időjárás mérnöki, a következők részleteivel és fényképeket a felhő aláírás mintákat. Lásd még: CB Baker, "szovjet Weather Mayhem" Youth Action News , november 1983, Pf 312., Alexandria, Virginia 22313, p. 1-8; CB Baker, "ördögi szovjet Warfare" Fiatalok Action News , november 1984; Egy hagyományos szovjet pillantást időjárás módosítását (esetleg célja félre a nyugat), lásd ET Protasevich "mikrohullámú időjárás módosítás," szovjet műszaki Physics Letters 7 (3), March 1981, p. 114-115 ° C. Egy heves leáramló mechanizmus, lásd Gary Ellrod, "Drámai példák zivatar top felmelegedés kapcsolódó downbursts"Országos Meteorológiai Digest , a 10. cikk (2) 1985. május o. A 7-13. Lásd cikk és Kay Westermann, Időjárás War - Worldwide , Liberty Bell Könyvek, Pf 288., Sedona, Arizona 86336, 1983. Lásd még az amerikai szenátus állásfoglalása a környezeti hadviselés, július 11, 1973.
46. ​​További információt a szovjet harkály gerendák hajlítási a Föld körül, és egymást át az USA-ban, lásd Christopher Chant és Ian Hogg, nukleáris háború az 1980-as? , Harper & Row, New York, 1983, p. 71. Lásd még a szovjet katonai erő , US Department of Defense, 1985, p. 45. A kereszteződés alkot interferencia rács. A skalár EM csatorna bekerül a harkály fuvarozók majd benyújtja a megfelelő sca1ar EM interferencia rács a skalár területen.
Beállításakor a skalár interferometria összetevői a rács, robban a beavatkozás és az energia kibocsátások, valamint robban az energia kihúzás fordul elő. Ez azt jelenti, hogy a termelés a rendhagyó légi jelenségek, mint a robbanások, morajlás, airquakes, stb Ezen kívül, közvetlen Böhm-Aharonov erőket lehet generálni a talaj szerkezet, remegés épületek és ablakok, stb nélkül szeizmikus zavarok. Ezek a rendellenes zavarok széles körben megjegyezte, a nyílt amerikai sajtó. Pl, különösen lásd Kenneth F. sármány és Daniel M. Weintraub, "Titokzatos dübörög Jar Southland," Los Angeles Times , december 8, 1984, CC (II), p. 1,10; Legyen Scarr "Az emberek felrázta át rejtély turmixok," The San Diego Union , december 8, 1984, p. Bl, 4. Ezt követően és a december sor rendhagyó légi zavarok le a Los Angeles / San Diego partjainál, éles és váratlan időjárási front megjelent fejtés a terület nagy szél az éjszaka december 12., termelő károkat és áramkimaradások. Az újonnan kialakított haladt előre, hogy jelentős hóvihar más területeken is. Lásd Ted Thackery, Jr. "Szelek megölni két, megbosszulja magát, mint azt söpörni keresztül a Southland," Los Angeles Times , december 14, 1984, MF / II, o. 1,8; "Még Tucson lesz hó vihar guba 20 hüvelyk," AP kiadás, Los Angeles Herald Examiner , december 14, 1984, p. A-12. Alatt több hónappal megelőzően a decemberi 1984-es Los Angeles-i incidens, rendellenes elektromos hibák és kimaradások történt volna a San Diego és Dél-Kalifornia területén, feltehetően skalár interferometria kiigazításokat a harkály hálózat a terület fölött. A másik jellemző események esetlegesen kapcsolódó kiigazítás a beavatkozás rács, lásd: "Ki zengte? Furcsa zaj unnerves Ohioans" Journal , Milwaukee, Wisconsin, december 28, 1982; "Remegés rázza kisasszony. Gulf Coast" Times-Picayune , New Orleans, Louisiana, február 27, 1983;Sandra Skowron "Sonic boom csak Mother Nature" Beaver Co. Times , Beaver Falls, Penn., január 13, 1983; "Úszó Rockland, New York Times , március 1. 1979, Sec., 8. o., 82., "Loud" boom "megmagyarázhatatlan" Csillag-Beacon , Ashtabula, Ohio, február 21, 1983, Paul Senecton, "The szó most azonosították, " Mail , Hartlepool, Anglia, február 3, 1985: On január 23, 1974 egy titokzatos robbanás rázta meg egész Észak-Wales egy 60 mérföldes sugarú területen. Associated rendellenes fény jelenség is megfigyelhető volt. Száz és száz rendhagyó gémek, légi dübörög, és a légi robbanások, sok kíséretében villog vagy rendellenes rázása földi építmények, épületek, ablakok, stb, történt az Egyesült Államok és más nyugati országok a 60-as, 70-es, és 80-as.
Alkalmanként, a légi jármű, a megfelelő magasság és pozíció elképzelhető interferenciát tapasztalnak a villamos rendszerek és annak a motor égési folyamatok következtében exoterm vagy endoterm gyújtós kitermelése elektromágneses energia. Az égési folyamatok hajtóművek termel magasan ionizált gázok nagyon nemlineáris körülmények között. Ezek működhet erős fáziseltoló és decouplers vektor EM összetevői vektor nulla összegzés egy skalár interferencia zóna. Exoterm beavatkozás csak kevéssé befolyásolja az égés, de erős endoterm beavatkozás eredményezhet motor flameout. Rendellenes egyidejű meghibásodása jet és légcsavaros repülőgép hajtóművek néha előfordul. A nagy magasságban rácsok, ez vezethet a motor flameouts, de újraindul és helyreállítás után szokatlan elvesztése magasság csökkent a repülőgép ki a skalár interferencia zóna.Több jelölt események felett, és közel az Egyesült Államok létezik, különösen akkor, ha áramkimaradás tapasztalt többszörös repülőgép. A több szokásos exoterm esetben azonban, ha jelentős vezethet rendellenes feletti uralom elvesztését a repülőgép. Egy friss jelölt esemény, lásd: "Jetliner esik 32.000 méter, a fedélzeten 400 50 sérült," Associated Press kiadás, Huntsville Times , február 20, 1985, p. 1. "China Airlines Pilot megtagadja Cockpit Error" Associated Press kiadás, Huntsville Times , február 21, 1985, p. A-9. Szándékos ezzel a hatása, mint egy anti-stratégiai-bombázó fegyver képes elpusztítani bombázó vagy röviddel felszállás után lehetséges (az Arrow DC-8, amely lezuhant felszállás után honnan Gander Air Force Base, Új-Fundland december 12-én 1985 volt szándékosan zavarja a csak egy ilyen szovjet fegyver - lásd kiterjedt újság és a TV híradásokban, hogy az esemény).
A skalár EM interferencia repülőgép, egyes aláírások előfordulhat. A különböző eszközök is élesen ellentmond egymásnak, mivel a aktiválás és inaktiválása már nem egy egyszerű függvény. A pilóta műszerfal például jelezheti tény, hogy a rendszer, ha valóban azt nem sikerült, és a fedélzeti adatrögzítő rögzítheti, hogy az ellenőrzési rendszer még működik. Ebben az esetben a pilóta tehet a megfelelő intézkedés alapján a saját hangszeres olvasmányok, de ezeket az intézkedéseket ellenjavallt lehet a tényleges állapotát a repülőgép, ami a szemben álló kísérleti / robotpilóta intézkedéseket. Feltételes jelek szerint a jetliner hogy rendellenesen csökkent 32.000 láb és a vissza az, hogy látszólag ilyen rendhagyó eszköz nézeteltérések történt. A másik az, hogy aláírás, mivel az EM töltés halmozódik fel, és a légi jármű, a bőr töltődik elektromosan, ami egy izzó korona hasonló a Szent Elmo tüze. Az Arrow DC-8 volt megfigyelhető, hogy a ragyogó sárga szemtanúk szerint a kanadai Broadcast Corporation 22:00 hálózat tv-híradó április 8., 1986.
47. TE Bearden, Star Wars most! A Böhm-Aharonov Effect, Scalar Interferometria, és a szovjet Weaponization , Tesla Book Co., Millbrae, California, 1984, p. A 19-22.
48. A papír esetleg összefügg az első Bedini skalár hullám detektor a "szabad A-mező skalár mező" nézet, lásd Robert R. Lewis "Aharonov-Bohm hatás csapdába ionok" A Physical Review , 28 ( 3.), szeptember 1983. o. 1228-1235. Ez a dokumentum elemzi a szerepe az Aharonov-Bohm hatás a kötött állapotok egy töltött részecske a szuperpozíció két területen: a homogén mágneses mező és a vektor potenciál egy szolenoid. Ad egzakt megoldások a szolenoid nulla méretű és tárgyalja a korrekciók miatt szolenoid véges méretű. Azt jelzi, hogy egy sor új "elektrongyorsító rezonanciák" felirat jelenik meg a spektrumban, függ a fluxus kvantum szám. Az alapvető elektrongyorsító rezonancia marad, keskeny és SHIFT nincs szolenoid sugara elég nagy ahhoz, hogy szélesítse és eltolja a ciklotron rezonancia. Lásd még: W. Ehrenburg és RE Siday, Proc. Phys. Soc.London, Szekta. B62 , 1949, p. 8. amely, többek között, tárgyalja a hatás a vektor potenciál elektron interferometria, ahol a beiktatása egy apró szolenoid közötti zavaró utak látható, így további fáziskülönbség arányos a fluxus keresztül a mágnesszelepet. Az így kapott váltás a béren kívüli rendszerben az úgynevezett Aharonov-Bohm hatás.
49. Frank Arany kifejlesztett egy igen fontos és pontos skaláris EM-érzékelő rendszer megjelenítésére skalár EM jelek a katódsugárcső. A fontos mérések feltérképezték a skalár rezonancia frekvenciája válaszokat az egész földön. Két teljesen különböző típusú skalár műszereket mutat pontos megállapodás a frekvencia térképeken. A mérések azt mutatják, hogy a Szovjetunió egy ideje magával ragadja az egész földet óriási skalár elektromágneses rezonancia két frekvencián körülbelül 12 kHz egymástól. Ez a véleménye a szerző, hogy a beat frekvencia a két óriásrezonanciák hasznosul a Szovjetunió kivonat óriási hatalmat a földön, lényegében egy olyan mechanizmus, amely a Golden kerültek napvilágra. A komplex 07:56 fegyverrendszerek ésszerűen hajtott az egységes bi-rezonáns megérinti forrás. 1985 áprilisában fedezte fel a Golden meglehetősen hirtelen aktiválását más skaláris frekvencia jellemzőkkel hasonló irányítási és vezérlési kommunikáció. Ezenkívül jelentős számú további párosított skaláris rezonanciák volna magával ragadott a földön. Ez a véleménye a szerző, hogy ez a mutatott jelentős aktiválása a szovjet stratégiai skalár elektromágneses védelmi rendszer, a hatalom fel a 80 és 100 fegyverek, valamint a teljes irányító és ellenőrző rendszer. Arany korábban épített prototípusát tényleges szovjet skalár kommunikációs rendszer, és bizonyította, hogy működik. Mivel a közelgő Mayday és a 1973 nyilatkozatát Brezsnyev azt jelzi, hogy 1985-ben a kritikus tervezési év, a hirtelen aktiválása ilyen nagy számban a fegyverek és a kommunikáció volt riasztó.Ennek megfelelően, a szerző diszkréten bejelentett bizonyos kapcsolat, hogy figyelmeztesse az amerikai rendszer. Arany detektálja az időszakos bekapcsolási és kikapcsolási rendszerek, jelezve a nagy irányító és ellenőrző gyakorlat helyett készítmények közvetlen taktikai használatra. Egy további különbség, azonban az volt a változás az elektromos skalár skaláris mágneses mező sok nagy adók. Ez azt jelzi, elektrosztatikus hely, célzás, és beállítása a cél a föld, majd váltás a "power input" módban. Ez a véleménye a szerző, hogy ez jelzi a választás a geológiai cél és eljárás a támadást, hogy a geológiai cél a "lassú építmény" módban. Ismét megfelelő kapcsolatfelvételre került bejelentésre.
50. Egy nagyon jó lefedettséget a szovjet mikrohullámú sugárzás az amerikai nagykövetség Moszkvában adott Paul Brodeur, az átváltási Amerika , WW Norton & Co., New York, 1977, passim. Egyik amerikai nagykövetség biztonsági személyzet tudta a skalár interferometria, és nem is rendelkezik skalár elektromágnesesség detektorok. Továbbá, ortodox amerikai tudósok is tudatlanok skalár elektromágnesesség. A szovjetek tehát abban a helyzetben, hogy személyre szabott a sugárzás jeleket, és pontosan meghatározni, hogy mi az a helyszíni személyzet fog észlelni.Részletek az hatások amerikai nagykövetség személyzete, esetleg kapcsolódó mikrohullámú sugárzás által adott Brodeur. Számos kapcsolódó kiadások által a nyílt média is léteznek. Lásd például Robert C. Tóth, "Sugárzás Devices Bug amerikai nagykövetség", Huntsville Times , utánnyomás a Los Angeles Times , február 8, 1976; "US kiszűrésében szovjet" Hallgatva Rays "," United Press International kiadás, Washington DC csillag , február 11, 1976; Norman R. Beebe "Nixon sugárzásnak kitett Oroszországban?" Associated Press kiadás, Huntsville Times , április 30, 1976;Barton Reppert, "amerikai tudósok értetlenül Over Embassy Sugárzás Effect" Associated Press kiadás, Huntsville Times május 28., 1976; Barton Reppert "sugárzás bevitele nagykövetség Moszkvában a telefonvonal" Associated Press Release, Huntsville Times , május 28,1976. Lásd még: Martin Ében, Psychic Warfare: fenyegetés vagy Illusion , McGraw Hill Book Co., New York, 1983.
51. További információt az elektromágneses átvitelének sejtes betegség és a halál, lásd Vlail P. Kaznacheyev, "Információs funkciója ultraweak fény áramlások biológiai rendszerekben," Problémák a Biofizikai, Novoszibirszk, 1967, p. A 7-18. Kaznacheyev munkatársai feltételei "szükséges megjelenése távoli intercelluláris kölcsönhatások után UV-sugárzás," Bulletin Experimentalnoy Biologii i Meditsiny, (5), 1979, p. 468-471; Distant intercelluláris kölcsönhatások rendszere két kultúra összekötött optikai kapcsolat "Ultraweak Luminescence Biology, Moszkva, 1972, p. 224-227;" Distant intercelluláris kölcsönhatások okozta UV-sugárzás, "Photobiology a Living Cell, Leningrad, 1979, p. 221-223, "Tanulmányok a biológiai szerepének elektromágneses kibocsátási tényezőjeként adaptív viselkedésének a sejtek körülmények között szélesség változások" Abstracts a második egész unió konferencia szentelt a probléma az emberi alkalmazkodás eltérő földrajzi, éghajlati és munkakörülmények, Novoszibirszk, 1977, p. 101-104; Vlail P. Kaznacheyev, SP és LP Shurin Mikjhailova "távoli intercelluláris kölcsönhatások rendszere két szövet kultúrák" hivatalos értesítője a bizottság találmányok és felfedezések csatlakozott a Miniszterek Tanácsa a Szovjetunió, Discovery nincs. 122. (19), 1973, 3. o., szintén nyomtatott Psychoenergetic Systems 1 (3), március 1976, p.: 141-142; "Látszólagos információk Transzfer Between Two csoportjai Cells "Psychoenergetic Systems 1 (1), december 1974, p. 37.
52. bizonyíték a rendellenes skalár tükrözi ki a skalár rács által okozott Navy pelyva csepp, lásd a "Navy szabotálja közlekedési lámpák, TV-vel," United Press International, PM ciklus, január 11, 1985; "Power áramszünet hibáztatja a anti-radar részecskék" United Press International, AM ciklus, január 11, 1985; "Power Megzavarta után röviden Navy Plane Drops Metallic Területek" Associated Press, AM ciklus, január 16, 1985.
53. Egy jó összefoglaló a korai előfordulása a szovjet harkály jelek adják Bradley Wells, "Az orosz harkály: folyamatos zavaró" CQ, november 1984.
54. A különösen fontos szovjet papír EB Smetanin "elektromágneses mező a térben görbület - új megoldásokat," szovjet fizika Journal, 25 (2), február 1982, p. 107-111. Ebben a papír, a megoldás az ismertetett problémára kapunk, amely lehet tekinteni, mint egy klasszikus modell egy töltött részecske, amely mind mágneses pillanatra, és egy nem nulla mágneses töltés sűrűség. Kölcsönhatás téridő görbület árthatnak a nyomtáv invariancia az EM mező, és azt is helyreállítani invariancia egy kezdetben noninvariant elmélet. (Hutchinson volt rendellenes szünetek fém által okozott állandó skalár hullámok, ami úgy tűnik, hogy mivel a mechanizmus, amely termel monopólusok és betétek őket a fém az állóhullám-csomópont. Ez a dokumentum közvetlenül kell alkalmazni.)
Lásd még: Yu. S. Vladimirov és AA Kozlenkov, a "6-optika és az általános elmélet a gravitáció és elektromágnesesség," szovjet fizika Journal, 27 (12), Dec.1984 o. 1039-1041; VG Bagrov és MD Noskov, az "Új egzakt megoldás a Dirac-egyenlet. XI," szovjet fizika Journal, 27 (12), december 1984, p. 1030-1034. Lásd különösen a VI Petukhov és IA Kuzin "Gyenge folyamatok terén a gravitációs hullám," szovjet fizika Journal , 27 (12}, december 1984, p. 1025-1029.
Az utóbbi tanulmány fontos megjegyezni, hogy a bomlás valószínűsége növekszik a helyi téridő görbült, és megoldásokat kapott cirkulárisan polarizált hullámok.
(Az EM hullámok, cirkulárisan poláros hullámok különleges jellemzőkkel lineáris izotróp média: egzakt megoldás létezik. Továbbá, ha a két hosszanti szinusz hullámok különböző frekvenciák kerülnek továbbításra egy lineáris izotróp közeg, a látszólagos különbség frekvencia átvitelre mint a szinusz hullám, torzításmentes . Ez a tulajdonság már felhasználásra került a Westinghouse előállítására javított szonár átvitel révén tengervíz, például. A skalár EM (electrogravitational) hullám lehet leírni, mint a longitudinális EM hullámok. Azonnal, ha valaki szeretné, hogy készítsen egy tiszta skalár EG hullám a sejtmagban egy atom, két frekvenciát úgy kell továbbítani, hogy a különbség az a frekvencia kívánta. Vagy cirkulárisan polarizált hullámokat úgy lehet használni.)
Megjegyezzük, hogy hallgatólagosan, az is kell, hogy szándékosan testre skalár EM hullámok jelentősen felgyorsítja a bomlási hosszú élettartamú radioizotópok, mint például tartalmazza a radioaktív hulladékok atomreaktorok és egyéb folyamatok.
55. Néhány bizonyíték folyamatos fennmaradása a magasabb frekvenciájú komponensek skalár alkalmazott skalár rács január 28, 1986, hogy lokalizálja a hatásokat a támadó a Challenger , lásd a "Poison gyanús megmagyarázhatatlan halálesetek madarak" Huntsville Times , AP kiadás , február 6, 1986. február 01-04-tól 1986 különféle elhullott madarak - mint a feketerigó, bíborosok, verebek és bluebirds - zuhant a földre Birmingham, Alabama. Eleinte valamiféle titokzatos méreg volt gyanús, de később kizárták. Ebben az időszakban, a harkály hálózat különösen aktív volt idő mérnöki műveleteket. Több észleléséről óriás felhő radiális történt különböző helyeken az egész USA-ban A megtartása a nagyfrekvenciás összetevők esetleg fokozta a Birmingham területén szórványosan időszakban. Madarak repülő ebbe a zónába meg fogják ölni, ha agyuk működött skalár vevők és kellőképpen elakadt a jeleket. Általában Huntsville (északabbra) a "csukló" fokozott aktivitás skalár, hogy indítsa el a Jetstream hajlító északkelet felé mozognak az Appalache-hegység. Azonban csak január 28 Jetstream volna irányítva délebbre, mint általában a szovjet beavatkozás, így szokatlanul hideg időjárás a Florida és a várakozó Challenger annak ugródeszkát. Valószínűleg pont zsanér délebbre mint Huntsville volt szükség ehhez a művelethez. Ha ezek a délebbi pontot tartottuk meg néhány napig, és a nagyfrekvenciás komponenseket visszatartott, majd egy véletlen nagy intenzitású terület ezen elemek esetleg szórványosan fordult elő a Birmingham területén, megöli a madarakat. 
A leírása április 18, 1986 Titan robbanás és annak következményei, hogy a kém műholdas csatornákkal, lásd Jakab Gerstenzang és Ralph Vartabedian, " Los Angeles Times News Service, "Titan robbanás bántani Spy Program" Huntsville Times , április 19., 1986.
56. Egy másik nagyon fontos papírt sőt, lásd a Vu. G. Ignat'ev "relativisztikus kinetikája anizotrop plasmalike közegben csillapító a mező gravitációs sugárzás," szovjet fizika Journal , 27 (12), december 1984, (angol fordítás: Plenum június 1985), p. l066-1069. Ha helyettesíti a vákuum "virtuális plazma" a megfigyelhető plazma, ez a papír része lehet a füstölgő pisztoly, hogy azt mutatják, hogy a Szovjetunió kifejlesztette skalár elektromágnesesség. Levezetve ez a papír, az amplitúdója "indukált hosszirányú mező" arányos a tér amplitúdójának a gravitációs hullám (GW) egy kezdetben izotóp közegben, hanem csökkenti a lineáris arányosság a közeg alakul nemlineáris (anizotrópia vagy inhomogenitás ). Míg a hagyományos GW minősülnek gyenge, a skaláris GW lehet nagyon erős, hiszen mi magunk is meghatározza a változást az energia sűrűsége vákuum jár. Továbbá, élesen hegyes skalár EM (EG) impulzusok alakulhat észrevehetően nagyobb amplitúdó hogy a lineárisan számított amplitúdó a nagyságát, a nulla-összegzés alkatrészeket. A végeredmény az, hogy (1) tudunk előállítani erős gravitációs hullámok segítségével a skalár EM megközelítés, (2) a helyi téridő lehet görbe, termelő sérti a megmaradási törvények, és (3) a feltételezése a helyi Lorentz keret által Einstein a korlátozás a szokásos általános relativitás hamisított.
A múló, vegye figyelembe, hogy rögtön egy szintén világos alapot a többlet helyi termelés energia, ha az akkumulátor lakberendezés hatalom DC sorozat motor élesen tüskés visszafelé a "töltés" divat. Továbbá, az ionok az akkumulátort (ami több százezer alkalommal masszív, mint egy elektron) rendelkeznie kell egy rezonancia a sorrendben 16 megahertz egy tipikus ólom-sav akkumulátor. Szerint a megfelelő feltételek, az ionok összegyűjti a felesleges energiát (mivel a kezdeti négyzet hatás) által termelt éles impulzus töltés lehetséges. Az ionok sokkolta a rezonancia, és a megfordítása "túllépés", és ezen többlet energiát a lemezeket, az akkumulátor töltésére. Tehát egy ilyen rendszer is sérti lineáris energiatakarékosság mivel a téridő görbült helyileg az addíciós, és a felesleges energiát a helyi gerjesztett vákuum által beszedett és ionok szállítják a lemezeket. Ez pontosan az a hatás, amelyre az első Bedini szabad energia motor függött. Az időzítés és a beállítás, de nagyon kritikus és nehéz, és az akkumulátor vesz egy meglehetősen komoly verést.
57. További részletek és fényképek a nagy rendellenes kipufogók látható Bennett szigeten, lásd: "Robbanásveszélyes Események látható a szovjet sziget", Aviation Week & Space Technology , szeptember 26, 1983, p. 31. NOAA-6 és a NOAA-7 időjárási műhold fényképeket hatalmas füst tollak, az egyik a 150 mérföld hosszú, és majdnem vízszintes, látható. Továbbá, az USA-ban az időjárás műholdas képek a Novaja Zemlja, hasonló tollak mutattak, így ez a hely a kísérleti jelölt a ​​második szovjet "kipufogó oldalon." Lásd még: Letter John M. Miller, Geofizikai Intézet, University of Alaska, január 4, 1985 a mellékletet, "Bennett Island csóva esetben nemrég talált." Műholdas képeket mutat tényleges kör megtörése sarki jég is tettek mellett Wrangel Island. Lásd Sam püspök, "UA fotókon szovjetek szünet jég rakéták" Fairbanks Daily News-Miner , december 15, 1984, p. 1,3; Craig Covault "szovjet Abi1ity révén tüzet Ice létre új SLBM Basing Mode" Aviation Week & Space Technology , december 10, 1984, p. 16-17. Wrangel sziget valójában egy bizarr története: tartozik az USA-ban, de már illegálisan adni a szovjeteknek, és elfoglalták és használják őket. A részleteket lásd: "összetűzés felett Wrangel és a Weather War," Don Bell Reports , 32 (9), március 8, 1985.
58. részletek rendellenes vakság (feltehetően skalár EM jelent) az amerikai műholdak, lásd Philip J. Klass, "Anti-Satellite Laser Használja Feltehetően" Aviation Week & Space Technology , december . 8, 1975, p. 12-13. A részleteket rendhagyó kudarcok és behajtások egy brit műhold, lásd Joe Schwartz, Nature , 280, Július 12, 1979, p. 95.
59. A többi lehetséges bizonyítékot nyomokban szovjet skalár EM tevékenység az óceánok felett, lásd George D. Curtis, "Egy elektromágneses sugárzás minta az óceán fölött," Tenger alatti technológia , 5 (8), augusztus 1964, p. 29-30 40. termelő skalár hullám, létezik egyfajta "jel-zaj" arány a kívánt skalár hullám egy kísérő, nem kívánt normál EM alkatrész. Mivel a praktikus berendezés hiányosságai, a generált skalár hullám elkerülhetetlenül kíséri kis maradék a szokásos EM hullám. Bár az intézkedéseket lehet tenni, hogy tovább tisztítja a skalár hullám, a maradék mindig megmarad. Curtis észlelhette a gyenge EM maradékot kísérő korai szovjet beavatkozás gridding időjárás ellenőrző vizsgálat alatt az USA-ban
60. kölcsönhatások között bekövetkezett Hruscsov és neves fizikus és Nobelian P. Kapitsa érdekesek. Hruscsov kívánt abszolút védelem a Szovjetunió, hogy a szovjetek képes lehet indítani minden olyan intézkedés kívánt kockázat nélkül és komoly aggodalomra ad okot. Kapitsa tájékoztatta a szovjet vezető, hogy ha egy eszköz teljes semlegesítése külföldi rakéták volt megtalálható, ez csak jön egy csoportja új elvek a fizika, amit az úgynevezett "energetikai". A "energetikai," persze, szerződést kötöttek az "psychoenergetics", és lényegében a kiterjesztett fizika / elektromágnesesség, hogy ezt a szerző nevezte skalár elektromágnesesség.
Furcsa, egy részét a könyv marsall Grechko törölték annak angol fordítását külön kérésére a Szovjetunió, hogy az amerikai külügyminisztérium. Az átjáró kijelentette: "Különösen fontos az alapkutatások célzó felfedezése még ismeretlen anyag tulajdonságait, jelenségek, és a természet törvényei, és az új módszerek a tanulmányi és használja, hogy megerősítse az állam védelmi képességeit."
A legdöntőbb szovjet könyv a katonai stratégia címmel katonai stratégia ( Voyennaya Strategiya ). Lásd V. D. Sokolovskiy, szovjet katonai stratégia , harmadik kiadás, szerkesztett egy elemzés és kommentár Harriet Fast Scott, Crane, Russak & Company, Inc., New York, 1975 három kiadásban, a legutóbbi 1968-ban a harmadik kiadás Az egzotikus fegyverek forgatásában javasolt elleni védelem stratégiai ballisztikus rakéták - mint a részecske sugarak, nagy energiájú lézerek, egzotikus nukleáris robbanófejeket, plazma fegyverek, antigravitációs fegyverek, stb - tárgyalja, és kedvezményes hallgatólagosan. A nyilatkozatot tesznek többször, hogy a 100% védelem ellen rakéták és repülőgépek lehetséges. A nyilatkozat is készül, hogy az érdekes, hogy ez a képesség (a megoldást a stratégiai rakétavédelmi probléma) sikerült elérni a Szovjetunió, de nem a nyugati (pl p. 298.) Ugyanebben kiadás, a korábbi meghatározását rakétaelhárító védelmi nyilvánvalóan álló radarok, számítógépek, és elfogó rakéták hagyni (lásd a szerző megjegyzése 190. o. 454.). 
A szovjetek is elismerik, hogy kiemelten fontos a műszaki meglepetés: "A tapasztalat azt mutatja, hogy a háború háborúban szembenálló felek gyakran megpróbálták alkalmazni az új típusú fegyverek ehhez elérni meglepetés, amely a meglepetés az ellenség, vagy kevéssé ismert, hogy neki . Mindkét oldal titokban fejleszti az új eszközt a hadviselés érdekében alkalmazzák őket váratlanul. A történelem sok példát, hogy hogyan tudja a foglalkoztatás egy új fegyvert először adta jelentős siker, mert az ellenség, kifogott tud, és nem tudja, a harci képességeit a fegyver volt, néhány ideje képtelen a hatékony semlegesítés ... A tömeges bevezetése új fegyverek egy hadsereg általában nem marad sokáig titokban a másik oldalon. - Az új eszközök a hadviselés, és a tömeg a számok, lehetetlen létrehozni gyakran és gyorsan. Ebben a tekintetben, A fél elkezdték, hogy más utak megvalósításáról szóló meglepetés mellett keresi az új fegyverek és kifinomultság. " V. Ye. Savkin, az alapelvei operatív Művészet és taktika , Moszkva, 1972, US Air Force fordítás, US Government Printing Office, Washington, DC 20402.
61. A szovjetek nem dobni a legtöbb a régi radarok, és továbbra is fejleszteni, építeni, és üzembe óriás új radarok (látszólagos megsértése SALT szerződések), amelyet az Egyesült Államok az elemzők mindig elemzik a hagyományos módon. Ez elég egyértelmű, egyszerű és olcsó, hogy módosítsa a rendes ceruza sugár radar termelni skalár hullám gerendákat és geometriai skaláris Fourier terjeszkedés formában. Radarok nyújthat széles skáláját teljesen új és váratlan lehetőség, amikor az alkalmazott skalár elektromágnesekben mód. Még régebbi szovjet radarok, a légvédelmi fegyver helyszínek és az idősebb föld-levegő rakéta oldalak, mutatnak új és megdöbbentően fejlett képességekkel szemben ballisztikus rakéták és és Strategic Air Command merénylők. Mivel sok ezer ilyen régi szovjet radarokat is működési alkalmazott, a skalár módban a szovjet stratégiai védelem is jól megközelíti a 100%, mint ahogy a katonai stratégia magában. Továbbá, a légvédelmi és rakétaelhárító védelmi képességét szovjet szárazföldi erők sokkal nagyobb, mint bármi a jelenlegi becslések szerint az amerikai elemzők.
62. A fizikusok, mérnökök és kutatók, akik tették a kemény szánkózás, hogy ezen a ponton, gratulálok! Itt egy bónusz az Ön számára.
Kapcsolja be a 32. oldalon, egyenlet [7]. Idő megkülönböztetik (ez marad a gyakorlat az olvasó). Gyűjtse feltételek és tanulmányi eredmény az intenzíven.
            Most van az oka annak, hogy nő az idő annyira fontos skalár EM szempontból. Azt is látni, hogy miért addíciós a veleszületett induktivitás bármely rendszer nagyon élesen olyan fontos. Gyors növekedése időben jelentősen növeli az értéket az idő származtatott kifejezések, és a gravito-tehetetlenségi hatásait megy fel a közös terek a nulla-vektor összegzett alkatrészeket. Minden olyan rendszer, legalább egy kis induktivitás. Az éles tüskék, a gravitációs potenciális megy nagyon magas. Az induktivitás rendszer pillanatnyilag ellenzi áram (fordítás: ellenez minden olyan jelenlegi vérzés-off, vagy EM erőtér kifutó-off). Ez idő alatt megvan a 4-tér G-felhasználásának lehetősége . Ha meg kell tartani hosszabb ideig használni, akkor növeli az induktivitás.
Most már láthatjuk, hogy miért rendkívül gyors kisülése megfelelően beállított, hatalmas Tesla tekercs ad a gravitációs és tehetetlenségi hatások néha.
Láthatjuk, hogy miért az éles "EMP" (elektromágneses impulzus) egy nukleáris robbanás vagy EMP-előállító készülék képes áthatolni az óceán.
Ezért a tüskék (mint amilyen a neurophone) hordozhat üzenetet közvetlenül az agyat és az idegrendszert. Akkor is meg kell, hogy miért a szovjet harkály hordozók (a szovjet over-the-horizonton radar rendszer) betöltött skalár EM tüskékkel (Bedini pontosan észlelhető őket a 50 Hz és 10 MHz Arany érzékeli őket a gigahertz tartományban.) A dolgoznak az emberek, a megcélzott területen. Ők zapping a fenébe minket. És volna valami hasonlót az amerikai nagykövetség Moszkvában évtizedek óta.
Bedini kifejlesztett egy egyszerű, olcsó eszköz elrontani a phaselocking a skalár EM tüskék a harkály fuvarozók. Ez azon a tényen alapul, hogy a ruszkik használata sok cirkulárisan polarizált távadók amikor teszik a tüskék. Itt van, mit kell tenni: Take 4 erős mágnes bar és egy régi (de működőképes) hanglemez lemezjátszó. Állítsa be 33-1 / 3 RPM sebesség. Ragaszd a mágnesek tetején a lemezjátszó, függőlegesen állnak, szimmetrikusan elhelyezett körül a lemezjátszó külső széle. Helyezze őket úgy, hogy az egyik az északi sarok fel, a következő a déli pólus, aztán észak, aztán a dél fel. Most viszont a lemezjátszót, és hagyja futni. Ez a modul teszi a lassan forgó magnetosztatikus hullám. (Igen, azt is, hogy a forgó "mágneses" hullám, amely tulajdonképpen két forgó magnetosztatikus hullámok.). Ezek a forgó magnetosztatikus hullámok zavarja a skalár tüskékkel, változó, hogy EM (elektromágneses) és lassan forgó ezek fázis. Ez megtöri a phaselock a szovjet cirkulárisan polarizált skalár EM jelet az emberi agy. Ez a modul megvédi az átlagos nagy szoba.
De térjünk vissza a mi differenciált egyenlet.
Most is, hogy miért az első Bedini motor olyan "ördögien nehéz" beállítani. Van, hogy a hatás, és vizsgáljuk meg jól a 20 ns . Szükséged lesz egy oszcilloszkóp 350 MHz-es tartomány, vagy úgy. Mikrohullámú minőségű pad berendezés van szükség; a közönséges elektromos és elektronikus berendezések üzlet nem elég jó. Azt is, hogy miért a közönséges ólom-sav akkumulátor vesz egy ilyen verés. Azonban különleges elem biztosan lehet megtervezni, hogy vegye. Most már tudod.
Oké, tigrisek. Menj el õket.
63. Most itt van egy utolsó bónusz a kitartó olvasó.
Ezúttal lásd JN Brittingham "Fókusz üzemmódok hullám homogén Maxwell-egyenletek: Keresztirányú Electric Mode" J. Appi. Phys . 54, 1983, p. 1179-1189; TT Wu és RWP király "megjegyzés" Fókusz üzemmódok hullám homogén Maxwell-egyenletek: Keresztirányú Electric Mode "[J. Appl. Phys . 54., 1179 (1983)] ", J. Appi. Phys . 56, 1984, p. 2587; TT Wu és H. Lehmann "terjedése az elektromágneses impulzusok," J. Appi.Phys . 58, 1985, p. 2064-2065; TT Wu, "Elektromágneses rakéták," J. Appi. Phys. 57 , 1985, p. 2370-2373. Fordítson különös figyelmet a parti papír.
Mivel a Stratégiai Védelmi Kezdeményezés (SDI), és egyéb programok, nagy érdeklődés a közelmúltban fellángolt EM impulzusok, hogy készítsen energia egy nagy teljesítményű forrás a cél. Eddig azonban szinte minden munkát még mindig egyértelműen megfogalmazott tisztán hétköznapi (bár bonyolult) elektromágnesség. Még mindig magában foglalja az EM fogalmát "EM energia áramlását a közbeeső teret az adó a cél."Mint ilyen, a munka a mai napig még mindig szenved minden a saját maga által bajok és korlátait a klasszikus erőterek fogalma EM.
Ugyanakkor az elméleti munka ezen hivatkozott dokumentumok igen nagy érdeklődés nekünk itt.
Az első könyv, Brittingham váltott nagy érdeklődés elméleti munka, amely ígért a folyamatosan fókuszált 3 dimenziós koncentráció EM energia terjed egyenes vonalban a fény sebességét. Vagyis, ez a mód használható egy újonnan megfogalmazott hullámcsomag (az úgynevezett "fókusz hullám üzemmód"), hogy nem járt el elnyelő EM szoliton.
A második referencia, arra a következtetésre jutottak, hogy a Brittingham fókuszált hullámcsomag valóban elégedett Maxwell-egyenletek, de nem a kapcsolódó peremfeltételek.
Hozzászólás ez a bíráló : mindkét készítmény használható "lineáris idő" és a "lineáris frame", figyelmen kívül hagyva a helyi általános relativitás szempontokat. Sőt, Brittingham a "koncentrált hullámcsomag" lehet a nulla vektor megközelítés! Azonban ez nem lesz "EM" csomag, ez lesz a pulzus (vagy oszcilláló hullám, attól függően, hogy hogyan állították elő) 5-gravitációs potenciál. Mint ilyen, tartalmaz sokféle lezárt és az 5.-dimenziós, nem nulla EM gradiensek és EM gradiensek ki. Összességében ezek a színátmenetek önmagukban determinisztikus "fluxus gradiens" vagy egy EM fluxus az 5. dimenzió, nem kapott tényleges áram EM színátmenetek . Más szóval, akkor lehet építeni a "fluxus a színátmenetek", és hogy a "jelenlegi gradiensek", mint a közönséges EM akkor lehetséges, hogy a "fluxus virtuális részecskék", és a "jelenlegi virtuális részecskék."Vonatkozó érvet EM peremfeltételek Maxwell-egyenletek nem releváns ebben az esetben. Az egyetlen határ részt a nulla maga .]
Bárhogy legyen is, a 4. referencia közvetlen érdeklődés. Ebben a tanulmányban, Wu tett nekünk egy nagy szolgálatot. Azt mutatja, hogy a tranziens gerjesztés, egy antenna a véges méretű képes továbbítani energiát egy távoli vevőt, hogy az energia csökken, lassan, mint egy kívánság.Az elektromágneses impulzus energia ilyen lassú hanyatlás kényelmesen nevezik "elektromágneses rakéta."
Az elektromágneses rakéta fontos alkalmazások szerint Wu. Az egyik lehetséges alkalmazás továbbítására
adatokat olyan módon, hogy nagyon nehéz, hogy elfogják vagy lekvár. Egy másik lehetséges alkalmazását, hogy elpusztítsa vagy letiltása távoli cél.Ugyanakkor úgy érzi, hogy a Wu annyi energiára van szükség [emlékszem, ő beszél EM nem nullázni erőterek áthaladó közönséges térben], hogy a sugárzó forrás like1y kell, hogy legyen valami, mint egy nukleáris robbanás. Azonban, mint a Wu rámutat, a nukleáris robbanás, amely erős elektromágneses impulzus, amely magában foglalja a frekvencia mikrohullámok a gamma sugárzás. A weaponize a robbanás, hogy készítsen egy koherens fénysugár, a nukleáris robbanás ellenőrizni kell, hogy készítsen egy koherens sugárzó forrás és pulzáló lézer-szerű EM gerenda. Wu rámutat arra, hogy egy ilyen technológia nehéz, és még nem fejlesztettek ki.
Mi meg véleményét a következő : Az természetesen igaz, hogy hatalmas energia van szükség, ha a hullámok a pulzus marad elektromágneses - azaz, ha nem nulla kapott E és B területeken a külső megfigyelő.
Másrészt, ha egy egységet alkotnak a hullámok szemben, hogy mi irányítjuk az energia tartalom minden egyes összetevő hullám, de keverednek a hullámok, hogy a kollektív boríték hullám nulla E-mező és nulla B-mező resultants, majd - a külső szemlélő - az EM energia infolded éskicsomagolt elektromágnessel. Most electrogravitational energia és korlátai "EM erőtér energia áramlik a térben vagy a fizikai adathordozón" kell nem kell alkalmazni. Azonban továbbra is nézni minden alkatrész EM hullámok mint egyéni EM hullám, mozgó Kaluza-Klein 5. dimenzió, hogy van csomagolva körül minden pontján szokásos 4-tér . Más szóval, a szokásos 4-téridő megfigyelő, mindegyik összetevő hullám van egy speciális csatorna körül minden pont az ő hely, nem rajta. Így hoztunk létre több EM csatornák "csupán" minden pontjában megfigyelő hely. Ezeket hívjuk "skalár csatornákat", és EM energia mozoghat mindegyiket mintha mozognak a vezeték. A relatív potenciál között a "végén minden wire" határozza meg, milyen irányba az "EM energia aktuális" mentén folyik drót .
És minden ilyen "különleges csatorna," mi csak egy normális fajta tér (a belső megfigyelő). Wu papír biztosít bennünket, hogy mi is minél több a bevitt energia a távoli cél, mint vágyunk. A probléma tehát az, hogyan lehet megtörni a nulla összegzett EM boríték (és így a "nulla csatorna" minden összetevő EM energia hullám), a távoli cél maga, ömlött a infolded tartalmát a speciális csatornán vissza a rendes téridő mint EM energia (pozitív vagy negatív).
Ez persze könnyen történik beavatkozás a távoli zónában. Mint korábban említettük, van egy módja, amely még azt is végrehajtani ezt a beavatkozást egy skalár gerenda. Mivel az újonnan alakult EM energia derül ki minden növekménye téridő által elfoglalt távoli cél, akkor már felmerülbenne a nagyon vitals a cél . Nem kell lefordítani a közbeeső tér között szokásos adó és a cél. Ehelyett megy át a Kaluza-Klein ötödik dimenzió.Lefordítja mentén egy sort a térben, de nem a mi térben. A skalár EM megközelítés, azt továbbítja EM energiát hipertérben , nem a normális térben.
A továbbiakban mi lesz alkalmazkodni és bővíteni Wu SDI kifejezés "elektromágneses rakéta", hogy ezeket a szempontokat electrogravitational. Más szóval, mi is a "skalár EM rakéta", amely egy több infolded Wu rendes EM rakéták mozog együtt koherens különleges köpenyű hipertérben csatornákat.
Az I. függelékben bemutatjuk egy rendhagyó fotó, Bob Gladwin, mielőtt az űrsikló indítása a november 26,1985. Bár a fénykép lehet egy tárgy, hanem egy jelölt a vizsgálat sztrájk egy ilyen szovjet skalár "elektromágneses rakéta" tesztelt ellen, amelynek célja eltolás az űrsikló indítása követő néhány másodperc múlva. A teszt előtt teljesíteni shuttle indult, és eltolt belőle, úgy, hogy pozitívan nem veszélyezteti a transzfert is. A feltételek, amelyek ezt látványos fénykép vették történt, hogy egybeessen a különleges feltételek szükségesek fényképezni ilyen skaláris EM energia. E feltételeket világosan és magyarázni a függelékben.
Az én mély elismerését megy Mr. Gladwin, amely lehetővé teszi számomra, hogy ezt a fényképet. Ahogy majd pont I. függelék, a videokamera fogott egy képet a szovjet skalár EM marker adó kapcsolódó Titan robbanás április 18. 1986. Egy biztos lehet benne, hogy a szovjetek valószínűleg elpusztult, hogy a jármű, a skalár EM rakéta .