2015. szeptember 29., kedd

Világ események dióhéjban




Világ események dióhéjban





A VÉG KEZDETE! Németország a csőd szélén 




Mit érdemel az, aki a fideszes baráti kör tagja, és eltűntet 150 milliárdot? SEMMIT. 

2015. 09. 24. 14:05 Alfahír 

Úgy tűnik, hogy a Quaestor-botrány is úgy múlik el, ahogy a rendszerváltás óta, az elmúlt 25 évben az összes brókerügyben azt megszokhattuk: a felelősök megússzák, a pénz pedig eltűnik - értékelte Tarsoly Csaba házi őrizetbe helyezését Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, csütörtöki sajtótájékoztatóján. 
Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tarsoly Csaba, a Quaestor korábbi vezérét már ki is engedték az előzetes letartóztatásból, és egy nagyon kellemes otthonban várja a következő időszakot. 
Látni kell - állapította meg ezzel kapcsolatban a nemzeti párt országgyűlési képviselője -, hogy az Orbán-kormány barátai nem kerülhetnek börtönbe, nem sújthat le rájuk az igazságszolgáltatás és megúszhatják komolyabb felelősségre vonás nélkül a legdurvább eseteket is. 

Volner János figyelmeztetett: a Quaestor-ügyben 150 milliárd forintos fiktív kötvénykibocsátás történt, azonban még ekkora károkozás is kevés ahhoz, hogy a Fidesz haveri köréből bárkit is elítéljenek. 
Emlékeztetni szeretnék arra, hogy Tarsoly Csaba kiváló viszonyt ápolt vezető fideszes politikusokkal, és rendszeresen vettek részt különböző rendezvényeken a nyilvánosság előtt - emelte ki a jobbikos honatya. 
Volner János felidézte azt is, hogy rengeteg fideszes vezetésű önkormányzat tartotta a pénzét a Quaestornál, de utalt a Jobbik korábbi felhívására is. A nemzeti párt a büntetőjogi felelősségük tudatában nyilatkoztatta volna a kormánypárti politikusokat, hogy vajon a csőd előtti időszakban, ők, illetve a családtagjaik, bennfentes információk alapján, vettek-e ki pénzt a Quaestortól. Azonban a választ minduntalan megtagadták - fűzte hozzá. 
Ezért felszólítjuk a választ megtagadó fideszeseket, valamint a jegybanki vezetőket is, hogy tegyék meg a fenti nyilatkozatot, tisztázzák magukat, mert a Jobbik 2018-as kormányra kerülése után, mindenkit el fog számoltatni a tettével, azokat is, akik most elszabotálják az igazságszolgáltatást, és azokat is, akik bennfentes információkkal visszaélve pénzt vettek ki a Tarsoly nevével fémjelzett pénzintézetből - fogalmazott Volner. 
A Kulcsár-ügyben már 12 éve nincs jogerős ítélet - közölte a hírt azokkal, akik szerint Tarsoly Csaba kiengedése nem jelenti a Quaestor-ügy eltussolását. 
Kapcsolódó: 
   Csak felfelé lehet bukni a roma önkormányzattól 
   Magyar Nemzeti Arcvonal: Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 




Csak felfelé lehet bukni a roma önkormányzattól



NÉMET TAMÁSKÖVETÉS
Kolozsi Ádám
KOLOZSI ÁDÁMKÖVETÉS


Az Országos Roma Önkormányzat és a részben általa futtatott Híd a munka világába foglalkoztatási programmal kapcsolatban számtalan feljelentést utasítottak már el. Most azonban a legfőbb ügyészség befogadta az LMP-s Hadházy Ákos feljelentését, és költségvetési csalás miatti nyomozással bízta meg a NAV központi nyomozó főosztályát. Ennek keretében ma egy halom iratot foglaltak le az Országos Roma Önkormányzatnál, amit furcsa mód az épületben tartózkodó hivatalvezető - állítása szerint - nem is vett észre. De úgy tűnt, már nem is igazán érdekli, hiszen ő, és az önkormányzat gazdasági vezetője a Miniszterelnökségen fog dolgozni, közvetlenül Farkas Flórián keze alatt.
Kicsit Pierre Richardosra sikerült ez a délelőtt. Miközben adónyomozók foglaltak le egy csomagtartónyi iratot az Országos Roma Önkormányzat épületében, mi erről mit sem sejtve bent voltunk a házban: az ORÖ hivatalvezetőjének irodájában ültünk, és Dobóvári Katalint hallgattuk, aki azt bizonygatta nekünk, hogy őt semmiféle rendőr, nyomozó, NAV-os nem kereste meg, és iratlefoglalásról sincs tudomása.

Adónyomozó-nindzsák

Dobóvári, miután elhagytuk a székházat, és telefonon szembesítettük a NAV sajtósának levelével, amelyben megerősítették a kiszálló adónyomozók iratlefoglalását, telefonon azt mondta:
Ő reggel bement, egyenesen felment az irodájába, és hogy közben az épületben kik jártak, azok mit csináltak, arról nem tud. Hozzá nem kopogtak be.
Akkor még egyszer: az Országos Roma Önkormányzat hivatalvezetője egész nap az épületben van, de nem veszi észre, hogy hat adónyomozó iratokat vizsgál, és foglal le. Közben sem a portás, sem a titkárságáról senki nem említi meg neki, hogy mi történik. Nem szól senki a hivatalvezetőnek, hogy halomra viszik ki a nyomozók a papírokat.



Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) Dohány utcai székháza.
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) Dohány utcai székháza.
Fotó: Kovács Tamás / MTI
Elég valószerűtlennek tűnik, hogy pont az a portás nem szól fel a hivatalvezetőnek, aki, szegény, azért nem akart először kiengedni minket az épületből, mert az épület előtt ott állt a tévé, és ha kinyitja az ajtót, esetleg bejöhetnek. Mondta, hogy a hátsó kijáraton kéne kimennünk, aztán ideges telefonálgatásba kezdett, hogy mi legyen. Mi először nem is értettük mi a probléma az ajtónál, konkrétan azt gondoltuk, elromlott. Majd kiderült, hogy a HírTv várta az adónyomozókat. Dobóvári utólag a telefonban erre a következőt mondta:
Itt volt a Hír Tv az épületnél? Nem is tudtam róla.
Szerinte akinek tudnia kellett erről, az a gazdasági osztály.

Nem volt iratmegsemmisítés, de eltűnt néhány dokumentum

Ha az elmúlt négy év feltételezett gazdasági csalásairól van szó, a konkrét kérdésekre nagyon ritkán kaptunk választ, így már az is különleges dolog, hogy a Farkas Flórián legközelebbi szövetségesének számító Dobóvári Ildikó fogadja a sajtót. A hivatalvezető ráadásul saját maga keresett meg minket: azt a cikkünket kívánta cáfolni, amelyben a romnet.hu információi alapján írtuk meg, hogy felmerült a gyanúja, hogy éjszaka iratokat semmisítettek meg a hivatalvezető irodájában. Dobóvári szerint az egész nem igaz, ő nem is volt az épületben éjszaka, viszont a szekrényét feltörték, ahonnan „ki tudja, mi mindent vittek el”. Ha esetleg a későbbiekben valami dokumentumot nem fognak megtalálni, azért ezek után őt nem lehet majd felelősnek tartani — mondta.
Az ORÖ székházában, úgy tűnik, teljes a káosz. Dobóvári Ildikó Hegedűs István ORÖ-elnök személyi titkárát gyanúsítja azzal, hogy a múlt héten iratokat vitt el tőle, mások pedig hetek óta mondják, hogy félő, a hivatalvezető és a gazdasági vezető (Bence Gábor Ireneusné) ezekben a napokban próbálja meg eltüntetni az árulkodó dokumentumokat. Ezért is fontos, hogy miután a nyomozhatóságok befogadták az ORÖ ügyeit érintő újabb feljelentéseket, és azokat összevonvaköltségvetési csalás gyanújával indítottak az elmúlt időszakban nyomozást, most elkezdték az iratlefoglalásokat is - kérdés, hogy nem túl későn-e.



Hegedűs István az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Kultur Farm Vendégház ünnepélyes átadásán a Baranya megyei Alsószentmártonban 2015. január 29-én.
Hegedűs István az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Kultur Farm Vendégház ünnepélyes átadásán a Baranya megyei Alsószentmártonban 2015. január 29-én.
Fotó: Sóki Tamás
Ez a zavaros nap − amikor a földszinten nyomozók vannak, fent meg mi arról beszélünk a hivatalvezetővel, hogy minden a legnagyobb rendben van − Dobóvári Ildikó utolsó napja az ORÖ-ben. Az Önkormányzat gazdasági vezetőjével, Bencze Gábornéval együtt a mai napon közös megegyezéssel távozik.
Viszonylag puhára esnek: mindketten tagjai lesznek Farkas Flórián, miniszterelnöki biztos öt fős titkárságának.

Húsz éve együtt

Dobóvári és Benczéné: mindketten már vagy húsz éve Farkas Flórián legszorosabb szövetségesének számítanak. 1996-ban, az első országos kisebbségi önkormányzati választás után Dobóvári Ildikó lett Farkas hivatalvezetője, és amikor a Lungo Drom-elnök fideszes képviselő 2010-ben újra országos cigányelnök lett, ő is vele emelkedett. Ő sem csak ORÖ-vezető: Bencénével együtt közben a botrányokkal sújtott Híd a munka világába Foglalkoztatási Szövetkezetnek is vezetői. Ennek is Farkas Flórián az elnöke, ők ketten pedig a két igazgatósági tag. A felügyelőbizottságban szintén Farkas régi emberei ülnek.

Közgyűlés-vircsaft

Kihelyezett közgyűlést tartott ma az Országos Roma Önkormányzat vidéken, amin bár volt olyan képviselő, aki felhozta a nyomozás, a mai iratlefoglalás témáját, a képviselők többsége állítólag nem igazán szeretett volna erről beszélni.
A közgyűlést komoly levelezés előzte meg: az eredetileg kiküldött meghívóban, a programpontok között szerepeltek pénzügyi beszámolók, és Dobóvári Ildikó, hivatalvezető felmondása is. Egy nappal később a gazdasági vezető, Benczéné körlevelet küldött, amelyben azt írta, vele senki nem egyeztetett a pénzügyi beszámolókról, így arról nem is szavazhat a képviselő-testület, de a hivatalvezetővel kapcsolatos ponttal kapcsolatban sem egyeztettek Dobóvárival. Ezután Hegedűs István írt körlevelet, amiben azt írja, Benczéné levele semmis, neki nem is lehetne már joga ilyesmit írni, és a tervekben szereplő költségvetési-módosításokat nyugodtan megszavazhatják, mert azt a hivatalvezetői jogköröket 2015. má­jus 5-étől gyakorló Poldán Ferenc Hivatalvezető-helyettes úrral egyeztette.
Farkas ellenzéke, az ORÖ visszás ügyei miatt felállt „alternatív vizsgálóbizottság” tagjai csak a hetek bandájaként emlegetik Farkas Flórián régi embereit, akik a véleményük szerint hosszú ideje ténylegesen döntenek az ORÖ dolgairól, kifizetésekről, elszámolásokról. Maga a Foglalkoztatási Szövetkezet több roma önkormányzati képviselő szerint arról szól, hogy ezen keresztül játsszák ki az ORÖ állami és EU-s támogatásokból hízó vagyonát a Farkas vezetése alatt álló gazdasági szervezetnek. Egy azóta szabálytalannak minősített, és ezért visszavont ORÖ-közgyűlési határozat például jóváhagyta, hogy az ORÖ ingatlanvagyonát a Foglalkoztatási Szövetkezet kapja meg - anélkül, hogy részleteznék, hogy pontosan mely ingatlanokra lenne ez érvényes.
Dobóvári Ildikó az Indexnek azt mondta, hogy a Foglalkoztatási Szövetkezet igazgatói tisztségét társadalmi munkában, juttatás nélkül látja el. Ha ez így van, az jótékony gesztus tőle, hiszen egyébként tudjuk, hogy a mentorként alkalmazott ORÖ-képviselők havi 317 ezer forintot kapnak. Dobóvári és Bencéné mindenesetre ezután sem marad fizetett munka nélkül: a Miniszterelnökségre megy át dolgozni, Farkas Flórián miniszterelnöki biztoshoz. Az ORÖ-elnök ugyanis, amellett, hogy fideszes országgyűlési képviselő, december óta havi 997 ezer forintért miniszterelnöki biztos is. Régi munkatársai kezét pedig nem engedi el, a botrányok által megrengetett ORÖ-ből oda is maga mellé veszi őket.
A miniszterelnöki biztos és régi-új munkatársainak többek között az lesz a feladata, hogy a saját korábbi működésüket ellenőrizzék. Hivatalos megfogalmazásban: értékeljék „a kormány és az ORÖ között létrejött keretmegállapodásban meghatározott célok” teljesülését. 

Farkas Flórián: főnök vagy udvari bohóc?

Farkas a Lungo Drom elnöksége előtt állítólag azt mondta, hogy a miniszterelnöki megbízott kinevezésével minden miniszter és minden államtitkár alá tartozik, még Lázár János is, és gyakorlatilag ő az egyik, aki vezeti a magyar kormányt − legalábbis ezt nyilatkozta Lakatos Oszkár, az ORÖ ügyeit feltárni akaró Alternatív Vizsgálóbizottság egyik tagja. (Egy roma önkormányzati képviselő szerint azonban Orbán azért tartja Farkas Flóriánt, mert mindig jól szórakozik rajta.) Lakatos szerint Farkas azt is kijelentette, hogy a Fidesz tűzfalat vont köré Orbán Viktor meghatalmazására, és ő törvényen felül áll, tehát bárki bármit csinál, az a törvénnyel találja magát szemben.



Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke sajtótájékoztatót tart az ORÖ budapesti székházában 2014. október 9-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke sajtótájékoztatót tart az ORÖ budapesti székházában 2014. október 9-én.
Fotó: Koszticsák Szilárd
Hogy valóban mondott-e ilyesmit, vagy ez csak a Farkas körüli legendák része, nem tudjuk. A roma politikában mindenesetre idáig megdönthetetlennek tartották Farkas Flóriánt. Most azonban némileg megrendülni látszik a politikai beágyazottsága. Miközben korábban rendszeresen megerősítették a nyilvánosság előtt a Fidesz és Farkas Flórián közötti szövetséget, az utóbbi időben Balog Zoltán roma felzárkóztatásért is felelős EMMI-miniszter látványosan kerüli az olyan rendezvényeket, amelyeken Farkas Flórián is ott van.

Hiányzó pénzügyi beszámolók

Az ORÖ gyanús gazdálkodását a nyomozókon kívül a Kormányhivatal is vizsgálja, ők törvényességi felügyeleti eljárásban a kisebbségi önkormányzat elmúlt négy évének teljes működését nézik át. Ez összefüggésben állhat azzal, hogy egy birtokunkba jutott levél szerint a Magyar Államkincstár elismerte, hogy az Önkormányzat 2011-12-ben nem adta be a negyedévente esedékes pénzügyi beszámolóit, és - mint azt a PIR adatbázisban mi magunk is láttuk - a későbbi időszakokban is nullás sorok, hiányzó adatok vannak.
Dobóvári Ildikó hivatalvezető az Indexnek most azt állítja, erről nem tud semmit. Szerinte ez azért is lehetetlen, mert ha nem lett volna beszámoló, akkor nem lehetett volna kiutalni számukra az állami költségvetés esedékes forrásait sem - márpedig az ORÖ mindeddig megkapta a kifizetéseket. Ez valóban így van, de hogy miért lehet így a törvény ellenére, arra az Államkincstártól várjuk a választ most már több mint egy hete.



Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz

    25 évvel ezelőtt vezetőnk, Győrkös István mozgalmat hozott létre, hogy arendszerváltással megjelenő ördögi erők liberalizmusától megóvja a magyar ifjúságot. Regénybe illő kalandos évek, bebörtönzések és üldöztetés, megfélemlítés és állami terror ellenére, itt vagyunk! Tulajdonképpen köszönettel tartozunk ellenségeinknek, hiszen Mozgalmunk ma nem lenne ilyen erős és egységes, ha ők nyugton hagytak volna bennünket. Ismerjük Nietzsche időtálló alapigazságát, amely így szól: Ami nem tud elpusztítani, az erősebbé tesz! Ez pedig ismét bizonyságot nyert.
    ehhl03
    Mivel Mozgalmunk iránt érdeklődés indult meg, ezért itt értesítjük mozgalmunk leendő tagjait, hogy idei, nyári táborunkat nyílttá tesszük. Időponttal és helyszínnel kapcsolatos információk később lesznek hírportálunkon közzétéve. Mindig nagy öröm számunkra mikor értékes emberek keresnek meg minket. A magyar fiatalok minőségének kirostálása az MNA egyik legfontosabb feladata. Hiszen ezek az emberek fogják újjáépíteni hazánkat, ezek az emberek fognak új erődöt építeni a liberalizmus üszkös romjain.
    mna
    Mozgalmunk nem gyűlölet-alapú szerveződés! Krisztiánusi szeretettel látunk el egy olyan feladatot, amely nagy jelentőséggel bír az elkövetkező időkben.
    2013-10-15-az-eszaki-szel-muvelet
    Magyarságtudatunk az alapja annak az elkötelezettségnek, amely felemeli hazánkat a rabszolgasorból. Az életre készülünk, még akkor is, ha nemzetünk olykor a halállal tusakodik, a népek pestisével, hogy végre megtisztulhasson, hogy leszakítsa magáról a beteges, ószövetségi rontást. Megtisztulni és élni! Emberhez és magyarhoz méltón! Ellenségeinknek üzenjük: élni is fogunk!
A liberális demokrácia a végéhez ért! A vér és a vas korszaka következik! Elmerülsz a pokol rothasztó ingoványában vagy képes vagy az ellenszegülésre? Készen állsz megmenteni Magyarországot? Csatlakozz!
arcvonal.jelentkezes@gmail.com
Nyári tábor információ hamarosan!
Magyar Nemzeti Arcvonal

Hét Fideszes botrány, amit elsöpört a menekültáradat 


Ha elmennek a migránsok, visszajönnek a kínos ügyek? Orbán tudja: sikerült időt nyernie a menekültekkel szembeni kemény fellépéssel, de nem csak rajta múlik, megőrzi-e ezt a pozíciót. Ezeket a botrányokat kell elfednie ahhoz, hogy elkerülje a tavalyihoz hasonló forró őszt. - ami most már akár a bukásához is vezethet! 
1. Állami földek átjátszása haveroknak. Ma már leplezetlenül folyik a Fideszhez közel álló személyek és vállalkozások kiszolgálása, ami a mezőgazdaságban egy új földbirtokos réteg kistafírozását jelenti. Még javában dübörgött a menekültellenes kampány, amikor szinte a fű alatt bejelentették, hogy 378 160 hektárnyi termőföldet hirdetnek majd meg, ez összesen 50 392 földrészlet. 

A kedvezményezettek azok lesznek, akik eddig is igen előnyös feltételekkel béreltek állami földeket, így tovább nő a kormánypárt köré szerveződő zöldbárók hatalma, illetve újabb klienseket köt magához a hatalom. Ezzel a döntéssel arra a titokra is fény derült, miből várt a költségvetés 169 milliárd forint privatizációs bevételt, ez a tétel ugyanis szerepelt a költségvetésben, ám ennél többet nem árultak el róla. 
A privatizáció várhatóan hasonló mutyiforgatókönyvvel zajlik majd, mint a földhaszonbérletek és a trafikkoncessziók esetében, ezért az ellenzéknek jó lehetősége lett volna kampányt indítani a privatizáció ellen, mondván, kiárusítják a magyar földet, ám a menekültügy forgatagában senki sem figyelt oda a szakmai és a politikai kritikákra. 
2. Keményen maszatolják a háttérben a Quaestor-ügyet. Ez a botrány kiegészülve a Hungária Értékpapír Zrt és a Buda-Cash brókerház csődjével szinte kivédhetetlennek tűnt még tavasszal. Azóta szinte semmit sem tudunk arról, hogy Tarsoly Csaba miként magyarázta a 150 milliárdnyi fiktív kötvény kibocsátását, illetve, hogyan védi meg a mundér becsületét a Magyar Nemzeti Bank, amely mint felügyelő szerv finoman szólva sem látta el az ellenőrző feladatát. Ráadásul Tarsolyt most a Fidesz irányította ügyészség nyomására ki is engedték az előzetes letartóztatásból. 
Matolcsy György MNB-elnök úgy szórja a pénzt az általa létrehozott alapítványokra és műkincsekre, mintha szó szerint rászakadt volna a bank. A menekültügy azért is jött jókor a kormánynak, mert rettentő hibákat vétettek a brókerbotrány kezelésében, ráadásul nem igazán sikerült elhitetni a közvéleménnyel, hogy Szijjártó Péter kebelbarátja tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc bérence lett volna. Tarsoly Csaba semlegesítése nagy feladat lesz, igaz a hosszan elnyúló ügyészségi nyomozás lehetőséget ad a nyomok eltakarítására. 
3. Nyomoznak Tiborcz István cégei ügyében. Orbán Viktor veje a korrupció legtipikusabb hazai megtestesítője. Orbán Ráhel férje annyi közbeszerzést nyert az utóbbi években, hogy jobbnak látta, ha lepasszolja a tulajdonában lévő Elios Zrt-t. Ettől függetlenül a Nemzeti Nyomozó Iroda a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatban "versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban bűntettének gyanúja miatt" eljárást indított, ismeretlen tettes ellen. Tiborcz nehezen védhető figura, hiszen még a felcsúti polgármesternél, Mészáros Lőrincnél is közvetlenebbül kötődik a miniszterelnök családjához, így gyors meggazdagodása erősen irritálta még a fideszes szavazókat is. 
4. A kormányon és a Fideszen belüli torzsalkodások is homályba vesztek. A legélesebb szembenállást még a menekültügy sem tudta elfedni. Rogán Antal és Lázár János között most átmenetileg béke honol, ám Lázár lemondásnak lehetősége nyilván elgondolkodtatta a nagyérdeműt, hogy vajon mi is folyhat a legfelsőbb körökben, ha a kormány második embere ezzel fenyegeti a főnökét. Közben lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter és Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár is, de ne feledkezzünk meg Vida Ildikó NAV elnökről és Szabó László Zsoltról, aki a közmédia éléről távozott suttyomban. Ezeket a konfliktusokat nyilván nem enyhítette a migránsügy, legfeljebb elfedte. További fejcserék, lemondások, nyílt színi kakaskodások várhatók a kormányban az ősz folyamán. 
5. Rogán Antal a belvárosi korrupciós lakásügyek ellenére megerősödve került ki a krízisből. Ezt valószínűleg annak az orbáni felfogásnak köszönheti, hogy minél jobban támadja az ellenzék és a sajtó az egyik emberét, annál inkább kiáll mellette. Hiába lett azonban politikai kabinetfőnök a frakcióvezetőből, tény, hogy polgármestersége idején durván korrupciógyanús módon játszották át a Lipótvárosi ingatlanvagyon jelentős részét a haveroknak. Az is a feledés homályába merült, hogy ismeretlen hátterű offshore cégek 51 milliárd forintot kaszáltak, a magyar állam pedig veszített a letelepedési kötvényen, amit a Pasa park ura vert át rohamtempóban a törvényhozáson. 
6. Aggasztó a gazdaság gyengélkedése. Eddig is világos volt, hogy a magyar gazdaság teljesítménye leginkább attól függ, milyen intenzitással tudja a kormány lehívni az EU-s forrásokat. Most úgy tűnik, kisebb vákuum keletkezett ebben a gépezetben, a fejlesztési pénzek több okból is késnek. Egyrészt bizonyos kifizetéseket felfüggesztett Brüsszel felhasználási szabálytalanságokra hivatkozva, másrészt az új költségvetési ciklus még nem indult be annyira, ami megfelelő módon fűtené a gazdaságot. 
Gyenge éve volt a mezőgazdaságnak, 5 évnyi Fidesz-kormányzás után sem csökkent az államadósság, mely ellen már nem is harcol a kormány. Ugyanakkor a fenyegetések ellenére sem akarnak hitelezni a bankok, hiszen forrásaik döntő hányadát elvitték a devizahiteles mentőcsomagok és különadók. Nincsenek érdemi beruházások, a kiszámíthatatlan gazdasági és jogi környezet úgy taszítja a befektetőket, mint kacsa tolla a vizet. Senki nem fog olyan országba fektetni, ahol egy vállalkozást államosíthatnak, vagy vasárnapi boltbezárással, visszamenőleges törvénykezéssel, a piac újraosztásával csődbe taszíthatnak. 
Az viszont tény, hogy a kormány a tartalékot gyakorlatilag teljesen felélte, a migránsügyre úgy szórt el közel 60 milliárdot, hogy egy csomó állami feladatot a civilek, jótékonysági szervezetek és az egyházak végeztek el helyette. 
7. A magyar fiatalok továbbra is hanyatt-homlok menekülnek az országból és eszük ágában sincs hazajönni. Ők jellemzően a nyelveket beszélő, magasan képzett, versenyképes tudással rendelkező fiatalok, akikre pont a legnagyobb szükség lenne itthon. Csak tavaly minimum 31.500 magyar távozott külföldre, másfélszer annyi, mint egy évvel korábban, vagyis gyorsul a kivándorlás üteme. Magyarország továbbra sem vonzó annak a generációnak, amelyiktől az ország jövője, eltartó képessége függ. Ez a valódi botrány! 
(SVPSZ - Nyugati Fény) 
Kapcsolódó: 
   Magyar Nemzeti Arcvonal: Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 



Németország öngyílkossága - A német menekültpolitika csábítja a migránsokat Európába 




"Nem látjuk a fényt az alagút végén", ez, amit az emberek mondanak a menekülttáborokban Észak-Irakban. Nincs jövő. Nincs remény, hogy otthonaikba valaha visszatérjenek, elmondják, hogy új céljuk Németország. 

"Fiam már odaért, beszéltünk vele telefonon. Adtak neki (a németek) pénzt és lakást, "a németek építeni fognak nekünk házakat", ezt mondta a fiam, és hamarosan mindannyian követjük oda." 

Ez a tíztagú család már mindenről tud, miután az arab TV elbeszélte, hogy Németország üdvözli, "szívesen látja a különböző kultúrákat", az elvárás Németországgal szemben határtalanná vált. A 14 éves fiam 'Hatab' már készül odamenni. Jó esélyei vannak, mert Németország nem küld vissza kisebbségeket és később a család is odaköltözhet. Ez amit hallottam a hírekben. 

Vég nélküli ábrándozás. Az ellátás közben egyre rosszabb a táborban. Az ENSZ kifut a pénzből és az adományok is elfogynak. Több százezren akarnak elmenni a táborokból. Ez egy olyan fejlemény, amink nem kellene megtörténnie, Farhad Ameen Arishi, a Dohuk tartomány vezetője mondja. Majdnem egymillió menekült él ebben a tartományban. Ha 10%-a lenne nekünk annak az összegnek, melyet Németország költ az ott levő menekültekre, mindenki számára olyan életkörülményeket tudnánk teremteni, hogy senki nem akarna Európába menni. 

A 14 ébes Hatab összeszedi a dolgait, a család eladta az autóját és ékszereit, hogy az embercsempészeket ki tudja fizetni, hogy Németországba vigyék. Számára nincs visszaút. 

A táborban levő emberek számára Németország az "Ígéret Földje" - szó szerint - KJ -, ami álmaik megvalósulásának célját jelenti. Ezrek mentek már el. Sokan már az összecsomagolt bőröndjeiken ülnek. Több tízezren készek elindulni. Ez egy hihetetlen méretű menekülthullám. 

"Allah akbar" iszlám kifejezés arab neve, amelynek jelentése, "Allah a leghatalmasabb". 


"Mi vagyunk az egyetlenegy ország ahol így bánnak a vendégekkel. Nagyon nagyon szépen kérjük a magyar parlamentet, hogy ezt a 44 oldal embertelenséget vonja vissza."

Nagy Boldizsár hazaáruló egyike azoknak a ballibeknek akik a jövőt Európa és Magyarország illegális bevándorlókkal való totális, semmilyen korlátot nem tűrő elárasztásában látják. 
A CEU-n dolgozó - Soros által pénzelt - Nagy Boldizsár végzettsége szerint "jogász". Azonban soha nem jogi megfontolások, hanem magyarellenesség és a hazaárulási hajlam vezetik minden megszólalását. H. Boldizsár érvei mindig ugyanoda vezetnek, miért a magyar költségvetésnek, Magyarországnak kell viselnie az illegális bevándorlók által okozott költségeket. Engedjünk be mindenkit, fogadjunk be mindenkit, minden korlát minden mérték nélkül. 
H. Boldizsár szerint Szerbia nem biztonságos, amúgy is egy szegény kicsi négymilliós(!!) ország, nem tudna ennyi eljárást lefolytatni. Görögország pedig nagyon szegény Magyarország legyen csak vele szoldiáris így is van ott elég menekült. (görög átlagnyugdíj 800 euró, 240 000 ft..) 
Látszik hogy Boldizság bármilyen hazugságot képes kitalálni, ostoba és abszurd nézeteinek védelmében, hol Szerbiát mondja "négymilliós országnak" (valóságban majd kétszerese), hol hazudja Görögországot "nagyon szegény országnak" amelytől nem lehet elvárni hogy őrizze határait és menekültügyi eljárásokat vigyen véghez. Mindent csak Magyarországtól lehet elvárni Boldizsár szerint. Miért költsön egy fillért is Szerbia ügyintézőkre, táborokra bármire, ez a magyarok feladata a boldizsárok szerint. 
"Szerbia nem biztonságos" harsogja olyan vehemenciával mintha legalábbis koncentrációs táborokba terelnék a szerbek a zárótűzön valahogy átjutott menekülteket. Talán a szerbek ezrével gyilkolják őket? Minden gondolatmenete, megszólalása arra fut ki, hogyan lehetne magyarokat minél rosszabb helyzetbe hozni, Magyarországot minél jobban tönkretenni (talán a baloldal azt hiszi így kerülhetnek vissza a hatalomba. minél rosszabb, annál jobb?) 
Néhány idézet Nagy Boldizsártól 
"Szerbia nem biztonságos ország" 2015 VI. 18. 
"A menekült nem teher, amint elismerték menekültnek, önellátóvá válik" 2015 VI. 18 
"A menekült nem teher, nem kíván támogatást" 2015 VI. 18. (csak Németországban a menekültek által okozott költségvetési teher egyetlen évben 1500 milliárd forintnyi összeget tesz ki) 
"Talán csak nem gondoljuk, hogy e 100 ezer ember ügyében Macedóniának vagy Szerbiának kellene eljárnia. Legyen ez Magyarország feladata." 2015 VIII. 13 
"A migránsok esetében nemzetbiztonsági kockázatról nincs szó" 2015 VIII. 13. (ez az abszurd és ostoba hazugságát úgy indokolta hogy Magyarországra "évi 40 millió turista jön, akik közé is bevegyülhet terrorista könnyebben mint 100 000 menekült közé". Az a különbség hogy valaki útlevélllel legálisan jön, vagy papírok nélkül és még a nevét sem lehet tudni nem zavarta. Azt pedig, hogy még ebben az eseben is legfeljebb arról lehetne beszélni hogy a kockázat (szerinte) alacsony, végképp képtelen volt felfogni. Egyszerűen totális hazugság az hogy nincs kockázat. 
"Magyarország sokszázmilliárd forintot kaphat az Európai Uniótól a migránsok ellátására. " (Egy újabb boldizsár típusú ostobaság . Ennyi erővel olimpiára is kapHAT-nánk többezermilliárdot. Csak nem fogunk kapni. A 2014-ben Magyarországra érkező 40 ezer migráns hatására az EU 380 millió forintot utalt át. Az EU-tól filléreket a teljes összegek töredékét lehet remélni ezen a területen) 
"A Magyarországnál szegényebb görögöknek nem feladatuk ellátni azokat aki már eljöttek hozzánk, így is vannak ott elegen" 2015. VIII. 13 (a "szegény" görögöknél átlagnyugdíj 800 euró). 
A sort még hosszan lehetne folytatni. Boldizsár szinte minden nyilatkozata amit az illegális bevándorlással kapcsolatban tett elképesztően aljas, manipulatív, hazug és magyarellenes. 
Nagy Boldizsár minden kétségen kívül hazaáruló. (Facebook


Párizs 2015. A szegény éhező, támogatásra és védelemre szoruló illegális menekültek, Allah Akhbart üvöltve felszedik az utcaköveket, tömegesen rendőrökre támadnak... A rendőrök menekülnek... éljen a nagy francia liberalizmus, ami hetente oktat benünnket a migránsokkal való humánus bánásmódról. Ez lesz a végük. 








2015. 09. 21. 20:17

MEGERŐSÍTETTE A KURD PÁRT: TÉNYLEG TERRORISTA A RÖSZKÉN ELBUKOTT FOCIEDZŐ

Oszama al Abd al Mohsen az N1TV kirúgott operatőre, László Petra miatt, pontosabban annak elfogadhatatlan viselkedése után lett nemzetközi szinten jegyzett fociedző. Olyannyira, hogy Spanyolországban, nem messze Madridtól munkaszerződést és egy berendezett lakást is kapott, ahova beköltözhet a teljes családja, amint annak tagjai megérkeznek a mellesleg háborúmentes Törökországból. Mondhatni a történet kész happy end, a menekült talpra állt.
Oszama annak ellenére részesült a migránsszolidaritásból, hogy mint azt az alfahir.hu megírta lebukott mint al-Kaida szimpatizánsa és emiatt a férfi egy időre a legnagyobb közösségi portálról is eltüntette magát. A szíriai kurd Demokrata Unió Párt most új értesülések birtokában figyelmeztette a befogadó európai demokráciákat: Oszama al Abd al Mohszen nem csak szimpatizánsa, nem csak tagja,

hanem harcosa is volt az al-Nuszra Frontnak, azaz al-Kaida szíriai leányvállalatának

- a pártközleményben foglaltak szerint. Ezt a dzsihadista fegyveres szervezetet az ENSZ, Washington, Párizs és Moszkva is terrorszervezetként tartja számon. Ha, a hírek igazak, akkor Oszama egy olyan szervezettel tartozik egy közösségbe, amely ledöntötte az ikertornyokat New Yorkban. Tizennégy évvel később, szeptember 8-án, Röszkén pedig ennek a közösségnek az egyik tagja átjutott Magyarországra.
Az iraki kurd hírportál, a Rudaw  hozzátette, hogy Oszama, még 2004-ben részt vett egy kurd lázadás brutális elfojtásában a török határ mentén fekvő Qamishlo városában, miután csapata, az al-Fatwa megmérkőzött helyi labdarúgó együttessel. A harmadik félidőben félszáz kurdot öltek meg a szír fegyveres erők. Oszama később Asszad és a Baath-párt kiszolgálójából, ellenzéki tüntető lett, aki előbb a Szíria Szabad Hadsereggel szimpatizált, majd számtalan társához hasonlóan a radikálisabb al-Nuszra Fronthoz igazolt.
Oszama korábban úgy nyilatkozott, hogy nem bocsát meg, a többször bocsánatot kérő László Petrának, perrel fenyegeti az operatőrnőt.  Kifogásolta, hogy az egykori médiamunkatárs miatt fogták el a rendőrök és vettek tőle ujjlenyomatot, ezért hivatalosan nem tud Németországban menekültstátuszhoz folyamodni. Úgy látszik, hogy a nyilvánosság kétélű fegyver, Oszama egyrészt ennek köszönheti európai karrierjét, másrészt pedig emiatt derülnek ki életrajzának egyre bizarrabb részletei.


NAPI AKTUÁLIS - PROPAGANDAMINISZTÉRIUMOT VETT ANDY VAJNA ROGÁNNAK?

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt országgyűlési képviselője szerint diktatúrát idéz a leendő Rogán-féle minisztérium, a kormánynak propagandaminiszterek helyett felelős vezetőket kellene kineveznie - például az oktatásügy, az egészségügy, vagy az adóhivatal élére. Kérdésünkre a Fidesz és a Jobbik is kifejtette álláspontját a témában.


MAGYAR ADÓFORINTOK VÁNDORLONAK A TOM LANTOS INTÉZETNEK

Tom Lantos magyar származású amerikai politikus özvegyével, Annette Lantossal és lányával, Katrina Lantos Swett-tel, a Tom Lantos Intézet végrehajtó bizottságának társelnökével tárgyalt hétfőn Washingtonban Orbán Viktor kormányfő - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.
Orbán Viktor megköszönte az erőfeszítéseiket, amelyeket Magyarország érdekében tesznek az Egyesült Államokban, és megerősítette, hogy a magyar állam a továbbiakban is támogatja a Tom Lantos Intézet tevékenységét - tájékoztatott Havasi Bertalan.


MOST VÉGRE MEGTUDHATJUK, MENNYIBE KERÜL NEKÜNK AZ ADÓSSÁGBESOROLÁS


A magyar állam idén és jövőre is valamivel több mint 135 millió forintot költ arra, hogy elvégezzék Magyarország adósságbesorolását a nagy nemzetközi hitelminősítők, amelyek jelenleg egyaránt befektetésre nem ajánlott kategóriában tartják hazánkat - írta keddi számában a Magyar Idők a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közlésére hivatkozva.
A lap ismertetése szerint az állam a Moody's Investors Service-nek százezer eurót, vagyis 31 és fél millió forintot, a Fitch Ratingsnek valamivel kevesebbet fizet angol fontban, míg a legköltségesebb felülvizsgálatot a Standard & Poor's készíti, nekik 230 ezer eurót, majdnem 72 és fél millió forintot fizet évente az állam. A jövő évi költségvetésben a 2015. évivel megegyező összeget különített el az NGM. A tárca közlése szerint ez az előirányzat felülről nyitott, így akár növekedhet is az erre kifizetett összeg nagysága.
Jelenleg mind a három minősítőnél egy fokkal a befektetésre ajánlott szint alatt, úgynevezett bóvli kategóriában van Magyarország besorolása, két cégnél stabil kilátásokkal, egyedül a Fitchnél vannak pozitív kilátásaink. A hitelminősítőket többször kritizálta a kormány, és több hazai és londoni elemzőház is indokolatlannak tartja a magyar besorolást látva a gazdaság teljesítményét.
Az NGM szerint a piac valójában már beárazta a felminősítést, ezt támasztja alá a magyar állam finanszírozási költségeinek csökkenése. A hazai állampapírok iránt változatlanul nagy a kereslet, a legrövidebb futamidőknél már fél százalék alatti hozamon is elviszik a felkínált mennyiséget. A felminősítésből várható hozamcsökkenés jelentős része az NGM szerint ezért már bekövetkezett.


SOROS MEGMONDTA: EGYMILLIÓ BEVÁNDORLÓT KELL BEFOGADNUNK MINDEN EGYES ÉVBEN


Soros Györgynek elege lett a pánikból és a felesleges emberi szenvedésből, ezért hat pontos javaslatcsomagban oldotta meg a migránskrízist. A milliárdos kinyilatkoztatta, hogy elképzelése szerint az Európai Uniónak be kell fogadni egymillió bevándorlót. Ezzel a számmal nem egyszeri alkalommal kell kalkulálni, hanem minden egyes esztendőben. Ez arányaiban úgy illusztrálható, mintha 20 ezer új honfitárs kerülne Magyarországra 12 havonta.
Egy migráns lakhatása, egészségügyi ellátása és oktatása az első két évében 15 ezer euróba (4,7 millió forintba) kerülne. Ez azonban nem jelent különösebb nehézséget. A pénzügyi spekuláns úgy véli, hogy a felmerülő költségeket kötvénykibocsátásokkal lehet majd fedezni. Az elképzelés szerint tehát az EU nem csak embersokassággal gazdagodna, hanem eredményesen el is adósodna.
Soros fontosnak tartja Libanon, Jordánia és Törökország támogatását, hiszen ezekben az országokban is alapvetően az EU-nak kellene megfelelő életkörülményeket teremtenie a migránsoknak. Egy fő ellátása évente 5000 euróba kerülne, összesen 20 milliárd euróba. A milliárdos szerint szükség lenne különleges gazdasági zónákra a régiókban – Tunéziát és Marokkót is beleértve - ami befektetőket vonzana, munkahelyeket teremtene a helyiek és migránsok számára. Nyilván az olcsó, kiszolgáltatott alkalmazottak tömegei és a kevésbé EU-konform munkajogi szabályozás szimpatikus lehet minden nagytőkés számára.
A javaslatcsomag része az egységes uniós Menekültügyi és Migrációs Hivatalfelállítása és az uniós Határőrség, közös szabályokkal. A magyar származású amerikai migráns szerint biztonságos útvonalakat kell kialakítani a menekültek számára az uniós célországba való eljutáshoz, hogy mindenki eljusson oda, ahova el akar jutni.
Soros szerint az EU által kialakított menekültügyi szabályozás legyen globális szabvány tehát az egész világban lépjen érvénybe. Soros szerint mozgósítani kell a magánszektort, a társadalmi (civil) szervezeteket, egyházakat is, mintszponzorokat”. Szigetvári Viktor az Együtt elnöke a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy Magyarország az idén 10 ezer, jövőre pedig 15 ezer menekültet fogadjon be önkéntesen és tartósan. Soros György gondolatainak tehát hazai követői, mi több előőrsei is vannak. 

Világ-panoráma: Szupertitkos ülés az európai migránstervről - Echo Tv





SÜRGŐS AKCIÓ


Összehangolt lejárató kampány hazánk ellen !!!

MAGYARORSZÁG MEGSÉRTI A 

MENEKÜLTEK 

EMBERI JOGAIT

Magyarország, Az akció indult: 2015/9/21, A petíció aktív
Magyarország megsérti a menekültek emberi jogait azzal, hogy megakadályozza hozzáférésüket az ország területén egy valódi menekültügyi eljáráshoz. A törvénymódosításokat - amelyek többek között bűncselekménnyé nyilvánították a menekültek és menedékkérők számára a határzár átlépését, a céljuk pedig, hogy Magyarország felelősségét áttolják másokra – vissza kell vonni.
Magyarország 2015. szeptember 15-én pengés szögesdrót kerítéssel lezárta déli, Szerbiával közös határát, hogy megakadályozza a területéhez való hozzáférést a menekültek ezrei számára. Ugyanezen a napon a Büntető Törvénykönyv (Btk.) és A menedékjogról szóló törvény (Met.) módosításai is hatályba léptek. Az új szabályok többek között tartalmazzák az “illegális határátlépés” bűncselekménnyé nyilvánítását (határzár tiltott átlépése), amelyet alapesetben akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetni lehet, illetve az úgynevezett tranzitzónák kialakítását, amelyekbe egy gyorsított eljárás során napi pár embert engednek csak be. Egy korábbi módosítás értelmében, amely augusztus 1-én lépett hatályba, Szerbia biztonságos harmadik országnak minősül, ezért Magyarországnak lehetősége van, hogy minden olyan nemzetközi védelemre szoruló ember kérelmét elutasítsa, aki Szerbia felől érkezik. Magyarország nem teheti meg, hogy nem vállalja a felelősséget egy megfelelő és hatékony menekültügyi eljárás lefolytatására, és nem teheti meg, hogy nem nyújt nemzetközi védelmet az olyan harmadik országok felől érkezőknek, mint Szerbia, ahol a menekültügyi rendszer hatástalan és nem garantálja a nemzetközi védelemhez való hozzáférést. Ezenfelül a szerb befogadó állomásokon uralkodó körülmények további emberi jogsértések veszélyeinek teszik ki a menekülteket és menedékkérőket.
A Btk. és a Met. módosításai drasztikusan csökkentik a menekültek és menedékkérők hozzáférését egy megfelelő és hatékony, egyéni elbíráláson alapuló menekültügyi eljáráshoz és a nemzetközi védelemhez. Ezért Magyarország megsérti a nemzetközi kötelezettségeit, köztük a menekültek helyzetére vonatkozó 1951. Genfi Egyezményt is.
Az Amnesty International rengeteg menekülttel és menedékkérővel beszélt a határon, akik nem jutottak ideiglenes fedezékhez, fürdési és mosdási lehetőséghez és ételhez. Szeptember 16-án a rendőrség könnygázt és vízágyút vetett be azok ellen, akik a határ megnyitását követelték. Több tucatnyian sérültek meg, köztük egy ember igen súlyosan.
Ezenkívül a Magyarország által tett lépések égbekiáltó semmibevételét jelentik az Európai Unió működéséről szóló szerződés 80. cikkében kimondott szolidaritás elvének, amely előírja, hogy a bevándorláspolitikákra a szolidaritás és a felelősség tagállamok közötti igazságos megosztásának elve az irányadó.

HÁTTÉR

2015 januárja és szeptembere között több mint 161.000 ember nyújtott be menedékkérelmet Magyarországon. Ez megdöbbentően sok ahhoz képest, hogy 2014-ben összesen 42.777 kérelmet regisztrált összesen a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal.
Az egyre nagyobb számú menedékkérő érkezésére válaszul a magyar hatóságok olyan jogszabály módosításokat fogadtak el, amelyek nagymértékben korlátozzák a hozzáférést a területhez és a menekültügyi eljáráshoz. 2015 augusztusában A menedékjogról szóló törvény módosítása lehetővé tette a biztonságos harmadik illetve a biztonságos származási országok listájának meghatározását. Szerbia, Macedónia és az EU tagállamai, köztük Görögország is biztonságosnak lett nyilvánítva.
Szeptember 4-én a parlament egy újabb törvénymódosító csomagot fogadott el, ezúttal a Büntető törvénykönyv és A menedékjogról szóló törvény módosult, többek között bűncselekmény lett a határzár tiltott átlépése. A módosítás 2015. szeptember 15-én lépett hatályba. Egyúttal egy gyorsított eljárás is bevezetésre került a határ menti tranzitzónákban, ahol a menedékkérők kérelmeinek elfogadhatóságáról alig pár óra leforgása alatt döntenek.
Az Amnesty International munkatársai szeptember 15-én és 16-án maguk is megfigyelték a határnál lévő tranzitzónák működését. A menedékkérők legnagyobb részét elutasították arra hivatkozva, hogy Szerbián keresztül érkeztek Magyarországra. A végzést, amely többek között a bírósági felülvizsgálat lehetőségét is tartalmazza, magyar nyelven kapták meg a menedékkérők. Tolmács a beszámolók szerint rendelkezésre áll az eljárás alatt.
Bűncselekménnyé nyilvánítás
Szeptember 15-től bárki, aki “illegálisan” lép be Magyarország területére a határzáron keresztül kiutasítással vagy három évig terjedő szabadságvesztéssel néz szembe. A határzár tiltott átlépésnek bűncselekménnyé nyilvánítása aránytalanul szigorú határőrizeti lépés. Az irreguláris migrációt - ideértve a belépést és tartózkodást - szabálysértésként kellene kezelni. A bűncselekménnyé nyilvánítás és a menekültek őrizetbe vétele ellentétes a Genfi Egyezmény 31. cikkével, amely tiltja, hogy büntetéssel sújtsák a menekülteket azért, mert irregulárisan lépnek egy ország területére. A gyakorlatban a menekülteknek sokszor nincs is más lehetőségük, mint a bevándorlási törvények megszegésével bejutni egy országba.
A törvény szintén bünteti a határzár megrongálását, amely akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. Ezenfelül emelkedtek az embercsempészet büntetési tételei, így már bárki, aki segít menekülteknek vagy migránsoknak átjutni a határon egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.
Biztonságos harmadik ország és a kérelem elfogadhatatlansága
A menedékjogról szóló törvény augusztusi módosítása alapján a nemzetközi védelemre irányuló kérelem elfogadhatatlan, ha a kérelmező egy biztonságos harmadik országban tartózkodott és ott lehetősége lett volna menedékkérelmet benyújtani. A nemzetközi jog alapján az államok kötelessége, hogy a joghatóságukhoz tartozó területeken benyújtott kérelmeket megvizsgálják. A biztonságos harmadik országok meghatározása nem mentesíti Magyarországot ez alól felelősség alól, különösen nem szegheti meg a visszaküldés tilalmát (non-refoulement).
Az Amnesty International szerint aggasztó, hogy Magyarország a biztonságos harmadik országok listájának alkalmazásával harmadik országokra tolja át a menekültügyi eljárás lefolytatásának felelősségét, anélkül, hogy minden egyes esetben megvizsgálná, hogy az illető ki van e téve emberi jogsértés veszélyének.
Mivel annak a vizsgálata, hogy a kérelem elfogadható-e (vagyis például, hogy a kérelmező útja során érintett-e biztonságos harmadik országot) megelőzi a kérelem teljes körű vizsgálatát, ezért a magyar törvények lehetővé teszik a kérelem elutasítását anélkül, hogy az illető egyéni körülményeit megvizsgálnák. A menedékkérőnek mindössze három napja van, hogy megtámadja a hatóság elfogadhatatlanság témában hozott döntését, illetve a kérelmezőnek kell bizonyítania, hogy nem állt rendelkezésre “hatékony védelem”, amelyet igénybe vehetett volna az adott országban. A magyar menekültügyi rendszer ezen komoly visszásságai könnyen visszaküldéshez (refoulement) vezethetnek.
Az Amnesty International általánosan ellenzi a biztonságos harmadik országok koncepciójának használatát, Szerbia esetén pedig különösen. Szerbia a menekülteket és menedékkérőket egy sor jogsértés veszélyének teszi ki, mert nincs az országban hatékony menekültügyi rendszer.






2015. szeptember 27. vasárnap



AZ OLASZ PÜSPÖKI KAR LAPJA IS NÁCIZZA 


A MAGYAROKAT – OLASZ SAJTÓSZEMLE 

A L’Avvenire, az olasz püspöki kar (Cei) napilapja A lepkék és a szögesdrót című cikkében arról ír,  a Magyarországon használt pengésdrót “kegyetlenebb” minden más eddig használt hagyományos szögesdrótnál. Az emberi elkeseredés mindenhol talál kibúvókat – teszi hozzá a lap, amely az egykori mauthauseni koncentrációs táborból való egyik sikeres szökést hozta fel példaként.
A L’Avvenire  cikkírója azt kérdezte, miért nem volt elég az egyszerű szögesdrót. Magyarországnak katonai szükségletei vannak, arra van szüksége, hogy “még nagyobb fájdalmat” okozzon azoknak, akik megpróbálnak áthatolni a kerítésén, és ez a pengésdrót-kerítés nagyobb fájdalmat okoz. Magyarország azt akarja, hogy azon a határon tényleg senki ne keljen át, nagy vagy kicsi, nappal vagy éjszaka. Erre a célra ott vannak az aknák (…) De az aknák gyilkolnak. A szögesdrót sebez…” – fogalmazott a l’Avvenire.
A La Stampa olasz napilap az európai országokban tapasztalható nacionalizmust elemezvte. A cikkben kiemelik, hogy „Orbán Magyarországán a magyarok soha nem voltak még jobban a politikai szabadság súlyos korlátozásai ellenére sem“. Az újság ugyanakkor úgy vélte, hogy a magyar nacionalizmus is nélkülözi a “gazdasági messzelátást”, mivel a kiemelt gazdasági növekedés mellett a demográfiai csökkenés miatt Magyarország „sokat nyerne a bevándorlókkal (…) és a gazdaságnak életfontosságú szüksége van a munkaerőre“.
Forrás: MTI




2015-09-28

Emiatt lesz az utolsó a „harmadik iszlám hódítás”

  • 267
  • 7
Míg mi a szart pucoljuk az afgánok után az ingyen buszokról Hegyeshalmon vagy éppen a Palpatine-ban gyönyörködünk, ahogy az EU teszetosza vezetőit próbálja a cselekvésig molesztálni, folyik a kampány Amerikában. Az iszlám-kérdés azonban nincs fősodorban, annak ellenére, hogy legfontosabb szövetségese és partnere (Európa) ezzel kel és fekszik, mióta az USA észrevette a térképen a Közel-Kelet nevű pöcegödröt és beleszart még egyet.
B.Boogieman
Amerika felelősségét sokan közvetlenül is felvetik a jelenlegi európai migráns-válságban. Ha a szokásos balos magyarázatokkal jönnénk, a Bush-érára lehetne kenni, ők bombázták szét Irakot és Afganisztánt. De sajnos a helyzet úgy áll, hogy miután a konzik bombáztak, szépen gondoskodtak arról, hogy a mai helyzet ne állhasson elő. Maradtak, és rendet tartottak a káoszban hosszú éveken át. Az „amerikai közel-keleti és afganisztáni jelenlét” igazából Obama alatt vált egyszerre annyira jelentéktelenné és elviselhetetlenné, hogy most itt üljünk a népvándorlás közepén, és azzal kell szembesülnünk, hogy a komplett arab világ a szépen virágzó mediterrán Bizánc után Európát szeretné sivataggá legeltetni, felhabzsolni felhalmozott gazdagságát.
Nem lehet ugyanis a mostani „gazdasági bevándorlás” jelenségét máshogy magyarázni, mint a la carte segély-turizmust ahol a trükkös arab atyafiak kiismerve és kihasználva Európa teszetosza, ostoba és liberális tespedését, jól lenyúlják, amit csak tudnak.
Hisz nekik nincs semmijük, az más kérdés, hogy miért?
Talán mert büdös elültetni a narancsfát, lepermetezni és leszedni róla a narancsot, egyszerűbb ülni a bazárban és esetleg leölni a kecskét, ami a sivatagban zabálja magában a kórót? Lehet. De ezt a kulturális kérdést inkább engedjük most el.
Amerikának van egy nagy előnye: az ő „kereszténységük” majdnem olyan erősen épült egybe a kulturális identitásukkal, mint átlag arab az iszlámmal, és épp ezért sikeresen tudják a problémákat a végletekig leegyszerűsíteni. Ha belegondolunk, Amerika maga Európa derivált képlete, a nyugati, európai civilizáció kétbites változata. Ezért, mikor jön a republikánusok új reménysége, az egyébiránt VALÓBAN idegsebész és VALÓBAN afro-amerikai Ben Carson, az ő egyszerű nyilatkozatát az iszlámról Európában kihegyezett fülekkel kellene hallgatnunk.
Carson marha egyszerűen érvel, és épp emiatt zseniálisan levágja az összes felesleges kanyart, amit itt európában kénytelenek vagyunk folyton végigjátszani. Teljes történelmünk, gondolkodásunk, és minden olyan idézőjelesen bonyolult errefelé. Nem úgy, mint Amerikában, ahol tulajdonképp azt a megoldást választották, hogy mindent visszavezetnek az Alkotmányra és ami azzal összeegyeztethető az mehet, ami meg nem, az meg kuka. És pont.
Mi európai agyunkkal simán húzhatjuk a szánkat, hogy az amerikai alkotmány mekkora egy szabadkőműves, aufklérista, provinciális, összetákolt csicskaság, milyen primitív egy dokumentum a mi kiérlelt és kérlelhetetlenül túlírt alkotmányainkhoz mérten. Borzonghatunk, hogy ennek az egyszerűségnek a következménye például a fegyverviselés alkotmányos alapjoga, amit nyilván azért találtak ki, mert éppen csak félbehagyták az indián harcokat, amikor Anglia aput ki kellett hajítani a kontinensről és jól jött, hogy mindenki tartott magánál pár puskát. Ágyút meg lehet önteni harangból, mint azt mi is jól tudjuk…
Ugyanilyen percnyi okokból hiányzik azonban a rabszolgaság eltörlése belőle, mivel azok a XVIII. századi urak, akik megfogalmazták, maguk is szerették az ámbitusról pipázva nézni, hogy serénykednek a gyapotföldjeiken Ben Carson szorgalmas ősei, akiket a korabeli hiányszakmák miatt migráltattak a kontinensre.
Az amerikai alkotmány tehát sok mindenben olyan, mint a Korán. Tulajdonképp az is pont egy ilyen fundamentumokat rögzítő dokumentum, csak épp nem négertartó angolszász arisztokraták fogalmazták meg pengeéles ésszel és a felvilágosodás minden eszmetörténeti nóvumának birtokában vitatkozván, hanem a legkeményebb tökű tevehajcsár és rablóvezér nyilatkoztatta ki a sivatag közepén. A két dokumentum azonban azonos abban, hogy „ez van kőbe vésve, ez a szabály, és mindenki, aki ennek nem felel meg, az mehet a… (és itt vannak azért apró különbségek)”.
Az amcsik Alkotmány-fétise és a muszlimok Korán-hűsége szemernyit sem különbözik.
Európának ilyen deklarációja, alkotmánya nincs. Tulajdonképpen semmije sincs néhány szerencsétlen hülye által hangoztatott európai értéken túl, ami azoknak sem jelenti ugyanazt, akik reggeli kávé helyett is ezt szívják fel a kisasztalról. Ez, hogy „európai” igazából egy elasztikus fogalom, nem jelent semmit, sőt mindenki számára azt jelenti, ami éppen az érdekében áll. Nincs semmi, csak egy hatalmas, bürokratikus kiméra, aminek a csápjai összevissza tekeregnek, de szemmel láthatóan a saját töküket se találják azzal a rengeteg nyúlvánnyal. Európai érdek nincs, csak nemzeti érdekek, amiket valahol Európa „koordinálja”, pontosabban szarja le, és képtelen csinálni bármit is.
Ezzel szemben Amerika egy „Nemzet”, ami az Alkotmányon alapszik, és lehet annyi állama, amennyi épp van, annyi nemzetisége amennyi csak épp akar lenni, és ölhetik egymást halomra, ha éppen olyanjuk van. Ma épp a repik és a demokraták, liberálisok és konzervatívok, északiak és déliek (btw volt ilyen, ez volt az Amerikai Polgárháború). Reppelhetik le egymást az east coast és west coast gengszterek, ha Amerikát támadás éri, Amerika összeránt. És ami a legfontosabb, amerikaiként viselkedik mindez a rengeteg ember ott vallástól, nyelvtől, akármitől függetlenül, hogy megvédje ezt az egész masszát, amit nem más képvisel, mint az Alkotmány. Az összetákolt kinyilatkoztatás a „demokráciáról” meg „egymás elfogadásáról” és egyéb szépséges felvilágosult eszmékről.
Épp ezért, az egyéb iránt végtelenül szimpatikus Ben Carson nagyon jól érez rá arra, hogy egyszerű dolga van dönteni a „kelet versus nyugat” újonnan támadt civilizációs harcában. Hisz elég a két alapszöveg állításait, elvárásait egymással ütköztetni, és máris kiderül mi a helyzet. Amerikában minden az alkotmányból jön, így a melegházasság is onnan van levezetve. Ahogy az iszlamista gyilkolászás pedig hasonlóan levezethető a Korán egyes radikális passzusainak radikális értelmezéséből. Ehhez hasonló érvelésekkel, gondolatmenetekkel Európa nem bír, hisz olyan kesze-kusza a vallási, jogi és egyéb hagyományok, közösségek hálózata, hogy bár itt szinte minden lehetséges és annak az ellenkezője is, de teljesen más érvek és érvrendszerek mentén.
Az egyik országban van alkotmány a másikban nincs; az egyik köztársaság, a másik királyság; az egyik katolikus a másik protestáns; az egyik vallásos, a másik szekularizált, tehát még ha akarnánk se lehetne hasonló mutatványt bemutatni.
Bezzeg Amerika, bezzeg az Iszlám!
Amerika Alkotmánya azonban az ottani alapító atyák európai „élményéből” és „kultúrájából” ered, és bár meredek dolgok is származhatnak belőle, melyek az európai embernek akár furcsák is lehetnek, és mondhatjuk, hogy ostoba, túl egyszerű, de nagyon jól látható, mi áll szembe mivel. Ben Carson abból indult ki, mi lenne, ha muszlim elnöke lenne esetleg Amerikának, hisz az alkotmányjogilag lehetetlen. Muszlimként nem esküdne fel a Bibliára például. Ami csak egy dolog a sok közül, de ha még ezt meg is tenné, akkor sem tudna olyan intézmények felett őrködni, mint például a Kongesszus vagy a Szenátus, és vezetőként a „fékek és egyensúlyok” sokat fetisizált rendszerét se értené alaphangon. Egy konzervatív lap nála is tovább ment, és komoly elemzéssel vetette fel azokat a jogi ellentmondásokat, amiket egy vallását komolyan vevő muszlim ember, és az alkotmány passzusai között fennállnak.
Amerika alkotmánya az USA Koránja. Nekik van ilyenjük, és akárki akármit is mond, ez őket meg is fogja védeni, hiszaz amerikai alkotmány nem olyan, mint az európaiak. Kőbe van vésve.
Ne legyenek illúzióink: mi is védtelenek vagyunk. Ha esetleg valakinek kedve támadna kétharmadolni, pont úgy írhat hazánknak is új alkotmányt, ahogy tette ezt a Fidesz. Franciaország az elmúlt 100 évben már 5 alkotmányt írt és cserélt rendszert, Németország álalmformájának változásai meg hasonlóan követhetetlenek. Európának nincs semmije, ami kőbe lenne vésve, és ezért olyan erővel tudná felmutatni az iszlám térhódítással szemben, mint ahogy Amerika a maga alkotmányát.
Yusuf al-Qaradawi, az Európai Bizottság alkalmazásában álló (!!!) tisztviselő nyilatkozta:
Az iszlám kétszer tört már be Európába és távozott onnan.
Lehet, hogy a harmadik hódításnál, mely Allah akarata,
ezt már igehirdetéssel és ideológiával fogja végezni.
A hódítást nem kell feltétlen kardokkal megvívni.
Talán úgy fogjuk e területek meghódítani,
hogy nem lesz szükség hadseregre.
Prédikátorok seregét akarjuk és tanárokét,
akik az Iszlámot minden nyelven hirdetik.”
És erre minden eszköz adott. Európában mindent a többségi elv határoz meg, s ha létrejön egy iszlám többség, automatikusan a rendszer is ehhez fog igazodni.
Epilógusként: Ben Carson maga az integráció mintaképe.  Az amerikai republikánusok jelenleg egyik legesélyesebb jelöltje 2016-ra. Egyedülálló anya nevelte utcagyerekből lett a világ egyik vezető idegsebésze, és arról vált híressé, hogy az első, fejüknél összenőtt sziámi ikreket ő választotta szét sikeresen. Agyműtéteinek módszereit mai napig használja a neurológia. Gyakorló keresztény, és most – úgy tűnik – jó esélye van arra, hogy az utcai bandákból indulva, feketeként eljuthasson oda, hogy ő lehessen Amerika következő, republikánus elnöke.
Ez a történet azonban az amerikai alkotmány dicsősége. Azé az alkotmányé, amely ugyanakkor megteremtette a lehetőséget a melegházasságra is egy kis huncut csűrcsavar révén. Mert Amerika ilyen. De milyen Európa? Leginkább semmilyen.
És emiatt lesz az utolsó a „harmadik iszlám hódítás”.




ek


A KÖZEL-KELETI 


EMBERCSEMPÉSZ MAFFIA 


VEZETŐIT NEM LEHET 


FELELŐSSÉGRE VONNI 

A rendőrség az esetek nagy többségében tisztában van azzal, hogy kik az embercsempészettel foglalkozó bűnszervezetek háttérben álló, valódi haszonélvezői, de a jórészt Közel-Keleten élő keresztapákat országuk jogrendszere miatt képtelenség felelősségre vonni – többek között erről beszélt a PestiSrácok.hu-nak adott interjújában Boross Zoltán, a Nemzeti Nyomozó Iroda Illegális Migráció Elleni Osztályának vezetője. Az alezredes úgy gondolja, arra jóval nagyobb az esély, hogy a hazánkban tevékenykedő középvezetőket rács mögé lehessen juttatni, akik közül néhányukról – forrásaink szerint – a magyar titkosszolgálatok azt feltételezik, hogy harcedzett, hazájában korábban már súlyos bűncselekményeket is elkövető migránsoknak a célországba juttatásukért cserébe terrorcselekmények végrehajtására adhatnak utasítást.
PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu
A kedden életbe lépett, migrációs válság kezelésére szolgáló jogszabálynak köszönhetően jelentősen csökkenni fog az illegális bevándorlók száma Magyarországon – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Boross Zoltán, a Nemzeti Nyomozó Iroda Illegális Migráció Elleni Osztályának vezetője. Az alezredes ugyanakkor úgy látja, ezzel együttvárható, hogy az embercsempészek alkalmazkodnak az új helyzethez és stratégiát váltanak: Románia és Horvátország felé új útvonalakat keresnek, valamint a bűnszervezetek a zöldhatár helyett hamis iratok segítségével szállítják el Magyarországon keresztül a célországokba a menekülteket.

Boross Zoltán 11
Boross Zoltán szerint az embercsempészek alkalmazkodni fognak az új helyzethez és stratégiát váltanak. Fotó: Baktay Péter/PestiSrácok.hu

ALAGUTAKAT FÚRHATNAK A KERÍTÉS ALATT

A külföldi tapasztalatokból kiindulva az is valószínűsíthető, hogy a bűnözők a kerítés alatt kiásott alagutakon juttatják hazánkba a migránsokat, aminek forrásaink szerint az az óriási kockázata, hogy ezeken a járatokon nem csak embert, hanem bármi mást, akár vegyi és tömegpusztító fegyvereket is lehet szállítani. Az embercsempész bűnszervezetek egyébként hierarchikus, parancsuralmi rendszerben működnek, felül, a szervezet csúcsán a főszervezők vannak, őket követik a tranzitországokban tevékenykedő középszintű szervezők, alattuk vannak a pihenőhelyek tulajdonosai, sétáltatók, szállítók, akik külön részfeladatokkal vannak megbízva, de az utóbbi időben a bűnszervezetekhez már pénzügyi szakemberek és jogászok is csatlakoztak – emelte ki Boross Zoltán, hozzátéve, hogya bűnbandák létszáma a katonákkal” együtt elérheti akár a negyven főt is.

TUDJÁK, KIK A TÉNYLEGES HASZONÉLVEZŐK

A kontinenseken és országokon is átívelő üzletág magyar résztvevőinek pusztán a végrehajtási feladat jut, a legnagyobb rizikóval járó szerepeket vállalják el, ezért nagy a lebukás esélye. Boross Zoltán elmondta, csak idén eddig majdnem ezer embercsempészt fogtak el és jelenleg huszonhárom ügy van folyamatban a Nemzeti Nyomozó Iroda Illegális Migráció Elleni Osztályán, több mint kétszáz gyanúsítottal. A terheltek többsége magyar, ugyanakkor az NNI munkatársa hangsúlyozta, a hazánkban, vagy a szomszédos országokban tartózkodó arab, ázsiai középvezetők életútját, vagyonosodását is figyelemmel kísérik, és ha elegendő bizonyítékot gyűjtenek össze, velük szemben is fel fognak lépni. Sőt, az esetek kilencven százalékábanpontosan tudják, hogy ki áll az adott bűnszervezet csúcsán, de a Líbiában, Afganisztánban, Szíriában és a világ különböző pontjain élő keresztapákat országuk jogrendszere miatt nem lehet felelősségre vonni –emelte ki Boross Zoltán, megemlítve, hogy a bűnszervezet tagjai nem is ismerik a háttérben álló valódi irányítókat.
Boross Zoltán 8
A rendőrség tudja, kik a bűnszervezetek tényleges irányítói. Fotó: Baktay Péter/PestiSrácok.hu

A MAGYAR ALVILÁG IS SEGÍT AZ EMBERCSEMPÉSZEK LEBUKTATÁSÁBAN

A bizonyítást ráadásul az is nehezíti, hogy ezeket a szervezeteket nagyrészt vérségi, családi kapocs köti össze, emiatt sokszor más országokkal együttműködve, titkos információgyűjtéssel göngyölítik fel az ügyeket: az Európai Unión belüli társszervekkel és a hazai szolgálatokkal gördülékenyen folyik a munka, rendszeres az információcsere, léteznek közös nyomozócsoportok, határokon átnyúló figyelések, de az elmúlt években márSzerbiával is egyre zökkenőmentesebb az együttműködés – árulta el az NNI osztályvezetője, aki kitért arra is, hogy kaptak már a nyomozásokat előrébb vivő, érdemi információkat a magyar alvilág sokat tudó, albán, török és afgán kapcsolatokkal  rendelkező nagy öregjeitől” is. Ők vélhetően valamilyen kedvezmény reményében, esetleg saját bűneik következményei elől menekülve próbáltak alkut kötni a hatóságokkal.

RABSZOLGAMUNKÁRA KÉNYSZERÍTIK A MENEKÜLTEKET

Noha hatalmas bizniszről van szó, az embercsempészek van, hogy nem pénzt, hanem egyéb szolgáltatást kérnek a jobb élet reményében útnak induló menekültektől. Ha a migráns nem tud fizetni, belekényszeríthetik őket a modernkori rabszolgaság intézményébe: a célországban a férfiakat akár évekig is ingyen dolgoztatják, a nőket pedig prostitúcióra kényszerítik. Az alezredes még kiemelte azt is, hogy amíg a csempészek korábban más bűncselekményekben nem voltak érintettek, ez mára megváltozott és a bűnözők bevállalnak más illegális tevékenységet is, például a kábítószer-csempészést.

Boross Zoltán 6
Az alezredes arról is beszélt, hogy a csúcson lévő keresztapák terrorszervezeteket is finanszírozhatnak. Fotó: Baktay Péter/PestiSrácok.hu

TERRORISTÁKAT PÉNZELHETNEK A FŐSZERVEZŐK

Az nyilvánvaló, hogy a kábítószer-kereskedelmet is túlszárnyaló, milliárdos bevételt hozóvállalkozások” főszervezői pénzük egy részét más illegális tevékenységbe fektetik, de az alezredes szerint a vezetők vagyonukat terrorszervezetek finanszírozására is fordíthatják. Ráadásul annak is felmerült már a gyanúja, hogy a terrorszervezetek, köztük az Iszlám Állam embercsempész hálózatokat bízhat meg jó pénzért azzal, hogy a menekülteket felhasználva támadásokat hajtson végre az általa kért európai országokban. Az alezredes kérdésünkre elmondta, nálunk eddig még nem került a nyomozók látókörébe olyan embercsempész, akit valamilyen terrorista csoportosuláshoz tudtak volna kötni. Az azonban nem zárható ki, hogy a csempészek által szállított, Magyarországon átutazó migránsok között lehetett több olyan személy, aki valamilyen terrorszervezethez tartozhatott.

TERRORCSELEKMÉNYEKRE VEHETIK RÁ A MIGRÁNSOKAT

Úgy tudjuk, a magyar alvilágtól nem csak az embercsempészek ellen fellépő nyomozók, hanem a titkosszolgálatok is segítséget kértek. Ennek fő oka, hogy a szolgálatoknakmár nincsenek meg a korábban jól működő vonalai a hazai arab és török alvilághoz, ezért az e körökben jártas magyar bűnözőktől kértek és kaptak információkat. Erre azért is szükségük van, mivel a Budapesten tartózkodó külföldi gengsztereknek rokoni kapcsolataik, remek összeköttetéseik vannak Törökországban, Afganisztánban, Szíriában, így előfordulhat, hogy a menekülthullámmal a közel-keleti országokból hazánkba beáramló, nemzetbiztonsági szempontból kockázatot jelentő személyekről is lehetnek adataik. Értesüléseink szerint az alvilág nagy öregjeit”is arra kérték a szolgálatok, amennyiben tudnak, szolgáltassanak információkat embercsempészekről, terroristagyanús személyekről. Több, egymástól független forrásból is úgy értesültünk, hogy a titkosszolgálatok azzal a forgatókönyvvel is számolnak, hogy a hazánkban tevékenykedő, külföldi állampolgárságú embercsempészek közül néhányan terrorszervezetek támogatói is lehetnek. Felmerült a gyanúja annak is, hogy az Iszlám Államot támogató, javarészt a bűnszervezet középvezetői szintjén elhelyezkedő csempészeka célországba juttatásért cserébe a nincstelen, ám harcedzett, hazájában korábban már súlyos bűncselekményeket elkövető migránsoknak akár terrorcselekmények végrehajtására is parancsot adhatnak.  
Címlapfotó: br.de


ROMAGYILKOSSÁGOK: DECEMBERBEN 


ÁLLHATNAK ÚJRA BÍRÓSÁG ELÉ A KATONAI


 TITKOSSZOLGÁLAT VOLT VEZETŐI 

Decemberben folytatódhat a romagyilkosságokhoz kapcsolódó, közokirat-hamisítással vádolt, első fokon bűncselekmény hiányában felmentett katonai titkosszolgák büntetőügye a Fővárosi Ítélőtáblán – tudta meg a PestiSrácok.hu. Emellett Csiha Gábortól, a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szóvivőjétől úgy értesültünk, hogy a titkosított ügyet másodfokon tárgyaló táblabíróságtól az elsőfokú ítélet elmeszelését és új eljárás lefolytatását kérte a bíróságnak ma benyújtott fellebbezésében az ügyészség.
PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu

Az elsőfokú döntés hatályon kívül helyezését és új eljárás lefolytatását kérte a közokirat-hamisítással vádolt volt KBH-s tisztek ügyében a bíróságtól a Fővárosi Ítélőtáblának ma benyújtott indítványában a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség – értesült a PestiSrácok.hu Csiha Gábortól, a főügyészség szóvivőjétől. Ismert, a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa még júliusban, bűncselekmény hiányában mentette fel a romagyilkosságokkal összefüggésben hivatalos személy által elkövetett okirat-hamisítás vádja alól az egykori Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) három tábornokát és egy alezredesét. A per során a védelem vitatta, hogy védenceik iratotokat hamisítottak, továbbá megkérdőjelezték, hogy a vád tárgyát képező dokumentumok közokiratok lettek volna. Az ügyész már az ítélet után bejelentette, hogy nem ért egyet a döntéssel, majd két héttel ezelőtt meg is érkezett a felettes ügyészségre a Központi Nyomozó Főügyészség írásos fellebbezése. A fellebbviteli főügyészség megalapozottnak találta a főügyészség által leírt indokokat, ezért a mai napon továbbították az iratokat a Fővárosi Ítélőtábla Ruzsás Róbert vezette katonai tanácsának. Úgy tudjuk, mivel a bíróságnak három hónapon belül döntenie kell a határnapokról, várhatóan decemberben folytatódik a másodfokon is zárt ajtók mögött zajló, titkosított per.
kisleta
Ha a KBH időben tájékoztatta volna a Nemzeti Nyomozó Irodát, a Kislétai gyilkosság megelőzhető lett volna. Fotó: MTI

HAZUDOTT A TARTÓTISZT

A romagyilkosságokhoz kapcsolódó, katonai büntetőeljárásra tartozó ügyben négy emberrel szemben még tavaly novemberben emelt vádat hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt a Központi Nyomozó Főügyészség.  Noha a minősített ügy minden részlete titkos, ennek ellenére úgy értesültünk, az ügyészség azt rója a négy vádlott terhére, hogy a sorozatgyilkosság nyomozása során hamis adatokkal félretájékoztatták az ügyben eljáró Nemzeti Nyomozó Irodát és az ügyészséget, később pedig a Nemzetbiztonsági Bizottságot is. A romagyilkosságok kapcsán a PestiSrácok.hu írta meg először, hogy H. Ernővel szemben a Pest Megyei Főügyészség korábban büntetőfeljelentés megtételére is indítványt tett a sorozatgyilkosságot tárgyaló Budapest Környéki Törvényszéken. A törvényszék később meg is tette a szükséges lépéseket. Indítványban a főügyészség kijelentette: azzal, hogy a Katonai Biztonsági Hivatal a főügyészség megkeresésére letagadta, hogy a hat áldozatot követelő romák elleni gyilkosságsorozat negyedrendű vádlottjával, Csontos Istvánnal titkos kapcsolatban állt, valamint azzal, hogy az egykori hivatásos katona tartótisztje, H. Ernő a nyomozó hatóság előtt, az ügy lényeges körülményeire vonatkozó valótlan tartalmú nyilatkozatot is tett”, minősített hamis tanúzást követhetett el. Utóbbi bűncselekmény még súlyosabb megítélésű is, mint a közokirat-hamisítás, amelynek gyanúja azért állhat fenn,  mert H. Ernő jelentését a Csontossal fennálló titkos kapcsolatról később meghamisították.

ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN: A VOLT HONVÉDELMI MINISZTERT IS ÁTVERTÉK A KBH EGYKORI VEZETŐI

A Honvédelmi Minisztérium még 2013 augusztusában közölte a nyilvánossággal, hogy a romagyilkosságok ügyében súlyos mulasztások történtek a Katonai Biztonsági Hivatalnál, hiszen a titkosszolgálati vezetők a KBH titkos kapcsolatát a romagyilkosságok negyedrendű vádlottjával Szekeres Imre volt honvédelmi miniszter, a nyomozó hatóság és a parlamentnek az ügyet vizsgáló albizottsága előtt is eltitkolták. A negyedrendű, jogerősen tizenhárom évre ítélt vádlott, Csontos István ugyanis valaha hivatásos katonaként szolgált, és őt ezalatt a Katonai Biztonsági Hivatal beszervezte. A romák ellen elkövetett sorozatgyilkosság ügyében a KBH 2008 júliusától folyamatos kapcsolatban állt az NNI-vel, mégsem adott át semmilyen általa tudott adatot Csontosról a nyomozóhatóságnak. 2009 júliusában – a tiszalöki támadást követően – az NNI illetékesei ugyanis Csontos Istvánra vonatkozóan igényeltek konkrét információkat, hiszen a támadásban mint sofőr, Csontos is részt vett, és amíg a társai gyilkoltak, ő Polgárnál várakozott az autóban, ahol a rendőrök igazoltatták: felvették az adatait, majd elengedték. Mivel utólag kiderült, hogy az elkövetés éjszakáján a tetthely közelében volt, továbbá tudni lehetett róla, hogy katona volt, az NNI illetékesei információt kértek róla. A KBH-tól mégsem adták át a nyomozóknak például azt az információt, hogy Csontos István a KBH ügynökeként dolgozott, továbbá skinhead beállítottságú, garázda személyiség”, vagyis tökéletesen beleillett az elkövetői profilba. Ha ez megtörténik, az utolsó gyilkosság előtt elfoghatták volna a romagyilkosokat. Emiatt felmerül a kérdés, hogy az okirat-hamisítással vádolt katonai titkosszolgák, illetve más, egykori KBH-s személyek ellen indult-e még más, súlyosabb bűncselekmény miatt nyomozás.
gulyás józsef atv.hu
Gulyás József szerint lett volna még mit vizsgálni a romák elleni sorozatgyilkosság nyomozásának lezárása után. Fotó: atv.hu

NEM TUDNI, NYOMOZNAK-E MÁS ÜGYEKBEN A VOLT KBH-SOK ELLEN

Gulyás József, a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának egykori tagja, a romagyilkosságok ügyében a nemzetbiztonsági szolgálatok felelősségének kivizsgálására 2009. őszén alakult parlamenti tényfeltáró munkacsoport vezetője a PestiSrácok.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a bizottság tagjai szerint a KBH-nál történt mulasztások” felvetették súlyos bűncselekmények gyanúját, ezért arra kérték a Legfőbb Ügyészséget, hogy e tárgykörben folytassanak le egy alapos vizsgálatot, amire végül nem került sor.  Gulyás József annyit azonban hozzátett, elképzelhető, hogy az ügyészségen folyamatban volt, vagy lehet olyan, egykori KBH-sokat érintő, a romagyilkosságokhoz kapcsolódó nyomozás, amelynek minden egyes részlete, így maga az eljárás ténye is államtitok. Noha korábban a PestiSrácok.hu is úgy értesült , hogy az okirat-hamisításnál súlyosabb bűncselekmény gyanúja is felmerült a katonai titkosszolgákkal kapcsolatban, a Központi Nyomozó Főügyészség semmilyen tájékoztatást nem adott arról portálunknak, hogy a négy vádlott ellen zajlik-e még más eljárás is.





Washington szerint a szíriai kormányhadsereg bevetette azokat az orosz harci gépeket, amelyeket Moszkvától kapott a közelmúltban.
Az orosz diplomácia hivatalos álláspontja szerint a szíriai kormány dzsihadisták elleni harcát támogatja, csakhogy a Nyugat nem hisz Moszkvának: azt mondja, Oroszország nem az Iszlám Állam terrorszervezet ellen nyújt segítséget Damaszkusznak, hanem beavatkozik az Aszad-rezsim oldalán a szíriai polgárháborúba. A harcok több mint négy éve folynak a rezsim és a lázadók, illetve szövetségeseik között, és hatalmas civil áldozattal járnak.
Egy orosz politikai elemző, Vjacseszlav Matuzov is úgy látja, hogy az orosz vezetés valami újjal próbálkozik Szíriában. Ezzel együtt nem gondolja, hogy Moszkva közvetlenül be fog avatkozni az ottani polgárháborúba, habár katonai körökben bizonyára vannak, akik ugrásra készen várják a parancsot. A szakértő szerint Oroszországnak nincs szüksége egy újabb Afganisztánra.
Az amerikai hírszerzés az elmúlt napokban többször is jelezte, hogy orosz vadászgépeket, drónokat, különféle harcászati eszközöket és katonai alakulatokat is azonosított Szíriában.
A Fehér Ház szóvivője arról beszélt csütörtökön, hogy Obama elnök világossá fogja tenni, mennyire rosszul számol Moszkva, ha azt hiszi, hogy megéri támogatnia az Aszad-rezsimet. Ha ezzel nem hagy fel – tette hozzá Josh Earnest -, csak mélyíti a szíriai válságot, márpedig ez nem érdekük sem az oroszoknak, sem az amerikaiaknak.
Az amerikai hírszerzés műholdfelvételeket tett közzé kedden mondván, hogy a szíriai kikötők, Latakia és Tartusz közelében, egy légibázison orosz harci gépek várnak bevetésre.
A feltételezés szerint ezek azok a gépek, amelyek csütörtökön Alepponál támadták az Iszlám Állam terrorszervezet állásait Szíriában.


A FIDESZES SZERINT BE KELL FOGADNUNK A MIGRÁNSOKAT



Németh Zsolt fideszes politikus szerint Orbán Viktoréknak el kell fogadniuk az Unió meghatározta menekültkvótát. Az MSZP szerint a gárda menekülteket üldöz a határon. A Jobbik úgy véli, a szocialistáknak fontosabbak a migránsok, mint a határon túli magyarok. A világkvóta Európa végét jelenthetné.


Egy III/III -asnak ezt is tudni kell !!
Megtanulta fölfelé nyalni lefelé taposni !!!!



2015. 09. 27. 11:15
MTI

MA SZAVAZNAK A KATALÁNOK - A FÜGGETLENSÉG A TÉT

Rendben, incidens nélkül kinyitottak a szavazóhelyiségek és megkezdődött a voksolás a parlamenti választásokon Katalóniában - közölte a Meritxell Borras, választások lebonyolításáért felelős tanácsos vasárnap Barcelonában.
A katalán parlamenti választásokon nemcsak a 135 képviselői hely sorsa dőlhet el, hanem
a térség függetlenné válása is tét.
Az önálló Katalán állam létrehozásáért küzdő párttömörülés, a Junts pel Sí (Együtt az igenért) hónapokkal ezelőtt bejelentette:
ha megnyerik a választásokat, egyoldalúan megindítják az elszakadási folyamatot Spanyolországtól.
A kezdeményezés élén a katalán kormánypárt áll.
A spanyol kormány viszont azt hangsúlyozza, hogy szeptember 27-én kizárólag a parlament összetételéről dönthetnek törvényesen, és az egyoldalú elszakadás törvénybe ütközik.
Vasárnap 5,5 millió szavazót várnak az urnákhoz Katalónia több mint 2700 szavazóhelyiségben, amelyek este 20 óráig tartanak nyitva.
Az előrejelzések szerint a függetlenségi pártok megnyerik a választásokat, de az abszolút többséget nem tudják megszerezni.
Ugyanakkor az adatok ellentmondóak, mert a megkérdezettek többsége nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy akarja-e a katalán autonóm közösség kiválását Spanyolországból.


DRÁGA ÉS SIKERTELEN A BEVÁNDORLÓK INTEGRÁCIÓJA



Az Európai Unió országai a bevándorlás ügyében kezdenek egy irányba mozdulni, de még van mit összehangolni - mondta a Külügyi és Külgazdasági Intézet elemzője szombaton, az M1 aktuális csatornán. 
Tamási Anna beszélt az érintettek integrációjának problémájáról, mint kifejtette: az érkezők inkább őriznék a saját hagyományaikat, közösségtudatuk pedig erősebb az európaiakénál. Mindez szerinte feszültséget fog okozni. A mintegy kétmillió, Németországban élő törökről szólva rámutatott: integrációjuk nem sikeres, egy párhuzamos társadalom jött létre. 
Hozzátette: mindennek anyagi vonzata is van, amelynek vállalására szerinte még Németország sem képes.




A BORSODI RENDŐRÖK A HATÁRON, A GYILKOSOK PEDIG SZABADON GARÁZDÁLKODHATNAK?



Ezer sebből vérzik a Pintér Sándor-féle rendvédelmi rendszer, összesen lassan tíz év belügyminiszterség alatt nem sikerült hatékony testületet kiépítenie – írja Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője keddi sajtóközleményében.
A politikus szerint sajnálatos módon mindezt megerősíti, hogy vasárnap este Arlón egy 20 éves fiatalember halálra vert egy 67 éves urat. Lakossági bejelentés alapján a rendőrök elfogták az elkövetőt, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A bűncselekmények sorát számos ténnyel lehetne folytatni – például Tiszaújvárost szeptember elején végigrabolták –, ami azt igazolja, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyének minden egyes rendőrre szüksége van, a határra pedig ott kiképzett, a helyi viszonyokat ismerő határőrök kellenek.
A Jobbik korábban jelezte, hogy nem szerencsés abból a Borsod megyéből utaztatni a rendőröket a határ védelmére, ahol naponta követnek el nagyszámú szabálysértést, bűncselekményt a törvénytisztelő lakosság kárára.



A G7 tehetetlen a matematikailag bizonyos csőddel szemben 



Benjamin Fulford 6/09/2015 ÚjVilagtudat 
A hét iparosodott ország, a G7-ek vezetői rendkívüli ülést tartanak Németországban, hogy hiábavaló kísérletet tegyenek a csődjük elkerülése érdekében. A vezetők Görögországról, Ukrajnáról, Kínáról, a Közel-Keletről és más ügyekről beszélnek, mintha valahogy még mindig uralnák a helyzetet. A vezetőknek ugyanakkor meg kell érteniük, hogy van az úgynevezett valóság, és nem számít, hogy mennyi ideig próbálják azt elkerülni, egyetlen módja van a megoldásnak. A tény az, hogy kivéve Kanadát, Japánt és Németországot a G7 nemzetek és a szövetséges nyugati államok költségvetési hiánnyal működnek a világ legtöbb részén az elmúlt 40 évben. Az elefánt a szobában, amelyről senki nem beszél az a tény, hogy a legnagyobb adós az Egyesült Államok Vállalat. 

A világ másik része egy kollektív döntést hozott, hogy befejezi ezen nyugati kormányok finanszírozását addig, amíg abba nem hagyják az állandó háborús uszítást és az erőforrások ellopását. Mivel a világ többi része ellenőrzi a legtöbb valódi pénzt (vagyis a pénz fizikai dolgokhoz kötött), ezért a mögöttes valóságot is ők irányítják. A kenyeret meg tudjuk enni, de a származékokat és a dollár bankjegyeket nem. Kereskedhetünk valódi dolgokkal, mint például autókkal, olajjal, rizzsel vagy búzával, de ha elveszítjük a bizalmat, soha nem fogjuk tudni elcserélni az adósságunkat valódi dolgokra. A G7 országoknak, különösen az Egyesült Államok Vállalatnak (szemben az Egyesült Államok Köztársasággal) eddig sikerült elhalasztania az elkerülhetetlent hazug gazdasági adatokkal, külföldi titkos pénzalapokkal, és csillagászati összegű elméleti származékokkal. 
Azonban nincs az a mennyiségű nulla, amit hozzádva a nyugati bankok csillagászati számaihoz bármiféle változást hozna, amennyiben ezek a nullák nem kapcsolódnak a valós világhoz. 
A kínaiak ragaszkodtak a dolgokban történő fizetéshez, mint az arany, melyek valóban léteznek. Az amerikai vállalati kormány, mint egy egykor gazdag drogos nehéz időkön esett át, elzálogosította a családi örökségét, kölcsönkért a barátaitól, eddig lopott és hazudott, hogy megkapja az adósság következő adagját. Ellopták az iraki olajat, az afrikai aranyat, a japán megtakarításokat, és minden mást, amit meg tudtak kaparintani. Azonban mivel az amerikai GDP 21,4 százalékkal csökkent 2011 óta, egyre lehetetlenebb az amerikai vállalati kormány számára, hogy kifizesse a maga előtt görgetett adósságait. A nyilvánvaló válasz erre, hogy csődöt jelentenek. 
A probléma az, hogy nagyon kevés ember él még, akik emlékeznek az utolsó alkalomra, amikor bármely európai ország csődbe ment. Ezer éve egyetlen angolszász ország sem ment csődbe, így az amerikaiak számára még kevésbé ismerős az, ami valójában egy csőddel jár. 
Azok számára, akik első kézből voltak tanúi a japán buborék kidurranásának, és Argentína csődjének, a jövő jobban látható. 
Vessük össze a két esetet azzal, ami a G7-ekkel történik annak érdekében, hogy megjósoljuk a jövőt. 
Japán esetében a buborék az 1990-1992-es években robbant. A japán kormány már 1992-ben tudta, hogy a behajthatatlan tartozások összege 200 trillió jen (körülbelül 2 trillió dollár). Ugyanakkor a nyilvános közlemények akkor csupán 3 vagy 4 trillió jenre saccolták. Az A vállalat továbbadta a behajthatatlan követelését B vállalatnak, majd az továbbadta C vállalatnak, mindegyik különböző könyvelési határidővel. Olyan volt, mintha egy magánszemély az American Express kártyájával fizette volna a Visa számláját, majd a Visa-t használta volna, hogy fizesse a MasterCard-ot, végül a MasterCardot, hogy kifizesse az American Expresst. Ezzel a csalással időt nyertek. 
Végül azonban a legrosszabb vállalatok közül néhány már nem volt képes elrejteni a csődöt. Emlékszem Kichinosuke Sasakival, a Togensha vállalat elnökével készült interjúra az 1990-es évek végén. Ő volt akkor a legszegényebb ember a világon nettó mínusz 9 trillió jennel (nagyjából 90 milliárd dollár). Egy selyem ruhát viselt, ami több tízezer dollárba kerülhetett neki, amikor eredetileg megvásárolta, de eléggé viseltes és kopott volt, amikor az interjút készítettem vele. Elmondta nekem, hogy a bankárok félig élő nyomorult járadékon tartották őt. A bankárok nem engedték neki, hogy csődöt jelentsen, mert az dominó effektust okozhatott volna, amely elkerülhetetlenül elvezetett volna a legnagyobb japán bankokhoz. 
Európa esetében Görögország játssza a Togensha vállalat szerepét. Ha engedik, hogy Görögország csődbe menjen, akkor a nagy európai bankoknak be kell jelenteniük a görög adósság késedelmét, és így kénytelenek lennének elismerni, hogy ők szintén mulasztásban vannak. Nem csoda, hogy a felső vezetők, mint a Deutche Bank esetében, sorra lemondanak. Senki sem akar kapitány lenni egy süllyedő hajón. 
Ugyanakkor a japán buborék tapasztalatai teljsen egyértelművé teszik, hogy az elkerülhetetlen elhalasztása csak növeli az egésznek a fájdalmát. A görögök már tudják ezt, mert kénytelenek voltak Sasaki szerepét játszani, és kipréseltek belőlük mindent, amijük van, így a bankárok úgy tehetnek, mintha minden rendben volna. Az átlagos görög jövedelem 40 százalékkal esett vissza az elmúlt öt évben, ezért a bankárok képesek úgy tenni, mintha fizetőképesek lennének. Ez csak rosszabb lesz, amíg Görögország csődöt jelent. 
Sokkal jobb csődöt jelenteni, mint egy megfizethetetlen adósságteherhez láncolva. 
A csődnek nem kell rossz dolognak lennie. Az első dolog, amit az embereknek meg kell érteniük, hogy a pénzügy szellemi vagy lelki dolog. Ha Görögország csődbe megy, az emberek, épületek, gyárak, üzemek, strandok, házak stb. nem fognak eltűnni. Az egyetlen dolog, ami megváltozik, hogy az emberek hogyan döntik el, hogy mit fognak tenni a jövőben ezzel a valódi világban meglévő vagyonnal. 
Argentína, valamint Izland esetében a csőd bejelentése egy rövid, heves sokk volt, melyet az életszínvonal gyors növekedése követett. Az emberek a parazita bankárok karmaiból is megszabadultak. 
Természetesen ha Görögország csődbe megy, így lesz a többi országgal is, melyek eurót használnak. 
Angela Merkel nemrég ment Kínába és Japánba, hogy pénzt kérjen, de üres kézzel tért vissza. 
Mivel nincs más pénzforrás, ami elég nagy ahhoz, hogy kisegítse a német támogatású eurót, a német pénzügyi rendszer valószínűleg szintén fizetésképtelenné válik inkább előbb, mint utóbb. 
A végeredmény a német márka, a drachma és más valuták visszatérése lesz, melyek történelmi kultúrákhoz kötődnek. 
Itt van valami elgondolkodtató. Az Európai Parlament épületét szándékosan építették Bábel tornyához hasonlóra. A következő linken megtekinthető: deadlinelive.info 
Bábel tornyának története az volt, hogy végül összeomlott, és a különböző népek útjai szétváltak. Az új Bábel tornyot 1999-ben fejezték be. A kérdés az, hogy vajon a tervezők tudták, hogy az EU projekt arra rendeltetett, hogy Bábel tornyának sorsára jusson? 
Kapcsolódó: 
   Pénzügyi fasizmus és modern gyarmatosítás 
   Kazár terrorista kísérleteket hiúsítottak meg, miközben pletykák keringenek az augusztus 8-i letartóztatásokról 
   Teljes körű kiberháború tör ki a görög államcsőd nyomán, a Pentagon a kazár maffiával harcol 
   Krónikák a jövőből: Egy igaz történet, amit a szabadkőművesek titokban tartottak 
   Az eszkalálódó háborúk hátterében - Fajgyűlölet, cionisták, MK Ultra, Illuminátusok 
   Oroszország felkérte Görögországot, hogy legyen a BRICS új fejlesztési bankjának hatodik tagja 
   Az osztrák szélsőjobb már "a szociáldemokrata elfajzás" felszámolására készül 
   Hétfőtől nem jár különvonat a menekülteknek Ausztria és Németország között 
   Menekültek - egyre jobban félnek a németek 
   Magyar Nemzeti Arcvonal: Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 



FIX TV | Enigma - Pénzügyi fasizmus és modern gyarmatosítás | 2015.08.04.



FIX TV | Enigma - Pénzügyi fasizmus és modern gyarmatosítás 2. rész | 2015.08.11



FIX TV | Enigma - Tervek Oroszország feldarabolására | 2015.04.07.



Dr. Drábik János:Kik és miért robbantották ki az ukrán válságot?



Dr. Drábik János: Oroszország a világoligarchia urlma alatt



Dr. Drábik János: A nagy összeesküvés és Magyarország jövője.





Kazár terrorista kísérleteket hiúsítottak meg, miközben pletykák keringenek az augusztus 8-i letartóztatásokról



Egy iráni atomtudós hívta fel a Fehér Sárkány Társaság egyik képviselőjét, valamint számos kormányzati szervet a július 31-i kék Hold napján, hogy figyelmeztessen egy közelgő kazár kísérletre, hogy több iráni nukleáris létesítményt akarnak megtámadni nukleárisan felfegyverzett, eltérített polgári repülőgépekkel. A tudós elmondta, hogy figyelmeztették egy Dubajból Teheránba tartó Boeing 777-300 ER járatra, melynek útja augusztus 1-én volt esedékes, az egyik gép, amelyet a támadásban készültek felhasználni.
A figyelmeztetéseket komolyan vették, és hatalmas nyomás alá helyezték az izraeli hadsereget és hírszerzést, hogy akadályozzák meg a veszett kutya háborús bűnös Benjamin Netanjahut és összeesküvő társait, hogy végrehajtsanak egy ilyen támadást. Egy Boeing 777-es szárnyrész úgynevezett megtalálása a Csendes-óceánon a múlt héten azt a célt szolgálta, hogy elterelje ezt a támadást, iráni és más források szerint.
A Malajziai Légitársaság 370-es járatának lehetséges "bizonyítéka" hirtelen akkor jelent meg, amikor egyre kevesebben hiszik el a világon a hivatalos történetet, hogy a 370-es járat, amely "eltűnt" a Csendes-óceánon, és az MH17-es járat, amelyet Ukrajna felett lőttek le, két különböző repülőgép volt. Ennek és más bűncselekményeknek az elkövetői továbbra is világháborút próbálnak kiprovokálni annak érdekében, hogy megakadályozzák az ellenhatásokat és a tömeges letartóztatásokat, mely akkor következik be, amikor az összes hazugság és bűncselekmény elkerülhetetlenül nyilvánosságra kerül.
A legújabb állítólagos "iráni támadás" kísérlet egy időben történt az internetet ismét elárasztó szóbeszéddel az összeesküvők tömeges letartóztatásáról. A CIA, az Ázsiai Fejlesztési Bank és a Federal Reserve Board forrásai mind figyelmeztették e sorok íróját a tömeges letartóztatásokra, melyre a kínaiak kezdeményezésére augusztus 8-án kerül sor.
A pletykák a következő oldalra és a kapcsolódó linkekre vezethetők vissza:
http://inteldinarchronicles.blogspot.hu/
Bár a kínaiak szeretik a 8-as számot, és a 2008-as pekingi olimpiát pontosan augusztus 8-án 08:08-kor kezdték (2008/08/08 08:08), nem tudjuk független módon megerősíteni ezen letartóztatások tervét ezen a napon.
Mindenesetre a letartóztatásokat többnyire az USA-n és Izraelen belül kellene megkezdeni, és az amerikai hadseregnek és rendőri apparátusnak kellene elvégeznie. Legutóbb úgy hallottam, hogy a 8-as szám a feng shuiban nem nem túl kedvező számukra.
Ennek ellenére a gyorsaság, amellyel a hír (vagy hírszerzési információ) elterjedt jelzi, hogy valódi frusztráció van a katonai és hírszerző apparátuson belül. Sokan csodálkozunk, hogy olyan ismert gyilkosok és bűnözők, mint Hillary Clinton és Jeb Bush hogyan jelenhetnek meg nap mint nap a vállalati médiában, mint törvényes elnökjelöltek. Valamint, hogy Netanjahu miért szabad még mindig? Ahogy egy neves brit újságíró kifakadt egy a 311 szökőár és nukleáris terrortámadás kapcsán tartott sajtótájékoztatón, "miért nem tartóztattak le senkit?"
Nos, ami azt illeti, egy japán kormányzati bizottság a múlt héten kimondta, hogy a Tokyo Electric Power Corporation 3 vezetője büntetőeljárással néz szembe a 311 tömeggyilkos támadással kapcsolatban. A FST meg fog tenni minden tőle telhetőt, hogy a Tokyo Electric Power vezetőinek tárgyalása több magas rangú bűnöző, mint Benjamin Netanjahu, Tony Blair, J. Rockefeller és fiatalabb George Bush elleni bűnügyi vádakhoz vezessenek.
Volt egy nagy hírszerzési akció a brit, és más európai királyi családok ellen a múlt héten az Alcuin és Flatterby nevű weboldal részéről (úgy tartják, hogy a brit hírszerzéssel áll kapcsolatban). Az információ a következő linken látható a következő főcím alatt, "Az európai vérvonalak a végső idők leleplezésének örvényével néznek szembe".
http://alcuinbramerton.blogspot.jp/2013/07/european-bloodlines-face-end-time.html
A cikk egy idézetet tartalmaz Alexander Romanov illuminátus nagymestertől, amelyben kijelenti, hogy "Van egy üzenetem, és ez közvetlenül Erzsébet királynőhöz szól: 'Erzsébet néni, Isis nagyon feldúlt, és visszaköveteli a koronáját.'"
A hírszerzési információk között állítólag egy Diana hercegnő meggyilkolását elrendelő eredeti feljegyzés másolata is megtalálható. Továbbá dokumentumok másolatait is tartalmazzák, melyek azt mutatják, hogy az európai vérvonalak dollár milliárdokat képesek létrehozni a semmiből, ha akarják. Valamint több bizonyíték is van az európai vérvonalak és a nácik kapcsolatáról, valamint részletes leszármazási információk a brit uralkodókról.
Ez az információ dömping akkor került nyilvánosságra, amikor Bin Laden húgának repülőgépe lezuhant az Egyesült Királyságban, megölve őt és a Bin Laden család több tagját. Az Amerikai Haditengerészeti Hírszerzés azt állítja, hogy azért ment Angliába, hogy tanúvallomást tegyen az iraki háborúról és 911-ről. Az egyik dolog, amiről tanúskodott volna az Amerikai Haditengerészeti Hírszerzés állítása szerint egy Erzsébet királynőhöz kapcsolódó bankszámla volt, melyet a 911-es támadások finanszírozására használtak.
http://www.whatdoesitmean.com/index1896.htm
A Rothschild család egyik tagja a whatdoesitmean oldalt úgy írta le, hogy ott 10 és 90 százalék között olvasható dezinformáció, ennek ellenére mégis hűséges olvasójuk maradt.
Tom Henegan oldala azt állítva, hogy egy közös amerikai/francia hírszerzési munkacsoporthoz tartozik, a maga részéről már kiadott egy jelentést, amely összeköti a királynő unokatestvérét, a közelmútban lemondott Juan Carlos spanyol királyt a Bush családdal, 911-el és a 2000-es év ellopott választásával. Ez az oldal azt is állítja, hogy Bin Laden húgát az MI5 ölte meg, hogy megakadályozzák abban, hogy tanúvallomást tegyen.
http://www.tomheneghanbriefings.com/
Elképzelhető, hogy a brit uralkodók elleni támadások azzal együtt kezdenek erősödni, hogy az Egyesült Királyság hatalmi struktúrájában a gyermek molesztáló hálózatokkal kapcsolatos nyomozások egyre komolyabban érintenek bizonyos érzékeny pontokat. A brit rendőrség nemrég jelentette be, hogy vizsgálatok lesznek annak kiderítésére, hogy vajon megpróbálták-e eltussolni az Edward Heath egykori miniszterelnökkel kapcsolatban felmerült gyermek zaklatási vádakat.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11780308/Sir-Edward-Heath-child-sex-abuse-claim-Wiltshire-Police-faces-investigation.html
Heath írta alá a brit függetlenség átadását az EU-nak, miután egy fiúval történt esettel zsarolták meg, a brit MI5 hírszerzés szerint. Ennek felfedése természetesen végzetes lehet az uniós projektre. Talán ez az egyik motívuma a brit uralkodók elleni hirtelen támadásoknak. Talán mind részesei voltak. Csak az idő fogja ezt megmondani.
Mindenesetre ez a sok oldalról érkező támadás a királyi család ellen egy olyan időszakban történik, amikor az ISIS példátlan támadás alatt áll. Ne feledjük, hogy az úgynevezett muszlim ISIS csoport azután jelent csak meg, hogy "Alexander Romanov" azt mondta, hogy "Isis dühös."
Egy Pentagon forrás azt mondta a FST-nak, hogy az amerikai hadsereg "extrém nyomás" alá helyezte Törökországot, miközben Oroszország nyomást gyakorol Izraelre, hogy mindketen állítsák le az ISIS támogatását. Ugyanez a forrás azt mondta, hogy Irán és Egyiptom amerikai atomfegyvereket kaptak, hogy végezzenek az ISIS-el.
Ugyanez a forrás elmondta, hogy Szaúd-Arábia három államra lesz feldarabolva, egy síita államra az olajtermelő régiók körül, egy szent muzulmán államra Mekka és Medina körül, és egy szaúdi államra Rijád körül.
Az orosz közeledés az amerikai hadsereghez szintén egy tisztogatáshoz vezetett az oroszellenes kazár befolyás ellen Lengyleországban, Pentagon források szerint. Ez az, amiért a cionista milliárdos Jan Kulczyk, az oroszellenes Radoslaw Sikorksi egykori külügyminiszter és neokonzervatív felesége Anne Applebaum már "elindultak kifelé" a hatalomból, a források szerint.
Mindezek a hatalmi harcok és adat kiszivárgások akkor történnek, amikor a világ gazdasági és pénzügyi rendszere továbbra is rendellenes működést mutat. A múlt héten az amerikai protektorátus Puerto Rico hivatalosan csődbe ment. Bár erőfeszítéseket tesznek, hogy látszólag elszigeteljék az USA-tól, Puerto Rico csak a kanári a tulajdonos, az Amerikai Egyesült Államok Vállalat szénbányájában, amely szintén csődbe ment.



Az egyszerre zuhanó olaj, szén, réz, acél és más nyersanyag árak mutatják, hogy Kína hatalmas gazdasági motorja leáll. Kína lenyűgöző és kiugró növekedését főként az építőipar és az export hajtotta. Azzal, hogy az amerikai és európai piacok elhalnak, és hogy a rendszer egy telítettségi szintet ér el (gondoljunk csak az új, üres városokra), Kínának sebességet kell váltania. A kínaiak azt mondják, hogy váltani fognak a szolgáltatásokra, a hazai keresletre és az innovációra, de Kínának valószínűleg egy lépést hátra kellene tennie, mielőtt megint elkezd előre mozogni. A tőzsde összeomlása Kínában nem az oka mindennek, hanem a tünete. Egy másik megfogalmazás szerint a Kína számára könnyebbik résznek, a máshol működő modellek lemásolásának vége, és most ismeretlen gazdasági területen kell előre haladniuk. Mindez azzal a következménnyel jár, hogy Kína kevésbé lesz hajlandó és képes finanszírozni az Egyesült Államokat és Európát, amíg újból be nem állítja a saját gazdaságát.
Európáról szólva ne felejtsük, hogy a görög válság valójában nem Görögországról szól, hanem Portugáliáról, Olaszországról, Spanyolországról, Franciaországról és Németországról. Ez a válság változatlanul tovább él, és megoldhatatlan a jelenlegi gazdasági paradigma segítségével.
Íróként megtanultam, hogy amikor egy cikk nem megy jól, akkor néha új, üres oldalt kell kezdeni. Ebben az esetben mindez azt jelenti, hogy be kell fejezni a babiloni adósrabszolga paradigmát, ami az elmúlt 100 évben uralta a nyugatot. Most, több mint száz évvel azután, hogy a Federal Reserve Board-ot privatizálták, tízből nyolc amerikai adósrabszolga.
http://www.zerohedge.com/news/2015-07-30/debt-slaves-7-out-10-americans-believe-debt-necessity-their-lives
Az USA-ban az életszínvonal az 1960-as évektől csökken, míg Japánban az 1990-es évek óta, amikor a kazár gazdasági modellt megszabták. Európai is mély gazdasági bajokkal küzd.
Szó van egy jubileumról (az adósság egy alkalommal történő leírása, és a vagyonok újraelosztása) , mely idén ősszel kezdődne. Ez egy jó kiindulópont lehetne. A gnosztikus illuminátusok, ha komolyan gondolják a vérvonal szabály lezárását, akkor ki kell állniuk a központi bankok államosítása mellett. A vérvonal családok, ha el akarnak kerülni egy újabb francia vagy orosz stílusú véres forradalmat, akkor kecsesen félre kell állniuk a pénzügyi ellenőrzés mellől, és akkor talán meg lesz nekik engedve, hogy továbbra is részt vegyenek a szalag átvágásokon, és pletykákkal láthatják el a magazinokat.
Eközben, ahogy a Szovjetunió bukása idején történt, rohamos sebességgel bukkannak fel a ritka bennfentes információk. Referenciaként kell tekintenünk ezekre az információkra, mielőtt eltűnnének.
Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikál




Teljes körű kiberháború tör ki a görög államcsőd nyomán, a Pentagon a kazár maffiával harcol



A görög államcsőd jelentős kiberháborút és információs hadviselést váltott ki szerte a világon múlt héten. A hadviselés érintette a bankokat, védelmi cégeket, a nagy tőzsdéket, távközlési cégeket, és így tovább.
Például a július 8-i kibertámadás, amely leállította a New York-i értéktőzsdét, a Wall Street Journalt, a United Airlinest és számos mobiltelefon társaságot megtorlás volt az amerikai támadás miatt, amelyet a sanghaji tőzsde ellen hajtottak végre, kínai és Pentagon források szerint. "Ez csak egy próba volt."
A görög államcsőd lényegében csődbe juttatta az IMF-et, az Európai Központi Bankot és a Federal Reserve Board-ot, bár a tisztviselők ezen szervezeteknél továbbra is figyelmen kívül hagyják az elefántot a szobában, és úgy tesznek, mintha nem így volna. Az oka azonban, amiért figyelmen kívül hagyják a görög nem szavazást, és erőszakkal fenyegetik a görög kormányt, hacsak nem foszthatják ki Görögországot, hogy egyszerűen nincs meg a Görögország illetve a maguk fenntartásához szükséges pénz. Ahogy arról alább szó fog esni, a görög helyzet gyorsan alakul át teljes körű forradalommá.
Mindenesetre ezen intézmények csődjét a BRICS bank és a BRICS pénzügyi stabilizációs alap hivatalosan 200 milliárd dolláros indulása követte. A BRICS felkérte Görögországot, hogy csatlakozzanak hozzájuk, de természetesen a BRICS bank nem arról szól, hogy megmentsék a bűnöző nyugati bankokat, amelyek kifosztották Görögországot, hanem a görög embereknek fog segíteni.
A Federal Reserve Board kazár irányítóit feldühítette a BRICS bank, és ők voltak a kínai értéktőzsde elleni támadás felbujtói, mondták el Pentagon források. Ez kidurantott egy buborékot, ami a kínai részvények 40%-os esését okozta, mielőtt a kormány közbelépett, és felfüggesztette a legtöbb részvény kereskedését. A kínaiak ellentámadásba lendültek, hogy leállítsák a New York-i értéktőzsdét, stb. Mindezt, a Pentagon forrásai szerint időjárási hadviselés követte, ahogy egy hatalmas tájfunt küldtek, hogy közvetlenül Sanghajra csapjon le, kikényszerítve egy millió ember evakuálását.
A Pentagon hívatta a kazár házi rabszolga színész elnök Obamát hétfőn, és elmondták neki, hogy továbbfejlesztik a katonai kapcsolataikat Vietnammal "egy stratégiai szintre". Más szóval a vietnamiak együtt fognak működni az amerikaiakkal, hogy visszatartsák Kínát. Az Oroszország elleni retorika ellenére a Pentagon már együttműködik az oroszokkal, hogy meggyőződjenek arról, hogy Kínát irányításuk alatt tartják, a források szerint. Félreérthetetlen módon elmondták Obamának, hogy hagyja abba a "medve bökdösését", és koncentráljon a fő ellenségre, amely a kazár maffia, és a potenciális ellenségre, amely Kína.
Most egy hivatalos fegyverszünet van a Pentagon és a kínaiak között, mivel a kínaiak felhagytak a katonai létesítmények építéséval a Dél-kínai-tengeren. A Pentagon és a kínaiak jelenleg a valódi ellenségre koncentrálnak, amely a kazár maffia. Ezen kampány részeként, hogy lejárassák a kazárokat, Obama kénytelen volt nyilvánosan elismerni, hogy kormánya (a kazárok irányította külügyminisztériumi frakció) "képezte ki az ISIL-t (ISIS)."
Ez is része volt a Pentagon folyamatban lévő kampányának Izrael és a kazár maffia ellen. Ennek részeként a Pentagon és ügynökségi hackerek nyilvánosságra hoztak egy videót, amely gyorsan elterjedt, amely egy hamis ISIS lefejezést mutat.
http://www.veteranstoday.com/2015/07/11/staged-isis-beheading-video-hacked-from-mccain-staffer/
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/hollywoodi-studioban-vettek-fel-az-isis.html#.VaUKF6RSnEQ
A kazár háborús bűnös izraeli Benjamin Netanjahu vezérkari főnökének saját telefonját is feltörték, hogy nyilvánosságra hozzák azokat az információkat, miszerint Izrael közvetlenül részt vett az ISIS terror kampányában. Még ennél is halálosabb Netanjahu bűnöző rezsimjére az volt, amikor feltörték az izraeli katonai rendszereket, és megbénították az izraeli Patriot rakétavédelmet. Hírek szóltak arról is, hogy feltörték a németek Patriot rakétáinak vezérlését is.
http://www.autoblog.com/2015/07/07/hackers-send-unexplained-orders-german-patriot-missile-battery/
http://index.hu/tech/2015/07/08/hackertamadas_bundeswehr_patriot/
Az izraeli rendszerek feltörése teljesen kiszolgáltatottá tette az országot az iráni és más rakéták számára. Az üzenet egyértelmű: "állítsátok le a regionális bajkeverést, vagy meg lesztek semmisítve."
Ezen felül a szaúd-arábiai rezsim a Pentagonnal együtt folytatja az összes Bush és izraeli ügynök hatalomból való eltávolítását. A régóta hivatalban lévő külügyminiszter Saud Al Faisal, testvére Tikri, a hírszerzés vezetője Bandar Bush és még sokan mások a rezsimből őrjöngve próbálnak meg életben maradni. Kétségbeesetten próbálják megakadályozni az amerikai összehangolódást Iránnal, ami valódi védelem nélkül hagyná őket a Közel-Keleten. Más szavakkal véres forradalomtól tartanak, ezért hagyta el olyan sok szaúdi herceg az országot. A szaúdiak és más öböl monarchiák már felvásároltak és elrejtettek olyan sok ezüstöt, amennyire csak rá tudták tenni a kezüket, így meg tudják tartani a vagyonukat egy rezsimváltás, és az azt követő bankszámla befagyasztások esetén. A következő ábra azt mutatja, hogy az olajat hogyan konvertálták át ezüstté.
http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2015/05/20150515_obo1.jpg
A JP Morgan és a Citibank is részt vesznek egy hatalmas határidős ezüst eladásban (vagyis papíron ezüst) annak érdekében, hogy leszorítsák az árakat. Az eredmény az lett, hogy az ezüst ára papíron lezuhant, ahogy az amerikai pénzverde kifogyott az ezüst érmékből.
http://www.zerohedge.com/news/2015-07-07/us-mint-runs-out-silver-same-day-price-silver-plunges-2015-lows
Más szóval ezek a mega bankok elvesztik a képességüket, hogy a szuperszámítógépeiket használják a valós világ árainak irányítására, mint például az ezüstét.
Ez az árucikkekbe való belépés a nagy Rockefeller és Bush bankoktól akkor jön, amikor a kazár bankrendszer példátlan támadással néz szembe. A Goldman Sachs-ot például a Görög Államadósság Igazságáért Bizottság bűnszervezetnek nevezte.
http://greekdebttruthcommission.org/wp/?tag=maria-lucia-fattorelli
Ez a csoport kimutatta, hogy a Goldman Sachs és más bankok csalárd módon fújták fel a görög államadósság számait olyan dolgokat téve, hogy hamis kórházi veszteségeket hoztak létre. A csalárd görög adósságot jelenleg eszközként használják a görög eszközök elrablására, mint a szigetek, kikötők, közművek stb. A brit MI5 hírszerzés szerint az egykori Goldman Sachs alkalmazott, és jelenleg az Európai Központi Bankot irányító Mario Draghi volt az irányító elme a görögök kifosztásának terve mögött. Így már megérthetjük, hogy miért utalt nyilvánosan a volt görög pénzügyminiszter Jánisz Varufákisz a Goldman Sachs-ra, mint egy életet elszívó vámpírra.
A helyzet úgy válhatott ilyenné, ha az egész görög parlamentet és családjaikat halállal fenyegették a kazárok; a legújabb közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a görög nép közel 80%-a nem fogja elfogadni a görög parlament kudarcát, és tiszteljék az EU gengszterek felé küldött nem szavazatukat.
http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11735388/ThisIsACoup-Greece-bailout-demands-spark-social-media-backlash-against-Germany.html
Pentagon források szerint a görög drachma már használatban van, és hogy a görög kilépés az euróból elkerülhetetlen. Ami most jön, azok a bankcsődök, melyeket a hitel nemteljesítési csereügyletek okoznak (azaz garantálják, hogy Görögország nem megy csődbe), a források szerint.
Még nagyobb baj közeleg a JP Morgan számára is, Pentagon források szerint. Azt mondják, hogy a JP Morgan kétszer annyi amerikai államkötvényt adott el, mint amennyit ténylegesen kibocsátottak. Más szóval hamis amerikai államkötvényeket adtak el annak érdekében, hogy a felszínen tartsák magukat, a források szerint.
További problémákkal néz szembe a Bush/Rockefeller japán rabszolga kormány. A múlt héten a japán kormány titkos döntéshozó bizottsága elutasította a Fehér Sárkány Társaság javaslatát, hogy hozzanak létre egy jövő tervezési hivatalt 7 trillió dolláros költségvetéssel. Nem tudják elindítani az új hivatalt a "szabadkőműves és illuminátus beavatkozás" miatt, egy japán királyi családi forrás szerint.
Ugyanakkor a japán kormánynak bemutattak egy dokumentációt, miszerint 30 trillió dollárral tartoznak az elrabolt mandzsu aranyért, kínai források szerint. A japánok megpróbálták elhalasztani az arany adósság rendezését őszig, de kényszerítik őket, hogy még előtte cselekedjenek, mondták el a források. A japánok kényszerítése, hogy kifizessék ezt az adósságot a japán rabszolga rendszer Rockefeller és Bush titkos irányítóinak csődjét jelenti. Ezért a rabszolga miniszterelnököt Abe-t küldték egy sürgős kolduló küldetésre Kínába szeptemberben.
Utolsó megjegyzés, hogy egy orosz ügynök lépett kapcsolatba a FST-al a múlt héten, és részletes tájékoztatást adott arról, hogyan került sor valójában az ukrán "Majdan" forradalomra. Az ügynök beszivárgott a Majdan lázadásba, és úgy tett, mintha diák lenne. Azt mondták neki, hogy menjen el egy amerikai külügyminisztérium által működtetett szervezethez, ahol a fiatal tüntetők ingyen ételt és menedéket kapnak, és 25 eurót fizetnek nekik naponta. Ezen kívül az ügynök szerint "annyi ingyen drogot kaptunk, amennyit csak akartunk." Elmondta, hogy a Majdan tüntetői majdnem teljes egészében17 és 25 év közötti fiatalok voltak. Tehát ott van az amerikai külügyminisztérium, amely drogokat és pénzt osztogat, hogy megdöntsenek egy demokratikusan megválasztott rendszert.
Ugyanerről a kazár gazember Washington D.C rezsimről derült ki, hogy számítógépekbe törtek be, és gyerekekről készült erkölcstelen képeket helyeztek el rajtuk. Ez magyarázza, hogy miért tartóztattak le csalárd módon olyan sok informátort és "bajkeverőt", amiért ilyen fotókat birtokoltak.
http://arstechnica.com/security/2015/07/massive-leak-reveals-hacking-teams-most-private-moments-in-messy-detail/
Mit lehet tenni egy olyan kormánnyal, amely támogatja az illegális drogokat, finanszírozza a terrorizmust, gyerekekről készült erkölcstelen képeket és egyéb trükköket használ, hogy letartóztathasson ártatlan embereket, és a lakosság 99%-ának pénzét ellophassa? A válasz egyértelmű, egy forradalomra van szükségünk. A forradalom már megkezdődött Görögországban, a demokrácia bölcsőjében. Meg kell győződnünk arról, hogy eljut a világ sötétségének szívéig, Washington D.C.-be, megtisztítja azt, és helyreállítja az Egyesült Államok Köztársaságát. Ez el fogja távolítani a világon a terrorizmus, a háború és a káosz legfőbb okozóit.
Benjamin Fulford


Krónikák a jövőből: Egy igaz történet, amit a szabadkőművesek titokban tartottak





A Krónikák a jövőből egy figyelemre méltó történetet mond el egy bizarr és hihetetlen eseményről, amit Paul Amadeus Dienach szerző tapasztalt meg, aki a múlt század elején élt Közép-Európában. Dienach azt állítja, hogy egy éves kómában töltött állapotában, melyet egy súlyos betegség idézett elő, a tudata a jövőbe utazott egy másik testben, és ott maradt a kóma teljes időtartama alatt. Bár ez lehetetlennek hangzik, sőt fantáziadúsnak, de Dienach irásbeli beszámolóját a szabadkőművesek nagyon komolyan vették, akik könyvét szigorúan őrzött titokként kezelték.
Sok könyv tartalmaz próféciákat és látomásokat jövőbeli eseményekről, ám semelyik sem közelíti meg azokat a furcsa körülményeket, melyek majdnem egy évszázaddal ezelőtt történtek meg Dienach-al. Csak néhány kiválasztott szerencsés olvashatta el valaha Dienach részletes krónikáját, és csak egy kis számú példányt nyomtattak ki, amely Görögországban jelent meg.
De most először az embereknek lehetőségük van elolvasni Dienach hihetetlen történetét, és hallhatják a jövőről és az emberiség következő evolúciós lépéséről szóló kinyilatkoztatásokat.
Kizárólag az Ancient Origins weboldalon, együttműködve a Krónikák a jövőből első angol nyelvű változatának szerkesztőjével Achilleas Syrigos-al oldalak kerülnek bemutatásra Paul Dienach naplójából. A könyv néhány hónap múlva jelenik meg.
Ki a könyv írója?


Paul Amadeus Dienach a német nyelvi tanulmányok professzora volt. Nem volt író, és sosem tervezte, hogy könyvet ír. A Krónikák a jövőből sokkal inkább az ő közzétett naplója, melyben részletes leírás található arról, amit átélt.
Dienach egy ritka típusú betegségben, Encephalitis lethargica-ban (alvási betegség) szenvedett, és 1921-ben kómába esett, és ebben az állapotban maradt egy egész éven át egy kórházban, Genfben.

Mi volt a tapasztalata?

Amikor Dienach felébredt a kómából, leírta a naplójába, hogy egész idő alatt ébren volt és tudatos, de nem abban az évben, és nem azon a helyen, ahol a kómába esett teste feküdt. Dienach beszámolt arról, hogy tudata egy másik férfi, Andrew Northam testébe utazott, az időszámítás szerinti 3906-os esztendőbe.
Dienach szerint bizonyos személyek a 3906-os évben rájöttek, hogy egy másik tudat lépett be Andrew Northam testébe, és így megmutattak és elmagyaráztak neki minden korszakot, valamint hogy mi is történt a 21. századtól egészen az adott évig, bemutatva az utat, amit az emberiség bejárt.
Dienach beszámolt róla, hogy a Homo Occidantalis Novus-nak nevezett új emberi faj fogja követni a mai Homo sapienst, és az emlékirataiban nyomon követi mind a jó és a rossz lépéseket, amelyekre az évezredek alatt sor került.
Dienach soha nem említette beszámolóját senkinek, mert attól félt, hogy őrültnek tartják, és nevetségessé tenné magát, valamint a karrierjét és a magánéletét.

Hogyan került kiadásra személyes naplója?


36 éves korában törékeny egészségi állapotban és a kóma után lábadozva Dienach úgy döntött, hogy Görögországba utazik 1922 őszén azzal a céllal, hogy az enyhe éghajlat hatására javuljon az egészsége, és hogy németet tanítson egyetemi hallgatóknak. Az egyik tanítványa George Papahatzis volt, aki később Görögország Nemzeti Tanácsának alelnöke, a Görög Filozófiai Társaság alapító tagja, a görög közigazgatási jog egyik reformere, valamint számos titkos társaság magas rangú tagja lett, köztük a szabadkőműveseké.
Két évvel később látva, hogy egészségi állapota rosszaboddik, és tudván, hogy halála közeleg, Dienach úgy döntött, hogy Olaszországba megy. De mielőtt elment, hűséges hallgatójára, Papahatzis-re bízott egy táskát tele jegyzetekkel, és azt mondta neki, ha a jövőben el akarná olvasni azokat, az segítene neki a német tudásában. Búcsút vett fiatal barátjától, és elment. Tuberkulózisban halt meg 1924 első felében.
George Papahatzis Dienach feljegyzéseit fokozatosan fordította le 14 év alatt - 1926-tól 1940-ig. Meglepődött a feljegyzéseken, amit Dienach hagyott rá. Eleinte azt hitte, hogy tanára egy regényt írt egy igen sajátos módon. De ahogy tovább olvasta rájött, hogy amit fordított, az Dienach emlékirata volt.
A második világháború, és az azt követő polgárháború Görögországban arra késztette Papahatzist, hogy abbahagyja Dienach feljegyzéseinek fordítását. De később 1952-től 1966-ig Papahatzis megpróbálta felkutatni Dienachot, vagy a rokonait Zürichbe utazva tizenkét különböző alkalommal. Arra a következtetésre jutott, hogy Dienach, aki az első világháborúban a németek oldalán harcolt megváltoztatta a nevét, amikor Görögországba érkezett, abba az országba, amely a németek ellen harcolt a háborúban.
Miután lefordította, Papahatzis megosztotta a jegyzeteket egy nagyon zárt szabadkőműves kör legmagasabb fokozatú tagjaival. A feljegyzések rendkívül fontos információkat tartalmaztak az emberiség jövője szempontjából, és a szabadkőművesek között Dienachot a modern idők prófétájának tartották.

A kiadói erőfeszítések és az egyház támadása

Egészen 1972-ig Dienach lefordított jegyzetei zárt filozófiai és szabadkőműves körökben voltak elérhetőek. Úgy vélték, hogy az információt nem kellene elérhetővé tenni a tömegek számára, mivel ellentmondásos volt, és sokan nem is tudták volna kezelni ezeket az információkat. De George Papahatzis ezzel nem értett egyet.
1972-ben a görög diktatúra idején Papahatzis kiadta Dienach naplóját, amiért azonnal támadni kezdték. Elvesztette az állását, és az egyház eretnekséggel vádolta meg, és a könyv példányai hamar eltűntek. Csupán néhány maradt.
1979-ben egy újabb kísérletet tettek a publikációra, egy olyan időszakban, amikor Görögország a demokráciára tért át, miután megdöntötték a diktatúrát. Azonban a könyvek ismét eltűntek, alig tettek róla említést, eltekintve azon kevesektől, akik tudtak a létezéséről.
Paul Dienach naplójának második kiadása


Harminc évvel később, miután a könyv soha nem járt Görögországon kívül, szinte mindenki figyelmen kívül hagyta a létezését, kivéve Radamanthys Anastasakist, számos titkos társaság egykori magas rangú tagját (ma tanár, szerző és kiadó), aki úgy döntött, hogy kis példányszámban közzéteszi a könyvet pontosan úgy, ahogy az korábban meg lett írva. A könyv hatalmas terjedelme, együtt azzal a ténnyel, hogy egy kis kiadó cég jelentette meg azt jelenti, hogy nem voltak meg az eszközei, hogy reklámozza, így a könyv elveszett a több ezer kiadvány között.

Megfelelően bemutatva első alkalommal

Amikor Dienach emlékiratai először megjelentek, nehezen volt olvasható, mivel több mint 800 oldalnyi nyers feljegyzést tartalmazott. Dienachnak soha nem állt szándékában könyv formájában kiadni a naplóját, és egyszerűen csak lejegyezte azt, amire vissza tudott emlékezni arról az egy éves tapasztalatáról, amikor kómában volt, együtt más emlékekkel a múltjából, ami megnehezítette története lényegének kiemelését.
Dienach naplóját most először készítették elő és szerkesztették megfelelően, bemutatva történetének legfontosabb elemeit egy könnyen olvasható formában, valamint lenyűgöző illusztrációkkal, melyek életre keltik tapasztalatának lényegét.
Ez a könyv sok mindent megváltoztathat, mert ha igaz, akkor Dienach megmutatja, hogy mit tartogat a jövő az emberiség számára.
Achilleas Syrigos
Ancient Origins


Az eszkalálódó háborúk hátterében - Fajgyűlölet, cionisták, MK Ultra, Illuminátusok



Fontos szándék és szükségszerűség, hogy ne álljunk le a fizikai, pszichikai és belső javulással, elengedhetetlen, hogy megerősítsük magunkat, hogy hatékonyak és pozitívak legyünk, mert ez, azonfelül, hogy biztonságérzetet ad, ösztönöz, motivál, abban is segít, hogy ellenálljunk a bitorló Birodalom nehéz, ellentétes energiáinak, amelyek a lelketlen, hibridizált vazallusaikkal együtt le akarják rombolni a világot.
Ebben a helyzetben, azokon a károkon felül, amelyek szenvedést okoznak a bolygónak, azzal is szembe kell néznünk, hogy minden a fajgyűlölet és az antiszemitizmus felerősödéséhez vezet, amelyek ugyanabba az irányba mutatnak, mint az Első és a Második Világháború felé vezető első lépések.
De mi a valódi oka mindennek, az egyre erősödő fanatizmusnak, szélsőségességnek és idegengyűlöletnek, és miért nem avatkozik közbe egyetlen kormány sem, hogy azt megállítsa?
Lehet, hogy az a Birodalom új stratégiája, hogy megpróbálják megszállni Iránt, hogy ne maradjon egyetlen békés ország sem? Miért növekszik az ISIS, és új szövetségese, a Boko Haram, akik templomokat, mecseteket, történelmi jelentőséggel bíró helyszíneket rombolnak le, civileket gyilkolnak le és az egész világot fenyegetik, miközben a kormányok hallgatnak, vagy csak azért informálják a lakosságot, hogy félelmet keltsenek?
Mi az igazság a történtekről, amelyekről abszolút nem tájékoztatnak?




Megsemmisítő FEMA táborok Magyarországon?



Bármennyire is fájdalmas ezt tudomásul vennünk, egyre több jelből igazolódik vissza, hogy világunkat láthatatlan erők kívánják a káoszba és háborúba taszítani. A bevándorlási hullám célja, hogy lebontsa az európai nemzetállamok maradványait. Ezt csak úgy tudja elérni, ha polgárháborút gerjeszt. A nagy testvér persze azonnal jön segítségül, eltörli a maradék demokratikus vívmányainkat is. A renitensek, a hazafiak átnevelő, vagy megsemmisítő táborokba kerülnek. A FEMA több mint 900 táborral rendelkezik Amerikában, és szinte hihetetlen felfogni, hogy Magyarországon is tudatosan, lassan egy évtizede építenek ilyen intézményeket. Az egyiket épp a palotai szemétégető mellett, filmstúdiónak álcázva.


Megsemmisítő FEMA táborok Magyarországon? - Dr. Drábik János, Jakab István





Dr. Drábik János: Benjamin Freedman leleplezései, Morgenthau, Kaufman, Hooton tervei.

Arab hírforrás szerint Kína hadihajót küldött Szíriába



A hírforrás állítása szerint kínai csapatok és katonai repülőgépek is érkeznek hat héten belül Szíriába.
Az Al-Masdar Al-‘Arabi arab forrás (1) azt állítja, hogy egy kínai hadihajó haladt át a Szuezi-csatornán kedden Szíria irányába, hogy segítse az oroszok harcát az Iszlám Állam, valamint Amerika és az Öböl-Emirátus megbízott erői ellen, amelyek megpróbálják megdönteni az Aszad kormányt.
A honlap a szíriai hadsereg egyik Latakiában állomásozó magas rangú tisztjét idézi, aki azt állítja, hogy kínai csapatok és katonai repülőgépek fognak érkezni Tartusz város kikötőjébe hat héten belül.
Oroszország egyetlen mediterrán tengerészeti létesítménye Tartuszban található, a második legnagyobb szíriai városban.
Oroszország világossá tette, hogy aktív szerepet vállal ebben a konfliktusban, és a kínai hadsereg szíriai háborúban való várható részvétele nagy valószínűséggel Putyin felhívására adott gyors válasz. Az orosz elnök nemrég széles nemzetközi katonai együttműködésre szólította fel a vezető hatalmakat az Iszlám Állam elleni közös és hatékony fellépés érdekében.
Úgy tűnik, hogy Oroszország nem egyedül fogja megvívni az ISIS elleni küzdelmet. A terv hasonlít az amerikai légierő "koalíció" ötletére, de sokkal nagyobb szerepet fognak játszani földön, amit az Egyesült Államok és szövetségesei az ISIS elleni háború kezdete óta szerettek volna elkerülni.
Egyes amerikai tisztviselők szerint Oroszország a közelmúltban 28 vadászgépet küldött egy Latakia melletti légibázisra, és jelenleg pilóta nélküli megfigyelő repüléseket hajtanak végre Szíriában.
További jelentések szerint orosz repülőgépek az Iszlám Állam pozícióit vették célba Dajr ez-Zaur-ban és Raqqah-ban, melyről azt mondják, hogy valójában az ISIS fővárosa Szíriában. Az oroszok 2000 katona küldését tervezik a légibázisra.
A legújabb műholdas képek szerint az orosz erők gyors telepítése folyik két helyszínen Latakiától északra.
Kína és Oroszország együtt szavaztak, hogy megvétózzák az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatait, melyek az el-Aszad kormányt vették célba.
(1) - http://www.almasdarnews.com/article/chinese-military-personnel-expected-to-arrive-in-syria/
Infowars

Chinese Aircraft Carrier and J-15 Fighter jet MV 中国航母大片





Oroszország felkérte Görögországot, hogy legyen a BRICS új fejlesztési bankjának hatodik tagja



Alexis Tsipras görög miniszterelnök megköszönte az orosz pénzügyminiszter-helyettesnek, Szergej Storchak-nak a meghívást, és azt mondta, hogy Görögországot érdekli az ajánlat. A bank várhatóan az egyik legnagyobb pénzügyi intézmény lesz, amely különböző infrastrukturális projekteket finanszíroz a BRICS országokban és a feltörekvő gazdaságokban.
A görög miniszterelnök Alexis Tsipras hétfőn folytatott telefonos megbeszélést az orosz pénzügyminiszter-helyettessel, Szergej Storchak-al.
A beszélgetés során Storchak meghívta Görögországot, hogy legyen a hatodik tagja a BRICS új fejlesztési bankjának, számolt be honlapján a görög Sziriza párt.
Storchak a BRICS bank egyik képviselője, melyet nemrég hoztak létre.
A bank újonnan kinevezett vezetője Kundapur Vaman Kamath, aki korábban az indiai ICICI Bank (India második legnagyobb bankja) nem ügyvezető elnöke volt.
"A miniszterelnök megköszönte Storchak-nak és azt mondta, hogy kellemesen meglepődött a meghíváson, hogy Görögország legyen a BRICS fejlesztési bankjának hatodik tagja. Tsipras elmondta, hogy Görögországot érdekli az ajánlat, és megígérte, hogy alaposan megvizsgálják azt. Lehetősége lesz, hogy megvitassa a meghívást a többi BRICS vezetővel a 2015-ös Nemzetközi Gazdasági Fórumon Szentpéterváron," - a jelentés szerint.


2014 július 15-én Fortaleza-ban, Brazíliában a BRICS országok aláírták a megállapodást egy 100 milliárd dolláros új fejlesztési bank létrehozásáról, melyet korábban BRICS bankként emlegettek. Oroszország 18 milliárd dollárral fog hozzájárulni az új bankhoz India és Brazília mellett. Várhatóan Kína fog részt venni a legnagyobb mértékben a maga 41 milliárd dollárjával, és a fennmaradó 5 milliárd dolláros rész Dél-Afrikára esik.
A bank várhatóan az egyik legnagyobb pénzügyi intézmény lesz, amely különböző infrastrukturális projekteket finanszíroz a BRICS országokban és a feltörekvő gazdaságokban.
A feltörekvő gazdaságok BRICS csoportja 2010-ben alakult, amikor is Dél-Afrika is csatlakozott a Brazília, Oroszország, India és Kína alkotta úgynevezett BRIC országok szervezetéhez. A BRICS országok teszik ki a világ népességének mintegy 40 százalékát, és egy 16 trillió dolláros együttes gazdaságot.
Sputnik


Az osztrák szélsőjobb már “a szociáldemokrata elfajzás” felszámolására készül



Olyasminek fizettük meg az árát, amiért nem hibáztathatnának” – értékelte pártja vereséggel felérő, mondhatnám pürrhoszi győzelmét Josef Pühringer, Felső-Ausztria néppárti tartományi kormányzója. A vasárnapi választásokon pártja ugyan nyert, de az előző választáshoz képest 11 százalékpontot rontva az eredményén csak 36 százalékot szerzett.
Ezzel ugyan továbbra is az Osztrák Néppárt (ÖVP) a legnagyobb a tartományban, már csak hat százalékkal előzi meg a korábbi szavazatarányát megduplázó, végül 30 százalékot szerzett szélsőjobboldali Szabadságpártot (FPÖ).



Pühringer értékelésében arra utalt, hogy a tartományi választás kampányát nem helyi témák, hanem a menekültválság uralta. Ezt ő méltatlannak tartja. “Senki sem tudja megoldani a menekültkérdést, pláne nem egy tartományi kormányzat” – mondta.
Magyarázkodása annyiban tényleg jogosnak tűnik, hogy a választást tényleg leuralta a menekültkérdés, amit az FPÖ ügyesen ki is használt. Peter Filzmaier politológus szerint minden kérdést sikerült úgy forgatniuk, hogy végül a menekültekről szóljon. “Még a megfizethető bérlakások és a munkahelyteremtés ügyét is össze tudták kapcsolni a kérdéssel, hogy “nincs-e túl sok menekült?”" – mondta.
Az FPÖ kampányszlogenje – “Biztonságos határok, biztonságos otthon” – is erre volt kihegyezve.
A felső-ausztriai választásnak önmagában korlátozott jelentősége van csak, de előrevetítheti egy sokkal fontosabb, a két hét múlva esedékes bécsi helyhatósági választás eredményét. Ott az FPÖ elnöke Heinz-Christian Strache személyesen is megméretteti magát a polgármesterségért, és ha a bécsi választást is a menekültkérdés uralja, akár nyerhet is:
a felmérések szerint Strache fej-fej mellett áll Bécs szociáldemokrata polgármesterével, Michael Häupllel. A szociáldemokraták bécsi bukásának pedig már volna jelentősége, azzal a történelmi váltópárt szociáldemokraták tartósan visszacsúszhatnak a harmadik helyre. Ez Felső-Ausztriában már be is következett, 2009-es választóik harmadát elveszítve csak 18 százalékot szereztek. Strache nem is titkolta, hogy célja a szociáldemokraták megsemmisítése. Szerinte ha a szociáldemokraták nem tanulnak a felső-ausztriai kudarcból, “akkor végre esély lesz arra, hogy hetven év után felszámoljuk ezt az SPÖ-elfajzást”, mondta. (Via Tagesschau.de)
PONTOSÍTÁS 8:32: A cikkben végig hibásan Alsó-Ausztriáról írtam, pedig valójában Felső-Ausztriában tartottak választásokat. Elnézést.


Menekültek - egyre jobban félnek a németek



Fokozódó aggodalommal szemlélik a berlini vezetésben, hogy továbbra sem mérséklődik jelentősen a Németországba áramló menekültek hulláma - írta szombati számában a Der Speiegel című hírmagazin. A Die Welt című lapnak pedig belügyekkel foglalkozó szakpolitikusok azt mondták, hogy hamarosan "drasztikus intézkedésekre" lehet szükség
A szeptember 13-án bevezetett határellenőrzés révén megindult enyhülés megállt, és az utóbbi napokban ismét fölerősödött németországi menekülthullám - írja legújabb számában a Der Spiegel című német hírmagazin. A belügyi forrásokra hivatkozó cikk szerint hétfőn csaknem 8500, kedden 6700, szerdán 7800 menedékkérő érkezett.


Fotó: MTI / Varga György
Azt nem látni, hogy a folyamat mikor érhet véget, és a kilátások nem biztatóak. A Magyarországról elindult menedékkérők beengedéséről szeptember 5-re virradóra hozott döntés óta Ausztria sokkal több embert engedett át, mint az a 7 ezer fő, amelynek átvételéről Berlin megállapodott Béccsel. Az osztrák kormány "eltávolodik a Németországgal egyeztetett irányvonaltól" - áll a tartományi belügyminiszterek és a szövetségi belügyminiszter egy telefonkonferenciájáról készült jegyzőkönyvben.
Angela Merkel kancellár "mosolygó menekültekkel készített színes szelfijeinek fatális a mellékhatása" - írta a Der Spiegel, amely szerint a közösségi portálokon terjedő felvételeket sokan "felszólításként" értelmezik, hogy azonnal induljanak el Németország felé.
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) adatai szerint az Afganisztánból naponta útnak induló emberek száma 2000 és 4000 között van. Hamarosan még többen lehetnek - áll egy belügyminisztériumi dokumentumban, miszerint a határőrizetért felelős szövetségi rendőrség Kabulban dolgozó összekötő csoportjának információi alapján valószínű, hogy az afgán kormány kiállított egymillió útlevelet, amelyekkel meg lehet indulni Európa felé Iránon és Törökországon keresztül.
A menedékkérők nem csillapodó hulláma erősen leterheli a menekültügyi ellátórendszert és a menekültügyi eljárásokat lefolytató szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalt (BAMF). Ezért most a Der Spiegel szerint azt tervezik, hogy a szíriai állampolgárságú menedékkérőket mind "kiveszik" az eljárásból, külön vizsgálat nélkül három évre szóló tartózkodási engedélyt adnak nekik, azzal a megszorítással, hogy a családegyesítés nem lehetséges, vagyis nem kapnak engedélyt arra, hogy áttelepítsék Németországba házastársukat és gyermekeiket. A BAMF így a nagyjából 280 ezres ügyhátralék ledolgozására és a más állampolgárságú menedékkérők ügyeire összpontosíthat.
A belügyminisztérium szombaton cáfolta a hírmagazin értesüléseit, Stephan Mayer, a törvényhozás alsóháza, a Bundestag konzervatív (CDU/CSU) frakciójának belügyi kérdésekért felelős vezető szakpolitikusa viszont közvetve megerősítette azt. A parlamenti képviselő a Der Spiegelnek elmondta: nem biztos abban, hogy a tervezett intézkedés nem lesz egy újabb "rossz ösztönző", a Németországba vezető útra csábító újabb jelzés, és az is kérdéses, hogy miként lehet korlátozni a családegyesítést.
Stephan Mayer a Die Welt című lapnak is nyilatkozott, elmondta, hogy minél hamarabb be kell vezetni egy új szabályt, miszerint a szövetségi rendőrség munkatársai visszafordíthatják a határról mindazokat, akiknek nyilvánvalóan nincs esélyük a menekültstátus megszerzésére.
A politikus hangsúlyozta: "egyértelmű jelét" kell adni annak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni. Ilyen jelzés volna a szövetségi rendőrség felhatalmazása arra, hogy megtagadják a belépést például abban az esetben, ha a belépésre jelentkező ember biztonságos országból származik.
A Die Welt szerint a kormány egyelőre elutasítja ezt a kezdeményezést. Ugyanakkor nemcsak a konzervatívok soraiban, hanem a CDU/CSU pártszövetséggel kormányzó szociáldemokraták (SPD) belügyi szakpolitikusai között is vannak, akik szerint többet kell tenni a folyamatok megfékezéséért.
"Meglehet, hogy újabb korlátozó intézkedésre lesz szükség" - fogalmazott Roger Lewentz, Rajna-vidék-Pfalz tartomány belügyminisztere, a belügyminiszteri konferencia SPD-s elnöke, aki szerint a határellenőrzés visszaállítása ugyan "jó tett" a tartományoknak, de az utóbbi napokban ismét emelkedik az újonnan érkező menedékkérők száma.
Thomas Oppermann, a Bundestag SPD-frakciójának vezetője csütörtökön egy parlamenti vitában kiemelte: pártja nyitott a befogadandó menekültek korlátozására irányuló, kontingenseken alapuló megoldásra, amelyet Thomas de Maiziere belügyminiszter vetett fel. Azt mondta, "nem rossz gondolat" a CDU-s politikus elképzelése.





A VÉG KEZDETE! Németország a csőd szélén 

Németország a csőd szélén, csak még az európai lapok nem írják, csak a távol-keletiek! Wolksvagen botrány után BMW botrány, Merkel leváltása, zavargások Németország-szerte, bankok zárnak be, romlik az euró, bomlik az EU, hadsereg Németországban készenlétben, ameriakiak jönnek most, tömegpusztító fegyvereket telepítenek Németország területén! 
Németország átadta a hadsereg irányítását a - Bundestag - képviselők tudta nélkül az USA-nak, majd Merkel olyan javaslatot terjeszt be a Közép-Európaiak számára, hogy a menekülteket, akiket Németország nem fogad be, többségi szavazat alapján kötelesek mindet befogadni, kvótahatár nélkül! A németek most arról szavaznak, hogy az általuk elutasított menekülteket, az ő területükre érkező országba toloncolják vissza, akiket Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Csehország, akár regisztrál akár nem stb., szóval számszerűleg akár mindet!!!! Kötelezni fogja Magyarországot, hogy szedje le a kerítéseket és limit nélkül fogadja be a saját területére!!! Ha ezt megszavazza Németország, amire a franciák és Nagy Britannia is rábólint, akkor kötelező lesz a V4-es tagállamoknak befogadni őket!!! Ha nem, akkor jön a pézbüntetés, ami olyan méreteket ölt, hogy kifekteti az adott országokat 1-2 év alatt, munkanélküliség, kivonják a gyáraikat, elértéktelenedik a hazai pénz, EURÓ, jön a hiper infláció, és ahogy már megtapasztaltuk az elmúlt hetek alatt, egymásnak esnek a volt poszt kommunista országok, tehát a V4-ek! S ekkor a NATO bevetésével tesznek rendet nyugati hatalmak!!! Természetesen az USA-val az élen!!! 
A vég elkezdődott, minden politikus, maffiózó most tölti fel a tartalékait, fekteti be pénzét a ma még biztosan biztonságos helyeken, ahol átvészeli azt a 10 évet, amikor újrarendeződnek a határok, amikor új államok jönnnek létre, s öregek kerülnek "nyugati közigazgatás" alá!! Hihetetlen? Nézd az órát, figyeld a következő napokat, ahogy mindez valóra válik! Akaratom ellenére, a TE csodálkozásodra! Mert a természet nem más, mint az örök körforgás, mindig minden ismétlődik! Háborúk, majd békemenetek, a gonoszok győzelme majd bukása, fényes nappalok után a sötét éjszakák, fény után a sötétség! Akkor, amikor a szamár kimegy a jégre! Közmondás szerint is. Tudod mikor? Hát jódolgában! S van ami mindezt felgyorsítja, ami elkerülhetetlenné teszi, az pedig az emberi önzés, ellenségeskedés, gyűlölet ok nélkül, a rosszindulat! Az emberiesség hiánya. A pusztulás kezdete. 
Bárcsak egyszer tévedni tudnék! Mondjuk mint az olvasottakban, leírtakban. Mert mint minden vég kezdetekor, most is a többség mondja meg a tehetetlen keveseknek, hogy mit is kell tenniük. Amit a második világháború után is tettünk, szót fogadtunk, nyomorogtunk, szabadság, önrendelkezés után sóvárogva! Tisztelettel kérdem, ez volt az álmunk? Ez volt az álmainkban? Az, hogy most is egy harácsoló pénzügyi háttérrel, fegyverrel felfegyverkezett kizsákmányoló hatalom mondja meg, hogy mit akarok, mit is akarunk? Újra rablánc hordására kényszeritenek, önkéntes alapon? Birkák, gyertek, megyünk a vágóhidra. Mégha a tükörbe néztek, és tigriseket, farkasokat láttok, lassan elhiszitek, hogy levágnivaló barmok vagytok. AMEN 
(Facebook

Tisztelt migráns segítők! 
Esetleg, ha úgy érzitek, a "Kerítés" miatt nincs elég munkátok és mielött unatkoznátok, szerintem a Magyar Szegények között is akad elég tennivaló !!! (Facebook
 
Ahol glatz-félék lehetnek akadémiaelnönök, mit várhatunk?





Médiahírek szerint az USA 20 db atombombát visz Németországba 



2015/09/22 RapidPress karpatinfo.net 
A német ZDF csatorna szerint 20 db B61-12 típusú amerikai atombombát terveznek Németország Rheinland-Pfalz szövetségi államában lévő Büchel városba helyezni. "Németország egyesítése után 25 évvel megint hidegháborús atombombákat helyeznek Rheinland-Pfalz tartományba" - mondta a ZDF. 

Az atombombák németországi elhelyezéséről a ZDF csatorna Frontal-21 műsora fog foglalkozni egy nyomozás keretén belül. Az erről szóló műsort szeptember 22 estéjén fogják bemutatni. Az atombombák elhelyezését állítólag az Egyesült Államokból származó költségvetési dokumentumok is igazolják. A ZDF kiemeli, hogy a német parlament 2010-ben az országban lévő atombombák eltávolítása mellett döntött, de ezt a mai napig nem tették meg, most pedig csak lecserélik a régieket sokkal korszerűbb bombákra. Ezt a folyamatot a napokban kezdik meg. 
A műsor szerkesztői szerint ezek a bombák jóval pontosabbak, mint amit a második világháború alatt használt az Egyesült Államok. Egy ilyen bomba ereje 80-szor erősebb a Hirosimára dobott bombának. 
"Aggódunk amiatt, hogy olyan országok, amelyeknek nincs saját nukleáris fegyvere, részt vesznek azok használatában a NATO nukleáris részvétel program keretén belül. Ez a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozási szerződésének első és második pontjának a megszegése" - nyilatkozta Maria Zaharova, az orosz Külügyminisztérium képviselője. Az atombombák elhelyezését egy német politikus, az SPD párt Thomas Hitschler nevű tagja is megerősítette. A tervek szerint Németország 112 millió eurót fog költeni a Büchler városban lévő katonai bázis fejlesztésére. 
Kapcsolódó: 
   Az Egyesült Államok Kelet-Európából mérne atomcsapást Oroszországra 
   Oroszország légvédelmi fegyverek rendszerével és Iszkanderrel válaszol az USA atombomba telepítésére 
   Magyar Nemzeti Arcvonal: Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 

Az Egyesült Államok mintegy 200 B61 atomtöltetet tart készenlétben Európa területén

Kötelező videó: 
https://www.facebook.com/igazi.skorpio/videos/10205592367186079/






Az Egyesült Államok Kelet-Európából mérne atomcsapást Oroszországra




Atomtöltet célba juttatására alkalmas repülőgépeket küld a balti országokba az amerikai légierő, egy újabb “hadgyakorlat” részeként. Az augusztus 25-én kezdődő “Atlanti Megoldás” művelettel az Egyesült Államok arra készül, hogy háború esetén Kelet-Európából mérhessen atomcsapást Oroszországra.
Miközben az európai fővonalú sajtó teljes mértékben lefedi az információáramlást a migrációs válsággal kapcsolatos hírekkel, az Egyesült Államok szeptember végén elfogadott egy tervezetet, melynek részeként még idén 20 újabb atomtöltetet helyeznek el Németországban. Az intézkedésről a ZDF televízió számolt be, majd Marija Zaharova, Oroszország külügyminisztériumának szóvivője egy rendkívüli interjú során kijelentette, hogy ezek a fegyverek Oroszország elleni háborús készülődés részeként érkeznek Európába. Zaharova elmondása szerint a tendencia egyértelműen látható: az amerikaiak modernizálják az Európában állomásoztatott bombáikat, a NATO európai tagjai pedig a légierőiket, ami alkalmas az amerikai nukleáris töltetek célba juttatására.
Ivan Konovalov biztonságpolitikai szakértő pénteken a Szputnyik rádiónak nyilatkozva kifejtette, hogy ezzel az Egyesült Államok amellett, hogy szándékos provokációt hajt végre Kelet-Európában, a hadgyakorlatok leple alatt atomháborúra készül Oroszország ellen. Konovalov szerint az amerikai légierő A-10-es gépei technikailag képesek atomtöltet célba juttatására az orosz határon túl, és az Egyesült Államok mintegy 200 B61 atomtöltetet tart készenlétben Európa területén.
Konovalov szerint Moszkva továbbra is azzal számol, hogy a NATO folytatja a haderő-összpontosítást Oroszország határai mentén, mert a nyugati katonai tömb inváziós előkészületeket folytat. Az atomtöltet célba juttatására alkalmas gépek megjelenése Észtországban heves reakciókat vált ki az orosz közéletben. Moszkva figyelemmel kíséri az amerikai atomtöltetek elhelyezkedését Európa területén, és megelőző intézkedéseket hozhat abban az esetben, ha az amerikaiak a balti országokban is atomfegyvert helyeznének el.
A várakozások szerint a következő hónapok során továbbra is folyamatosan áramlanak az amerikai fegyverek Kelet-Európába, és a NATO akár egy éven belül készen állhat egy Oroszország elleni offenzívára. Orosz katonai szakértők szerint az amerikai haderő Kelet-Európában 2016 végére éri el azt a készültségi szintet, hogy készen álljon a közvetlen konfrontációra Oroszországgal.





Az amerikaiak célponttá tették Lengyelországot



A lengyel parlament alsóháza felhatalmazta az államfőt arra, hogy véglegesítse az amerikai rakétavédelmi rendszer lengyelországi elemének működésbe helyezését.
Andrzej Duda várhatóan a napokban ratifikálja az újabb amerikai bázis létesítéséről kötött megállapodást. Az Egyesült Államok ezzel próbálja ellensúlyozni, hogy Oroszország a Kalinyingrád régióban fokozott katonai jelenléttel továbbra is képes gátat szabni a NATO háborús készülődésének – akkor is, ha az amerikai hadsereg még nagyobb csapásmérő erőt von össze a balti régióban. A Kalinyingrád térség közelében épülő új amerikai bázis célja, hogy Oroszország egy esetleges háború esetén ne tudja megsemmisíteni a Kelet-Európában kilövésre készen tartott amerikai rakétákat (mert ennek útját állná az amerikai rakétavédelem).
Az amerikaiak kezdetben az “iráni veszélyre” hivatkozva erőltették rá saját rakétavédelmüket Európára. Az évekkel ezelőtt elhangzott érvek szerint Iránban egy nyugatellenes kormány van hatalmon, ami nukleáris fegyverkezést folytat, emiatt bármikor rakétatámadás érheti Európát, a NATO pedig “meg kell védje keleti tagállamait”. Ezek az érvek azonban megdőltek, amint a nyugati országok megállapodásra jutottak Iránnal. Ma már nincs “iráni veszély”, az amerikaiak mégis ragaszkodnak ahhoz, hogy mindenhol jelen legyenek Európában. Emiatt kitalálták az “orosz veszélyt”.
Amellett, hogy Kelet-Európában mindenhol újabb amerikai bázisokat létesítenek, a német sajtó a héten bejelentette, hogy az Egyesült Államok további 20 atomtöltetet akar Németországban készenlétbe helyezni. Nehéz lenne megindokolni, hogy Európának rakétavédelmi szempontból, saját biztonsága érdekében lenne szüksége készenlétbe helyezett amerikai atombombákra, emiatt egyértelművé vált, hogy Washington végleg visszatért a hidegháborús politikához, a “kölcsönös elrettentés” elvéhez, ami egyszer már a nukleáris háború szélére sodorta a világot.
Dmitrij Peskov, a Kreml szóvivője szeptember 23-án bejelentette, Moszkvában aggodalommal figyelik, amint a NATO minden irányból az orosz határ felé terjeszkedik, és kénytelen lesznek ellenintézkedéseket hozni. Peskov emlékeztetett, hogy “a NATO egy olyan szervezet, amit a háború idején, háborúra hoztak létre, ezért nem is képes megváltoztatni alaptermészetét”, és Oroszország adekvát választ ad abban az esetben, ha a NATO egy újabb ország bekebelezésével még egy fronton közelebb jut az orosz határhoz.
Szeptember 22-én a német ZDF televízió számolt be arról, hogy az Egyesült Államok még idén további 20 atomtöltetet szállítana és helyezne készenlétbe Németországban. Szeptember 25-én a Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap szintén tényként beszélt a tervezett intézkedésről.
Az orosz külügyminisztérium szóvivője, Marija Zaharova a ZDF televíziónak adott rendkívüli interjú során kijelentette; a nukleáris leszerelés ezzel globális szinten lehetetlenné válik. Felbomolhat a nukleáris leszerelésről 1970-ben, 191 ország által aláírt egyezmény, és a világ országai újra atomfegyverek felhalmozására fognak törekedni, mert az Egyesült Államok egyértelmű jelzést adott arra, hogy a nukleáris csapásmérő erő fokozásával akarja megtartani azamerikai katonai fölényt az Egyesült Államok határain kívül. Zaharova szerint “az amerikaiak modernizálják a bombáikat, a NATO európai tagjai pedig modernizálják a légierőt, ami ezeket a bombákat célba juttathatja.”
A Lengyelországba és Kelet-Európa más országaiba épített amerikai rakétavédelmi rendszer azt a célt szolgálja, hogy amennyiben a NATO nyílt offenzívát kezd Oroszország ellen, az orosz honvédelem ne tudja preventív csapással megsemmisíteni az amerikaiak Európába telepített fegyvereit. Vlagyimir Putyin orosz államfő azonban júniusban bejelentette, hogy az amerikaiak kelet-európai terjeszkedésükkel elsősorban a térségi országokat teszik katonai célponttá. “Ha egy ország Oroszország ellen irányuló fegyvereket enged be saját területére, az célponttá válik.” Amennyiben a NATO háborút kezd Oroszország ellen, az orosz honvédelem Lengyelország és Románia területén fog először csapást mérni, illetve azokban az országokban, ahol még az orosz határ közelében az amerikaiak fegyvereket helyeznek el.


OROSZORSZÁG LÉGVÉDELMI FEGYVEREK RENDSZERÉVEL ÉS ISZKANDERREL VÁLASZOL AZ USA ATOMBOMBA TELEPÍTÉSÉRE


Oroszország egy erős rakéta légvédelmi hálózat rendszer kiépítésével és Iszkander nukleáris rendszerrel válaszolhat az Egyesült Államok németországi terveire – írja a Rusvesna. Erről Konsztantin Valentinovics Szivkov, a Geopolitikai Problémák Akadémiájának elnöke és hadtudományok doktora nyilatkozott.
Szivkov szavai szerint az amerikaiak terve nem jelent semmi újat vagy váratlant, mivel az amerikai nukleáris fegyverek korszerűsítésének programját két évvel ezelőtt fogadták el, és 2018-ban ér véget.
Az egyetlen dolog, amivel ténylegesen válaszolhatunk, hogy az Iszkandereket Nukleáris töltetekkel töltjük fel, elegendő mennyiségű bombát gyártunk a nehézbombázók számára, korszerűsítjük a Tu-22M3 repülőinket X-555 nagy hatótávú szárnyas rakétákkal ellátva őket” – mondta Szivkov.
forrás: Rusvesna





Így égesd büntetlenül a palesztinodat! 



2015. szeptember 24. lovasistvan.hu 
"Az erkélyemen álltam. Saad sikítását hallottam. Segíts! Megöltek!" 
Így kezdődik egy cikk, amely az Electronicintifada.org pro-palesztin honlapon olvasható. 
Ebből megtudható, hogy - ez az írás címe - "Az izraeliek miért égethetnek el élve palesztinokat, büntetlenséget élvezve?" 
cikkhez képek és videó is van mellékelve. 
Előre köszönet az MTI-nek és őt követve a teljes sajtónknak, hogy várhatóan ezt is elhallgatják. Az itt feltöltött két fotó az említett cikkből való. 
Megjegyzés az ezt a brutalitást és emberellenes bűntettet várhatóan elhallgató világsajtónak: "természetesen" mindez szintén a magyar jobboldali kormány brutalitását példázza. 





Összetörték az újságírók kameráját, zsebtelefonjukat lenyúlták a világ legerkölcsösebb hadseregének katonái


Reklám Az izraeli hadsereg által agyonlőtt palesztin fiatal temetése után pénteken tiltakozásokra került sor a ciszjordániai Nablusz város közelében. Az eseményekről tudósítást készített az AFP két újságírója, akikre a katonák barbár módon rátámadtak, kameráikat, videófelvevőjüket összetörték, illetve elrabolták, egy zsebtelefont pedig lenyúltak. Az AFP egyik tudósítója, a neves Andrea Bernardi volt, akit levittek a földre, ütlegeltek - írja az angol The Telegraph és az izraeli Válláh!Hádásot hírportál. Andrea Bernardi "bevetésen" a szíriai Aleppoban Ismét igazolta jó hírnevét a világ legerkölcsösebb hadserege, az izraeli, miután a megszállt Nablusz város közelében pénteken különleges bánásmódban részesítette az AFP francia hírügynökség két újságíróját. Andrea Bernardi és Abbász Mumáni az izraeli hadsereg által agyonlőtt Áhmád Hátátbe, 26 éves palesztin fiatalember temetéséről, illetve az azt követő tiltakozásról készítettek volna beszámolót, de a környéken garázdálkodó Giv'áti zászlóalj katonái vadállati módon rájuk törtek. Az AFP által kiadott közlemény és a Palmedia Palesztin Sajtóközpont által készített mellékelt videón látottak szerint a megszállók egymás után rárontottak a munkájukat végző külföldi újságírókra, majd kitépték kezükből a kamerákat, földhöz csapkodták őket, míg más egyéb felszereléseket és dokumentumokat elkoboztak. Amint arról a brit és az izraeli lapok egybehangzóan beszámoltak: az AFP egyik megtámadott operatőr újságírója a neves olasz Andrea Bernardi, aki korábban drámai fölvételeket készített többi között a szíriai belháborúról, a Gázai övezet ellen végrehajtott izraeli terrortámadásról és az egyiptomi katonai puccsról. Bernardinak ezúttal nem volt szerencséje, mert az izraeli katonák felszólítására palesztin kollégájával, Abbász Mumánival abbahagyta ugyan a fölvételeket, a helyszínről már eltávolodóban voltak, amikor az egyik pribék utánuk rohant, leteperte a földre, a mellére térdelt, miközben sikerült fölmutatni a sajtóigazolványát. Az erkölcsös katona támadásának következtében Bernardi bordáján és a szeme alatt súlyosan megsérült. Abbász Mumánira, az AFP másik tudósítójára, fotósára fegyvert is fogtak a pribékek, majd összetörték a fényképezőgépét és videófelvevőjét. A katonák ezenkívül a palesztin újságírótól elrabolták a kameráját és a telefonját. Izraeli katona elhajítja az egyik kamerát (Fotó: Palmedia) Izraeli katona üldözi a a távozó két újságírót (Fotó: Palmedia) A vandál rablótámadást az izraeli katonák annak ellenére vitték véghez, hogy mindkét újságíró mellényére nagy betűkkel ki volt írva, hogy PRESS, azaz sajtó. Az izraeli hadsereg szóvivője az AFP megkeresésére azt válaszolta, hogy az ügyet kivizsgálják. Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.info/r/4/148945/?honnan=Nemzeti_Hirhalo


Hát ne éljenek a fasiszták ??????!!!!!!



Szaúd-Arábiára bízzák az ENSZ emberi jogi bizottságának vezetését!
Ezzel a gyalázattal az Egyesült Államok Obamája egyetért! 
Arábiát a Szaúd királyi család uralja! Elképesztő módon még a családnevüket is belevették az ország nevébe! Az Észak-Koreai hasonló uralommal megvert országban nem tettek ilyet! 
Arábiából indult a börtönök halálsorairól az Iszlám Állam törzsgárdája, Amerika és a NATO kérésére ők állították ki a "szír ellenzéket", amiből később kinőtt az Iszlám Állam. Több mint ezer gyilkos az alapító! 

Oszama Bin Laden is Arábiából indult, Amerika mellett dolgozott a szovjet ellen, aztán amikor kiismerte a megbízóit, akkor átfordította a fegyverét. 
Hajmeresztő döntés, ez a világ szégyene! 
A nőket nem veszik emberszámba, kimetélik a nemi szervük értékes részét. Soha többé nem élvezik a szexet, és állítólag a szüléskor is problémát okoz. A kimetélésbe sok lány belehal, mert nem egészen steril eszközzel végzik sokszor reszkető kezű idős asszonyok. A férfiak viszont olyan hölgyek társaságát keresik, akik nincsenek kimetélve! 
A Szaúd királyi család dúsgazdagok csapata, a nép pedig szegény! Most a hadzs idején Isten ujja odacsapott. A "szokásosnál" is több volt a halálos áldozat Mekka közelében. 
Szaúd-Arábia egyébként Amerika nagy barátja, minden megvan a királyi családnak bocsátva, mert olcsón adják nekik az olajat, ráadásul Amerikában költik el az olaj árát! 
Annyi kivégzés van a gyalázat hazájában, hogy hirdetést kellett feladni, miszerint hóhérokat keresnek... 
Van még lejjebb is, mert Amerika nem adja fel! Ez az ügy azt bizonyítja, hogy az erkölcsi válság bizony Amerikában nagyon erős! Az arábiai sivatagban egyébként elég népes az amerikai katonai jelenlét! 
A fővárosban, a sivatag közepén kiépített Rijadban amerikai lakótelep és kórház is van. 
(Facebook


Putyin felhívta a szaúdi királyt az Iszlám Állam miatt 



2015. 09. 27. 13:32 MTI - Alfahír 
A szíriai helyzetről és Iszlám Állam elleni harcról egyeztetett telefonon Vlagyimir Putyin orosz elnök Szalmán bin Abdel-Azíz szaúdi uralkodóval - jelentették vasárnap hírügynökségek, megjegyezve, hogy eszmecseréjük alig két nappal Putyin ENSZ-béli beszéde előtt folyt, amelyet nagy várakozások előznek meg. 

Az orosz elnöki hivatal szűkszavú közleménye szerint a telefonbeszélgetést Putyin kezdeményezte. A szeptember 16-i telefonbeszélgetés folytatásaként Putyin és Abdel-Azíz eszmét cserélt a közel-keleti térség biztonságáról, különös tekintettel a szíriai helyzet rendezésére. Szót ejtették továbbá az Iszlám Állam és más terrorcsoportok elleni harcban való hatékony nemzetközi együttműködés megszervezéséről - olvasható a Kreml tájékoztatójában. 
Oroszország, a damaszkuszi rezsim szövetségese, a közelmúltban jelentősen növelte katonai jelenlétét Szíriában, ami aggodalmakat váltott ki a Nyugaton, amely eddig azon az állásponton volt, hogy csak Bassár el-Aszad szíriai elnök távozásával, a mérsékelt ellenzék hatalomátvételével képzelhető el a válság rendezése. Ezen az állásponton van Rijád is, amely rész vesz az IÁ elleni légi hadjáratot folytató, amerikaiak vezette katonai koalícióban. A Nyugat és Rijád is attól tart, hogy Oroszország nemcsak az IÁ-val, de Aszad mérsékelt ellenlábasaival is szembeszáll. 
A szíriai rendezés kérdése várhatóan előtérbe kerül az ENSZ-közgyűlés jövő heti általános vitájában, amelyen hétfőn beszédet mond Vlagyimir Putyin is. Felszólalását feszült várakozás előzi meg. Az orosz elnök várhatóan az Iszlám Állam elleni közös harc mellett fog síkraszállni, és körvonalazza ezzel kapcsolatos tervét. 
Moszkvában szombaton jelentették be, hogy Oroszország, Szíria, Irán és Irak közös információs központot hozott létre Bagdadban az Iszlám Állam elleni harcra. 
Kapcsolódó: 
   Putyint kérdőre vonja Erdogan, Aszad támogatása miatt 
   Az oroszok bármikor szétzúzhatják a cionista iszlám államot Szíriában 
   Az amerikai külügyminiszter megakadályozta a Netanjahu-Abbász találkozót? 
   London most már úgy látja, inkább Assad, mint az ISIS 
   Lovas István: Kiszivárgott hivatalos szörnyforgatókönyv 
   "Ha az USA nem fegyverzi tovább a dzsihádistákat, a háború véget ér" 
   Magyar Nemzeti Arcvonal: Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 





AZ OROSZOK BÁRMIKOR SZÉTZÚZHATJÁK AZ ISZLÁM ÁLLAMOT SZÍRIÁBAN


Kaiser Ferenc az MTI-nek csütörtökön hangsúlyozta, hogy az orosz katonai erősítés nem csupán korszerűbb haditechnikai eszközei vagy létszáma miatt fontos, hanem a katonák képzettsége és morálja miatt is. A Szíriába küldött különleges műveleti erők, tengerészgyalogosok, légi deszantosok ugyanis nemcsak Oroszországban, hanem világszinten is elitnek számítanak.
Az MTI csütörtökön azzal kapcsolatban kérdezte az NKE szakértőjét, hogy a napokban a szíriai kormányerők több Oroszországtól kapott modern haditechnikai eszközt - köztük pilóta nélküli repülőgépeket, harci repülőgépeket is - bevetették az IÁ ellen. Moszkva korábban közölte, sohasem rejtette véka alá azt, hogy haditechnikai eszközökkel támogatja a Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányához hű fegyveres erőket. A napokban pedig a Kreml már azt sem zárta ki, hogy a szíriai elnök kérésére csapatokat küld a négy és fél éve polgárháború sújtotta országba.
Az utóbbi időben a szíriai kormányerők a katonák tömeges dezertálása miatt lehetetlen helyzetbe kerültek - mondta Kaiser Ferenc, kifejtve: a migránsok döntő többsége jó kiállású, egészséges, 18 és 30 év közötti férfi, jelentős részük katonai bakancsban látható, és vannak, akik kettes oszlopban masíroznak az úton. Ráadásul a térségből az utóbbi időben kivonult az Aszaddal szövetséges Hezbollah libanoni síita radikális szervezet sok katonája is, ezáltal még jobban meggyengült az Aszad-rezsim, amely így Szíria egyre kisebb részét tartja ellenőrzése alatt.
A harcok már a szír főváros, Damaszkusz külvárosait, a sűrűn lakott tengerparti területeket is elérték. Ha Moszkva nem avatkozik be, akkor végleg megbukhat az Aszad-rezsim - mondta a szakértő, megjegyezve: ez senkinek sem lenne jó, mert ebbe a hatalmi űrbe mostanáig csak az IÁ tudott beférkőzni.
Kaiser Ferenc kiemelte: a térségben az 1978-as Camp David-i megállapodás óta Oroszország egyik legfontosabb szövetségese Szíria. Ezért Moszkvának fontos, hogy az Aszad-rezsim stabilizálódjon, és lehetőleg Szíria területének döntő többségét, ha nem is az egészét, újra ellenőrzése alá tudja vonni. Erre viszont a kormányerők maradványa egyedül nem, csak az orosz katonai segítséggel lesz képes. Ennek nyomán Szíriában már zajlik "az orosz erőknek támadáshoz való felvonultatása". Az orosz közösségi oldalak alapján a szíriai fegyveres erők létszáma jelenleg 180 ezer körül van. A docens elmondta: Szíriában eddig egy orosz bázis volt, a tartuszi kikötő, ahol a legfrissebb adatok szerint 20-22 korszerű egységet tartanak. Ezek önmagukban több ezer embert jelentenek. Friss műholdképek tanúsága szerint ugyanakkor Oroszország vélhetően két újabb katonai bázist épít a közel-keleti országban. A jelenleg Szíriában harcoló orosz erőket legalább egy zászlóaljnyira becsülik (600-700 ember), de vannak olyan források, amelyek szerint az orosz erők létszáma a dandár (kétezer körüli) méretét is elérheti. Továbbá a térségben több mint tíz hajóval mozgó haditengerészeti köteléket, az odatelepült légierős és kiszolgáló erőket is beleszámítva a szakértő úgy becsüli, hogy az oroszok maximum ötezer katonával lehetnek jelen a térségben. Az orosz fegyveres erőknek a legfrissebb nyilvános adatok szerint 771 ezer körüli összlétszámához képest ez elenyésző - tette hozzá.
Kaiser Ferenc elmondta: a szíriai kormányerők legnagyobbrészt - ha nem is a legkorszerűbb, de - modern, részben szintén szovjet és orosz haditechnikával rendelkeznek. Moszkva pedig most még modernebb technikával segít, köztük BTR harcjárművekkel, harci repülőkkel, és vannak olyan műholdfelvételek, amelyek alapján Szuhoj 30-as repülőgépek, Szuhoj 25-ös csapásmérők, Mi-24-es harci helikopterek és tüzérségi eszközök is felvonultak a térségben. A docens ugyanakkor kiemelte: Moszkva csak óvatosan exponálja magát a konfliktusban. Különféle háttértárgyalásokat folytat, amelynek látványosabb része az izraeli vonal, de nyilván, a Hezbollahra való tekintettel, Iránnal és az amerikaiakkal is zajlik egyeztetés. Vlagyimir Putyin orosz elnöke "van annyira reálpolitikus", hogy nem egyedül akarja kezelni a kérdést - tette hozzá. Kaiser Ferenc kitért arra is, hogy a Nyugat már háromszor "megégette magát" a békecsinálással, Afganisztán, Irak, Líbia - egyik sem lett siker. Kiemelte, hogy "az iraki kudarc" következménye lett az a hatalmi vákuum, amely Szíriában van. Az IÁ az iraki al-Kaidából iraki területen jött létre. Vlagyimir Putyin egy működő állam létrehozását kínálta fel, és mindezek nyomán azért lobbizik, hogy "kikényszerítse" az Aszad-rezsim stabilizálását - fejtette ki az NKE docense.


AZ AMERIKAI KÜLÜGYMINISZTER MEGAKADÁLYOZTA A NETANJAHU-ABBÁSZ TALÁLKOZÓT?


John Kerry amerikai külügyminiszter néhány hete megakadályozott egy találkozót Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök és Mahmúd Abbász palesztin elnök között - közölte a Háárec című izraeli újság vasárnapi számában. 
Palesztin és izraeli illetékesek is megerősítették a lapnak az amerikai diplomácia közbelépését, de John Kirby, az amerikai külügyminisztérium szóvivője szerint nem pontosak a beszámolók részletei.
 
A palesztin elnök hétfőn Párizsban négy nyugállományba vonult egykori izraeli nagykövettel találkozott, akik elmondták: Mahmúd Abbász az elmúlt hetekben kifejezte szándékát egy találkozóra Netanjahuval, de azt állította, hogy azt
 
megakadályozta egy "harmadik, nem izraeli tényező".
 
A lap szerint az izraeli kormányfő már hetek óta számos csatornán sürgetett találkozót Abbásszal a békefolyamat felélesztésére, mert tart a nemzetközi javaslatoktól, az erőszak újjáéledésétől, valamint attól, hogy Abbász az ENSZ-közgyűlésen szeptember végén felmondja az 1993-as oslói palesztin-izraeli egyezményt vagy annak bizonyos pontjait. 
 
A palesztin elnök készségét jelezte egy közvetítőnek az esetleges találkozóval kapcsolatban, de közölte, hogy ezt előbb meg kell beszélnie John Kerryvel. Az amerikai külügyminiszter a palesztin és az izraeli illetékesek szerint egyöntetűen a csúcs lemondását kérte, illetve azt, hogy várjanak vele, amíg ő és Abbász találkoznak az ENSZ New York-i közgyűlésén. 
 
Palesztin források szerint az amerikai külügyminiszter azért akadályozta meg a találkozót, mert
 
személyesen akart közvetíteni a tárgyalásokon.
 
Izraeli oldalon úgy vélik, Kerry válaszának az volt az oka, hogy az iráni nukleáris egyezmény amerikai kongresszusi elfogadtatásán dolgozott, és nem volt ideje a palesztin-izraeli viszály ügyeire. 
 
Amerikai források kétségbe vonják a történtek palesztin változatát, azt állítván, hogy ezzel az Egyesült Államokra akarják hárítani a felelősséget Abbász ódzkodásáért egy személyes találkozótól Netanjahuval. 
 
Az amerikai közvetítéssel folytatott izraeli-palesztin béketárgyalások legutóbbi fordulója kilenc hónapig tartó eredménytelen egyezkedés után kölcsönös vádaskodások kíséretében 2014 áprilisában szakadt meg.



LONDON MOST MÁR ÚGY LÁTJA, INKÁBB ASSAD, MINT AZ ISIS 

Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint London már nem követeli Bassár el-Aszad szíriai elnök azonnali távozását, mivel a brit kormány az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet elleni nemzetközi fellépést most sürgetőbb feladatnak tartja a szíriai rendszerváltásnál.
A The Sunday Telegraph című tekintélyes vasárnapi konzervatív brit lapnak kormányforrások elmondták, hogy David Cameron miniszterelnök az ENSZ Közgyűlésén várhatóan már jelezni fogja az Aszaddal szembeni brit politika e “radikális irányváltását”, jóllehet ez csak átmeneti fordulat.

Cameronnak továbbra is az az álláspontja, hogy hosszabb távon nem képzelhető el a szíriai válság stabil rendezése és a menekültek hazatérése Aszad hatalmon maradásával. A brit kormányfő azonban ezentúl nem fogja követelni a szíriai elnök azonnali távozását, hiszen „a fokozatos politikai átmenet mindig is a lehetőségek között volt” – fogalmazott a brit lap által idézett Downing Street-i forrás.
A The Sunday Telegraph felidézi, hogy e fordulatnak már az utóbbi hetekben is mutatkoztak jelei. John Kerry amerikai külügyminiszter múlt heti londoni tárgyalásai után kijelentette, Aszadnak távoznia kell a hatalomból, de „nem feltétlenül holnap vagy a jövő hónapban“. Ez egy folyamat, amelynek során az érintett tényezők majd együtt eldöntik, hogy ezt miképp lehet a legmegfelelőbb módon elérni – fogalmazott múlt hétvégi londoni sajtótájékoztatóján Kerry.
Philip Hammond brit külügyminiszter a londoni alsóházban nem sokkal később maga is kijelentette: London nem azt mondja, hogy „Aszadnak és összes kegyeltjének (a rendezési folyamat) első napján távoznia kell“. Hammond szerint, ha elindul egy megegyezésen alapuló folyamat, amelynek részese Oroszország és Irán is, arról „feltétlenül lehet tárgyalni“, akkor is, ha ez a folyamat hónapokig tart.
A The Sunday Telegraph értékelése szerint mindez felveti annak lehetőségét, hogy létrejön egy „egyedülálló nagykoalíció“, amelyben Oroszország, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok közösen lép fel az Iszlám Állam ellen, bár egyes londoni források Vlagyimir Putyin orosz elnököt továbbra is inkább potenciálisan veszélyes ellenfélnek, semmint szövetségesnek tekintik.
Forrás: MTI


Kiszivárgott hivatalos szörnyforgatókönyv



DIE WELTHavonta százezer afgán is elhagyja hazáját, jelenti a német napilap, amely azt írja, „német biztonsági körökben nő az aggodalom egy további menekülthullám miatt”. Az Európába igyekvő afgánok egy újfajta digitális útlevéllel elsőként Iránba mennek. Arról is beszámol, hogy a német menekülttáborokban mindenek előtt a keresztényeket és a jezidákat egyre gyakrabban fenyegetik a „konzervatív muzulmánok és iszlamisták”. Jacob Simon, a németországi Keleti Keresztények Központi Tanácsának elnökségi tagja elmondta, igen sok olyan esetről tud, amikor keresztény menekülteket támadtak meg, de „ez csak a jéghegy csúcsa”.


„Nem a nyilvánosságnak szánták”, kezdi a középjobboldali német hetilap azt a cikkét, amely arról szól, hogy az osztrák belügyminisztérium „szörnyforgatókönyvet” írt le belső használatra szánt jelentésében. „Tekintettel a menekültáramlatra, a közrend fenntartása veszélybe került – a törvényi struktúrákat hatályon kívül helyezhetik”, olvasható a jelentésben. A háromoldalas tájékoztató hangsúlyozza a migránsok közötti etnikai és vallási alapú konfliktusok hatalmas veszélyét.
Mopo 24„Szex, erőszak és szemét! A hadsereg orvosa meghúzta a vészharangot a menekültek miatt” címen  a német  portál arról ír, hogy a német hadsereg tábori főorvosa belső használatra írt tájékoztatójában ismerteti, milyen helyzet alakult ki az erfurti nagycsarnokban. „Bármely sarokba vizelés rutinszerű. Az elszállásolási térben lévő,  egyedül álló nőkre más országokból érkező személyek vizelnek…”, írja. A csarnokban ezer menekültet helyeztek el, akik Szíriából, Irakból, Afganisztánból, Sierra Leonéből, Bangladesből és Eritreából érkeztek. A hadsereg portálnak nyilatkozó szóvivője ígérte, „a viszonyokat felülvizsgálják”. A hírportál hozzátette: a haderő vezetése felháborodott, amiért a belső használatra szánt írat nyilvánosságra került.
AMERICAN FREEDOM PARTYAz amerikai Szabadság Párt honlapján „A Vatikánnak van a világon a legszigorúbb bevándorlás politikája” címmel olvasható cikk azt írja, sokan iróniával emlegetik a Vatikánvárost körbevevő hatalmas falat, amikor azt hallják Ferenc pápától amerikai útján, hogy egy „határok nélküli Amerikára” bíztatja az Egyesült Államok lakosságát.
HAARETZ
Mark Toner, az amerikai külügyminisztérium helyettes szóvivője az AP amerikai hírügynökségnek zavartan válaszolt arra a kérdésére, hogy Washington tényleg „üdvözli”-e, mint nyilatkozatában jelezte, mely szerint Szaúd-Arábiát nevezték ki az ENSZ Emberjogi Tanácsa vezetőjének, írja az angol nyelvű izraeli lap. [Szaúd-Arábiában, mint ismeretes, nem léteznek emberi jogok.]
DIE WELTWOCHE
A svájci hetilap Thilo Sarrazinnak –  az öt évvel ezelőtt megjelent, a fősodratú médiában igen élesen támadott Európa szétbomlasztja önmagát című könyv szerzője cikkének – adott teret. A német szövetségi bank egykori igazgatótanácsának tagja és a berlini szenátusban a német szocialisták volt pénzügyi képviselője cikkében azt írja, adatokon alapuló gyászos előrejelzései láthatóan még gyorsabban válnak valóra, mint az könyvében szerepel. A német asszonyoknak átlagosan 1,3 gyermeke születik. Minden nemzedék ezzel egyharmaddal lesz kisebb, mint a megelőző. Miközben „a német nép nemcsak öregszik, de a tartós trend azt mutatja, eltűnik a történelemből”. A bevándorlók minőségi szintje és a tanulásban mutatott teljesítménye a származási országuktól függ. A távol-keletiek emelik, a muzulmán országokból érkezettek csökkentik az átlag német képzettségi szintet, írja Sarrazin, aki Orbán Viktort dicséri, amiért „azon kevés európai politikusok egyike, akik nem riadnak vissza a logikus gondolkodástól és attól, hogy nézetük szerint is cselekedjenek. Ha Európa befogadna mindenkit, aki jogosan kér menekültstátuszt, az emberiség 80 %-ának teret kellene adnia.
FOREIGN AFFAIRS
Az Egyesült Államok vezető, két havonta megjelenő külpolitikai folyóiratában R. Daniel Kelemen, a New Jesey állambeli Rutgers Egyetem politológia tanára az „európai magyar problémáról” írva felhívja a figyelmet, hogy a kontinensnek és a „demokratikus EU-nak” észre kell vennie azt a veszélyt, amelyet rá nézve jelent az „Orbán-rendszer”. Ezt „a rohadást” meg kell állítani, figyelmeztet a szerző.
 
Folytatását lásd: http://nssz.blogstar.hu/


"HA AZ USA NEM FEGYVERZI TOVÁBB A DZSIHÁDISTÁKAT, A HÁBORÚ VÉGET ÉR"


Ha az Egyesült Államok befejezi a dzsihádisták kiképzését és felfegyverzését, a háború véget fog érni - nyilatkozta Dick Black, Virginia szenátora a Russia Todaynek.
A politikus, aki kritizálta országa beavatkozását a Közel-Keleten, elmondta: bízik benne, hogy az USA végre felébred, és a vérontás elkerülése érdekében nem próbál meg rezsimeket megdönteni.
 
Dick Black annak is örül, hogy az oroszok megpróbálják megoldani a helyzetet, mert nem igazán tudja, hogy az USA kinek az oldalán is áll.


Magyar Nemzeti Arcvonal: Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 



április 18, 2015 nemzetiarcvonal.net 
25 évvel ezelőtt vezetőnk, Győrkös István mozgalmat hozott létre, hogy a rendszerváltással megjelenő ördögi erők liberalizmusától megóvja a magyar ifjúságot. Regénybe illő kalandos évek, bebörtönzések és üldöztetés, megfélemlítés és állami terror ellenére, itt vagyunk! Tulajdonképpen köszönettel tartozunk ellenségeinknek, hiszen Mozgalmunk ma nem lenne ilyen erős és egységes, ha ők nyugton hagytak volna bennünket. Ismerjük Nietzsche időtálló alapigazságát, amely így szól: Ami nem tud elpusztítani, az erősebbé tesz! Ez pedig ismét bizonyságot nyert. 


Mivel Mozgalmunk iránt érdeklődés indult meg, ezért itt értesítjük mozgalmunk leendő tagjait, hogy idei, nyári táborunkat nyílttá tesszük. Időponttal és helyszínnel kapcsolatos információk később lesznek hírportálunkon közzétéve. Mindig nagy öröm számunkra mikor értékes emberek keresnek meg minket. A magyar fiatalok minőségének kirostálása az MNA egyik legfontosabb feladata. Hiszen ezek az emberek fogják újjáépíteni hazánkat, ezek az emberek fognak új erődöt építeni a liberalizmus üszkös romjain. 

Mozgalmunk nem gyűlölet-alapú szerveződés! Krisztiánusi szeretettel látunk el egy olyan feladatot, amely nagy jelentőséggel bír az elkövetkező időkben. 


Magyarságtudatunk az alapja annak az elkötelezettségnek, amely felemeli hazánkat a rabszolgasorból. Az életre készülünk, még akkor is, ha nemzetünk olykor a halállal tusakodik, a népek pestisével, hogy végre megtisztulhasson, hogy leszakítsa magáról a beteges, ószövetségi rontást. Megtisztulni és élni! Emberhez és magyarhoz méltón! Ellenségeinknek üzenjük: élni is fogunk! 
Videó: 2015 beharangozó https://youtu.be/4ddx1kQkjPI 
A liberális demokrácia a végéhez ért! A vér és a vas korszaka következik! Elmerülsz a pokol rothasztó ingoványában vagy képes vagy az ellenszegülésre? Készen állsz megmenteni Magyarországot? Csatlakozz! 
arcvonal.jelentkezes@gmail.com 
Nyári tábor információ hamarosan! 
Magyar Nemzeti Arcvonal